Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 581 — The Mathematician

Negritis
Ezek a csoportok elképesztőek.
Bazzani
ez ugye gödénykének a saját cirkusza ...
 www.facebook.com/groups/Normalis.Elethez.Ragaszkodok/

de vannak elfajzások is
 www.facebook.com/groups/896012954210165/
 www.facebook.com/groups/794276837773217/
 www.facebook.com/AdjatokVissza/

mondjuk ez a kedvencem 😀
 www.facebook.com/groups/283455412985717

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 094 — Axel Foley

Negritis
Ezek a csoportok elképesztőek.

több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"

Negritis
" a hülyéket nem kell keresni mert kint vannak az utcán"

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 157 — nabege2@yahoo.com
Szeptember-októberben terveztem hazamenni.
Akkójóvanakkó.
empty taxi
magyar állampolgár bármikor hazajöhet, max kell egy teszt
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Akkójóvanakkó.
empty taxi
nyaralni akarsz? 😀

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 686 — Lucas Scott
Irritáló ez a Gulyàs!
NB2
Én csípem.
Ő elméletben az emberarcú fideszes.
Sobri Jóska
Nagyon elméletben max 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 094 — Axel Foley
Akkójóvanakkó.
empty taxi
Maradj nemotthon.

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 236 — NFL bracket champion '26
Akkójóvanakkó.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
 444.hu/2020/08/19/gulyas-szeptember-elseje-utan-kulfoldi-nyaralast-senki-ne-szervezzen-kulonosen-ne-a-deli-orszagokba

Ennyi a a teljes szöveg:
Szigorításra készül a beutazási szabályokban a kormány - jelentette be Gulyás Gergely a kormányinfón.
Ennek részleteit még most kezdik kidolgozni, jövő héten várható bejelentés. De a kancelláriaminiszter előre figyelmeztette a magyarokat, hogy szeptember elsejétől szabadságot, nyaralást külföldre lehetőleg senki ne szervezzen, különösen ne a déli országokba.
Gulyás szerint a legnagyobb veszélyt továbbra is a járvány behurcolása jelenti. Rákérdeztek arra, hogy mi van a lefoglalt utakkal. Gulyás azt válaszolt, hogy aki következmények nélkül tudja lemondani, tegye meg, amúgy vis maior lehet majd a kormány szigorítása miatt.

Szerintem teljesen korrekt. Összefoglalva:
Ülj a seggeden, ne bóklásszál, és akkor nem kell szarrá szigorítanunk, legalább itthon lehet relatíve normálisan élni.
Sobri Jóska
Petikének szóltak erről? Mert mintha az adrián láttam volna a minap...bár persze lady mrd-n nyilván nincs nagy tömeg, meg a magángépen sem, de azért egy miniszter csak járhatna jó példával elől.
Klaci79
Már szeptember 1 után vagyunk?
Meg inkább minden miniszter és államtitkár utazgasson, mint azok a tömegek, akinek a gyerekével a tied egy suliba jár, akivel egy buszra, vonatra ülsz, aki ugyanabba a CBA-ba, vagy ALDI-ba, háziorvoshoz jár, nem?

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 902
 444.hu/2020/08/19/gulyas-szeptember-elseje-utan-kulfoldi-nyaralast-senki-ne-szervezzen-kulonosen-ne-a-deli-orszagokba

Ennyi a a teljes szöveg:
Szigorításra készül a beutazási szabályokban a kormány - jelentette be Gulyás Gergely a kormányinfón.
Ennek részleteit még most kezdik kidolgozni, jövő héten várható bejelentés. De a kancelláriaminiszter előre figyelmeztette a magyarokat, hogy szeptember elsejétől szabadságot, nyaralást külföldre lehetőleg senki ne szervezzen, különösen ne a déli országokba.
Gulyás szerint a legnagyobb veszélyt továbbra is a járvány behurcolása jelenti. Rákérdeztek arra, hogy mi van a lefoglalt utakkal. Gulyás azt válaszolt, hogy aki következmények nélkül tudja lemondani, tegye meg, amúgy vis maior lehet majd a kormány szigorítása miatt.

