NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Kérdések bármiről

31 feliratkozó

több mint 14 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Nem tudom, hogy van-e valakinek Diginél dolgozó ismerőse de szerintetek lehetséges, hogy a digi+-t analóg kábelre is bevezessék?
több mint 14 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
süti, chiplandnél nem néztél szét? meglepően olcsóak és rendkívül korrektek. a művészetek házával szemben van az üzletük de itt is eléred őket: chipland.eukristof
Néztem ott is. Csak a VGA kerül 15 ezerrel többe. Proci is talán +10 körül van, a maradékon pedig +2-3-4.
Én személy szerint a Szoftver ABC-t (Aranykorvin) jobban kedvelem, de ott is körülbelül ugyanennyivel voltak drágábbak a cuccok. Még miskolc kártyával is drágábban jöttem volna ki belőle.
Így maradt az ipon. 2500 FT-ért házhoz is hozzák, utána meg garanciálisan ha van vele valami akkor ingyen hozzák és viszik is. Igaz most 2 napig meg fogok őrülni, hogy mi van vele. 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
süti, chiplandnél nem néztél szét? meglepően olcsóak és rendkívül korrektek. a művészetek házával szemben van az üzletük de itt is eléred őket: chipland.eu
több mint 14 éve
Otthon van egy bolt, talán tudtam volna áfa nélkül gépet venni ott, de úgy is drágább volt, mint iponról... 😀Asbee
Az se rossz. 😀 Én mostmár 2 évig semmilyen hardvernek nem szeretném emgtudni az árát. K-s proci szinte óránként váltakozott 45 és 55 ezer között. Nem szeretnék szívbajt kapni miatta, hogyha holnap észreveszem, hogy megint levitték... 😀 Legközelebb akkor szeretnék gépre költeni ha már aprópénzért árulják a 3d-s monitorokat is. 😀
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Akkor onnan meg is jön 2 nap alatt 😉Asbee
Továbbá spóroltam is jó 40-50 ezret, mert ennyivel került volna többe ugyanaz a konfig a legolcsóbb miskolci boltban. :osüti
Otthon van egy bolt, talán tudtam volna áfa nélkül gépet venni ott, de úgy is drágább volt, mint iponról... 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Akkor onnan meg is jön 2 nap alatt 😉Asbee
Továbbá spóroltam is jó 40-50 ezret, mert ennyivel került volna többe ugyanaz a konfig a legolcsóbb miskolci boltban. :o
több mint 14 éve
Honnan rendelted?Asbee
iponról.süti
Akkor onnan meg is jön 2 nap alatt 😉

több mint 14 éve
Honnan rendelted?Asbee
iponról.
több mint 14 éve
Én jó könnyen megszoktam laptop után 😀Asbee
Már nagyon kiváncsi vagyok. Remélem klappolni fog minden.
A gépen futnia kell a crysis 2-nek Full HD-ban max beállítások mellett. Az pedig egy 24" monitoron nem csúnya látvány. 😀
Legútóbb 8 éve vettem a gépbe új hardvert, most úgy döntöttem megjutalmazom magam... 😀 Csak győzzem kivárni azt a 2 napot mire meghozzák. 😂süti
Honnan rendelted?

több mint 14 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
én is agyalok egy 17"-ről való upgrade-en, de nekem elég a 21,5"-os is 😊 szerintem elgondolkozok egy Benq-en 32-ért nem is drága

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 14 éve
Én jó könnyen megszoktam laptop után 😀Asbee
Már nagyon kiváncsi vagyok. Remélem klappolni fog minden.
A gépen futnia kell a crysis 2-nek Full HD-ban max beállítások mellett. Az pedig egy 24" monitoron nem csúnya látvány. 😀
Legútóbb 8 éve vettem a gépbe új hardvert, most úgy döntöttem megjutalmazom magam... 😀 Csak győzzem kivárni azt a 2 napot mire meghozzák. 😂
több mint 14 éve
Full HD-n kissebb monitorokon kicsi a képméret, és nem mindegy mekkora monitoron jelenik meg az 1920x1080.

Végülis maradtam a BenQ G2420HDBL-nél. 17"-os crt monitor után érdekes lesz. 😂süti
Én jó könnyen megszoktam laptop után 😀

több mint 14 éve
Full HD-n kissebb monitorokon kicsi a képméret, és nem mindegy mekkora monitoron jelenik meg az 1920x1080.

