Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 686 — Lucas Scott
Nálunk visszaáll a home office. A munkahelyen több fertőzött van és a nem közvetlen kollégáim közül is kerültek karanténba. Valamint a tágabb családban is van fertőzött. De az asszony csúnyán nézett rám mikor a most szombati esküvőre menetel lemondását javasoltam pár hete...
Matthew99
Akkor találkozunk az esküvőn. Egyik legjobb baratomek és nem igazán tehetjük meg h ne menjünk mi sem 😕

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 267 — Invisible man
Nálunk visszaáll a home office. A munkahelyen több fertőzött van és a nem közvetlen kollégáim közül is kerültek karanténba. Valamint a tágabb családban is van fertőzött. De az asszony csúnyán nézett rám mikor a most szombati esküvőre menetel lemondását javasoltam pár hete...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 157 — nabege2@yahoo.com
Mivel annyiszor besültem már én már be sem mertem írni, hogy tesóméknál is azt mondta az igazgató, hogy sanszosan októbertől újra otthon, digitálisan...
több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 906
Barátnőm sulijában jelenleg úgy készülnek, hogy szeptemberben bejárás mindenkinek, októbertől pedig felsősök újra otthon, alsósok viszont bejárnak majd.

Aztán hogy ebből mi és hogy fog megvalósulni kérdés. Sok függ a szeptemberi esetszámoktól szerintem, meglátjuk hogy alakul.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 838 — Steelers fan
Szóval megint be kéne zárni az iskolákat, bezárni az éttermeket, kocsmákat, stb., akkor meg lehetne fogni ismét kb. 2 hónap alatt, de szerintem ilyen szintű korlátozást már nem fognak hozni.
peterk2005
Ez már nem valószínű, max ha olasz méreteket öltünk. De nem lepődnék meg, ha akkor sem..Itt már nem erről szólnak majd a döntések. Ha ez szempont lenne, nem indulna a suli.
topin
simán lehet h nem indul majd.
legutóbbis reggel még A-t mondtak délután bejelentették h off.

de oké induljon el, kérdés h októberben is lesz e tanitás, iskolában
briareos
első pár napot szerintem mindenképpen le akarják zavarni szerintem. beiratkozás, ismerkedés, könyvfelvétel, ilyenek.
slowmotion
Kisebbik lányom szabályszerűen retteg tőle, hogy nem mehet suliba.
Érti Ő, hogy járvány, de már hónapok óta otthon dekkol.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
topin New England Patriots 2 266
[

briareos
Persze, lehet. De az 1 hónap suli jó alaposan szétszórja majd.

Én a Sobri féle erkélyen ülő mentalitású vagyok, pláne szívbetegként és allergiásként. De a suli indulás azt jelenti, be kell fogadjuk heti 2 napra a feleségem unokahúgát. Repesek az örömtől, hogy elindul a suli, mindenféle ellenőrzött és szankcionált szabályellenőrzés nélkül.

Természetesen ez egyéni probléma, ez van. Mások a munkájukat veszítenék el, ha megint leállás lenne. Szóval nem is áltattam magam abban a reményben, hogy megúszom a rizikózást.

Itt most már a gazdasági döntések lesznek előtérben, nem az állampolgárok védelme. A kettő együtt nem megy sajnos.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 303 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nagyon készülnek a digitálisra, de az első hónap sztem is meglesz, főleg az elsősöknek szüksége van rá.
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 255 — Cowboys fan
Szóval megint be kéne zárni az iskolákat, bezárni az éttermeket, kocsmákat, stb., akkor meg lehetne fogni ismét kb. 2 hónap alatt, de szerintem ilyen szintű korlátozást már nem fognak hozni.
peterk2005
Ez már nem valószínű, max ha olasz méreteket öltünk. De nem lepődnék meg, ha akkor sem..Itt már nem erről szólnak majd a döntések. Ha ez szempont lenne, nem indulna a suli.
topin

briareos
első pár napot szerintem mindenképpen le akarják zavarni szerintem. beiratkozás, ismerkedés, könyvfelvétel, ilyenek.
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
peterk2005
topin

több mint 5 éve
topin New England Patriots 2 266
peterk2005
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
A mai 91 új esettel megérkeztünk a piros tartományba az excelem szerint 😀
Borbinho
Ez a mai szám most pl vmi rendezvény utáni sok megbetegedést jelenthet, amit a mai napon jelentettek le, vagy csak a szigorítások előtt gyorsan toljuk fel a számokat akció lehet?
Beki
Ez nem 1-2 góc eredménye, mint a hónap eleji pár eset volt. Szerte az országban mindenütt nő a szám, alig van 1-2 megye ahonnan ne lennének esetek. Ez már a második hullám. Annak is csak a legeleje, lesznek még itt sokkal durvább számok szerintem, mert nem hiszem, hogy a márciusi-áprilisi bezárkózás szintjét még egyszer meglépnénk. Ahhoz nem elég lezárni már a határokat, a vírus itt van, újra behurcoltuk már. Szóval megint be kéne zárni az iskolákat, bezárni az éttermeket, kocsmákat, stb., akkor meg lehetne fogni ismét kb. 2 hónap alatt, de szerintem ilyen szintű korlátozást már nem fognak hozni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Borbinho
Ez a mai szám most pl vmi rendezvény utáni sok megbetegedést jelenthet, amit a mai napon jelentettek le, vagy csak a szigorítások előtt gyorsan toljuk fel a számokat akció lehet?
Beki
Azt kizártnak tartom, hogy feltolják a számokat. Inkább az előbbi lehet, de arról is csak később fogunk értesülni, amikor megírja a sajtó.
A múlt héten volt 50+os nap is, ami utána "visszaállt" 20-30 közé. Ebből kiindulva a tnapi igen magas szám után a mai még magasabb sztem tényleg azt jelenti, h itt a 2. hullám.

De 90 ember se rengeteg, egy-egy irodaház egyes szintjein ennek a többszöröse dolgozik. Vagy egy esküvő, v sportrendezvény tagjai közül is kikerülhet pár tucat.
Aggasztó mindenesetre.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Borbinho
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Na végre basszus

r.baggio
5 dollár. Akkor jól sejtem, hogy ha lesz is itthon, akkor 50-100 ezer forintért?

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 829 — no es importante
Na végre basszus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 581 — The Mathematician
Na Gulyás mester is házi karanténba került:
Gulyás és Orbán Balázs miniszterhelyettes is jelen volt egy múlt szombati magánrendezényen, aminek egyik résztvevőjéről kiderült, hogy koronavírusos, mert pozitív lett a tesztje...
„A hatósági karantén megszüntetésére, a pénteki kormányülésen való részvételre és az azt követő Kormányinfó megtartására csak a pénteki második koronavírusteszt negatív eredménye esetén kerülhet sor"
Beki
2020 b+ lépjen be online
vagy küldjenek oda valakit helyette

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na Gulyás mester is házi karanténba került:
Gulyás és Orbán Balázs miniszterhelyettes is jelen volt egy múlt szombati magánrendezényen, aminek egyik résztvevőjéről kiderült, hogy koronavírusos, mert pozitív lett a tesztje...
„A hatósági karantén megszüntetésére, a pénteki kormányülésen való részvételre és az azt követő Kormányinfó megtartására csak a pénteki második koronavírusteszt negatív eredménye esetén kerülhet sor"
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Nagymamámat múlt hét szerdán tesztelték covid19-re.
A mintát vevő közölte,hogy 2 nap az eredmény.
Ma a háziorvos sokadszori telefonjára elmondták, hogy negatív az eredmény, de hivatalosan majd csak pénteken küldik meg e-mailben mivel nagyon sok a dolguk.
1. A 2 napból hogy lesz 7+2 ?
2. Bár én informatikai analfabéta vagyok, de az még nekem is megvan, hogy ha meg tudja nézni a rendszerben az eredményt, akkor 2 kattintással el is tudja küldeni.
Mi a sz.r folyik itt?
kittli
Eeszt-n fent kell lennie, meg tudjátok ott nézni magatok is
r.baggio
Utána nézünk.
Elvileg a körzeti orvoshoz kellett volna küldeni az eredményt. (Idős otthon)

Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 071 — Слава Україні! Героям слава!
Ha Magyarorszagra jossz, nem veheted el a lelegeztetogepeinket!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ma a háziorvos sokadszori telefonjára elmondták, hogy negatív az eredmény, de hivatalosan majd csak pénteken küldik meg e-mailben mivel nagyon sok a dolguk.
2. Bár én informatikai analfabéta vagyok, de az még nekem is megvan, hogy ha meg tudja nézni a rendszerben az eredményt, akkor 2 kattintással el is tudja küldeni.
Mi a sz.r folyik itt?
kittli
Ausztriába smst kapsz kB 13 ora múlva a mobilodra 😉
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 829 — no es importante
Mi a sz.r folyik itt?
kittli
Eeszt-n fent kell lennie, meg tudjátok ott nézni magatok is

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Mi a sz.r folyik itt?

Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 236 — NFL bracket champion '26
Nem akarok vészmadárkodni, de az az érzésem, hogy nem lesznek itt stagnáló/csökkenő számok, hanem inkább növekvők... Még csak annyi történt, hogy hazajönnek a nyaralók, illetve elindultak az egyetemi gólyatáborok. Ha tényleg beindul az oktatás, személyesen bejáró gyerekekkel, az kemény lehet. (Szvsz minden őszi / tavaszi fertőző sz*rt is elsősorban az iskola / kölkök terjesztenek tapasztalatom szerint. Nem is emlékszem mikor nyavalyásodtam le úgy, hogy munkahelyen, utazáson, stb. kaptam el a cuccot. Viszont lényegében nincs olyan év, hogy a kölkök le ne nyavalyásodjanak, és utána 1-2 nappal / héttel mi is....)
peterk2005
Én abban bízok, hogy torzulni fog a valóság és simán eltűnik egyik napról a másikra a korona. Más nem maradt sajna.
HO-t nem engedik, az emberek szarnak a maszkra, jöhet nyaralásból boldog-boldogtalan, szeptemberben nemzetközi kupadöntőt kell Pesten rendezni, stb.

Egy idézetet tudok a Bibliából, az pont jól is jön:
Máté 5,3 : "Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyeknek országa"

fiatalabb koromban mondtam mindig, hogy tökre lettem volna oroszlán, vagy cápa, vagy bármilyen állat (ha már lehet választani akk ragadozó azért 😀 ) , aminek nincsenek gondolatai, nem kell "magában" rágódnia. csak eszik/iszik/baszik és meghal. irigylem néha az olyan embereket, akiknek lövésük sincs semmiről, csak azt a 3at tudják 😊....biztos boldogabbak mint én
Borbinho
"Boldogok, de lelki szegények." (Sziámi)
nagylaza
"Látod ez kell a népnek, cirkusz és kenyér, s ami a lényeg
Bûnbak, háború, új remények \"boldogok a lelki szegények\"
Boldog a jó, ha a rossz meglakol, boldog az Ördög, övé a Pokol
Boldogok a méhek, mer\' övék a méz, boldog a rendszer, mer\' övé a pénz"

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Nálunk a lenyeg h annyi lélegeztető gep van h minden bekapcsolt lélegeztető gépnek jut egy másik lélegeztető gep támogatásul amúgy.

Nem úgy volt h ma jelentik be a szigorításokat?
csebi
Most jelentette be Baggio. Szerinted ő viccelt csak?
Sobri Jóska
Ő csak a repteret jelentette be, engem a többi is érdekelne. Ha tudod, ne tartsd magadban
csebi
Ha a reptér bezár, a határokat lezárják, akkor nem kell az országot. 😉
Elég egyszerű logika.
Sobri Jóska
Akkor szted tavasszal logikátlan döntéseket hoztunk h mindkettő le lett zárva?
csebi
Nem.
Csak későn zártunk és nem elég átfogóan.
De most jóval több az infó, eü-i, gazdasági, szociális egyaránt.
Egy olyan országban, ahol a maszkviselés is nehézségekbe ütközik, nem kell esélyt adni arra az agyhalottaknak, hogy elbasszák.
Most tudjuk, ha zárjuk a határokat szeptember elsején, egy hónapig nagyjából ülünk a seggünkön. akkor kb. októbertől következő nyárig lehetnek nyitva iskolák, kollégiumok, kulturális terek, ésatöbbi, korázaktól se kell parázni, boltoktól se, hisz nem igazán lesz kitől elkapni.
Sobri Jóska
de ebasszák, mer ez egy jólsikerült továbbképzés 50 órát besűrítenek 3 napba, egyszerrehúzzák le az előadásokat, mire megjönne az első kávé, már mindenki alszik

mindenki alszik

majd felriad a saját horkolására

vagy halálhörgésére...

Mindenki hozzon magával még egy lélegeztetőt!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak