Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Ettől még lehet hatásos.Tényleg nekem kell beírnom, hogy "Az Amerikai Orvosi Kamara szaklapja közölte a kínai Sinopharm-vakcina teljes dokumentációját; az Egészségügyi Világszervezet (WHO) után az Amerikai Orvosi Kamara is igazolja, hogy a Sinopharm-vakcina hatásos és biztonságos".Végülis ott nem oltanak vele. Itt ahol több milliót felhasználtak, nem teszik közzé a dokumentációt. Érthető
Végülis, csodákra képes ma már egy sóoldat...
index.hu/belfold/2021/05/27/who-sinopharm-vakcina-menczer-tamas/
Sobri Jóska
bcsarli
Nem a dokumentáció közzétételétől függ.
És különben is, te hiszel egy kínai dokumentumnak?
több mint 4 éve
Így járok, ha nem bújom a fórumot 0-24. 😛te csinálod jól 😀
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Hogy lenne ugyanolyan?!Tényleg nekem kell beírnom, hogy "Az Amerikai Orvosi Kamara szaklapja közölte a kínai Sinopharm-vakcina teljes dokumentációját; az Egészségügyi Világszervezet (WHO) után az Amerikai Orvosi Kamara is igazolja, hogy a Sinopharm-vakcina hatásos és biztonságos".Azt is írd be, hogy 40 év felett nem tesztelték III.fázisban.
Sobri Jóska
Minden vakcina ugyanolyan....
Amadeus
Nem olvasol sajtót?
Mind más, van vektoros, mRNS, elölt vírust tartalmazó, egydózisos, kettő, három, amerikai, kínai, orosz, angol, stb.
De az igaz, hogy mindegyik vakcina ugyanolyan jó, ha arról van szó, hogy meg kell védjen a vírus súlyos következményeitől, a haláltól.
Jogászként meg tudhatnád, hogy attól, hogy nincs tesztadat 3.fázisban 40 év felett, még lehet hatásos. Az adathiány nem azt jelenti, hogy hatástalan, hanem azt, hogy nincs adat. Te milyen joggal foglalkozol, hogy a hited elhomályosítja a valósagérzékelésed? Kánonjoggal?
több mint 4 éve
Így járok, ha nem bújom a fórumot 0-24. 😛anno megosztottam én is meg sztem mások is 1-2 retardált posztot amiben levezették hogy melyik oltással mennyi mikor mennyi esélyed van meghalniAz megvolt hogy oltottként megfertőzöm az oltatlanokat, de az, hogy már csak pár évem van rá, az elszomorít. 😕kombinálom az elbaszott mondásokat a gődényistáktól:Ez mi? 😂 Úgy érzem lemaradtam valamiről. 😁szerencsétlen főnököd kereshet magának új embereket 21 hónap múlva, merhogy 2 év és #mindmeghalunk 😀😀 😀 😀Fingat azért kicsit a második pfizer. Betudtam jönni melózni, de lement ma már majdnem 3 liter víz, fájdalomcsillapító. Eléggé fáj az oltás helye, gyengék a végtagjaim, picikét szédülök, bambulok, szerencsére ilyen egyeztetés ma nincs semmiről. 😀 Meg mondták a többiek, hogy sápadt vagyok.és most bementél lefertőzni mindenkit!!!!
Vrij6
há milyen ember vagy te?! 😀
Negritis
A csoport arány igen jó, mindenki kapott már legalább egy oltást.
2 kolléganőm már letudta hetek óta a 2. szputnyikot, egy másik kolléganőm bő 1 hete a Janssent.
2 kolléga vár majd még egy második pfizerre meg astrára.
