Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
24.hu/fn/gazdasag/2020/08/17/munkanelkuliseg-koronavirus-gazdasagi-valsag/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
és maga a főszerkesztő úr is, gyuri.tehát akkor viktorunk is az lenne 😀Magyarországi élsportoló az a személy, akinek pozitiv covid19 tesztjét a nemzeti sport online közzétételre érdemesnek tartja.Attól függ mi számít élsportnak. Ha a mennyeiben való bohóckodás az, akkor szerintem én is annak számítok azzal hogy nyertem már pár Warzone meccset 😀Értem én. 😊Ha a koronavírus válogatás nélkül fertőz melóst, kisnyugdíjast, politikust, élsportolót, akkor az ország 5-10%-a élsportoló?csak ott van (igazolt) fertőzött ahol tesztelnek is
kittli
Borbinho
Akkor megfordítom a kérdést.
Az ország hány százaléka lehet élsportoló?
Ennek az adatnak függvényében mennyi lehet a valós napi fertőzés?
kittli
Amúgy én Pi a Pi edikennel szoktam beszorozni a napi esetszámot, és azzal számolok 😊 (néha csak Pi köbbel) Semmilyen tudományos alapja nincs, de a valósághoz közelebb lehet mint a közölt számok 😀
Borbinho
kittli
meg szíjjártó 😀
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
tehát akkor viktorunk is az lenne 😀Magyarországi élsportoló az a személy, akinek pozitiv covid19 tesztjét a nemzeti sport online közzétételre érdemesnek tartja.Attól függ mi számít élsportnak. Ha a mennyeiben való bohóckodás az, akkor szerintem én is annak számítok azzal hogy nyertem már pár Warzone meccset 😀Értem én. 😊Ha a koronavírus válogatás nélkül fertőz melóst, kisnyugdíjast, politikust, élsportolót, akkor az ország 5-10%-a élsportoló?csak ott van (igazolt) fertőzött ahol tesztelnek is
kittli
Borbinho
kittli
Amúgy én Pi a Pi edikennel szoktam beszorozni a napi esetszámot, és azzal számolok 😊 (néha csak Pi köbbel) Semmilyen tudományos alapja nincs, de a valósághoz közelebb lehet mint a közölt számok 😀
Borbinho
kittli
meg szíjjártó 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
legalább akkopr e^e-vel számolnál 😀Attól függ mi számít élsportnak. Ha a mennyeiben való bohóckodás az, akkor szerintem én is annak számítok azzal hogy nyertem már pár Warzone meccset 😀Értem én. 😊Ha a koronavírus válogatás nélkül fertőz melóst, kisnyugdíjast, politikust, élsportolót, akkor az ország 5-10%-a élsportoló?csak ott van (igazolt) fertőzött ahol tesztelnek is
kittli
Borbinho
kittli
Borbinho
az adná meg a természetes esetszámot 😀
több mint 5 éve
Magyarországi élsportoló az a személy, akinek pozitiv covid19 tesztjét a nemzeti sport online közzétételre érdemesnek tartja.Attól függ mi számít élsportnak. Ha a mennyeiben való bohóckodás az, akkor szerintem én is annak számítok azzal hogy nyertem már pár Warzone meccset 😀Értem én. 😊Ha a koronavírus válogatás nélkül fertőz melóst, kisnyugdíjast, politikust, élsportolót, akkor az ország 5-10%-a élsportoló?csak ott van (igazolt) fertőzött ahol tesztelnek is
kittli
Borbinho
kittli
Borbinho
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
Attól függ mi számít élsportnak. Ha a mennyeiben való bohóckodás az, akkor szerintem én is annak számítok azzal hogy nyertem már pár Warzone meccset 😀Értem én. 😊Ha a koronavírus válogatás nélkül fertőz melóst, kisnyugdíjast, politikust, élsportolót, akkor az ország 5-10%-a élsportoló?csak ott van (igazolt) fertőzött ahol tesztelnek is
kittli
Borbinho
kittli
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Értem én. 😊Ha a koronavírus válogatás nélkül fertőz melóst, kisnyugdíjast, politikust, élsportolót, akkor az ország 5-10%-a élsportoló?csak ott van (igazolt) fertőzött ahol tesztelnek is
kittli
Borbinho
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
coub.com/view/2b66iybakker. 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Máltán új szabályok: minden disco, bár, party hajó bezár, betiltva. Csak éttermi részek működhetnek és csak ülő vendégekkel, asztaloknál 2m távolság. 15 főnél nagyobb csoportosulások tiltva. Augusztus 28tól esküvőkön is csak leülős helyeken lehet, ételt és italt asztalnál kell felszolgálni. Péntek éjféltől, aki listán szereplő országból utazik be annak be kell mutatni egy 48 óránál nem régebbi negatív tesztet. Listát még nem hozták nyilvánosságra. közterületeken kötelező maszk.Gyenge Málta engedett a COVID nyomásának.