Ülj a seggeden, ne bóklásszál, és akkor nem kell szarrá szigorítanunk, legalább itthon lehet relatíve normálisan élni.
Sobri Jóska
Petikének szóltak erről? Mert mintha az adrián láttam volna a minap...bár persze lady mrd-n nyilván nincs nagy tömeg, meg a magángépen sem, de azért egy miniszter csak járhatna jó példával elől.
több mint 5 éve
Tehat aki aug 31ig visszajon zold orszagbol azt biztosan nem basztatjak?
Vrij6
Nem.
Szept 1. után ne menj sehova, mert utána biztosan basztatva leszel.
Szept 1. előttről ez nem szól.

több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 071 — Слава Україні! Героям слава!
Tehat aki aug 31ig visszajon zold orszagbol azt biztosan nem basztatjak?

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve

Ennyi a a teljes szöveg:

több mint 5 éve
Irritáló ez a Gulyàs!
NB2
Én csípem.
Ő elméletben az emberarcú fideszes.

több mint 5 éve
Irritáló ez a Gulyàs!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Szép felhívás ez, hogy szept 1. után ne menjen senki külföldre + h szigorítások jönnek, magyarul határzár? 😀
több mint 5 éve
Rendkívüli kormànyinfó van.
Infó valakinek?
NB2
 www.origo.hu/itthon/percrolpercre/20200819-kormanyinfo-eloben.html

több mint 5 éve
Rendkívüli kormànyinfó van.
Infó valakinek?
több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 261 — Bears & Illinois fan
Erre a kérdésre is megkaptuk a választ. Valószínűsíthető volt az eredmény, de biztos vagyok benn, hogy még most is sokan találnák üdvözlendő útnak...
 index.hu/techtud/2020/08/19/svedorszag_hany_halottat_er_meg_nehany_szazaleknyi_gazdasagi_elony/
clbass
Nem annyira egyértelmű. Azt szeretem a legjobban, hogy hónapok óta sulykolják felénk, hogy a Covid 19-ről szinte semmit nem tudunk, jópár dolgot viszont készpénznek vesznek ebben a cikkben is. Erre a kérdésre évek múlva tudunk válaszolni, de legkorábban is az őszi-téli szezon után........

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
egy köhögő iráni diák caplat fel alá az országban.

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Erre a kérdésre is megkaptuk a választ. Valószínűsíthető volt az eredmény, de biztos vagyok benn, hogy még most is sokan találnák üdvözlendő útnak...
 index.hu/techtud/2020/08/19/svedorszag_hany_halottat_er_meg_nehany_szazaleknyi_gazdasagi_elony/
clbass
ha jobban megvédik az idős otthonokat akkor nem lenne ennyire durva a helyzet
ha megnézed pl május óta jóval kisebb a különbség

ettől függetlenül fail volt

több mint 5 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
 444.hu/2020/08/18/kuszobon-a-jarvany-masodik-hullama-de-ugyanugy-alig-tesztelunk-mint-aprilisban
Vrij6
Ez a "küszöbön a 2. hullám" nekem olyan, mint április környékén a napi törzsnél a "de mostmár tényleg mindjárt berobban" volt.
bcsarli
A cím szar, de ne ragadj le ott. 😊
Vrij6
Nem a cím vagy a cikk a lényeg, hanem hogy még az első hullám közepén elkezdték belengetni a 2.-at, amit azóta demostmármingyárittvan alapon tolnak napi szinten.

több mint 5 éve
 444.hu/2020/08/18/kuszobon-a-jarvany-masodik-hullama-de-ugyanugy-alig-tesztelunk-mint-aprilisban
Vrij6
Ez a "küszöbön a 2. hullám" nekem olyan, mint április környékén a napi törzsnél a "de mostmár tényleg mindjárt berobban" volt.
bcsarli
A cím szar, de ne ragadj le ott. 😊