Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Poén 😄szerintem sajnos komolyMaszkviselessel kapcsolatban egy kérdés ha ott a negatív teszt a kezembe holnap akkor kell maszkot hordanom aznap?Ez most komoly kérdés, vagy poénkodsz?
Rózsa Sándor (betyár)
Mikey
Negritis
több mint 5 éve
szerintem sajnos komolyMaszkviselessel kapcsolatban egy kérdés ha ott a negatív teszt a kezembe holnap akkor kell maszkot hordanom aznap?Ez most komoly kérdés, vagy poénkodsz?
Rózsa Sándor (betyár)
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Maszkviselessel kapcsolatban egy kérdés ha ott a negatív teszt a kezembe holnap akkor kell maszkot hordanom aznap?Ez most komoly kérdés, vagy poénkodsz?
Rózsa Sándor (betyár)
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na ma voltam megint covid szuresen😊 Holnap reggel lesz eredmény.Apropó megkerdeztem mennyibe kerül itt kint egy teszt cirka 56 eurót mondott a hölgy aki mintát vett a számból.
Maszkviselessel kapcsolatban egy kérdés ha ott a negatív teszt a kezembe holnap akkor kell maszkot hordanom aznap?
Vagy arról van információ hogy megfertozotseg után hány nappal fertőz az ember?
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=Vyty-uc2pkY
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 5 éve
Mert boltban KÖTELEZŐ | lenne... | hordani és mert másokat (is) veszélyeztet azzal, ha nem teszi.De ez miért szempont?Mondjuk itt éppen némileg még igaza is van a gyereknek.Ne linkeljetek ilyen csoportokat, beleolvastam párba..nem kellet volna. Az emberi hülyeség határtalan.Ezek sajnos nem segítenek. Egy olyan embert, akit már bekebelezett Doktor Gödény, az ilyesmi csak megerősít a tévhiteiben.
Ilyenkor mindig elgondolkodom hogy le kéne törölni az Fb accountom hogy meg se tudjam nyitni ezeket.
Nomac
www.facebook.com/JanosAron/posts/2612599205669083
peterk2005
Azt rühellem amikor én felveszem a maszkot az üzletben de az eladón nincs vagy nem jól hordja.
Bazzani
Van a te dolgod/felelősséged meg van az ő dolga/felelőssége.
Nem az egyikből következik a másik.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Mert a saját felelősségteljes viselkedéseddel jelenleg nem magadat véded!De ez miért szempont?Mondjuk itt éppen némileg még igaza is van a gyereknek.Ne linkeljetek ilyen csoportokat, beleolvastam párba..nem kellet volna. Az emberi hülyeség határtalan.Ezek sajnos nem segítenek. Egy olyan embert, akit már bekebelezett Doktor Gödény, az ilyesmi csak megerősít a tévhiteiben.
Ilyenkor mindig elgondolkodom hogy le kéne törölni az Fb accountom hogy meg se tudjam nyitni ezeket.
Nomac
peterk2005
Azt rühellem amikor én felveszem a maszkot az üzletben de az eladón nincs vagy nem jól hordja.
Bazzani
Sobri Jóska
Ez itt most a leglevésbé sem én/te/ő saját döntése és felelőssége! A maszkviselés egy konszenzus, sőt szabály...még jó hogy felbax ha valaki kötelező helyen nem hordja!
több mint 5 éve
Novemberben kiderül, hogy ezek az agyhalott fiatal bulibárók, akik ténylegesen a halálba bulizták magukat, kinek az eredményéből hiányoznak.Jó ötlet volt siettetni Floridában (is) az újranyitást. Ja nem ide. Ki is forszírozta anno a dolgot?...
The number of #COVID19 deaths in Florida is now higher than the total number of deaths in all of Germany.
— Hala Gorani (@HalaGorani) August 20, 2020
iktriad
nemtom mi a bajod, németeknél 220k esetből van 9k halott
floridában 584k esetből van 10k
egyértelmű hogy németország sokkal szarabb
Negritis
Vagy lehet Floridában magasabb az átlagéletkor, mint az USA-ban és olyan az egész állam, mint egy nagy idősotthon?...
több mint 5 éve
Jó ötlet volt siettetni Floridában (is) az újranyitást. Ja nem ide. Ki is forszírozta anno a dolgot?...
The number of #COVID19 deaths in Florida is now higher than the total number of deaths in all of Germany.
iktriad

nemtom mi a bajod, németeknél 220k esetből van 9k halott
floridában 584k esetből van 10k
egyértelmű hogy németország sokkal szarabb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Jó ötlet volt siettetni Floridában (is) az újranyitást. Ja nem ide. Ki is forszírozta anno a dolgot?... The number of #COVID19 deaths in Florida is now higher than the total number of deaths in all of Germany.
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
De ez miért szempont?Mondjuk itt éppen némileg még igaza is van a gyereknek.Ne linkeljetek ilyen csoportokat, beleolvastam párba..nem kellet volna. Az emberi hülyeség határtalan.Ezek sajnos nem segítenek. Egy olyan embert, akit már bekebelezett Doktor Gödény, az ilyesmi csak megerősít a tévhiteiben.
Nomac
peterk2005
Bazzani
több mint 5 éve
Mondjuk itt éppen némileg még igaza is van a gyereknek.Ne linkeljetek ilyen csoportokat, beleolvastam párba..nem kellet volna. Az emberi hülyeség határtalan.Ezek sajnos nem segítenek. Egy olyan embert, akit már bekebelezett Doktor Gödény, az ilyesmi csak megerősít a tévhiteiben.
Nomac
peterk2005
több mint 5 éve
Nekem pont akkor ment el.világ életemben emberekkel és emberekért dolgoztam (felszolgálás, ügyfélszolgálat, stb.), muszáj, hogy legyen 😊Neked még van olyanod?Ne linkeljetek ilyen csoportokat, beleolvastam párba..nem kellet volna. Az emberi hülyeség határtalan.a "normális élethez ragaszkodók" csoportot én is elkezdtem olvasgatni, hát az ilyen rendesen teszteli az emberiségbe vetett hitet
Nomac
r.baggio
Mikey
r.baggio
több mint 5 éve
Ne linkeljetek ilyen csoportokat, beleolvastam párba..nem kellet volna. Az emberi hülyeség határtalan.Ezek sajnos nem segítenek. Egy olyan embert, akit már bekebelezett Doktor Gödény, az ilyesmi csak megerősít a tévhiteiben.
Nomac

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Minden közösség rogyásig van "jár" dolgokkal. Egy csomó minden "jár" már évtizedek, évszázadok - néhány dolog évezredek - óta. Szülőktől örökölhető vagyontól állampolgárságig, szavazati jogtól törvényi egyenlőségig, gyestől adókedvezményig, ingyenes oktatástól ingyenes egészségügyi alapellátásig, csok-tól vissza nem térítendő vállalkozási támogatásig. Rengeteg dolog "jár" egyetemlegesen mindenkinek, és rengeteg jár csak bizonyos kiválasztott csoportoknak minden rendszerben. Nem ettől lesznek a rendszerek demokratikusak vagy abszolútisták, hanem attól, hogy milyen alapon döntik el, hogy mi jár és mi nem. A demokráciában is rengeteg dolog jár, a diktatúrában is rengeteg dolog jár, csak máshogy, másoknak, másért. De maradjunk a covidnál ebben a topicban inkább.Nem gondolom, hogy lenne valóságalapja, létjogosultsága, valós tartalma annak a kifejezésnek, hogy "jár".Sima hivatalnok mind! Igen, utazgasson mint mindenki más, aki havi 2 milliót keres. Miért gondolod, hogy egy kormánytagnak több jár, mint bárki masnak.Már szeptember 1 után vagyunk?444.hu/2020/08/19/gulyas-szeptember-elseje-utan-kulfoldi-nyaralast-senki-ne-szervezzen-kulonosen-ne-a-deli-orszagokbaPetikének szóltak erről? Mert mintha az adrián láttam volna a minap...bár persze lady mrd-n nyilván nincs nagy tömeg, meg a magángépen sem, de azért egy miniszter csak járhatna jó példával elől.
Ennyi a a teljes szöveg:
Szigorításra készül a beutazási szabályokban a kormány - jelentette be Gulyás Gergely a kormányinfón.
Ennek részleteit még most kezdik kidolgozni, jövő héten várható bejelentés. De a kancelláriaminiszter előre figyelmeztette a magyarokat, hogy szeptember elsejétől szabadságot, nyaralást külföldre lehetőleg senki ne szervezzen, különösen ne a déli országokba.
Gulyás szerint a legnagyobb veszélyt továbbra is a járvány behurcolása jelenti. Rákérdeztek arra, hogy mi van a lefoglalt utakkal. Gulyás azt válaszolt, hogy aki következmények nélkül tudja lemondani, tegye meg, amúgy vis maior lehet majd a kormány szigorítása miatt.
Szerintem teljesen korrekt. Összefoglalva:
Ülj a seggeden, ne bóklásszál, és akkor nem kell szarrá szigorítanunk, legalább itthon lehet relatíve normálisan élni.
Sobri Jóska
Klaci79
Meg inkább minden miniszter és államtitkár utazgasson, mint azok a tömegek, akinek a gyerekével a tied egy suliba jár, akivel egy buszra, vonatra ülsz, aki ugyanabba a CBA-ba, vagy ALDI-ba, háziorvoshoz jár, nem?
Sobri Jóska
Nem hiszem, hogy ez tőlünk nyugatra északra vagy délre elofordulhatna.
Klaci79
A világ nem igazságos, és nincs egy külső, objektív hatalom/entitás, aki megállapíthatná kinek mi "jár". Se egy univerzális hatalom vagy mindenekfeletti alapvetés.
Van amit elveszel, van amit nem. Van amit megszerzel, van amit nem. De semmi se jár.
Aki elszántabb, ambíciózusabb, jobbak a szerzési képességei, skilljei, hatékonyabb, adott esetben elvetemültebb, annak nem ugyanaz van, mint akinek kevésbbé, azzal nem ugyanaz történik, mint aki másmilyen.
Az a világkép, amiben a "jár" iránti vágy fogalmazódik meg az jobb esetben naív és idealista, rosszabb esetben "jobban tudja", és meg akarja mondani, hogy kinek mi jár, ez vezet abszolútista közösségekhez (államdiktatúrák, egyházak, maffiák, stb.). De egyik se optimálisan kompátibilis a valódi világgal 2020-ban Magyarországon.
Nincs "jár".
Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
világ életemben emberekkel és emberekért dolgoztam (felszolgálás, ügyfélszolgálat, stb.), muszáj, hogy legyen 😊Neked még van olyanod?Ne linkeljetek ilyen csoportokat, beleolvastam párba..nem kellet volna. Az emberi hülyeség határtalan.a "normális élethez ragaszkodók" csoportot én is elkezdtem olvasgatni, hát az ilyen rendesen teszteli az emberiségbe vetett hitet
Nomac
r.baggio
Mikey

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Neked még van olyanod?Ne linkeljetek ilyen csoportokat, beleolvastam párba..nem kellet volna. Az emberi hülyeség határtalan.a "normális élethez ragaszkodók" csoportot én is elkezdtem olvasgatni, hát az ilyen rendesen teszteli az emberiségbe vetett hitet
Nomac
r.baggio
több mint 5 éve
Ne linkeljetek ilyen csoportokat, beleolvastam párba..nem kellet volna. Az emberi hülyeség határtalan.a "normális élethez ragaszkodók" csoportot én is elkezdtem olvasgatni, hát az ilyen rendesen teszteli az emberiségbe vetett hitet
Nomac

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Ne linkeljetek ilyen csoportokat, beleolvastam párba..nem kellet volna. Az emberi hülyeség határtalan. Ilyenkor mindig elgondolkodom hogy le kéne törölni az Fb accountom hogy meg se tudjam nyitni ezeket.
több mint 5 éve
Téged ez őszintén megérint?Jó, de azért az elég kemény volt Szobri, hogy nagyban nyomja a propagandát Petya, égnek a vonalak, aztán meg fotó az Adrián...Sima hivatalnok mind! Igen, utazgasson mint mindenki más, aki havi 2 milliót keres. Miért gondolod, hogy egy kormánytagnak több jár, mint bárki masnak.Már szeptember 1 után vagyunk?444.hu/2020/08/19/gulyas-szeptember-elseje-utan-kulfoldi-nyaralast-senki-ne-szervezzen-kulonosen-ne-a-deli-orszagokbaPetikének szóltak erről? Mert mintha az adrián láttam volna a minap...bár persze lady mrd-n nyilván nincs nagy tömeg, meg a magángépen sem, de azért egy miniszter csak járhatna jó példával elől.
Ennyi a a teljes szöveg:
Szigorításra készül a beutazási szabályokban a kormány - jelentette be Gulyás Gergely a kormányinfón.
Ennek részleteit még most kezdik kidolgozni, jövő héten várható bejelentés. De a kancelláriaminiszter előre figyelmeztette a magyarokat, hogy szeptember elsejétől szabadságot, nyaralást külföldre lehetőleg senki ne szervezzen, különösen ne a déli országokba.
Gulyás szerint a legnagyobb veszélyt továbbra is a járvány behurcolása jelenti. Rákérdeztek arra, hogy mi van a lefoglalt utakkal. Gulyás azt válaszolt, hogy aki következmények nélkül tudja lemondani, tegye meg, amúgy vis maior lehet majd a kormány szigorítása miatt.
Ülj a seggeden, ne bóklásszál, és akkor nem kell szarrá szigorítanunk, legalább itthon lehet relatíve normálisan élni.
Sobri Jóska
Klaci79
Meg inkább minden miniszter és államtitkár utazgasson, mint azok a tömegek, akinek a gyerekével a tied egy suliba jár, akivel egy buszra, vonatra ülsz, aki ugyanabba a CBA-ba, vagy ALDI-ba, háziorvoshoz jár, nem?
