Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
evolúció alapján tojás 😀Rengeteg a bizonytalanság, de arra számítottam, egy ősi problémára legalább megoldást hoz a járványhelyzet: kiderül, hogy a frigóban kell-e tárolni a tojást, vagy nem. Hát, a lófaszt derült ki.Sokkal osibb rejtely, hogy vajon a tyuk volte, vagy a tojas. Csak sorjaban szabad haladni.
nagylaza
Stez
egy majdnem tyúk tojt egy tyúk tojást és abból lett a tyúk 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Rengeteg a bizonytalanság, de arra számítottam, egy ősi problémára legalább megoldást hoz a járványhelyzet: kiderül, hogy a frigóban kell-e tárolni a tojást, vagy nem. Hát, a lófaszt derült ki.Sokkal osibb rejtely, hogy vajon a tyuk volte, vagy a tojas. Csak sorjaban szabad haladni.
nagylaza
több mint 5 éve
Rengeteg a bizonytalanság, de arra számítottam, egy ősi problémára legalább megoldást hoz a járványhelyzet: kiderül, hogy a frigóban kell-e tárolni a tojást, vagy nem. Hát, a lófaszt derült ki.zindex írt róla cikket 😀
nagylaza
ha szaros akkor nem, ha tiszta akkor igen 😀
több mint 5 éve
Ha három hét, akkor miért két hétre kell önkéntes karanténba menni?Akkor hihető, hogy vége az egészségügyi szakasznak, ha 3 hétig nincs új megbetegedés, illetve nem érkezik a vizsgált közegbe kívülről senki.Kicsit problémásabb, de igen, azzal is lehet.mert a halálozással nem? sztem azzal is ugyanúgySzerintem se a halálozási számokból induljunk ki a jó/rossz irányt tekintve, hanem a normál fertőzések számából.Amennyire levettem az elmúlt hetekben, pont a fertőzésszámmal lehet a legjobban manipulálni.
A napi halálozás függhet sokmindentől, egészségi állapot, kor, kezelés kezdete, stb.
A fertőzés viszont objektív.
Ha majd az csökken legalább egy héten át, az lesz jó hír.
Chargers LT
nagylaza
Negritis
nagylaza
(Kb. ennyi a leghosszabb lappangási idő .)
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Indiában legalább megpróbálják.444.hu/2020/03/24/teljes-kijarasi-tilalom-jon-indiaban
több mint 5 éve
Rengeteg a bizonytalanság, de arra számítottam, egy ősi problémára legalább megoldást hoz a járványhelyzet: kiderül, hogy a frigóban kell-e tárolni a tojást, vagy nem. Hát, a lófaszt derült ki.
több mint 5 éve
Akkor hihető, hogy vége az egészségügyi szakasznak, ha 3 hétig nincs új megbetegedés, illetve nem érkezik a vizsgált közegbe kívülről senki.Kicsit problémásabb, de igen, azzal is lehet.mert a halálozással nem? sztem azzal is ugyanúgySzerintem se a halálozási számokból induljunk ki a jó/rossz irányt tekintve, hanem a normál fertőzések számából.Amennyire levettem az elmúlt hetekben, pont a fertőzésszámmal lehet a legjobban manipulálni.
A napi halálozás függhet sokmindentől, egészségi állapot, kor, kezelés kezdete, stb.
Chargers LT
nagylaza
Negritis
nagylaza
(Kb. ennyi a leghosszabb lappangási idő .)
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=VP-Z2gX8z38ilyet kéne a lisztért verekedők nyakába zúdítani
chemicals keep me under control
több mint 5 éve
Kicsit problémásabb, de igen, azzal is lehet.mert a halálozással nem? sztem azzal is ugyanúgySzerintem se a halálozási számokból induljunk ki a jó/rossz irányt tekintve, hanem a normál fertőzések számából.Amennyire levettem az elmúlt hetekben, pont a fertőzésszámmal lehet a legjobban manipulálni.
Chargers LT
nagylaza
Negritis
több mint 5 éve
na az usa-ban is tilos a repkedés az unio irányába...
több mint 5 éve
mert a halálozással nem? sztem azzal is ugyanúgySzerintem se a halálozási számokból induljunk ki a jó/rossz irányt tekintve, hanem a normál fertőzések számából.Amennyire levettem az elmúlt hetekben, pont a fertőzésszámmal lehet a legjobban manipulálni.
Chargers LT
nagylaza
több mint 5 éve
Nem.Nocsak. Havas Henrik "négere" vagy?Egyet se.Sobréró, te nagyon jártas vagy a témában, hány véleményt írtál már életedben eddig a rosszlányokra?Ez az a helyzet, amikor még úgy se találnak ügyfelet, ha ők fizetnének.www.facebook.com/gutigyuri/videos/2670568646399916/Ha munka kell neki, hozzátok össze Stez-zel.. 😀
aztarohadt. 😀
Vrij6
LoveSobri
Sobri Jóska
😀
LoveSobri
De több, mint száz riportot, beszélgetést, esettanulmányt készítettem, ahogy korábban is írtam.
Sobri Jóska
nagylaza
több mint 5 éve
Szerintem se a halálozási számokból induljunk ki a jó/rossz irányt tekintve, hanem a normál fertőzések számából.Amennyire levettem az elmúlt hetekben, pont a fertőzésszámmal lehet a legjobban manipulálni.
Chargers LT
több mint 5 éve
Nocsak. Havas Henrik "négere" vagy?Egyet se.Sobréró, te nagyon jártas vagy a témában, hány véleményt írtál már életedben eddig a rosszlányokra?Ez az a helyzet, amikor még úgy se találnak ügyfelet, ha ők fizetnének.www.facebook.com/gutigyuri/videos/2670568646399916/Ha munka kell neki, hozzátok össze Stez-zel.. 😀
aztarohadt. 😀
Vrij6
LoveSobri
Sobri Jóska
😀
LoveSobri
De több, mint száz riportot, beszélgetést, esettanulmányt készítettem, ahogy korábban is írtam.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Szerintem se a halálozási számokból induljunk ki a jó/rossz irányt tekintve, hanem a normál fertőzések számából.A napi halálozás függhet sokmindentől, egészségi állapot, kor, kezelés kezdete, stb.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Egyet se.Sobréró, te nagyon jártas vagy a témában, hány véleményt írtál már életedben eddig a rosszlányokra?Ez az a helyzet, amikor még úgy se találnak ügyfelet, ha ők fizetnének.www.facebook.com/gutigyuri/videos/2670568646399916/Ha munka kell neki, hozzátok össze Stez-zel.. 😀
aztarohadt. 😀
Vrij6
LoveSobri
Sobri Jóska
😀
LoveSobri
több mint 5 éve
ez szarul és "szárazon" fog hangzaniMinek a végét?
de a végét nem abból fogod látni hogy hányan halnak meg
hanem mikor a napi felgyógyulás kezdi megközelíteni a napi új eseteket
Negritis
A konkrét koronavírus-járványnak, vagy a megváltozott életnek?
Vagy a karanténnal elért esetszámcsökkenésnek?
Illetve ha karantén mellett el is jön az általad megadott pont, és ha ezt követően feloldják a karantént, egy pillanat alatt ugyanúgy visszarobbanhat, és az új megbetegedések száma sokszorosa lehet a gyógyulások számának.
több mint 5 éve
www.facebook.com/1050453665/posts/10218805786589653/Nem tudom volt-e ez mar..
Nagyon jo es osszeszedett video, eloszor azt gondoltam hogy poen vagy valami suttyosag..de nem. Ezt tuti megerti a kevesbe iskolazott reteg is, annak ellenere hogy ez egy valasztekos es minosegi video, amiben nagyon hasznaljak a szlenget es az alpari kifejezeseket..raadasul akik unjak a szakszavakat, vagy suketelesnek figtak fel, azokat is lekoti. Marpedig ezt mindenkinek meg kellene erteni vegre..
több mint 5 éve
ez szarul és "szárazon" fog hangzaniHa csökken(ne) a halálozási trend, akkor az már jelent(ene) valamit.
de a végét nem abból fogod látni hogy hányan halnak meg
Negritis
több mint 5 éve
Sobréró, te nagyon jártas vagy a témában, hány véleményt írtál már életedben eddig a rosszlányokra?Ez az a helyzet, amikor még úgy se találnak ügyfelet, ha ők fizetnének.www.facebook.com/gutigyuri/videos/2670568646399916/Ha munka kell neki, hozzátok össze Stez-zel.. 😀
aztarohadt. 😀
Vrij6
LoveSobri
Sobri Jóska
😀
több mint 5 éve
ez szarul és "szárazon" fog hangzanide a végét nem abból fogod látni hogy hányan halnak meg
több mint 5 éve
1lépés megfertőzni az egész sereget rendőrséget 2-3 hét és ők már readyk esetleg még a pár fontos létesítményben dolgozókat(erőművek,víz,gáz,kocsma .) ) aztán bezárni mindenkit ....igazából azt látom,hogy kurvára nem lesz ez sehogy megoldva.
több mint 5 éve
Nagyon nem látni a végét:"Franciaországban 24 óra alatt 240-nel 1100-ra emelkedett kedd estére a koronavírus-fertőzés halálos áldozatainak száma, ami az eddigi legjelentősebb napi emelkedést jelenti."
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
www.facebook.com/gutigyuri/videos/2670568646399916/Nem tudni a kisasszony becses nevét?
aztarohadt. 😀
Vrij6
(Úgy érzem megtaláltam álmaim nőjét 🤩🤩)