Végülis maradtam a BenQ G2420HDBL-nél. 17"-os crt monitor után érdekes lesz. 😂
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
csak 21,5 😛 milyen játékhoz kevés az? 😛haromt
Nem kicsi az, csak közelről kell nézni! 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
csak 21,5 😛 milyen játékhoz kevés az? 😛
több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Két monitor közül most én is a BenQ felé hajlok. A Samsungos csak 21,5" ami elvileg játékoknál kevés, a BenQ meg csak 5 ezerrel több és az már 24" és elvileg a képe is szebb. Akkor egyelőre ez lesz a befutó.

szerk.: Akkor Asbee-val már 1-1. 😀

Más valaki egyéb ötletek?süti
Nekem Samsung E2220 van, már két hete. Az sem mindegy, hogy 3 év garancia is van hozzá, persze ez attól függ, hogy hol veszed.

több mint 14 éve
Két monitor közül most én is a BenQ felé hajlok. A Samsungos csak 21,5" ami elvileg játékoknál kevés, a BenQ meg csak 5 ezerrel több és az már 24" és elvileg a képe is szebb. Akkor egyelőre ez lesz a befutó.

szerk.: Akkor Asbee-val már 1-1. 😀

Más valaki egyéb ötletek?
több mint 14 éve
Most tervezem új gép vásárlását, ahoz pedig dukálna egy új monitor is.
Főleg Full HD játékra és filmezésre lenne. Lehetőleg valami szemkímélő LED-es megoldás olyan 40 ezer forint körüli árban.

Eddigi két versenyzőm: Samsung EX2220 és egy BenQ G2420HDBL
Ezekről van valakinek valami véleménye? Illetve más monitorok közül mit érdemes választani?süti
Nekem Samsung E2220 van, tökéletesen meg vagyok elégedve vele. Eddig a családban amúgy is Samsung monitort használt eddig mindenki, gond nem volt velük.

több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 371 — we almost always almost win
Nekem BenQ 2220HD-m van és gyönyörű képet ad, szóval valószínűleg a 2420 is jó.
Viszont kábelt külön kellett még venni hozzá, mert alapból VGA-t adtak hozzá. Ettől függetlenül, ha egyszer újra monitort veszek a BenQ-t mindenkép előnyben részesítem majd...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Most tervezem új gép vásárlását, ahoz pedig dukálna egy új monitor is.
Főleg Full HD játékra és filmezésre lenne. Lehetőleg valami szemkímélő LED-es megoldás olyan 40 ezer forint körüli árban.

Eddigi két versenyzőm: Samsung EX2220 és egy BenQ G2420HDBL
Ezekről van valakinek valami véleménye? Illetve más monitorok közül mit érdemes választani?
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 496 — #NoStress
Az miért lehet, hogy a HD tv-m elvileg szinte minden formátumot lejátszik, így az mp4 filet is, erre mikor rádugtam most a winchesterem tele jó kis NCAA meccsekkel, ott a 10/7et nem játszik le az mp4 formátumok közül a másik hármat meg simán viszi? Azon belül is lehetnek még különbségek?zavi27
Az a baj, hogy nem jó helyen vetted. 😊Sobri Jóska
Látom nem adod fel! 😊 Esetleg valami jutalékot fizet neked a Media Markt? 😊zavi27
Persze, mi más értelmes magyarázat lenne különben? 😊

több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 500 — Amerikai sportok rajongója
Az miért lehet, hogy a HD tv-m elvileg szinte minden formátumot lejátszik, így az mp4 filet is, erre mikor rádugtam most a winchesterem tele jó kis NCAA meccsekkel, ott a 10/7et nem játszik le az mp4 formátumok közül a másik hármat meg simán viszi? Azon belül is lehetnek még különbségek?zavi27
Az a baj, hogy nem jó helyen vetted. 😊Sobri Jóska
Látom nem adod fel! 😊 Esetleg valami jutalékot fizet neked a Media Markt? 😊
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 496 — #NoStress
Az a baj, hogy nem jó helyen vetted. 😊

több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 500 — Amerikai sportok rajongója
Az miért lehet, hogy a HD tv-m elvileg szinte minden formátumot lejátszik, így az mp4 filet is, erre mikor rádugtam most a winchesterem tele jó kis NCAA meccsekkel, ott a 10/7et nem játszik le az mp4 formátumok közül a másik hármat meg simán viszi? Azon belül is lehetnek még különbségek?
több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Köszönöm az eddigi segítséget! Nem szenvedek ezzel többet, inkább a jövő héten fel fogom keresni a szerelő ismerőst, hogy adjon tanácsot, vagy nézze meg, úgy mégiscsak jobban át lehet látni. Addig meg keresek valami gumikesztyűt, hogy ne menjenek szét az ujjaim. 😀

A whiskeyt nem szoktam kiönteni, az életemnél is jobban vigyázok rá. 😛

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring