Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 581 — The Mathematician
Állampolgári szinten nem működik, nem működhet, hogy hónapokig viseld a maszkot, mikor semmi elrettentő dolgot nem látsz. De még utóbbi esetén is írtam már, hogyan is lehetne elvárni ugyanazoktól az emberektől az élet alapvető védelmét, akik dohányoznak, isznak, eldobják a cigicsikket, minden más szemetet. Egyedül a nemzetállamok szintjén mehet ez, az országhatárokon belül, amit le lehet zárni, ezáltal megfékezve a járvány terjedését, ez teljesen logikus dolog
r.baggio
szerintem meg de működhet, ha elkezdenek fellépni a betartatásra rendesen
ugyanaz mint a dohányzás zárt helyeken
kötelező biztonsági öv
alkoholra zéró tolerancia ...

elsőre népszerűtlen intézkedés, ami aztán szépen beépült a mindennapokba

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 829 — no es importante
Állampolgári szinten nem működik, nem működhet, hogy hónapokig viseld a maszkot, mikor semmi elrettentő dolgot nem látsz. De még utóbbi esetén is írtam már, hogyan is lehetne elvárni ugyanazoktól az emberektől az élet alapvető védelmét, akik dohányoznak, isznak, eldobják a cigicsikket, minden más szemetet. Egyedül a nemzetállamok szintjén mehet ez, az országhatárokon belül, amit le lehet zárni, ezáltal megfékezve a járvány terjedését, ez teljesen logikus dolog

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 099
 index.hu/belfold/2020/08/21/orban_ujabb_tilto_intezkedeseket_lengetett_be/
Negritis
Még egy satut nem biztos, hogy kibírunk.
Amadeus
Szerintem külföldi satura gondolt, többször elmondták hogy itthon maszkviselésen kívül nem terveznek szigorítani magas esetszám esetén sem
kapitnono
Addig, amíg a legalapvetőbb védekezést sem teszi meg az átlagember, addig kb. mindegy.
Amadeus
"De hát kényelmetlen, és levegőt sem kapok benne!"

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
Negritis
Amadeus
Szerintem külföldi satura gondolt, többször elmondták hogy itthon maszkviselésen kívül nem terveznek szigorítani magas esetszám esetén sem
kapitnono
Addig, amíg a legalapvetőbb védekezést sem teszi meg az átlagember, addig kb. mindegy.
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 829 — no es importante
Negritis
Amadeus
Mondjuk március óta szajkózzuk, hogy ez a legegyértelműbb védekezési stratégia, határok lezárva, üzleti okból belépők azonnali tesztelése 48 órás karanténnal, és ennek tükrében akár az iskolák is simán újranyithatnak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 029 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Negritis
Húbazz, lélegeztetőgép-gyártó nagyhatalom leszünk!
Csak akkor a faszért vettünk tripla áron többezer használhatatlan szart?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 148 — WHO DAT!!!!
Negritis
Amadeus

több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
Negritis
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
806 aktiv fertozottbol 58at apolnak korhazban. Picit tobb mint 7%, az kva jo. Valoszinu ahhoz lehet koze, h az uj betegek jelentos resze 40 ev aluli mar egy ideje.
6an vannak lelegezteton, az meg nincs 1% se.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 170 — Chiefs GM
Jezusom, baszki, ez jött ma reggel szembe velem a Fb-on...

“Aki tudja nézze online!!!
Ma reggel 9:00-től orvosok, orvosprofesszorok mondják el a véleményüket a hihetetlen kórságról!
ORVOSOK A TISZTÁNLÁTÁSÉRT – SZAKMAI PROGRAM
Dr. Tamasi József
Tudományos konferencia

2020.augusztus 21. Budapest

9.00 – 09.15 – Az ébredés dala – megnyitó, köszöntő

09.15-10.05 – Prof.Dr.Boros László (USA) A korona-19 világjárvány mint a tudomány, gazdaság és politika hullámvasútja

10.05-10.55 Prof.Dr.Sucharit Bhakdi (D): Sinnlosigkeit und große Gefahren der Impfung gegen COVID-19. (A COVID-19 elleni védőoltás veszélyei és értelmetlensége)

Szünet

11.15-11.35 Dr.Pócs Alfréd (HU) ortopédus, traumatológus: Volt-e valódi covid 19 járvány Magyarországon ?

11.35-11.55 Dr. Gundarov Igor Alekszejevics (RU), epidemiológus professzor, az orvostudományok doktora, az Orosz Tudományos Akadémia tagja – Koronavírus vagy pszichoterrorizmus?

11.55 – 12.15 Dr.Lusavina Alina Alekszandrovna (RU) szociológus, neurológus, a “Független Orosz Orvosok Szövetsége” nemzetközi szervezet elnöke – A WHO szerepe a járvány kialakulásában. Az oroszországi oltások elemzése. Hogyan manipulálja a WHO az orvostársadalmat?

12.15 – 12.35 Dr. Gődény György (HU) gyógyszerellátási szakgyógyszerész : Koronavírus kommunikáció avagy a mainstream média gátlástalansága

12.35 – 12.45 Prof.Dr.Ternák Gábor (HU) : belgyógyász, infektológus, virológus, trópusi betegségek szakértője A Covid-19 járványügyi és klinikai tanulságai 2020 augusztus közepén – Paradigma váltás szükséges!

Ebéd szünet

13.30 – 13.50 Dr.Peer Eifler (A) orvos pszichoterapeuta, háziorvos – Ausztria: Angstfrei duch Aufklaerung (Félelem nélküliség felvilágosítás által)

13.50 – 14.10 Dr.Ébert Jenő (CH) : “A PCR teszt mint minden félretájékoztatás szülőanyja” – Hogyan lehet PCR tesztelgetéssel létrehozni egy véget nem érő járványt?

14.10 – 14.25 Dr Stefano Montanari (IT) – nanopatológus – A COVID 19 betegek helyesen lettek-e kezelve? A patológiát helyesen értelmezték-e? – a Modenai Új Nanodiagnosztikai Laboratórium igazgatója – Dr.Antonietta Gattival együtt a nanopatológia társfelfedezője.

14.25 – 14.40 Dr.Tamasi József (HU) belgyógyász, társdalomorvostan szakorvosa: Félrevezető statisztikák és szakirodalmi publikációk bűvöletében

14.40 – 15.00 Dr.Walter Weber (D) onkológus, háziorvos: „Glen Novak: 7 Schritte Rezept für das Wecken von Interesse und Nachfrage nach Influenza-Impfstoff” (Glen Novak: 7 lépéses receptúra az influenza elleni védőoltás iránti érdeklődés felébresztése érdekében

Szünet

15.15 – 15.35 Dr.Olav Müller-Liebenau (D): Dr.med. Dipl.-Biol. Olav Müller-Liebenau: Vitamin C Hochdosis Infusionen: ein potentes Heilmittel bei Sars COV-2? Ist VitC auch ein weisser Ritter? (Nagy dózisú C-vitamin infúziók, reménytkeltő gyógyszer a SARS COV-2 ellen?)

15.35 – 15.55 Dr.Bodo Schiffman (D) fül-orr-gégész: Mit tehetnek a felelős orvosok és emberek a nem arányos intézkedések kapcsán?

15.55 – 16.15 Dr.Heiko Schöning (D): Egészségügyi károsodás mértéke a „lockdown” vagy a SARS COV-2 miatt nagyobb?

16.15-16.55 – Kerekasztal beszélgetés

16.55-17.00 Konferencia zárása

Előadások beérkezett kivonatai

Prof.Dr.Boros László

A korona-19 világjárvány mint a tudomány, gazdaság és politika hullám vasútja

Covid-19 pandemic as the roller coasters of science, economics and politics

Coronaviridae családba tartozó pozitív szálú ribonukleinsavat (RNS-t) tartalmazó korona vírusok közel 50 éve ismertek az emberiség számára. Hozzávetőlegesen ezek felelősek a felső légúti panaszok 15%-20%-áért, megfázásra jellemző tüneteket okozva, melyek leggyakrabban a téli influenza járványok alatt jelenkeznek. Korona vírusok 2020-ban egy újszerű megbetegedést okozva jelentkeztek, ezek tünettana a súlyos akut légzőszervi szindrómával (SARS) állt összhangban, légzési elégtelenséggel szövődve. A betegséggel kapcsolatos járványügyi intézkedések felfüggesztették – különösen a nyugati féltekén elhelyezkedő – fejlett nemzetek társadalmi és gazdasági hálózatait, karantén szerű lezárásokkal, maszk viselési intézkedésekkel, a vírusok terjedését gátolván, az öregedő népesség védelmére, valamint az olyan társbetegek csoportok védelmére, akik cukorbetegségben, elhízásban és/vagy magas vérnyomásban szenvedtek. A Covid-19 folyamatos pandemiológiai értékelése azonban azt mutatja, hogy a világjárvány modelljei hibásak, a megelőző intézkedések pedig túlzottak, túlméretezettek és többnyire feleslegesek voltak. Mostanra egyértelmű, hogy a bezárási intézkedések, a társadalmi élet megszakítása, illetve a napjainkra munkanélküliséggel küzdő népesség miatt károsabbak a társadalmakra, mint maga a vírus. Ez az előadas a diagnosztikai, terápiás és megelőzési ajánlásokkal kapcsolatos tudományos érvekről szól, mind azok hatékonyságának, mind azok szükségességének nemzetközi áttekintésével a szélesebb körben érdeklődő hallgatóság számára a kovid-19-et érintő jövőbeli narratívák mellett. Az előadás összefoglalja a világjárvány tudományos, társadalmi, gazdasági és politikai hatásainak legfontosabb nemzetközi összefüggéseit is.“

több mint 5 éve
érdekes következményei lehetnek a vírusnak hosszútávon
 www.youtube.com/watch?v=G9hfbQShmvI

több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
De az tényleg érdekelne hogy fertőzés után hány nappal fertőz az ember van e erről adat?
Rózsa Sándor (betyár)
48-72 óra után már szór

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 099
Azt rühellem amikor én felveszem a maszkot az üzletben de az eladón nincs vagy nem jól hordja.
Bazzani
Ebben Neked teljes mértékben igazad van! Nem is neked címezem csak érdekesség képpen:
Én viszont azt nehezményezném inkább nagyon amikor a kedves vásárló belibeg a boltba 8-12 percre maszk nélkül, mert nem bírja elviselni azt, viszont az eladótól elvárás az, hogy 8-12 órát hordja szabályszerűen...
nagir
Nekem ne mond.
A nejem boltban dolgozik...

A héten nálunk a legszebb az volt amikor bejött a cigányasszony maszk nélkül. Csajok rászóltak, nagy méltatlankodva felhúzta a pólója nyakát az arcára, ennek örömére kilátszottak a köldökig érő csöcsei. Mikor ezért is szóltak a lányok felháborodott, hogy nekünk semmi sem jó.
Bazzani
OFF:
" Unoka: - Nagymama! Játszhatok a melleddel?
Nagyi: - Persze, csak ne vidd messzire!"
Boccs! 🤓
ON
nagir
Jujj.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 489 — Bla, bla, bla
Azt rühellem amikor én felveszem a maszkot az üzletben de az eladón nincs vagy nem jól hordja.
Bazzani
Ebben Neked teljes mértékben igazad van! Nem is neked címezem csak érdekesség képpen:
Én viszont azt nehezményezném inkább nagyon amikor a kedves vásárló belibeg a boltba 8-12 percre maszk nélkül, mert nem bírja elviselni azt, viszont az eladótól elvárás az, hogy 8-12 órát hordja szabályszerűen...
nagir
Nekem ne mond.

A héten nálunk a legszebb az volt amikor bejött a cigányasszony maszk nélkül. Csajok rászóltak, nagy méltatlankodva felhúzta a pólója nyakát az arcára, ennek örömére kilátszottak a köldökig érő csöcsei. Mikor ezért is szóltak a lányok felháborodott, hogy nekünk semmi sem jó.
Bazzani
OFF:
" Unoka: - Nagymama! Játszhatok a melleddel?
Nagyi: - Persze, csak ne vidd messzire!"
Boccs! 🤓
ON

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 094 — Axel Foley
Bazzani
nagir
Nekem ne mond.

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Maszkviselessel kapcsolatban egy kérdés ha ott a negatív teszt a kezembe holnap akkor kell maszkot hordanom aznap?
Rózsa Sándor (betyár)
Ez most komoly kérdés, vagy poénkodsz?
Mikey
szerintem sajnos komoly
Negritis
Poén 😄
Rózsa Sándor (betyár)
Aha, persze. Mintha nem ismernénk. Fullba nyomod megint. A kretént.
#JC6
Te hitgyulibe a veziretek már gondolat olvasást is tanít isten kegyelméből hogy tudod a gondolatomat is?
Mert ha igen akkor én is mennék ebbe a rabló biblia kiforgato szektádba 😄
több mint 5 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 221 — Forum Reader
Maszkviselessel kapcsolatban egy kérdés ha ott a negatív teszt a kezembe holnap akkor kell maszkot hordanom aznap?
Rózsa Sándor (betyár)
Mikey
szerintem sajnos komoly
Negritis
Poén 😄
Rózsa Sándor (betyár)
#JC6
Te pedig ki vagy, hogy felebarátodat megítéled?
Miért látod meg a szálkát testvéred szemében, a gerendát pedig, amely a te szemedben van, nem veszed észre?

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
De az tényleg érdekelne hogy fertőzés után hány nappal fertőz az ember van e erről adat?
Rózsa Sándor (betyár)
Korábban volt erre adat, általában az 5-7. napon a legfertőzőbb, de nem véletlenül van 14 napos karantén.
csi77
Nem erre gondolok.
Tehát ma megfertozodom akkor holnap már fertőzők? Vagy van azért pár nap amíg a szervezetben megfelelő mértékben szaporodik.
Plusz még egy kérdés fertőzés után hány nappal mutatható ki a szervezetben?
Erre vannak már koharens adatok?
több mint 5 éve
Bazzani

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 911
Rózsa Sándor (betyár)
Mikey
szerintem sajnos komoly
Negritis
Poén 😄
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 261 — Bears & Illinois fan
Rózsa Sándor (betyár)
Korábban volt erre adat, általában az 5-7. napon a legfertőzőbb, de nem véletlenül van 14 napos karantén.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Akinek van kedve szavazhat:
 www.portfolio.hu/gazdasag/20200820/kotelezove-kellene-tenni-a-koronavirus-szurest-magyarorszagon-szavazz-445478

több mint 5 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 653 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Mi kerul ennyibe ezen a teszten?
Úgyis itt lesz evekig, hosszu távra kell berendezkednie a vilagnak.
Delutan sétáltam a belvarosban, mintha a falumban lettem volna: kihaltsag. Legalabbis nem az a latvany fogadott amit korabban lattam. Kihalt etkezo és koktel helyek, bárok. Kell a gazdasagnak a turizmus. Olcsóbbnak kellene lennie a tesztnek.
Hamarosan ismét gyasz mennyiseg kel utnak, mint tavasszal. Uressegtol kongó terek ősztől.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 5 éve
Törölt felhasználó