Vrij6
Negritis
Mikey
- ha bejösz mint oltott akkor lefertőzöl engem mint oltatlan és ártatlan
- 2 év múlva minden beoltott meghal, de ha nem akkor 3-4-5-.. 😀
Negritis
Mikey
lusta is vagyok visszakeresni, meg nem is biztos hogy megtalálnám
Negritis
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Tényleg nekem kell beírnom, hogy "Az Amerikai Orvosi Kamara szaklapja közölte a kínai Sinopharm-vakcina teljes dokumentációját; az Egészségügyi Világszervezet (WHO) után az Amerikai Orvosi Kamara is igazolja, hogy a Sinopharm-vakcina hatásos és biztonságos".Végülis ott nem oltanak vele. Itt ahol több milliót felhasználtak, nem teszik közzé a dokumentációt. Érthető
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Tényleg nekem kell beírnom, hogy "Az Amerikai Orvosi Kamara szaklapja közölte a kínai Sinopharm-vakcina teljes dokumentációját; az Egészségügyi Világszervezet (WHO) után az Amerikai Orvosi Kamara is igazolja, hogy a Sinopharm-vakcina hatásos és biztonságos".
Sobri Jóska
Az igazság azonban az, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) hívta fel arra a figyelmet korábban, hogy az idős beoltottak esetében nem volt teljes körű az adatközlés, sőt a hatékonysági és kockázati tényezők terén is hiányos volt a dokumentáció.egészséges fiatalok körében már tudtuk ezt korábban is ...
több mint 4 éve
Mikor volt ebben a topicban 16 órás kommentcsend utoljára? 😊Hány szülő kapott számlát, majd fizetési felszólítást teljes márciusi havi (értsd 03.01-03.31) iskolai étkeztetésre?Nekünk nullás számla jött, utána meg jóváírták a korábban befizetett összeget.
Megköszöntem a lehetőséget kedves önkormányzatunknak! Várom szívélyes válaszukat 😉
clbass
Amúgy kösz hogy felhoztad, totál elfelejtettem átutalni és ma van a határidő 😁
warr_b
Látszik hogy győztünk 😀
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 4 éve
Tényleg nekem kell beírnom, hogy "Az Amerikai Orvosi Kamara szaklapja közölte a kínai Sinopharm-vakcina teljes dokumentációját; az Egészségügyi Világszervezet (WHO) után az Amerikai Orvosi Kamara is igazolja, hogy a Sinopharm-vakcina hatásos és biztonságos".Azt is írd be, hogy 40 év felett nem tesztelték III.fázisban.
Sobri Jóska
Minden vakcina ugyanolyan....
több mint 4 éve
Tényleg nekem kell beírnom, hogy "Az Amerikai Orvosi Kamara szaklapja közölte a kínai Sinopharm-vakcina teljes dokumentációját; az Egészségügyi Világszervezet (WHO) után az Amerikai Orvosi Kamara is igazolja, hogy a Sinopharm-vakcina hatásos és biztonságos".Végülis, csodákra képes ma már egy sóoldat...
több mint 4 éve
Légszíves indulj el, és köhögj össze mindenkit, hasznosan töltsd az időd. 😀 😀Az megvolt hogy oltottként megfertőzöm az oltatlanokat, de az, hogy már csak pár évem van rá, az elszomorít. 😕kombinálom az elbaszott mondásokat a gődényistáktól:Ez mi? 😂 Úgy érzem lemaradtam valamiről. 😁szerencsétlen főnököd kereshet magának új embereket 21 hónap múlva, merhogy 2 év és #mindmeghalunk 😀😀 😀 😀Fingat azért kicsit a második pfizer. Betudtam jönni melózni, de lement ma már majdnem 3 liter víz, fájdalomcsillapító. Eléggé fáj az oltás helye, gyengék a végtagjaim, picikét szédülök, bambulok, szerencsére ilyen egyeztetés ma nincs semmiről. 😀 Meg mondták a többiek, hogy sápadt vagyok.és most bementél lefertőzni mindenkit!!!!
Vrij6
Negritis
2 kolléganőm már letudta hetek óta a 2. szputnyikot, egy másik kolléganőm bő 1 hete a Janssent.
Vrij6
Negritis
Mikey
Negritis
Mikey
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
anno megosztottam én is meg sztem mások is 1-2 retardált posztot amiben levezették hogy melyik oltással mennyi mikor mennyi esélyed van meghalniAz megvolt hogy oltottként megfertőzöm az oltatlanokat, de az, hogy már csak pár évem van rá, az elszomorít. 😕kombinálom az elbaszott mondásokat a gődényistáktól:Ez mi? 😂 Úgy érzem lemaradtam valamiről. 😁szerencsétlen főnököd kereshet magának új embereket 21 hónap múlva, merhogy 2 év és #mindmeghalunk 😀😀 😀 😀Fingat azért kicsit a második pfizer. Betudtam jönni melózni, de lement ma már majdnem 3 liter víz, fájdalomcsillapító. Eléggé fáj az oltás helye, gyengék a végtagjaim, picikét szédülök, bambulok, szerencsére ilyen egyeztetés ma nincs semmiről. 😀 Meg mondták a többiek, hogy sápadt vagyok.és most bementél lefertőzni mindenkit!!!!
Vrij6
Negritis
Vrij6
Negritis
Mikey
Negritis
Mikey
lusta is vagyok visszakeresni, meg nem is biztos hogy megtalálnám
több mint 4 éve
Az megvolt hogy oltottként megfertőzöm az oltatlanokat, de az, hogy már csak pár évem van rá, az elszomorít. 😕kombinálom az elbaszott mondásokat a gődényistáktól:Ez mi? 😂 Úgy érzem lemaradtam valamiről. 😁szerencsétlen főnököd kereshet magának új embereket 21 hónap múlva, merhogy 2 év és #mindmeghalunk 😀😀 😀 😀Fingat azért kicsit a második pfizer. Betudtam jönni melózni, de lement ma már majdnem 3 liter víz, fájdalomcsillapító. Eléggé fáj az oltás helye, gyengék a végtagjaim, picikét szédülök, bambulok, szerencsére ilyen egyeztetés ma nincs semmiről. 😀 Meg mondták a többiek, hogy sápadt vagyok.és most bementél lefertőzni mindenkit!!!!
Vrij6
Negritis
Vrij6
Negritis
Mikey
Negritis
több mint 4 éve
Fingat azért kicsit a második pfizer. Betudtam jönni melózni, de lement ma már majdnem 3 liter víz, fájdalomcsillapító. Eléggé fáj az oltás helye, gyengék a végtagjaim, picikét szédülök, bambulok, szerencsére ilyen egyeztetés ma nincs semmiről. 😀 Meg mondták a többiek, hogy sápadt vagyok.Ezt még olvasni is rossz, de nyugtasson a tudat, hogy nálam tegnap óta semmi. Épp csak egy picit a szúrás nyomát érzem, de inkább azt sem.
Vrij6
Nálunk nővérem kapott még pfizert családban, de is pont úgy, mint nekem, a 2. oltás kevésbé volt érezhető, mint az első.
De azért lekopogom, nehogy most kiabáljam el, mert éjszakás leszek, úgyhogy ma nincs alvás 😊
több mint 4 éve
kombinálom az elbaszott mondásokat a gődényistáktól:Ez mi? 😂 Úgy érzem lemaradtam valamiről. 😁szerencsétlen főnököd kereshet magának új embereket 21 hónap múlva, merhogy 2 év és #mindmeghalunk 😀😀 😀 😀Fingat azért kicsit a második pfizer. Betudtam jönni melózni, de lement ma már majdnem 3 liter víz, fájdalomcsillapító. Eléggé fáj az oltás helye, gyengék a végtagjaim, picikét szédülök, bambulok, szerencsére ilyen egyeztetés ma nincs semmiről. 😀 Meg mondták a többiek, hogy sápadt vagyok.és most bementél lefertőzni mindenkit!!!!
Vrij6
Negritis
Vrij6
Negritis
Mikey
több mint 4 éve
Ez mi? 😂 Úgy érzem lemaradtam valamiről. 😁szerencsétlen főnököd kereshet magának új embereket 21 hónap múlva, merhogy 2 év és #mindmeghalunk 😀😀 😀 😀Fingat azért kicsit a második pfizer. Betudtam jönni melózni, de lement ma már majdnem 3 liter víz, fájdalomcsillapító. Eléggé fáj az oltás helye, gyengék a végtagjaim, picikét szédülök, bambulok, szerencsére ilyen egyeztetés ma nincs semmiről. 😀 Meg mondták a többiek, hogy sápadt vagyok.és most bementél lefertőzni mindenkit!!!!
