Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 311 — beers & Packers
OV, miután kiadta a jelszót, hogy „több Balaton, kevesebb Adria”, elment nyaralni Ho.-ba. A sajtófőnöke, Havasi Bertalan szerint pedig nem tartozik a nyilvánosságra, hogy a miniszterelnök hol tölti a szabadságát.
Szerintem védhetetlen, ami történt, és az is, ahogyan Havasi védeni próbálja a történteket.
Azok véleményére lennék kíváncsi, akik szerint ez rendben van. Miért gondolják így?
nagylaza
nem vedek senkit, de ha szo szerint nezzuk akkor:
A tobb balaton kevesebb adria nem azt jelenti, hogy ne menj az adriara.
lehet 3 hetet volt a balcsin es lement 2 napra az adriara.tavaly lehet forditva volt.
ZoliMP
Oké. És ebben a helyzetben sem tartozik ránk, hol nyaral OV?
több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
OV, miután kiadta a jelszót, hogy „több Balaton, kevesebb Adria”, elment nyaralni Ho.-ba. A sajtófőnöke, Havasi Bertalan szerint pedig nem tartozik a nyilvánosságra, hogy a miniszterelnök hol tölti a szabadságát.
Szerintem védhetetlen, ami történt, és az is, ahogyan Havasi védeni próbálja a történteket.
Azok véleményére lennék kíváncs, akik szerint ez rendben van. Miért gondolják így?
nagylaza
Azóta felülbírálta, hogy Szeptemberig nyarlaja ki magát, szóval el is ment gyorsan!
Amúgy is Horvátország Zöld mehet nyugodtan.
Megint bántjátok szegény nagy vezírünk.
több mint 5 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 683 — Víí veeer dö cseempjönsz.
 444.hu/2020/08/24/rossz-hir-45-honappal-a-felepulese-utan-ujra-megfertozott-a-koronavirus-egy-hongkongi-ferfit
Ennyit a védettségről... és vele a nyájimmunitásról, gondolom.

Szerkesztette: ender1112
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 509
Azok véleményére lennék kíváncsi, akik szerint ez rendben van. Miért gondolják így?
nagylaza
nem vedek senkit, de ha szo szerint nezzuk akkor:
A tobb balaton kevesebb adria nem azt jelenti, hogy ne menj az adriara.
lehet 3 hetet volt a balcsin es lement 2 napra az adriara.tavaly lehet forditva volt.
több mint 5 éve

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 581 — The Mathematician
Usain Bolt is koronavírusos. Pénteken szülinapi bulit tartottak, ahol a City-s Sterling is ott volt.
Beki
Az olyan igazi stirlinges balfaszság volna ha még ezt a vírust is benyalná. 😀
Mikey
áh, ő azt is kihagyja

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 099
Usain Bolt is koronavírusos. Pénteken szülinapi bulit tartottak, ahol a City-s Sterling is ott volt.
Beki
Az olyan igazi stirlinges balfaszság volna ha még ezt a vírust is benyalná. 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
csipkelli 4 010
Röviden.
Magyar állampolgár: szarok a farmra.
Magyar állam: fogd meg a söröm!
több mint 5 éve
 azonnali.hu/cikk/20200824_-kiderult-hogy-egy-kozvetlen-baratom-koronavirusos-igen-konkret-kerdese-van-ennyire-veszi-komolyan-az-allam-a-kontaktkutatast

A magyar állam jelesre vizsgázott az első hullám kezeléséből, tetszik érteni?!

Ezzel szemben pont szembejött a New York Yankees Facebook oldalán:

Tomorrow, @NYCHealthSystem COVID19 test sites are offering FREE Yankees merchandise to the first 4,000 NYers who get tested for #COVID19!

Pfejj.
Mikey
"Habár nem utaztam idén sehova, csak elvétve volt egy-két nap, amikor otthon maradtam,
időm nagy részét barátokkal, ismerősökkel töltöttem, jellemzően a főváros olyan zárt közösségi tereiben, ahol naponta több száz ember is megfordul.

A barátommal gyakorlatilag az egész előző pénteken egy ilyen helyen voltam.

Államilag finanszírozott teszt nincs, még az egy légtérben élő családtagoknak sem.

