Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 537 — The only discipline that lasts, is self discipline
Pfizer masodik kort kapott mar itt valaki? Ha igen, mennyire szar az utana kovetkezo 2-3 nap?
dankodavid
NEm tudom, de nekem holnap jön a második, és csütörtökön 500km-t kell vezetnem. Ha tényleg ütősebb a második, ütős lesz a rákövetkező napom is....

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 537 — The only discipline that lasts, is self discipline
 www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/influenszereknek-fizetett-volna-egy-orosz-ugynokseg-hogy-azt-terjesszek-szazak-haltak-meg-a-pfizer-vakcinaja-miatt/
nagylaza
Megvan miért szálltunk ki a Pfizer beszerzésből. Ide is jutott pár levél azokból a levelekből, és mi komolyan is vettük.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Közben "megérkeztünk". Elfogytak a regisztráltak. Hatezer új beoltott egy nap alatt. Az semmi.

Most jönne a terepmunka. Kimenni, reklámozni, buszokon tolni, polgármestereket bevonni, oltónapokat szervezni helyszíneken ésatöbbi.
peterk2005
Vagy most kéne kötelezővé tenni.
Az hatékonyabb is, egyszerűbb is, költségkímélőbb is sokkal.
Mert amit te írsz, azzal nem lesz plusz 3 millió beoltott.
Sobri Jóska
Plusz 3 millió sehogy se lesz, mert nincs annyi 16 éven felüli lakos az országban. A 6 millióig kellene elvergődni, az már 75%-os átoltottságot jelent.

Aztán ha majd egyszer lehet oltani 16 év alatt, akkor majd jön a melyik anyuci / apuci akarja oltatni a gyerekét játék.

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 418 — The Mathematician
Regisztracio utan vmi olyan uzit kaptam, hogy 2 munkanap utan rogzul a rendszerben.
Ez valosagban is igy ment, es nalam csak vmi technikai problema lehet?
A 2 nap mar letelt, de meg azt irja a taj szamomra h nincs ilyen regisztralva.
Borbinho
A regisztracios oldalon mar azt irja hogy bent vagyok a rendszerben, viszont az oltas idopontfoglalo feluleten azt irja nem vagyok jogosult az oltasra, csak az elozetesen regisztraltak.

Akkor aki marcius elott regelt, az kaphat, akik azota regisztraltak azok majd csak akkor, ha az elozetesen regeltek kozul mar mindenki megkapta?
Borbinho
sztem lesz még ezen kívül is 1-2 nap mire rendesen bekerül minden rendszerbe

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Regisztracio utan vmi olyan uzit kaptam, hogy 2 munkanap utan rogzul a rendszerben.
Ez valosagban is igy ment, es nalam csak vmi technikai problema lehet?
A 2 nap mar letelt, de meg azt irja a taj szamomra h nincs ilyen regisztralva.
Borbinho
A regisztracios oldalon mar azt irja hogy bent vagyok a rendszerben, viszont az oltas idopontfoglalo feluleten azt irja nem vagyok jogosult az oltasra, csak az elozetesen regisztraltak.

Akkor aki marcius elott regelt, az kaphat, akik azota regisztraltak azok majd csak akkor, ha az elozetesen regeltek kozul mar mindenki megkapta?

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 022
Koszonom nagyon mindenkinek, a helyzet, hogy a jelenlegi idopontomat koveto napon nem fer bele, hogy tompa legyek, ezert probalok mindenhonnan infot szerezni a mellekhatasok erosseget illetoen, ami viszont nyeilvan egyenfuggo, en viszont az elsotol is ket napig almos es lazas voltam, so, ebbol kiindulva... Dilemma.
dankodavid
Ne parázz rá, mert "bevonzod" a tüneteket. 😉