Vrij6
Negritis
Vrij6
Negritis
több mint 4 éve
szerencsétlen főnököd kereshet magának új embereket 21 hónap múlva, merhogy 2 év és #mindmeghalunk 😀😀 😀 😀Fingat azért kicsit a második pfizer. Betudtam jönni melózni, de lement ma már majdnem 3 liter víz, fájdalomcsillapító. Eléggé fáj az oltás helye, gyengék a végtagjaim, picikét szédülök, bambulok, szerencsére ilyen egyeztetés ma nincs semmiről. 😀 Meg mondták a többiek, hogy sápadt vagyok.és most bementél lefertőzni mindenkit!!!!
Vrij6
Negritis
Vrij6
több mint 4 éve
😀 😀 😀Fingat azért kicsit a második pfizer. Betudtam jönni melózni, de lement ma már majdnem 3 liter víz, fájdalomcsillapító. Eléggé fáj az oltás helye, gyengék a végtagjaim, picikét szédülök, bambulok, szerencsére ilyen egyeztetés ma nincs semmiről. 😀 Meg mondták a többiek, hogy sápadt vagyok.és most bementél lefertőzni mindenkit!!!!
Vrij6
Negritis
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Fingat azért kicsit a második pfizer. Betudtam jönni melózni, de lement ma már majdnem 3 liter víz, fájdalomcsillapító. Eléggé fáj az oltás helye, gyengék a végtagjaim, picikét szédülök, bambulok, szerencsére ilyen egyeztetés ma nincs semmiről. 😀 Meg mondták a többiek, hogy sápadt vagyok.és most bementél lefertőzni mindenkit!!!!
Vrij6
több mint 4 éve
Fingat azért kicsit a második pfizer. Betudtam jönni melózni, de lement ma már majdnem 3 liter víz, fájdalomcsillapító. Eléggé fáj az oltás helye, gyengék a végtagjaim, picikét szédülök, bambulok, szerencsére ilyen egyeztetés ma nincs semmiről. 😀 Meg mondták a többiek, hogy sápadt vagyok.
több mint 4 éve
Hány szülő kapott számlát, majd fizetési felszólítást teljes márciusi havi (értsd 03.01-03.31) iskolai étkeztetésre?Nekünk nullás számla jött, utána meg jóváírták a korábban befizetett összeget.
Megköszöntem a lehetőséget kedves önkormányzatunknak! Várom szívélyes válaszukat 😉
clbass
Amúgy kösz hogy felhoztad, totál elfelejtettem átutalni és ma van a határidő 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Hány szülő kapott számlát, majd fizetési felszólítást teljes márciusi havi (értsd 03.01-03.31) iskolai étkeztetésre?Megköszöntem a lehetőséget kedves önkormányzatunknak! Várom szívélyes válaszukat 😉
több mint 4 éve
Ha már ennyien kaptatok 2. oltást mostanában... 2. oltásnál is kérik azt az x-elős papírt h szedsz-e gyógyszert stb.? 😀tőlem nem kérték. csak feltették az ezzel kapcsolatos kérdéseket előtte
Beki
chemicals keep me under control
több mint 4 éve
Ha már ennyien kaptatok 2. oltást mostanában... 2. oltásnál is kérik azt az x-elős papírt h szedsz-e gyógyszert stb.? 😀Igen. Tolem azt kertek, a taj kartyat, meg a kartyat amit kiadtak az elso oltas utan es szerepelt rajta az elso oltas adatai, pecset, orvos alairas.
Beki
több mint 4 éve
Ha már ennyien kaptatok 2. oltást mostanában... 2. oltásnál is kérik azt az x-elős papírt h szedsz-e gyógyszert stb.? 😀Tőlünk nem kértek, 4-en voltunk most együtt oltáson.
Beki
Odaírtak az első papírra egy mai dátumot és ott alá kellett írni, de ennyi. Az első oltasnal kapott papír kellett, illetve most adtam a dokinak angol nyelvű papírt, azt is lepecsételte, aláírta, azt mondta hogy a többit töltsem ki magam.
több mint 4 éve
www.synlab.hu/lakossagi/vizsgalat/sars-cov-2-igg-antitest-vizsgalat-venas-verbol-abott-cmia-modszerrelItt az all, hogy 50 feletti a pozitivitas.
Szoval az 1200 se rossz, de messze elmarad a mienktol.