Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Ha sem az érintett, sem a minisztérium, sem a hatóság nem ad választ a kérdésre, akkor marad a találgatás. Jogos, hogy nem ártott volna megkérdezni egy nemzetközi jogászt, de nem az RTL Klub a legnagyobb hunyó az ügyben."Dzsudzsák Balázs diplomáciai mentesség vagy egyedi engedély miatt úszhatta meg a karantént"ez hülyeség. mielőtt vki egy ilyet leír, leközöl a sajtóban legalább olvasson bele a bécsi egyezménybe vagy hívjon fel egy nemzetközi jogászt, kár, hogy az RTL lehozott egy ilyen baromságot ...
www.szeretlekmagyarorszag.hu/dzsudzsak-balazs-diplomaciai-mentesseg-vagy-egyedi-engedely-miatt-uszhatta-meg-a-karantent/
nagylaza
nekem volt diplomata útlevelem, de az nem járt diplomáciai mentességgel Magyarországon, és egyetlen magyar diplomatának sincsen diplomáciai mentessége Magyarországon.
elvileg a diplomáciai mentesség arra az országra vonatkozik, ahova a kihelyező okiratod szól illetve ahova az a külképviselet akkreditálva van még, de utóbbi eset picit húzosabb azért, mert pl a fogadó államban kapsz egy külön diplomata ID-t, és az alapján azonosítanak, nem a zöld útleveled alapján (fun fact: egyszer engem hazafelé úton Bécsben a reptéren alig akartak továbbengedni zöld útlevéllel a reptéren ...)
plusz a belföldi kkm-esek mikor hivatali úton vannak pl mikor belföldi kkmsként mentünk egy környékbeli országba hivatalos tárgyalásra akkor élveztünk még diplomáciai mentességet.
Zsuzsi esetében amúgy a zöld útlevél annyit jelent, hogy jóval tágabb körben utazhat vízummentesen mint egy átlag magyar, semmi többet. de az, hogy egy magyar állampolgárnak a magyar hatóságok által kiadott diplomata útlevél miatt diplomáciai mentessége lenne Magyarországon egyszerűen baromság.
csebi
több mint 5 éve
persze. de valszeg az egységsugarú rendőr (vagy az ORFK kommunikációs akárkije) nem tanult nemzetközi jogot, tehát simán beszopja, hogy itthon is kötetlenül mozoghatsz vele."Dzsudzsák Balázs diplomáciai mentesség vagy egyedi engedély miatt úszhatta meg a karantént"ez hülyeség. mielőtt vki egy ilyet leír, leközöl a sajtóban legalább olvasson bele a bécsi egyezménybe vagy hívjon fel egy nemzetközi jogászt, kár, hogy az RTL lehozott egy ilyen baromságot ...
www.szeretlekmagyarorszag.hu/dzsudzsak-balazs-diplomaciai-mentesseg-vagy-egyedi-engedely-miatt-uszhatta-meg-a-karantent/
nagylaza
nekem volt diplomata útlevelem, de az nem járt diplomáciai mentességgel Magyarországon, és egyetlen magyar diplomatának sincsen diplomáciai mentessége Magyarországon.
elvileg a diplomáciai mentesség arra az országra vonatkozik, ahova a kihelyező okiratod szól illetve ahova az a külképviselet akkreditálva van még, de utóbbi eset picit húzosabb azért, mert pl a fogadó államban kapsz egy külön diplomata ID-t, és az alapján azonosítanak, nem a zöld útleveled alapján (fun fact: egyszer engem hazafelé úton Bécsben a reptéren alig akartak továbbengedni zöld útlevéllel a reptéren ...)
plusz a belföldi kkm-esek mikor hivatali úton vannak pl mikor belföldi kkmsként mentünk egy környékbeli országba hivatalos tárgyalásra akkor élveztünk még diplomáciai mentességet.
Zsuzsi esetében amúgy a zöld útlevél annyit jelent, hogy jóval tágabb körben utazhat vízummentesen mint egy átlag magyar, semmi többet. de az, hogy egy magyar állampolgárnak a magyar hatóságok által kiadott diplomata útlevél miatt diplomáciai mentessége lenne Magyarországon egyszerűen baromság.
csebi
több mint 5 éve
"Dzsudzsák Balázs diplomáciai mentesség vagy egyedi engedély miatt úszhatta meg a karantént"ez hülyeség. mielőtt vki egy ilyet leír, leközöl a sajtóban legalább olvasson bele a bécsi egyezménybe vagy hívjon fel egy nemzetközi jogászt, kár, hogy az RTL lehozott egy ilyen baromságot ...
nagylaza
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
rekonstrukció, valahol az emirátusok fünfsternedelux lakoszájainak valamellik vonalán:- Balásska.. Balásska haza kell gyönnöd!
- Nem mének..
- De, mindenkit hazahozunk, jólesz, körbeviszünk kisezaz!
- Dá nám, le fogtok karantenozni, fasztcsinálok ... egyem a kefét, azt fodulóba gyöjjek viisza ittis lekarantenoznak! Nàm méék nyúzzátok nékküllemm!
- Balásska, a Főni AKARJA, testudod, ha lenne más, exumáljuk Öcsibát? .... niccsen semmi, jer Balásska, mer hozunk...
- Faszom, de nemőriztek éjjel nappal me gvadalupébe igazolok, s megmondom odatemessenek, sosetöbbet nem láttok focit ... fassopók, picsába, majd várjatok mindennel, mibaja a FŐNINEK bebalhézott Sanyibával, kurvaélet .... hogy énvagyok csak legenda egyedül???
- Csipujjá Balássska kussulkoggyá hűttyük a vizkéjt, gép megyen... addig csipulkoggy le!
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Nem te vagy hülye.Már miért lenne? Igazából ő csinálja a legjobban, éli az életét.Akkor mégis vitába szállok veled. Ha valaki ennyire nem tudja, mi folyik körülötte, akkor gyengeelméjű. Jobb esetben.Egyáltalán nem tartom gyengeelméjűnek, de akkor a megfogalmazásom volt rossz.Nagyon szépen, kellő tapintattal körülírtad, hogy Dzsudzsit gyengeelméjűnek tartod. A világért sem szeretnék vitatkozni veled.ez már régi ügy, a menedzsere is megmondta.Ennek a szarjankónak kéne kiállni és írni egy bocsánatkérő levelet, bedobni egy marék pénzt az egyik alapítványnak és ennyi. De nem, egyszerűbb lapítani és sunyulni.index.hu/belfold/2020/05/28/dzsudzsak_hatosagi_hazi_karantan_rendorseg/?fbclid=IwAR3RCCRCMT3jq8ZCfVl9bFU1KkmwYfFd6QigmEzCkfp2s3ybDZvKt3uKTfYVisszafogott leszek: hányás.
Jajjj, hát biztos csak benézték.
Vrij6
nagylaza
FLZOLI
csebiA nemzet kétballába olyan meghatóan sírt az andorrai szégyen után, ne bántsuk. Várjuk meg a közpénztengerben úszó, korszakos tehetségeket ontó saját akadémiát.Nem kell Dzsudzsákot annyira basztatni, jószívű gyerek, de úgy megvezetik folyamatosan mint a fene.
csipkelli
Politikáról sztem fogalma sincs, azt se tudja mi van vagy ha igen, akkor meg lehet hogy kormánypárti, ki tudja.
Ha a minielnök kiskakasa azt mondja neki, hogy minden fasza, csak a rosszakaróid acsarkodnak, ő elhiszi sztem.
Kétballábára meg utalva, azért ő legalább szívvel-lélekkel hajtott, akkor is amikor nem ment neki és ha hívták, jött. Igaz, hogy az utóbbi években már nem hozza a szintet, de tapasztalata van és hajtós.
Szalait is hányan kiátkozták, kvázi ismerőseim között is én voltam az egyetlen, aki folyamatosan bizalmat adott neki, aztán a 2016-os EB-n az osztrákok ellen be is tette a labdát...
Solymi
nagylaza
Azt írtam, hogy szerintem nem foglalkozik politikával így kb. azt se vághatja, hogy amit tett az most úgy nagy általánosságban véve helyes-e vagy sem a közvélemény (mondjuk, melyik?) szemében. Hisz az ország vezetői csak tudják, hogy mi a helyes, nem?
Vagy az van, hogy kormánypárti, ebből a szempontból meg neki mindegy.