Amikor megtudtam a hírt, szintén egy ilyen helyen voltam, ráadásul körülöttem csak hatvan év felettieket láttam. A biztonság kedvéért felvettem a maszkomat és kimentem a helyről, hogy felhívjam a barátomat."

Hat azert a cikk iroja is meger nehany szot...
Borbinho
Megér igen, mert pont az ilyen felelőtlen f*szok miatt lehet majd nagyobb baj, de a rendszer semmilyensége roppant aggasztó. Természetesen nem lepett meg hogy így megy, vagyis így nem megy a vizsgálás és a kontakt kutatás, de az ilyenek írásokat olvasva újra és újra megdöbbenek ezen az országon. Pedig már nem kéne. 😊

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 azonnali.hu/cikk/20200824_-kiderult-hogy-egy-kozvetlen-baratom-koronavirusos-igen-konkret-kerdese-van-ennyire-veszi-komolyan-az-allam-a-kontaktkutatast

Tomorrow, @NYCHealthSystem COVID19 test sites are offering FREE Yankees merchandise to the first 4,000 NYers who get tested for #COVID19!

Pfejj.
Mikey
"Habár nem utaztam idén sehova, csak elvétve volt egy-két nap, amikor otthon maradtam,
időm nagy részét barátokkal, ismerősökkel töltöttem, jellemzően a főváros olyan zárt közösségi tereiben, ahol naponta több száz ember is megfordul.

A barátommal gyakorlatilag az egész előző pénteken egy ilyen helyen voltam.

Államilag finanszírozott teszt nincs, még az egy légtérben élő családtagoknak sem.

Amikor megtudtam a hírt, szintén egy ilyen helyen voltam, ráadásul körülöttem csak hatvan év felettieket láttam. A biztonság kedvéért felvettem a maszkomat és kimentem a helyről, hogy felhívjam a barátomat."

Hat azert a cikk iroja is meger nehany szot...

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve

Pfejj.

Szerkesztette: Mikey

több mint 5 éve
ezt csak úgy itt hagyom:
 www.facebook.com/eHandras/posts/10159041984149497
NB2
Kettőn van maszk!😊 (Lázadók...)
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 157 — nabege2@yahoo.com
ezt csak úgy itt hagyom:
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/118180900_10159041963359497_4067978453156434234_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx2048x1145&ctp=p600x600&_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=3b1b4a&_nc_ohc=A58CWX7tuUQQ7kNvwFxSnlg&_nc_oc=AdnEr4lUJfrYslUFE1jvitrF7s2U0jLL5rtro6PYWu-X1Aj9Lg6inTnASFiR6_LKPtU&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=9SCwgGLBFNyoLRETJCnZOA&_nc_ss=8&oh=00_AfwmGwzKoFTYkfumln34KWIPhRwl-NfXbxMcsZH1_3ZuAA&oe=69CF20A3
Andras Horvath
Müller Cecília Szent István Díjat kapott a napokban. A terem tele, jópár 60 feletti emberrel szorosan egymás mellett. Maszk senkin nincs. Amikor azt mertem mondani egy videóban, hogy vagy zárjunk...
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
Közben a horvátoknál 3 nap alatt több esetet találtak, mint nálunk a teljes aktív állomány, de marad a zöld jelzés egy hétig még........
csi77
NIncs időm megnézni, hogy vajon mi alapján döntenek a zöld-sárga-piros besorolásról, de merem remélni, hogy ül ött néhány szakértő is, aki adatok birtokában teszi. Például nem tudjuk, hogy ezek a horvát esetek hol, kikkel történtek. Ha azért ugrott meg, mert néhány magyarok által is látogatott túristaközpontban robbant be, akkor a piros is késő, ha viszont olyan helyen ahova nem nagyon megy magyar, a lakosság nem "felénk mozog", akkor érthető a zöld is.

Mondom, csak bízni tudok abban, hogy akinek a feladata, összeszedi ezeket az adatokat, és az alapján dönt...
peterk2005
 hang.hu/kulfold/2020/08/23/menekulnek-a-turistak-horvatorszagbol/
empty taxi
Amíg az emberek, nyaralók, vállalkozók a korlátozásokban egyfajta hatalmi regulát látnak, szükségtelen beleszólást az életükbe, szórakozásukba, pénzkeresetükbe, és nem élet-, egészség-, gazdaságvédelmi megoldásokat, addig baszhatjuk/ják.
Sobri Jóska
Mondanám h thanks Captain Obvious, csak sajnos az átlagnak ez pont nem nyilvánvaló...
empty taxi
Szerintem nem csak az átlagnak, hanem plusz a kimondottan értelmes, de vágyvezérelt emberek nagyrészének sem.
Mondhatni az emberiség 95+ százaléka kötelmet lát megoldás helyett, még egy nyamvadt maszkban is.

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 236 — NFL bracket champion '26
Közben a horvátoknál 3 nap alatt több esetet találtak, mint nálunk a teljes aktív állomány, de marad a zöld jelzés egy hétig még........
csi77
NIncs időm megnézni, hogy vajon mi alapján döntenek a zöld-sárga-piros besorolásról, de merem remélni, hogy ül ött néhány szakértő is, aki adatok birtokában teszi. Például nem tudjuk, hogy ezek a horvát esetek hol, kikkel történtek. Ha azért ugrott meg, mert néhány magyarok által is látogatott túristaközpontban robbant be, akkor a piros is késő, ha viszont olyan helyen ahova nem nagyon megy magyar, a lakosság nem "felénk mozog", akkor érthető a zöld is.

Mondom, csak bízni tudok abban, hogy akinek a feladata, összeszedi ezeket az adatokat, és az alapján dönt...
peterk2005
empty taxi
Amíg az emberek, nyaralók, vállalkozók a korlátozásokban egyfajta hatalmi regulát látnak, szükségtelen beleszólást az életükbe, szórakozásukba, pénzkeresetükbe, és nem élet-, egészség-, gazdaságvédelmi megoldásokat, addig baszhatjuk/ják.
Sobri Jóska
Mondanám h thanks Captain Obvious, csak sajnos az átlagnak ez pont nem nyilvánvaló...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
csi77

peterk2005
empty taxi

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
 index.hu/techtud/2020/08/24/kinai_koronavirus_hongkong_ujrafertozodes/
több mint 5 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Ha azért ugrott meg, mert néhány magyarok által is látogatott túristaközpontban robbant be, akkor a piros is késő
peterk2005
Splitsko-Dalmatinska zupanija. Makarska Sveti Jurestol. Kurva sok magyar jar oda. Csak en tucatjaval tudok ilyent ( tudod: felnottek es utleveluk is van). Az hogy Horvatorszag szeptembertol lesz piros, az nem epidemiologiai, hanem egyertelmu politikai dontes. Sogorok, szlovenok ezert huztak meg mar korabban.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 236 — NFL bracket champion '26
csi77

peterk2005

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 829 — no es importante
És akkor ne legyen az ember konteóhívó, pláne hogy a kínaiak látványosan tesznek a helyi újranyitás óta a koronavírusra

www.theguardian.com/world/2020/aug/24/china-has-been-giving-potential-coronavirus-vaccine-to-key-workers-since-july

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 686 — Lucas Scott
Úgy látom, hogy olaszoknál és franciáknál is durván emelkednek a számok, főleg a fiatalok miatt.
Beki
Főleg azért, mert világjárvány van, amit a világ nagy része nem bír felfogni illetve elfogadni, se ezt a tényt, se azt, amilyen következményekkel ez jár, és úgy akar élni, és úgy szarik felelőtlenül a pandémiára, mintha ez valami fikció vagy kitaláció lenne csupán.
Sobri Jóska
Eddig is ezt csinálták, vakcináig ha nem lesz durva dolog ugyanazt fogják.
Toca
Így van. És ezért nem lehet igazán meglepődni azon, ha durván emelkednek a számok.
Sobri Jóska
Én csak azon lepodok meg, hogy itt meglepődnek sokan.
Meg hogy beírják, hogy ahol jártak nem hordtak maszkot és mennyien nem tették.
Nem tudom, hogy egy ilyen enyhe magyarországi lecsengés utámeginn mit vártak?
Toca
Magyarországon a világ többi részéhez, de még Európa többi részéhez képest is nagyon alacsony az esetszám (nyilván teszt a lelke mindennek), igaz a halálozás ehhez képest magas (megint csak a tesztelés hiánya), ógy, hogy három hónapja szabad szinte minden.
Itt vidéken, márciusban nagyon komolyan vette mindenki, március végén fél öt után sétáltam haza munkából, az utcák olyan kihaltak voltak, mint egy szellemvárosban, se autó, se ember. A maszkhordás a boltokban 99%-os, a buszokon a rövideb távokon szintén, hosszabb távon már szarabb. Az elmúlt hetekben a gócpontokat külföldről behurcolás okozta (AUT, GER, CRO). Persze, hogy az átlagnép megnyugszik, főleg , hogy felhangosodnak az konteós/kamuhíres hangok.

csi77
Arra nem gondolsz, hogy akik megállapítják, hogy melyik ország milyen színű legyen, azoknak több adat áll rendelkezésükre mint a napi esetszám?
samu09
Arra nem gondolsz, hogy lehet akármennyi adata a döntéshozóknak az országok besorolása (ha nem is az összes esetén, de néhánynál biztosan) politikai döntés. Majd pont akkor lenne pirossal besatírozva Horvátország, amikor még kint dőzsöl a politikai felső vezetés Szíjj László luxusyachtján. Gondolom megfordult több Fidesz vezér is azon a hajón egész nyáron. Szóval jöhetnek akármilyen adatok, a nyár vége előtt nem fertőz a vírus horvátba'.
Ettemlevest
Azóta már az is megjelent h OV is vitorlázott az Adrián

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Úgy látom, hogy olaszoknál és franciáknál is durván emelkednek a számok, főleg a fiatalok miatt.
Beki
Főleg azért, mert világjárvány van, amit a világ nagy része nem bír felfogni illetve elfogadni, se ezt a tényt, se azt, amilyen következményekkel ez jár, és úgy akar élni, és úgy szarik felelőtlenül a pandémiára, mintha ez valami fikció vagy kitaláció lenne csupán.
Sobri Jóska
Toca
Így van. És ezért nem lehet igazán meglepődni azon, ha durván emelkednek a számok.
Sobri Jóska
Toca
Magyarországon a világ többi részéhez, de még Európa többi részéhez képest is nagyon alacsony az esetszám (nyilván teszt a lelke mindennek), igaz a halálozás ehhez képest magas (megint csak a tesztelés hiánya), ógy, hogy három hónapja szabad szinte minden.
Itt vidéken, márciusban nagyon komolyan vette mindenki, március végén fél öt után sétáltam haza munkából, az utcák olyan kihaltak voltak, mint egy szellemvárosban, se autó, se ember. A maszkhordás a boltokban 99%-os, a buszokon a rövideb távokon szintén, hosszabb távon már szarabb. Az elmúlt hetekben a gócpontokat külföldről behurcolás okozta (AUT, GER, CRO). Persze, hogy az átlagnép megnyugszik, főleg , hogy felhangosodnak az konteós/kamuhíres hangok.

csi77
Arra nem gondolsz, hogy akik megállapítják, hogy melyik ország milyen színű legyen, azoknak több adat áll rendelkezésükre mint a napi esetszám?
samu09
Arra nem gondolsz, hogy lehet akármennyi adata a döntéshozóknak az országok besorolása (ha nem is az összes esetén, de néhánynál biztosan) politikai döntés. Majd pont akkor lenne pirossal besatírozva Horvátország, amikor még kint dőzsöl a politikai felső vezetés Szíjj László luxusyachtján. Gondolom megfordult több Fidesz vezér is azon a hajón egész nyáron. Szóval jöhetnek akármilyen adatok, a nyár vége előtt nem fertőz a vírus horvátba'.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 261 — Bears & Illinois fan
Beki
Sobri Jóska
Toca
Sobri Jóska
Toca

csi77
samu09
De, gondolok. Pletyka szinten már múlt héten hallottam a vörös besorolásról, szinte biztos vagyok bennem hogy elsejétől határzár.
Egyébként több ország már pirosba tette a horvátokat. Nálunk mindenból kevesebb van, így a behurcolásból is.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 549 — I like the Texans, I like who we are
Beki
Sobri Jóska
Toca
Sobri Jóska
Toca

csi77