hát vendéglátóipart kellemesen oda fogja ez is vágni.
csebi
Mi bezzeg nem törünk meg! Gazdaság virágzik!
több mint 5 éve
Máltán új szabályok: minden disco, bár, party hajó bezár, betiltva. Csak éttermi részek működhetnek és csak ülő vendégekkel, asztaloknál 2m távolság. 15 főnél nagyobb csoportosulások tiltva. Augusztus 28tól esküvőkön is csak leülős helyeken lehet, ételt és italt asztalnál kell felszolgálni. Péntek éjféltől, aki listán szereplő országból utazik be annak be kell mutatni egy 48 óránál nem régebbi negatív tesztet. Listát még nem hozták nyilvánosságra. közterületeken kötelező maszk.hát vendéglátóipart kellemesen oda fogja ez is vágni.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Ha a koronavírus válogatás nélkül fertőz melóst, kisnyugdíjast, politikust, élsportolót, akkor az ország 5-10%-a élsportoló?csak ott van (igazolt) fertőzött ahol tesztelnek is
kittli
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Ha a koronavírus válogatás nélkül fertőz melóst, kisnyugdíjast, politikust, élsportolót, akkor az ország 5-10%-a élsportoló?
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
444.hu/2020/08/17/egy-bukaresti-lap-szerint-8-jatekos-fertozodott-meg-a-felcsutnalElkezdtem gondolkodni, hogy ez a nyolc ember miért nincs a statisztikában (szám szerint nem jött volna ki, ha benne vannak), aztán eszembe jutott, hogy a legnagyobb magyar utánpótlás bázis első csapatában nagyjából mindenki külföldi. 😊 Na, látjátok nem értettétek, hogy miért nem helyi fiatalok játszanak. Hát ezért. Nem rontják a covid statisztikát. 😊
Vrij6

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
444.hu/2020/08/17/egy-bukaresti-lap-szerint-8-jatekos-fertozodott-meg-a-felcsutnal
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Közben az NFL-ben mintha kezdene stabilizálódni a COVID helyzet. Nálunk pl a az a 3 ember hetek óta a listán van, tehát nem mostani esetek. Around the NFL, two players were activated from the reserve/COVID-19 list. No new players went on the list. Currently, there are 14 players (including four Packers and three Jaguars) from nine different teams on reserve/COVID-19
— Matt Maiocco (@MaioccoNBCS) August 17, 2020
több mint 5 éve
Nem mindenki egészséges huszonéves. Vannak negyedik, ötödik, sőt hatodik ikszes fórumozók is. És vannak fiatalabbak, akiknek valamilyen krónikus vagy egyéb betegség miatt a fiatalabb koruk ellenére is magasabb rizikóval kell számolniuk. A kisebbik unokaöcsém 15 évesen autoimmun beteg lett. Szerencsére jól van, nincs gond, de tudja - az orvosa is megmondta neki -, hogy a coviddal nagyon vigyázzon. Emiatt nem jár bulizni, mert egy nyár eleji próbálkozásból levette, hogy haveri körben esélytelen lesz magára vigyáznia, mert senki nem teszi. El is fogadta, nem haragszik a haverjaira, ez a helyzet és kész. Szar kimaradni belőle, de megértette. Ettől még neki történetesen most ez az egyik legnagyobb gond az életében.Szerintem itt mindenki átérzi a maszkviselés fontosságát. De a napi helyzetjelentés hogy ki hogyan vagy épp hogyan nem hordja a maszkot már ugyanolyan idegesítő. Ugyanugy felbasz ha látom hogy a boltban egyesek nem viselik én meg majd megfulladok benne, de ennyi, elhordom magamban mindennek de mire kijövök el is felejtem. Vagy nektek tényleg ez a legnagyobb gond az életben? Mert akkor velem van a baj.nem csak neki, sztem is kurva idegesítő hogy ennyire nem képesek sokanKíváncsi vagyok a maszk szerepel e az indokok közöttJut eszembe, maszk. Vettem anyámnak 5 db KN95-öt. Az egyik helyen azt írják, hogy egyszer használatos, a másik helyen pedig azt, hogy három napon belül többször lehet használni. Van ilyen?
