Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ipopd nano témában otthon van valaki?Ezek a kütyük használhatóak "mass storage drive"-ként? Gyk, csak rádugom a gépre, és látom, mint egy pendrive-ot, vagy mindenképpen az itunes for pc-n keresztül managelhetőek csak? a különböző generációknál van eltérés ebben?
több mint 14 éve
keress meg pm-ben, önéletrajzot küldjél ide: markpecsi@yahoo.com elküldöm pár embernek!na igen, de én csak olyan legalja, 367. számú halálra ítélt sportoldalaknál látok melólehetőséget, amit csak zsetonért vállalnék be.Hörifaszom beléjük. gyakoroltam már eleget 😛Höribizonyos szakmaknal az egyetlen eselyed h bejuss kozejuk az ez
mas utvonal nem letezikFake
több mint 14 éve
amúgy is gyenge, jobbat tudsz ennél 😛magáét nem rakja be senkikonquerorszedd le magyarul 😉ez aranyköpés gyanús 😀Geronimo
http://www.ingyenletoltes.neobase.hu/content/harcosok-klubjakonqueror
több mint 14 éve
Hát ha lehet akkor sima adam-ra, ha nem szabad a nick akkor adam3577a nick nevem szerkeszthető valamilyen úton-módon?_aDaM_átírhatom ha szeretnéd.Höri
szerk.:
előre is köszi 😊
több mint 14 éve
onnan vágtam, hogy kb júniusban szedtem le magamnak, és asszem innen voltnem is erre gondoltam 😉 csak nagy önszopatás volt 😀Geronimoez aranyköpés gyanús 😀Geronimomagáét nem rakja be senkikonqueror
több mint 14 éve
nem is erre gondoltam 😉 csak nagy önszopatás volt 😀magáét nem rakja be senkikonquerorszedd le magyarul 😉ez aranyköpés gyanús 😀Geronimo
több mint 14 éve
magáét nem rakja be senkiez aranyköpés gyanús 😀GeronimoHonnan tudok leszedni szinkronhangot a Harcosok Klubja című remekműhöz? Muter meg akarja nézni, de mint elmondta: rühelli a feliratot, angolul meg nem tud 😀Geronimoszedd le magyarul 😉
több mint 14 éve
ez aranyköpés gyanús 😀Honnan tudok leszedni szinkronhangot a Harcosok Klubja című remekműhöz? Muter meg akarja nézni, de mint elmondta: rühelli a feliratot, angolul meg nem tud 😀Geronimoszedd le magyarul 😉
több mint 14 éve
Honnan tudok leszedni szinkronhangot a Harcosok Klubja című remekműhöz? Muter meg akarja nézni, de mint elmondta: rühelli a feliratot, angolul meg nem tud 😀Geronimoszedd le magyarul 😉
http://www.ingyenletoltes.neobase.hu/content/harcosok-klubja
több mint 14 éve
Honnan tudok leszedni szinkronhangot a Harcosok Klubja című remekműhöz? Muter meg akarja nézni, de mint elmondta: rühelli a feliratot, angolul meg nem tud 😀
több mint 14 éve
mi az az user karma? (kérdések bármiről) 😀Likeolások.
Köszi 😀JC6
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mi az az user karma? (kérdések bármiről) 😀Köszi 😀
több mint 14 éve
a nick nevem szerkeszthető valamilyen úton-módon?_aDaM_átírhatom ha szeretnéd.
több mint 14 éve
Lásd egyes ügyvédi irodák.sőt igazán jó helyeken még fizetethetsz is azért hogy szopassanakbriareosugye jól sejtem, hogy aki gyakornoki állást hírdet az egy buznyákot sem hajlandó fizetni ?Höribaromi jól sejted sajnos, és nem ritka, hogy cserébe még szét is szopatnak - just for the rookie 😕Geronimo
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ja csak gondolom ezzel mas is igy lennena igen, de én csak olyan legalja, 367. számú halálra ítélt sportoldalaknál látok melólehetőséget, amit csak zsetonért vállalnék be.Hörifaszom beléjük. gyakoroltam már eleget 😛Höribizonyos szakmaknal az egyetlen eselyed h bejuss kozejuk az ez
csak ugyis van vki aki orul a lehetosegnek es megcsinalja ingyer
referencianak meg meg mindig tobb mint a semmi
több mint 14 éve
na igen, de én csak olyan legalja, 367. számú halálra ítélt sportoldalaknál látok melólehetőséget, amit csak zsetonért vállalnék be.bizonyos szakmaknal az egyetlen eselyed h bejuss kozejuk az ezbaromi jól sejted sajnos, és nem ritka, hogy cserébe még szét is szopatnak - just for the rookie 😕Geronimofaszom beléjük. gyakoroltam már eleget 😛Höri
több mint 14 éve
sőt igazán jó helyeken még fizetethetsz is azért hogy szopassanakugye jól sejtem, hogy aki gyakornoki állást hírdet az egy buznyákot sem hajlandó fizetni ?Höribaromi jól sejted sajnos, és nem ritka, hogy cserébe még szét is szopatnak - just for the rookie 😕Geronimo
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
bizonyos szakmaknal az egyetlen eselyed h bejuss kozejuk az ezfaszom beléjük. gyakoroltam már eleget 😛Höriugye jól sejtem, hogy aki gyakornoki állást hírdet az egy buznyákot sem hajlandó fizetni ?Höribaromi jól sejted sajnos, és nem ritka, hogy cserébe még szét is szopatnak - just for the rookie 😕Geronimo
mas utvonal nem letezik
több mint 14 éve
faszom beléjük. gyakoroltam már eleget 😛ugye jól sejtem, hogy aki gyakornoki állást hírdet az egy buznyákot sem hajlandó fizetni ?Höribaromi jól sejted sajnos, és nem ritka, hogy cserébe még szét is szopatnak - just for the rookie 😕Geronimo
több mint 14 éve
ugye jól sejtem, hogy aki gyakornoki állást hírdet az egy buznyákot sem hajlandó fizetni ?Höribaromi jól sejted sajnos, és nem ritka, hogy cserébe még szét is szopatnak - just for the rookie 😕
több mint 14 éve
ugye jól sejtem, hogy aki gyakornoki állást hírdet az egy buznyákot sem hajlandó fizetni ?
több mint 14 éve
JéBé
7 054
thxNCAA-re milyen magyar oldalakon lehet fogadni? Tobet rémlik de ott egyelőre csak NFL van.JayBmivel szponzorunk, ezért a betclic-et mondom elsőnek, de a bwin, betathome, sportingbet egyaránt alkalmas erreJJ Tiller
több mint 14 éve
NCAA-re milyen magyar oldalakon lehet fogadni? Tobet rémlik de ott egyelőre csak NFL van.JayBmivel szponzorunk, ezért a betclic-et mondom elsőnek, de a bwin, betathome, sportingbet egyaránt alkalmas erre
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
JéBé
7 054
NCAA-re milyen magyar oldalakon lehet fogadni? Tobet rémlik de ott egyelőre csak NFL van.