NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Houston Texans
49
10
2:20, ARENA4
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 14 éve
Perzse, hogy a kábelnek is köze van hozzá.GRAFIAkkor emiatt érdemes HDMI kábelt venni, az javít majd ezen? Vagy az a tv képmínőségén is alapból segít? Ha igen akkor mire kell figyelni a vásárlásánál, mert elég sokféle kapható ha jól láttam?
több mint 14 éve
Perzse, hogy a kábelnek is köze van hozzá.
több mint 14 éve
Vettem egy 82 cm-es Samsung LCD tv Full HD. Nagyon szép a képe, pendrivot rádugva is visz mindent. Viszont össze van kötve egy Panasonic asztali HDD felvevővel, aminél ha fölveszünk tv műsort akkor elég homályosan, gyengébb minőségben játsza utána le, még a régi crt tv minőségénél is gyengébben. Ez miért lehet, és mi lehet rá a megoldás? A HDMI kábelnek van ehhez köze, érdemes emiatt azt venni hozzá? Mert gondolom a felvevő tudná jobb minőségben felvenni, ha még a régi 4:3as tv-n is szebb volt a képe. PL. a DIGI sport HD adása miért lesz nagyságrendekkel gyengébb képű ha felveszem és lejátszom, vagy miért nem ugyanaz a színvonalú a kép amikor lejátszom az adott csatorna felvételét, amikor a régi tv-n ugyanolyan vol?Koszi előre is.
több mint 14 éve
a samsung omnia 7-ről van valakinek valami tapasztalata,hogy milyen mobil ?minden véleményt szívesen meghallgatok 😊Pont az omnia 7-ről nincs, de nekem az elmúlt pár évben csak samsung tlóm volt, és mindegyik fasza volt, semmi gond nem volt vele, mindent faszán csinált amit kellett, tehát a samsung mint olyan jó mobil.
mondjuk egy HTC 7 prot jobban eltudnék viselni,kár,hogy egyik mobilszolgáltatónál sincs.... 😕Newman
több mint 14 éve
Miért van az, hogy egy adott oldalon,nem jók a flash-ek? Több free online játékos oldalt szoktam nézegetni,de az egyiken szinte egyik sem megy FF-el, IE-vel meg simán megy az is..
több mint 14 éve
a samsung omnia 7-ről van valakinek valami tapasztalata,hogy milyen mobil ?minden véleményt szívesen meghallgatok 😊mondjuk egy HTC 7 prot jobban eltudnék viselni,kár,hogy egyik mobilszolgáltatónál sincs.... 😕
több mint 14 éve
Végül már megkaptam máshol a szeged-flensburgot(sajnos kikaptunk), de azért kösz! 😊 Még jól fog jönni.Nem tudja valaki, hogy a rojadirecta most milyen néven fut?valaki2http://www.rojadirecta.es/briareos

több mint 14 éve
Nem tudja valaki, hogy a rojadirecta most milyen néven fut?valaki2http://www.rojadirecta.es/
több mint 14 éve
Nem tudja valaki, hogy a rojadirecta most milyen néven fut?

több mint 14 éve
Köszönöm szépen!csakis szív föléamúgy olyan megszállott fan esetében mint te is vagy, érdemes elgondolkodni egy serial key tetoválásonbriareostarkóraJJ
nekem egy D fanatic haverom valóban az alkarjára tetováltatta az első serialját.
kellemetlen volt amikor kivágták bnetről 😀briareos
A tetoválással az a bajom, hogy
1. Hogyan beszéljem le a gyerekeimet a hülye tetoválásokról, ha nekem is van hülye tetoválásom.
2. Nem tudok olyan motívumot, képet, szöveget elképzelni, amit életem végéig szeretnék a testemen viselni.