www.facebook.com/2197322130591235/posts/2716200768703366/?sfnsn=mo
Negritis
nagylazaTroli: bemondják a szokásos szöveget, kb. azt, hogy "a maszk viselése kötelező, kérjük, ezzel is segítse a védekezést". Felkapja a fejét egy idős faszi, és már veszi is le magáról a maszkot, ami addig rajta volt.Nagy fétised neked a maszk.
Nem tudom eldönteni, hogy az ehhez hasonló barmokat előbb ütném és utána rúgnám, vagy fordítva. Tulajdonképpen mindegy is.
nagylaza
samu09
Negritis
samu09
Egyébként a fentinél bosszantóbb, hogy a mindennapi mozgására is oda kell figyelnie, Ha megyünk valahova, akkor bekukkantunk, aztán ha relative jó a maszk arány, bemegyünk, ha nem, akkor megyünk máshová. Megoldjuk, de gyakori kompromisszumot igényel, mert sok helyet kell skippelni. Emiatt amikor ilyen maszk nélküli "bátor embert" látok zárt helyen, akkor nekem az unokaöcsém jut eszembe, és az, hogy miattuk kell időnként bolyongani, keresni a helyeket. Holott nem kéne, ha betartanák a szabályt. Egy rém egyszerű dolgot, egy rongydarab felrakását a lepénylesőre. Ez bosszantani szokott időnként. Az, hogy itt naponta jelentgetik a fórumtársak a helyzetet, ehhez képest semmiség, hiszen ha nem érdekel, nem olvasom el és kész. Akkor miért idegesítene?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Tegnap volt tali uncsitesóékkal, kint élnek digólandban. Ledöbbentek, hogy vannak nézővel focimeccsek, ők is azt mondták, hogy távolságtartás, maszk és a tömegrendezvények kerülése a sikeres megoldás.Illetve még annyit mondta, hogy ott nálunk szóltak "fentről", hogy a maszkokat féleurónál többért nem adhatják!
több mint 5 éve
Ti hogy mondanátok meg egy agyhalottnak röviden, hogy ez miért nem olyan, mint egy szimpla influenzavírus durvább variánsa? Jön a az automatikus válasz hogy pár éve az influenzában cca. 30000 ember halt meg idehaza... Az oltás lehetősége mint válasz nem ér 😀Nem kár érte..
Gergőbácsi
Engedem hadd menjen
Szaladjon kifelé belőlem
Gondoltam egyetlen
nem vagy itt jó helyen.