De az is lehet, hogy ő úgy gondolja ez az egész egy nagy felhajtás és őt nem érdekli, meg mit számít 2 nap, ha 12-t karanténban volt vagy már előtte is napokat, csak másik országban...
Habár a nyilatkozataiból azért le lehet szűrni egy-két dolgot, de azért gyengeelméjűnek nem tartom.
Solymi
nagylaza
Én vagyok a hülye, hogy olvasom a politikai híreket és foglalkozom velük illetve, hogy a "rossz" oldalon állok, mert lehetnék miatta boldog, hogy folyamatosan győzünk, hiába harcol velünk Óceánia vagy Eurázsia...
Nem egy rokonom, ismerősöm nem foglalkozik a politikával, totál nincsenek képben, hogy mi van.
Csak akkor pislogtak amikor őket vmi hátrányosan érintette, hogy ezt most miért meg mégis hogy és most mivan?
Simán lehet így élni, igazából az emberek nagy része így él. Szerintem miért kell a médiát minden fronton uralni? Onnan tájékozódik az ember, megkapja az infót, de semminek nem néz utána, mert lusta.
Kb. mint a templomba járás...fiam/jányom, ne küzdj ellene, az Úr akarta így...
Solymi
Az egyik netadós tüntetésen beszélt egy felszólaló azokról az ismerőseiről, akik eltartott kisujjal szokták közölni, hogy "én nem politizálok". Nekik szólt a kérdése: miért, mi vagy te? Növény?
több mint 5 éve
www.reddit.com/r/PublicFreakout/comments/grxk3p/justified_freakout_pa_house_representative_brian/Hejj, ez elég durva...
Negritis

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
az 5G conteo egyre jobb scam-eket szül 😀www.pcgamer.com/someone-is-selling-128mb-usb-drives-for-dollar350-as-5g-shields/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
a muzulmánoknak meg deEjnye. Sabbathon nem szabad kocsikázni. Se teszkózni.nade minek?ezek a normák nemcsak a fejemben vannak, és hát a menedzser által követett normákat leáltalánosítani a társadalomban lévő normákra már megint szép dolog ...Látod, hogy az.szóval teljesen normális, hogy miután megszegte a karantén szabályokat, a kérdésekre nem válaszol napokig, majd napok múlva annyi a válasz, hogy ez már régi történet. tudom, mi vagyunk a hibásak.ez már régi ügy, a menedzsere is megmondta.Ennek a szarjankónak kéne kiállni és írni egy bocsánatkérő levelet, bedobni egy marék pénzt az egyik alapítványnak és ennyi. De nem, egyszerűbb lapítani és sunyulni.index.hu/belfold/2020/05/28/dzsudzsak_hatosagi_hazi_karantan_rendorseg/?fbclid=IwAR3RCCRCMT3jq8ZCfVl9bFU1KkmwYfFd6QigmEzCkfp2s3ybDZvKt3uKTfYVisszafogott leszek: hányás.
Vrij6
nagylaza
FLZOLI
csebiA nemzet kétballába olyan meghatóan sírt az andorrai szégyen után, ne bántsuk. Várjuk meg a közpénztengerben úszó, korszakos tehetségeket ontó saját akadémiát.Nem kell Dzsudzsákot annyira basztatni, jószívű gyerek, de úgy megvezetik folyamatosan mint a fene.
csipkelli
Politikáról sztem fogalma sincs, azt se tudja mi van vagy ha igen, akkor meg lehet hogy kormánypárti, ki tudja.
Ha a minielnök kiskakasa azt mondja neki, hogy minden fasza, csak a rosszakaróid acsarkodnak, ő elhiszi sztem.
Kétballábára meg utalva, azért ő legalább szívvel-lélekkel hajtott, akkor is amikor nem ment neki és ha hívták, jött. Igaz, hogy az utóbbi években már nem hozza a szintet, de tapasztalata van és hajtós.
Szalait is hányan kiátkozták, kvázi ismerőseim között is én voltam az egyetlen, aki folyamatosan bizalmat adott neki, aztán a 2016-os EB-n az osztrákok ellen be is tette a labdát...
Solymi
csebi
A fejedben lévő normák és a társadalomban, valóságban lévők nem fognak mindig egybeesni.
Sobri Jóska
de ha csak az én fejemben lennénekezek a normák akkor miért vannak cikkek, újságírói érdeklődések?
csebi
Mút sabbathon lekocsiztam anyósomat nyuggertájmban Füredre a Teskóba egy gyógyszertár/das boat/lottózó rallyra. Szóva épp Michael Moore számát kerestem, mer ott minden volt, csak szabálykövetés nem, best ever a fehér béenvé terepjáróból babakocsiban betolt "over65" műsor volt, mer mindenki tuggya, hogy a 65 nem az évekre, hanem a hetekre vonatkozik. Ha akarjátok most hétvén le tuok menni videjózni, szóva Dzsuzsi hópihe....
sutianap
nagylaza

több mint 5 éve
Már miért lenne? Igazából ő csinálja a legjobban, éli az életét.Akkor mégis vitába szállok veled. Ha valaki ennyire nem tudja, mi folyik körülötte, akkor gyengeelméjű. Jobb esetben.Egyáltalán nem tartom gyengeelméjűnek, de akkor a megfogalmazásom volt rossz.Nagyon szépen, kellő tapintattal körülírtad, hogy Dzsudzsit gyengeelméjűnek tartod. A világért sem szeretnék vitatkozni veled.ez már régi ügy, a menedzsere is megmondta.Ennek a szarjankónak kéne kiállni és írni egy bocsánatkérő levelet, bedobni egy marék pénzt az egyik alapítványnak és ennyi. De nem, egyszerűbb lapítani és sunyulni.index.hu/belfold/2020/05/28/dzsudzsak_hatosagi_hazi_karantan_rendorseg/?fbclid=IwAR3RCCRCMT3jq8ZCfVl9bFU1KkmwYfFd6QigmEzCkfp2s3ybDZvKt3uKTfYVisszafogott leszek: hányás.
Vrij6
nagylaza
FLZOLI
csipkelli
Solymi
nagylaza
Azt írtam, hogy szerintem nem foglalkozik politikával így kb. azt se vághatja, hogy amit tett az most úgy nagy általánosságban véve helyes-e vagy sem a közvélemény (mondjuk, melyik?) szemében. Hisz az ország vezetői csak tudják, hogy mi a helyes, nem?
De az is lehet, hogy ő úgy gondolja ez az egész egy nagy felhajtás és őt nem érdekli, meg mit számít 2 nap, ha 12-t karanténban volt vagy már előtte is napokat, csak másik országban...
Habár a nyilatkozataiból azért le lehet szűrni egy-két dolgot, de azért gyengeelméjűnek nem tartom.
Solymi
nagylaza
Én vagyok a hülye, hogy olvasom a politikai híreket és foglalkozom velük illetve, hogy a "rossz" oldalon állok, mert lehetnék miatta boldog, hogy folyamatosan győzünk, hiába harcol velünk Óceánia vagy Eurázsia...
Nem egy rokonom, ismerősöm nem foglalkozik a politikával, totál nincsenek képben, hogy mi van.
Csak akkor pislogtak amikor őket vmi hátrányosan érintette, hogy ezt most miért meg mégis hogy és most mivan?
Simán lehet így élni, igazából az emberek nagy része így él. Szerintem miért kell a médiát minden fronton uralni? Onnan tájékozódik az ember, megkapja az infót, de semminek nem néz utána, mert lusta.
Kb. mint a templomba járás...fiam/jányom, ne küzdj ellene, az Úr akarta így...
több mint 5 éve
Ejnye. Sabbathon nem szabad kocsikázni. Se teszkózni.nade minek?ezek a normák nemcsak a fejemben vannak, és hát a menedzser által követett normákat leáltalánosítani a társadalomban lévő normákra már megint szép dolog ...Látod, hogy az.szóval teljesen normális, hogy miután megszegte a karantén szabályokat, a kérdésekre nem válaszol napokig, majd napok múlva annyi a válasz, hogy ez már régi történet. tudom, mi vagyunk a hibásak.ez már régi ügy, a menedzsere is megmondta.Ennek a szarjankónak kéne kiállni és írni egy bocsánatkérő levelet, bedobni egy marék pénzt az egyik alapítványnak és ennyi. De nem, egyszerűbb lapítani és sunyulni.index.hu/belfold/2020/05/28/dzsudzsak_hatosagi_hazi_karantan_rendorseg/?fbclid=IwAR3RCCRCMT3jq8ZCfVl9bFU1KkmwYfFd6QigmEzCkfp2s3ybDZvKt3uKTfYVisszafogott leszek: hányás.
Vrij6
nagylaza
FLZOLI
csipkelli
Solymi
csebi
A fejedben lévő normák és a társadalomban, valóságban lévők nem fognak mindig egybeesni.
Sobri Jóska
de ha csak az én fejemben lennénekezek a normák akkor miért vannak cikkek, újságírói érdeklődések?
csebi
Mút sabbathon lekocsiztam anyósomat nyuggertájmban Füredre a Teskóba egy gyógyszertár/das boat/lottózó rallyra. Szóva épp Michael Moore számát kerestem, mer ott minden volt, csak szabálykövetés nem, best ever a fehér béenvé terepjáróból babakocsiban betolt "over65" műsor volt, mer mindenki tuggya, hogy a 65 nem az évekre, hanem a hetekre vonatkozik. Ha akarjátok most hétvén le tuok menni videjózni, szóva Dzsuzsi hópihe....
sutianap
több mint 5 éve
Akkor mégis vitába szállok veled. Ha valaki ennyire nem tudja, mi folyik körülötte, akkor gyengeelméjű. Jobb esetben.Egyáltalán nem tartom gyengeelméjűnek, de akkor a megfogalmazásom volt rossz.Nagyon szépen, kellő tapintattal körülírtad, hogy Dzsudzsit gyengeelméjűnek tartod. A világért sem szeretnék vitatkozni veled.ez már régi ügy, a menedzsere is megmondta.Ennek a szarjankónak kéne kiállni és írni egy bocsánatkérő levelet, bedobni egy marék pénzt az egyik alapítványnak és ennyi. De nem, egyszerűbb lapítani és sunyulni.index.hu/belfold/2020/05/28/dzsudzsak_hatosagi_hazi_karantan_rendorseg/?fbclid=IwAR3RCCRCMT3jq8ZCfVl9bFU1KkmwYfFd6QigmEzCkfp2s3ybDZvKt3uKTfYVisszafogott leszek: hányás.
Vrij6
nagylaza
FLZOLI
csipkelli
Solymi
nagylaza
Solymi
több mint 5 éve
Ez igaz, de lássuk be, egyikünk se a jelenkor legnagyobb magyar labdazsonglőre, aki megjárta a leghíresebb klubokat, és játékával elkápráztatta a közönséget Mahacskalától egészen al-Ittihadig."Dzsudzsák Balázs diplomáciai mentesség vagy egyedi engedély miatt úszhatta meg a karantént"Hát igen, nekünk ugyanezért repült volna az 50k vagy 200k-s csekk, meccsre meg annyi esélyünk lett volna bejutni...
nagylaza
Beki
több mint 5 éve
Egyáltalán nem tartom gyengeelméjűnek, de akkor a megfogalmazásom volt rossz.Nagyon szépen, kellő tapintattal körülírtad, hogy Dzsudzsit gyengeelméjűnek tartod. A világért sem szeretnék vitatkozni veled.ez már régi ügy, a menedzsere is megmondta.Ennek a szarjankónak kéne kiállni és írni egy bocsánatkérő levelet, bedobni egy marék pénzt az egyik alapítványnak és ennyi. De nem, egyszerűbb lapítani és sunyulni.index.hu/belfold/2020/05/28/dzsudzsak_hatosagi_hazi_karantan_rendorseg/?fbclid=IwAR3RCCRCMT3jq8ZCfVl9bFU1KkmwYfFd6QigmEzCkfp2s3ybDZvKt3uKTfYVisszafogott leszek: hányás.
Vrij6
nagylaza
FLZOLI
csipkelli
Solymi
nagylaza
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
"Dzsudzsák Balázs diplomáciai mentesség vagy egyedi engedély miatt úszhatta meg a karantént"Hát igen, nekünk ugyanezért repült volna az 50k vagy 200k-s csekk, meccsre meg annyi esélyünk lett volna bejutni...
nagylaza
több mint 5 éve
Jajjj!a Dzsé jel, soha nemérhet véget!"Dzsudzsák Balázs diplomáciai mentesség vagy egyedi engedély miatt úszhatta meg a karantént"Hihetetlen hogy ennek az embernek mindent szabad. Sose volt szimpatikus, de mostanra kifejezetten megutáltam.
nagylaza
Mikey
sutianap
több mint 5 éve
Nemár. 😀😀😀a Dzsé jel, soha nemérhet véget!"Dzsudzsák Balázs diplomáciai mentesség vagy egyedi engedély miatt úszhatta meg a karantént"Hihetetlen hogy ennek az embernek mindent szabad. Sose volt szimpatikus, de mostanra kifejezetten megutáltam.
nagylaza
Mikey
sutianap
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
a Dzsé jel, soha nemérhet véget!"Dzsudzsák Balázs diplomáciai mentesség vagy egyedi engedély miatt úszhatta meg a karantént"Hihetetlen hogy ennek az embernek mindent szabad. Sose volt szimpatikus, de mostanra kifejezetten megutáltam.
nagylaza
Mikey

több mint 5 éve
"Dzsudzsák Balázs diplomáciai mentesség vagy egyedi engedély miatt úszhatta meg a karantént"Hihetetlen hogy ennek az embernek mindent szabad. Sose volt szimpatikus, de mostanra kifejezetten megutáltam.
nagylaza
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
"Dzsudzsák Balázs diplomáciai mentesség vagy egyedi engedély miatt úszhatta meg a karantént"www.szeretlekmagyarorszag.hu/dzsudzsak-balazs-diplomaciai-mentesseg-vagy-egyedi-engedely-miatt-uszhatta-meg-a-karantent/
több mint 5 éve
Nagyon szépen, kellő tapintattal körülírtad, hogy Dzsudzsit gyengeelméjűnek tartod. A világért sem szeretnék vitatkozni veled.ez már régi ügy, a menedzsere is megmondta.Ennek a szarjankónak kéne kiállni és írni egy bocsánatkérő levelet, bedobni egy marék pénzt az egyik alapítványnak és ennyi. De nem, egyszerűbb lapítani és sunyulni.index.hu/belfold/2020/05/28/dzsudzsak_hatosagi_hazi_karantan_rendorseg/?fbclid=IwAR3RCCRCMT3jq8ZCfVl9bFU1KkmwYfFd6QigmEzCkfp2s3ybDZvKt3uKTfYVisszafogott leszek: hányás.
Vrij6
nagylaza
FLZOLI
csipkelli
Solymi
több mint 5 éve
Diósgyőrben szerintem ha nem lesz karhatalom, akkor a stadion előtt lesznek tömegek. Bent meg majd biztos megtartják a távolságot végig.
több mint 5 éve
Azért hülyeség ez az egész, mert ebből rohadt nagy feszkók lesznek. Kb minden 4. vagy 5. helyre adhatnának el elvben jegyet, vagyis a derbin lehetnének 4000-en kb. Mikor kb 20e szeretnének lenni. De tényleg nem értem miért nem lehetett elengedni ezt az évet szurkerek nélkül.
több mint 5 éve
rangado.24.hu/magyar_foci/2020/05/28/koronavirus-nb-1-stadionnyitas-magyar-foci/A "szépszámú" kisvárdai bérletes 😀
bcsarli
Csak nehogy ne férjenek el a végén, ha csak minden negyedik székre ülhetnek.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
(aki ilyen akar varratni magára, az meg is érdemli)Ezért fontos, hogy hiteles helyről, jó minőségben vásároljunk, rendeljük meg a szolgáltatást......hát mondjuk vásárlói oldalon is változni kellene, mert amíg a gazdák a termés javát kint hagyják a földeken mert nem veszik meg a répát, zöldséget mert nem szép addig az ára is ilyen magas lesz a hazainak.Volt itt (vagy máshol már nem tudom) szó róla nemrég, hogy innen kiküldik a terményt olaszba, ott felcímkézik "made in italy" címkével, és jön vissza hozzánk drágán. Mert így jobban megéri, mint helyben értékesíteni. Beteg világ.
rokaur
bcsarli
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/11012703_1107785499249499_262525573788673424_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_sid=da1649&_nc_ohc=dx6vvIeVYc0AX-vStvr&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=ad50e869bf430dd1a227c039a8982747&oe=5EF5DDFB
csi77