Sobri Jóska
Klaci79
#JC6
Kihat az életedre bármiképp is?
Ilyeneken húzod fel vagy ezzel stresszeled magad?
Sérelmed van általa?
Vagy csak szeretsz lényegtelen dolgokon pörögni, panaszkodni?
Egyáltalán érdekel Szijjártó Péter?
Miért?
több mint 5 éve
Nem gondolom, hogy lenne valóságalapja, létjogosultsága, valós tartalma annak a kifejezésnek, hogy "jár".Sima hivatalnok mind! Igen, utazgasson mint mindenki más, aki havi 2 milliót keres. Miért gondolod, hogy egy kormánytagnak több jár, mint bárki masnak.Már szeptember 1 után vagyunk?444.hu/2020/08/19/gulyas-szeptember-elseje-utan-kulfoldi-nyaralast-senki-ne-szervezzen-kulonosen-ne-a-deli-orszagokbaPetikének szóltak erről? Mert mintha az adrián láttam volna a minap...bár persze lady mrd-n nyilván nincs nagy tömeg, meg a magángépen sem, de azért egy miniszter csak járhatna jó példával elől.
Ennyi a a teljes szöveg:
Sobri Jóska
Klaci79
Sobri Jóska
Klaci79
A világ nem igazságos, és nincs egy külső, objektív hatalom/entitás, aki megállapíthatná kinek mi "jár". Se egy univerzális hatalom vagy mindenekfeletti alapvetés.
Van amit elveszel, van amit nem. Van amit megszerzel, van amit nem. De semmi se jár.
Aki elszántabb, ambíciózusabb, jobbak a szerzési képességei, skilljei, hatékonyabb, adott esetben elvetemültebb, annak nem ugyanaz van, mint akinek kevésbbé, azzal nem ugyanaz történik, mint aki másmilyen.
Az a világkép, amiben a "jár" iránti vágy fogalmazódik meg az jobb esetben naív és idealista, rosszabb esetben "jobban tudja", és meg akarja mondani, hogy kinek mi jár, ez vezet abszolútista közösségekhez (államdiktatúrák, egyházak, maffiák, stb.). De egyik se optimálisan kompátibilis a valódi világgal 2020-ban Magyarországon.
Nincs "jár".
több mint 5 éve
Jó, de azért az elég kemény volt Szobri, hogy nagyban nyomja a propagandát Petya, égnek a vonalak, aztán meg fotó az Adrián...Sima hivatalnok mind! Igen, utazgasson mint mindenki más, aki havi 2 milliót keres. Miért gondolod, hogy egy kormánytagnak több jár, mint bárki masnak.Már szeptember 1 után vagyunk?444.hu/2020/08/19/gulyas-szeptember-elseje-utan-kulfoldi-nyaralast-senki-ne-szervezzen-kulonosen-ne-a-deli-orszagokbaPetikének szóltak erről? Mert mintha az adrián láttam volna a minap...bár persze lady mrd-n nyilván nincs nagy tömeg, meg a magángépen sem, de azért egy miniszter csak járhatna jó példával elől.
Ennyi a a teljes szöveg:
Sobri Jóska
Klaci79
Sobri Jóska
Klaci79
több mint 5 éve
Sima hivatalnok mind! Igen, utazgasson mint mindenki más, aki havi 2 milliót keres. Miért gondolod, hogy egy kormánytagnak több jár, mint bárki masnak.Már szeptember 1 után vagyunk?444.hu/2020/08/19/gulyas-szeptember-elseje-utan-kulfoldi-nyaralast-senki-ne-szervezzen-kulonosen-ne-a-deli-orszagokbaPetikének szóltak erről? Mert mintha az adrián láttam volna a minap...bár persze lady mrd-n nyilván nincs nagy tömeg, meg a magángépen sem, de azért egy miniszter csak járhatna jó példával elől.
Ennyi a a teljes szöveg:
Sobri Jóska
Klaci79
Sobri Jóska
több mint 5 éve
A héten hallottam pletyka szinten, hogy Horvátország besorolását pirosra akarják változtatni. Akkor lehet, hogy szeptemberig engedik?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Legyen úgy, mert ha a héten sikerül lakást foglalnom, akkor aug 29-től már Prágában leszek. De a cuccaim azok biztosan 😀Tehat aki aug 31ig visszajon zold orszagbol azt biztosan nem basztatjak?Nem.
Vrij6
Szept 1. után ne menj sehova, mert utána biztosan basztatva leszel.
Szept 1. előttről ez nem szól.
Sobri Jóska