És elkoszonsz tőle
több mint 5 éve
Ti hogy mondanátok meg egy agyhalottnak röviden, hogy ez miért nem olyan, mint egy szimpla influenzavírus durvább variánsa? Jön a az automatikus válasz hogy pár éve az influenzában cca. 30000 ember halt meg idehaza... Az oltás lehetősége mint válasz nem ér 😀háthogy a spanyolnátha első három hullámában is csak 20 millióan haltak meg, nea kétezres fluról beszélgessen, hanem a kilencszázasról
Gergőbácsi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
More restaurants should post this. 👇 pic.twitter.com/LmUBUyRs7m
— There are some who call me...TIM (@TimNoEgo) August 16, 2020
több mint 5 éve
Ti hogy mondanátok meg egy agyhalottnak röviden, hogy ez miért nem olyan, mint egy szimpla influenzavírus durvább variánsa? Jön a az automatikus válasz hogy pár éve az influenzában cca. 30000 ember halt meg idehaza... Az oltás lehetősége mint válasz nem ér 😀Az a baj, hogy agyhalottnak szerintem bármit mondhatsz, akár röviden, akár hosszan.
Gergőbácsi
több mint 5 éve
Azért merészeltem leírni a trolis eksönt, mert olyat még nem láttam, hogy valakin van, és dafke akkor veszi le, amikor bemondják, hogy kéretik viselni. (Neked sem kéne túlpörögni.😊)Szerintem itt mindenki átérzi a maszkviselés fontosságát. De a napi helyzetjelentés hogy ki hogyan vagy épp hogyan nem hordja a maszkot már ugyanolyan idegesítő. Ugyanugy felbasz ha látom hogy a boltban egyesek nem viselik én meg majd megfulladok benne, de ennyi, elhordom magamban mindennek de mire kijövök el is felejtem. Vagy nektek tényleg ez a legnagyobb gond az életben? Mert akkor velem van a baj.nem csak neki, sztem is kurva idegesítő hogy ennyire nem képesek sokanKíváncsi vagyok a maszk szerepel e az indokok közöttJut eszembe, maszk. Vettem anyámnak 5 db KN95-öt. Az egyik helyen azt írják, hogy egyszer használatos, a másik helyen pedig azt, hogy három napon belül többször lehet használni. Van ilyen?
Negritis
nagylazaTroli: bemondják a szokásos szöveget, kb. azt, hogy "a maszk viselése kötelező, kérjük, ezzel is segítse a védekezést". Felkapja a fejét egy idős faszi, és már veszi is le magáról a maszkot, ami addig rajta volt.Nagy fétised neked a maszk.
Nem tudom eldönteni, hogy az ehhez hasonló barmokat előbb ütném és utána rúgnám, vagy fordítva. Tulajdonképpen mindegy is.
nagylaza
samu09
Negritis
samu09
több mint 5 éve
Ti hogy mondanátok meg egy agyhalottnak röviden, hogy ez miért nem olyan, mint egy szimpla influenzavírus durvább variánsa? Jön a az automatikus válasz hogy pár éve az influenzában cca. 30000 ember halt meg idehaza... Az oltás lehetősége mint válasz nem ér 😀
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 5 éve
így kell védekezni a korona ellen.twitter.com/ArtValley818_/status/1294478115612307456
chemicals keep me under control
több mint 5 éve
nem vagyok benne biztos hogy mindenki átérzi itt a maszk fontosságátSzerintem itt mindenki átérzi a maszkviselés fontosságát. De a napi helyzetjelentés hogy ki hogyan vagy épp hogyan nem hordja a maszkot már ugyanolyan idegesítő. Ugyanugy felbasz ha látom hogy a boltban egyesek nem viselik én meg majd megfulladok benne, de ennyi, elhordom magamban mindennek de mire kijövök el is felejtem. Vagy nektek tényleg ez a legnagyobb gond az életben? Mert akkor velem van a baj.nem csak neki, sztem is kurva idegesítő hogy ennyire nem képesek sokanKíváncsi vagyok a maszk szerepel e az indokok közöttJut eszembe, maszk. Vettem anyámnak 5 db KN95-öt. Az egyik helyen azt írják, hogy egyszer használatos, a másik helyen pedig azt, hogy három napon belül többször lehet használni. Van ilyen?
Negritis
nagylaza
samu09
Negritis
samu09
ha nem beszélünk róla attól nem fog megjavulni, ahogy akkor se hogyha csak beszélünk róla
és van akinek jólesik kihőbörögni itt magát
tudod mint a kocsmában, cska ugye most oda nem kéne járni