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 518
Koszonom nagyon mindenkinek, a helyzet, hogy a jelenlegi idopontomat koveto napon nem fer bele, hogy tompa legyek, ezert probalok mindenhonnan infot szerezni a mellekhatasok erosseget illetoen, ami viszont nyeilvan egyenfuggo, en viszont az elsotol is ket napig almos es lazas voltam, so, ebbol kiindulva... Dilemma.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 374 — #neverpunt
Pfizer masodik kort kapott mar itt valaki? Ha igen, mennyire szar az utana kovetkezo 2-3 nap?
dankodavid
pénteken kaptam a másodikat. egyik után se volt semmi tünet, még rossz közérzet sem. annyi hogy mindig oldalra fekve alszom, az oltások utáni első éjszakán a bal oldalamon annyira nem esett jól az alvás 😀

több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 279 — beers & Packers
 www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/influenszereknek-fizetett-volna-egy-orosz-ugynokseg-hogy-azt-terjesszek-szazak-haltak-meg-a-pfizer-vakcinaja-miatt/
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 279 — beers & Packers
dankodavid
Két napig alig bírtam emelni a bal kezem, a szúrás helye "bekeményedett", gyengeség, hőemelkedés. Aztán elmúlt. Szóval: semmi komoly. (Egyik ismerősöm - nőről van szó, pár hónapja szült - nem úszta meg ennyivel, őt eléggé kiütötte a második.)
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 255 — Így remélem megfelelek nektek.....
dankodavid
Mi utána fél nappal kb 1 napig eléggé meg voltunk lőve. Láz nem, de gyengeség kóválygás igen. Az első után nem volt semmi.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 931 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
dankodavid
Asszonynak az első után 1-2 napig fájt a karja, a második után kb semmi nem volt.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 016 — #NoStress
dankodavid
Az én szüleimnél semmi, se az elsőnél, se a másodiknál.
De van, akinél pár nap láz, fejfájás, diszkomfort érzés.
Mint az összes többinél, teljesen random reagálnak rá az emberek.

több mint 4 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 047 — Слава Україні! Героям слава!
dankodavid
holnap megyek, utána majd beszámolok, ha nem felejtem el. 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 022
dankodavid
Apum válla felkarja a beadás helyén fájt 2-3 napig, de semmi extra.

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
xrace77 Denver Broncos 4 663
dankodavid
Nálam semmivel sem volt rosszabb, mint az első. Enyhe izomfájdalom, érzékenység a szúrás helyén a következő napig.

Szerkesztette: xrace77
több mint 4 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 518

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 237 — Invisible man
2.kínai a vállban.
9.45kor még a város egyik végén voltam munkában, 10re kellett mennem. Biciklivel.
Valter Attila kutyafasza hozzám képest.
Full leizzadva, ezres pulzussal estem be a rendelőbe.
Bazzani
Legalább egyből szétáradt a testedben a rezgé... akarom mondani a manna.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
Elindulunk a momentum "adjunk pénzt az oltásért cserébe" kampánya felé?
Amcsiban már van ahol komoly ajándékokat sorsolnak ki, az oltakozók között. Hiába, nem meggyőzni kell az embereket, hanem megvásárolni...
Klaci79
Szerbeknél már elég régóta megy, kb. 9000 Ft-nak megfelelő dínárt kapnak a polgárok, akik beoltják magukat.
empty taxi
Igen, hallottam. Furcsa ez, de lehet beválik. Én mentem ingyen is, meg 5 millió másik ember, de ha másképp nem megy, bőven beleférne. Csak meg kellene nézni, hogy számszerűsítve mekkora előnnyel járna mondjuk 6-6,5 millió beoltott, mert valaki nyilván még pénzért sem tenné. Oltóanyag van most bőven...
több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
2.kínai a vállban.
9.45kor még a város egyik végén voltam munkában, 10re kellett mennem. Biciklivel.
Valter Attila kutyafasza hozzám képest.
Full leizzadva, ezres pulzussal estem be a rendelőbe.

több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 016 — #NoStress
Közben "megérkeztünk". Elfogytak a regisztráltak. Hatezer új beoltott egy nap alatt. Az semmi.

