Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
ez ugye gödénykének a saját cirkusza ...Ezek a csoportok elképesztőek.
Negritis
Bazzani
www.facebook.com/groups/Normalis.Elethez.Ragaszkodok/
de vannak elfajzások is
www.facebook.com/groups/896012954210165/
www.facebook.com/groups/794276837773217/
www.facebook.com/AdjatokVissza/
mondjuk ez a kedvencem 😀
www.facebook.com/groups/283455412985717
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
" a hülyéket nem kell keresni mert kint vannak az utcán"
Negritis
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Szeptember-októberben terveztem hazamenni.magyar állampolgár bármikor hazajöhet, max kell egy teszt
Akkójóvanakkó.
empty taxi
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Szeptember-októberben terveztem hazamenni.nyaralni akarsz? 😀
Akkójóvanakkó.
empty taxi
több mint 5 éve
Nagyon elméletben max 😊Irritáló ez a Gulyàs!Én csípem.
NB2
Ő elméletben az emberarcú fideszes.
Sobri Jóska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Szeptember-októberben terveztem hazamenni.Maradj nemotthon.
Akkójóvanakkó.
empty taxi
több mint 5 éve
Szeptember-októberben terveztem hazamenni.Akkójóvanakkó.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Már szeptember 1 után vagyunk?444.hu/2020/08/19/gulyas-szeptember-elseje-utan-kulfoldi-nyaralast-senki-ne-szervezzen-kulonosen-ne-a-deli-orszagokbaPetikének szóltak erről? Mert mintha az adrián láttam volna a minap...bár persze lady mrd-n nyilván nincs nagy tömeg, meg a magángépen sem, de azért egy miniszter csak járhatna jó példával elől.
Ennyi a a teljes szöveg:
Szigorításra készül a beutazási szabályokban a kormány - jelentette be Gulyás Gergely a kormányinfón.
Ennek részleteit még most kezdik kidolgozni, jövő héten várható bejelentés. De a kancelláriaminiszter előre figyelmeztette a magyarokat, hogy szeptember elsejétől szabadságot, nyaralást külföldre lehetőleg senki ne szervezzen, különösen ne a déli országokba.
Gulyás szerint a legnagyobb veszélyt továbbra is a járvány behurcolása jelenti. Rákérdeztek arra, hogy mi van a lefoglalt utakkal. Gulyás azt válaszolt, hogy aki következmények nélkül tudja lemondani, tegye meg, amúgy vis maior lehet majd a kormány szigorítása miatt.
Szerintem teljesen korrekt. Összefoglalva:
Ülj a seggeden, ne bóklásszál, és akkor nem kell szarrá szigorítanunk, legalább itthon lehet relatíve normálisan élni.
Sobri Jóska
Klaci79
Meg inkább minden miniszter és államtitkár utazgasson, mint azok a tömegek, akinek a gyerekével a tied egy suliba jár, akivel egy buszra, vonatra ülsz, aki ugyanabba a CBA-ba, vagy ALDI-ba, háziorvoshoz jár, nem?
több mint 5 éve
444.hu/2020/08/19/gulyas-szeptember-elseje-utan-kulfoldi-nyaralast-senki-ne-szervezzen-kulonosen-ne-a-deli-orszagokbaPetikének szóltak erről? Mert mintha az adrián láttam volna a minap...bár persze lady mrd-n nyilván nincs nagy tömeg, meg a magángépen sem, de azért egy miniszter csak járhatna jó példával elől.
Ennyi a a teljes szöveg:
Szigorításra készül a beutazási szabályokban a kormány - jelentette be Gulyás Gergely a kormányinfón.
Ennek részleteit még most kezdik kidolgozni, jövő héten várható bejelentés. De a kancelláriaminiszter előre figyelmeztette a magyarokat, hogy szeptember elsejétől szabadságot, nyaralást külföldre lehetőleg senki ne szervezzen, különösen ne a déli országokba.
Gulyás szerint a legnagyobb veszélyt továbbra is a járvány behurcolása jelenti. Rákérdeztek arra, hogy mi van a lefoglalt utakkal. Gulyás azt válaszolt, hogy aki következmények nélkül tudja lemondani, tegye meg, amúgy vis maior lehet majd a kormány szigorítása miatt.
Ülj a seggeden, ne bóklásszál, és akkor nem kell szarrá szigorítanunk, legalább itthon lehet relatíve normálisan élni.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Tehat aki aug 31ig visszajon zold orszagbol azt biztosan nem basztatjak?Nem.
Vrij6
Szept 1. után ne menj sehova, mert utána biztosan basztatva leszel.
Szept 1. előttről ez nem szól.
több mint 5 éve
Tehat aki aug 31ig visszajon zold orszagbol azt biztosan nem basztatjak?
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
444.hu/2020/08/19/gulyas-szeptember-elseje-utan-kulfoldi-nyaralast-senki-ne-szervezzen-kulonosen-ne-a-deli-orszagokbaEnnyi a a teljes szöveg:
több mint 5 éve
Irritáló ez a Gulyàs!Én csípem.
NB2
Ő elméletben az emberarcú fideszes.
több mint 5 éve
Irritáló ez a Gulyàs!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Szép felhívás ez, hogy szept 1. után ne menjen senki külföldre + h szigorítások jönnek, magyarul határzár? 😀
több mint 5 éve
Rendkívüli kormànyinfó van.www.origo.hu/itthon/percrolpercre/20200819-kormanyinfo-eloben.html
Infó valakinek?
NB2
több mint 5 éve
Erre a kérdésre is megkaptuk a választ. Valószínűsíthető volt az eredmény, de biztos vagyok benn, hogy még most is sokan találnák üdvözlendő útnak...Nem annyira egyértelmű. Azt szeretem a legjobban, hogy hónapok óta sulykolják felénk, hogy a Covid 19-ről szinte semmit nem tudunk, jópár dolgot viszont készpénznek vesznek ebben a cikkben is. Erre a kérdésre évek múlva tudunk válaszolni, de legkorábban is az őszi-téli szezon után........
index.hu/techtud/2020/08/19/svedorszag_hany_halottat_er_meg_nehany_szazaleknyi_gazdasagi_elony/
clbass
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
egy köhögő iráni diák caplat fel alá az országban.
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Erre a kérdésre is megkaptuk a választ. Valószínűsíthető volt az eredmény, de biztos vagyok benn, hogy még most is sokan találnák üdvözlendő útnak...ha jobban megvédik az idős otthonokat akkor nem lenne ennyire durva a helyzet
index.hu/techtud/2020/08/19/svedorszag_hany_halottat_er_meg_nehany_szazaleknyi_gazdasagi_elony/
clbass
ha megnézed pl május óta jóval kisebb a különbség
ettől függetlenül fail volt
több mint 5 éve
Erre a kérdésre is megkaptuk a választ. Valószínűsíthető volt az eredmény, de biztos vagyok benn, hogy még most is sokan találnák üdvözlendő útnak...index.hu/techtud/2020/08/19/svedorszag_hany_halottat_er_meg_nehany_szazaleknyi_gazdasagi_elony/
több mint 5 éve
Nem a cím vagy a cikk a lényeg, hanem hogy még az első hullám közepén elkezdték belengetni a 2.-at, amit azóta demostmármingyárittvan alapon tolnak napi szinten.A cím szar, de ne ragadj le ott. 😊444.hu/2020/08/18/kuszobon-a-jarvany-masodik-hullama-de-ugyanugy-alig-tesztelunk-mint-aprilisbanEz a "küszöbön a 2. hullám" nekem olyan, mint április környékén a napi törzsnél a "de mostmár tényleg mindjárt berobban" volt.
Vrij6
bcsarli
Vrij6
több mint 5 éve
A cím szar, de ne ragadj le ott. 😊444.hu/2020/08/18/kuszobon-a-jarvany-masodik-hullama-de-ugyanugy-alig-tesztelunk-mint-aprilisbanEz a "küszöbön a 2. hullám" nekem olyan, mint április környékén a napi törzsnél a "de mostmár tényleg mindjárt berobban" volt.
Vrij6
bcsarli