több mint 14 éve
csakis szív fölétarkóraJJElhagytam a gyári játék CD-m kódját és nem tudom telepíteni a Medieval 2 Total War-t.amúgy olyan megszállott fan esetében mint te is vagy, érdemes elgondolkodni egy serial key tetoválásonbriareos
Valami ötlet?vadibandi
nekem egy D fanatic haverom valóban az alkarjára tetováltatta az első serialját.
kellemetlen volt amikor kivágták bnetről 😀
több mint 14 éve
Szemhéjba...tarkóraJJElhagytam a gyári játék CD-m kódját és nem tudom telepíteni a Medieval 2 Total War-t.amúgy olyan megszállott fan esetében mint te is vagy, érdemes elgondolkodni egy serial key tetoválásonbriareos
Valami ötlet?vadibandi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
tarkóraElhagytam a gyári játék CD-m kódját és nem tudom telepíteni a Medieval 2 Total War-t.amúgy olyan megszállott fan esetében mint te is vagy, érdemes elgondolkodni egy serial key tetoválásonbriareos
Valami ötlet?vadibandi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Elhagytam a gyári játék CD-m kódját és nem tudom telepíteni a Medieval 2 Total War-t.amúgy olyan megszállott fan esetében mint te is vagy, érdemes elgondolkodni egy serial key tetováláson
Valami ötlet?vadibandi
több mint 14 éve
Elhagytam a gyári játék CD-m kódját és nem tudom telepíteni a Medieval 2 Total War-t.serials.ws
Valami ötlet?vadibandi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Elhagytam a gyári játék CD-m kódját és nem tudom telepíteni a Medieval 2 Total War-t.Valami ötlet?

több mint 14 éve
Jól van már ne bántsatok én egy egyszerű felhasználó vagyok akinek a kinézettel ki lehet nyomni a szemét 😀
több mint 14 éve
Felraktam, megmaradt minden. Tetszik ez a carbon színű kezelőfelület, amúgy semmi extra az előzőhöz képest számomra 😊HanniSemmi extra?
Gyorsabb, biztonságosabb, ergonómikusabb gui, lapok rögzítése alkalmazáslapként, lapcsoportok, jobb memóriakihasználás és a legfontosabb elindult a html5 felé. 2014re állítólag oda is érhet. //Az lesz a webfejlesztők paradicsoma
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Felraktam, megmaradt minden. Tetszik ez a carbon színű kezelőfelület, amúgy semmi extra az előzőhöz képest számomra 😊Hannigondolom a menüsorod is átmigrálta a régiből, ezért nem tűnik neked nagy változásnak az új FF. utána kell járni mi mindent tud még, és saját igényeid szerint alakítani mindenféle addon és script segítségével.
http://itcafe.hu/cikk/firefox_4_0/megjott_a_4_0.html
|
több mint 14 éve
Felraktam, megmaradt minden. Tetszik ez a carbon színű kezelőfelület, amúgy semmi extra az előzőhöz képest számomra 😊
több mint 14 éve
igen többségük megmarad, van pár dolog ami nem kompatibilis 4-el, de a fontosabb dolgok előbb-utóbb azok lesznek.Nekem nagyon madár kérdésem lesz, de ha felteszem a 4.0-át akkor megmaradnak a kedvencek, a fülek és a skin?HanniA skinben nem vagyok biztos, h minden esetben megmarad-e. Minden más igen.
De szvsz a skinekkel se lehet baj. Ez igazából egy frissítés. Utána sok kiegészítőt is frissíteni kell majd, de azt automatikusan megcsinálja neked...Black_Adder
én mindig is FF párti voltam, és a 4 is tetszik nekem, jó gyors lett, 3.6 képest kevesebbet is omlik össze, nincs 5-6 tab után 70%-os memória használat...sztem fasza lett.
|
több mint 14 éve
Thx.Amúgy ami engem egyedül zavar benne, az az, h a kezdőlap és a frissítés ikon máshova került, és egyelőre nem tudtam úgy testre szabni, h visszakerüljenek a baloldalra...Black_Adderjobb gomb->testreszabás, és ott a kis kézzel lehet őket mozgatni bármerre.miilann
Igazából logikus volt, nem tudom miért nem próbáltam 😛 😊
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Amúgy ami engem egyedül zavar benne, az az, h a kezdőlap és a frissítés ikon máshova került, és egyelőre nem tudtam úgy testre szabni, h visszakerüljenek a baloldalra...Black_Adderjobb gomb->testreszabás, és ott a kis kézzel lehet őket mozgatni bármerre.
child please!