Most jönne a terepmunka. Kimenni, reklámozni, buszokon tolni, polgármestereket bevonni, oltónapokat szervezni helyszíneken ésatöbbi.
peterk2005
Sobri Jóska
Te is tudod, hogy a szavazatmaximalizálás miatt esélytelen a kötelező oltás.
Esetleg a választás után közvetlenül, de addigra már remélem nem lesz mi ellen.
bcsarli
Ez vagy így van, vagy nem.
Így tűnik, elismerem.
De a szavazók nagyrésze akkor is Orbánra/Orbán ellen szavaz, ha kötelezővé teszi, akkoris, ha nem. Nincsenek óriási bizonytalan tömegek 11 év Orbán-rezsim után.
Azt kéne majd kimérni, hogy a ténylegesen billegő, bizonytalan szavazók hova mozdulnak nagyobb számban, ha kötelezővé teszik az oltást.
És akár még az is lehet, hogy ebben Orbán tökösségét, vezetői alkalmasságát, rend- és egészségpártiságát, megszavazhatóságát látják, nem pedig az emberi jogok, az egészségügyi önrendelkezés sárba tiprását, vagy újabb autoriter akarnokságot.
Majd kimérik.

több mint 4 éve
mayet Purdue Boilermakers 155

Most jönne a terepmunka. Kimenni, reklámozni, buszokon tolni, polgármestereket bevonni, oltónapokat szervezni helyszíneken ésatöbbi. Plusz a munkahelyeket bevonni, munkahelyi oltási akciókat hirdetni és hasonlók. Azt a 20% megcélozva, akik azt mondják, hogy "asszem beadatnám, de nem regisztráltam magam, nem érdekel".

Ez egy más jellegű meló, mint kiszolgálni azokat, akik egyébként önként és dalolva vettek részt a dologban. Meglátjuk ebben mennyire tud hatékony lenni a propaganda. Mert erre most elő lehetne venni, és tolni mint a sorost. Plakátokon is, legyen kint mindenhol. Legalább valami haszna lehetne.
peterk2005
 24.hu/kulfold/2021/05/25/karba-veszhet-szlovakiaban-a-szputnyik-v/

nem art belehuzniuk a sorosozasba, mert ha a kinai rizstej is ennyire romlando, akkor vagy kuka lesz tobb millio vakcina vagy lehet kuldeni kongoba, utazasi megallapodasert cserebe....... 😀 😀

es akkor ebbol kiindulva sejtheto az is, hogy lesz 4. hullam mert nem lehet orokke raktarozni a szart....

Szerkesztette: mayet
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Elindulunk a momentum "adjunk pénzt az oltásért cserébe" kampánya felé?
Amcsiban már van ahol komoly ajándékokat sorsolnak ki, az oltakozók között. Hiába, nem meggyőzni kell az embereket, hanem megvásárolni...
Klaci79
Szerbeknél már elég régóta megy, kb. 9000 Ft-nak megfelelő dínárt kapnak a polgárok, akik beoltják magukat.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 914 — Pfizer & Moderna fan

peterk2005
Sobri Jóska
bcsarli
én olvasom minden nap Gődény oldalát, és őket esélytelen meggyőzni.
Bár nem értem a logikát, mert állandóan kisérleti vakcináznak, meg hogy a Pfizeresek 2 év és meghalnak.
Nekik akkor ott van még a kínai, igazi tradicionális anyag 😊 Ha meg csak Nyugatban bíznak, az astra vektor vakcinája is már kiprobált technologia.

Viszont sztem még van rengeteg olyan ember akiknek mindegy, magától "lusta" elmenni.
(de ha oda megy a közelébe egy mozgó oltó pont akkor beadatja)
+ Esetleg még lehetne hatni, mondjuk szja kedvezménnyel vagy sorsolásokkal.

több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

peterk2005
Sobri Jóska