Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Na, tök jó, lassan bulikák, maszk is off már. Ideje volt. 😊 Amennyire utálom ezt a kormányt, annyira kedvelem is néha.
több mint 4 éve
Ő nem önjelölt megmondó, de igazán csendbe maradhatna márNálunk mindjárt az 5. jön, mi a probléma?
Egy ilyen kijelentésnek jelen helyzetben mi értelme? Kb csak rosszul jöhet ki belőle
www.portfolio.hu/gazdasag/20210523/merkely-sem-nyaron-sem-szeptemberben-nem-lesz-negyedik-hullam-magyarorszagon-484506
r.baggio
több mint 4 éve
Ő nem önjelölt megmondó, de igazán csendbe maradhatna márPont erre gondoltam, miközben olvastam. Az ilyen "vágyvezérelt" kinyilatkoztatásokkal (hogy tanult fórumtársunkat idézzem) általában csak ráb@szni lehet......
Egy ilyen kijelentésnek jelen helyzetben mi értelme? Kb csak rosszul jöhet ki belőle
www.portfolio.hu/gazdasag/20210523/merkely-sem-nyaron-sem-szeptemberben-nem-lesz-negyedik-hullam-magyarorszagon-484506
r.baggio
De legyen igaza 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Ő nem önjelölt megmondó, de igazán csendbe maradhatna márEgy ilyen kijelentésnek jelen helyzetben mi értelme? Kb csak rosszul jöhet ki belőle

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
ezért írtam az elején, hogy lesznek ebből kalamajkákjah csak most megint jön az "otthon hagytam főni hagy menjek má be"akkor ez elég egyszerű. kint nem kell bent kell. 😊Csak az lett...Most borítékolom, hogy lesznek balhék a maszk miatt a boltokban, zárt helyeken.én azt hittem csak a kinti maszkhasználat lett eltörölve
Pl ügyfélfogadási irodákban kell maszk vagy nem?
NB2
Janek
Mikey
kivéve.... étterem stb
Janek
Negritis
főni azt mondta bye-bye maszk, aztán jönnek a pofáraesések
több mint 4 éve
jah csak most megint jön az "otthon hagytam főni hagy menjek má be"akkor ez elég egyszerű. kint nem kell bent kell. 😊Csak az lett...Most borítékolom, hogy lesznek balhék a maszk miatt a boltokban, zárt helyeken.én azt hittem csak a kinti maszkhasználat lett eltörölve
NB2
Janek
Mikey
kivéve.... étterem stb
Janek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ez sem igaz.akkor ez elég egyszerű. kint nem kell bent kell. 😊Csak az lett...Most borítékolom, hogy lesznek balhék a maszk miatt a boltokban, zárt helyeken.én azt hittem csak a kinti maszkhasználat lett eltörölve
NB2
Janek
Mikey
kivéve.... étterem stb
Janek
Ma voltunk piacon, ott kellett.
Magánterület.
több mint 4 éve
akkor ez elég egyszerű. kint nem kell bent kell. 😊Csak az lett...Most borítékolom, hogy lesznek balhék a maszk miatt a boltokban, zárt helyeken.én azt hittem csak a kinti maszkhasználat lett eltörölve
NB2
Janek
Mikey
kivéve.... étterem stb
több mint 4 éve
Dudát még az ellenzék se kedveli mert összeférhetetlen a stílusa. Falusról rebesgetik hogy az ellenzék egyrészt kárpótolná 14ért másrészt önmaga szerint is érdemel valamit mert jellemzően azért egyet értett a mindenkori ellenzéki allapospontokkal (legyen az éppen bármi) és ezt kifejezettten hangoztatta is.Én a "harmincezer halottazós" kommentedre reagáltam, amit fórumtársnak címeztél, nem az ellenzéki miniszter aspiránsnak.Yepp. Csak amíg én - te - nagylaza stb.- a bowl.hu melyen tisztelt fórumán tesszük ezt, saját akaratunkból, kedvtelésünkből, előny vagy jutalom elvárása nélkül, pusztán a saját exhibicionizmusunk meg szórakozásunk végett - addig egy volt tisztifőorvos eléggé szemez eü. Miniszteri vagy komolyabb egészségügyi pozíció elfoglalásával kormányváltás esetén, persze ez csak pletyka, el sem tudnám képzelni, hogy esetleg a szakvéleményét aszerint alakítsa, hogy az ennek a lehetőségnek az esélye nőjön 😊 ennek az elképzeléséhez az kellett volna, hogy mondjuk egyszer már feküdjön be az ellenzéki pártoknak.....Oh wait 😊 remélem érzed a különbséget.Mi köze a kettőnek egymáshoz? Vagy csak a halottak számàról szabad értekezni? Más egyèb betartandó? 😊A megmondók azok megmondok, de azért ezzel az "így a vírushelyzet nyugvópontra jutásával" félmondattal mondtál egy legalább olyan erőset te is. De legyen igazad.
Szóval felőlem példálózz elég gáz és demagóg módon a halottak számával egy teljesen más témában ha neked jó - ez az érvelés joker nyilván - de engem különösebben nem hat meg és csak azért mert leírod hogy “harmincezerhalott” még nem fog a vélményem megváltozni ezekről az önjelölt megmondókról.
MC12
peterk2005
MC12
Egyébként kiről is van szó? Ki készül annak szerinted? Dudás vagy Falus? Akármelyik is, vele kapcsolatban persze egyetertünk. Kb. annyira jó "politikus hangot" megütni egy ilyen orvosnak, mint a regnáló tiszti főorvosnak. 😊 Vagy mondjuk Szláviknak, aki szintén jó ideje inkább politikusként szólal meg, mint orvosként. Utóbbi is készül valami pozícióra valószínűleg. 😊
peterk2005
Merkely esetén már egy éve hallani hogy lesz belőle valaki, de maximum a választások után. És nekik is gáz ahogy 100%ban beállnak a kormány kommunikáció mögé, többek között ezért van, hogy nálunk nem sikerült - mondjuk senki nem is akarta - egyetlen hiteles szakmai szereplőt se felépíteni se a kormánynak se az ellenzéknek, az elmúlt másfél évben, akire azt lehet mondani, hogy politikától függetlenül lehet rá hallgatni, bármelyik nyilatkozik vagy tudod róla hova húz, vagy 5 perc Google keresés után derül ki, hogy egyébként kinél is lehet payrollon.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Csak az lett...Most borítékolom, hogy lesznek balhék a maszk miatt a boltokban, zárt helyeken.én azt hittem csak a kinti maszkhasználat lett eltörölve
NB2
Janek
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
hasonlót prognosztizáltam nemrég a fesztivál topikbanHa jol ertelmezem, akkor fesztivalokat engedik vegul.Igen, lesz is pár teljesen magyar fellépős augusztusban, de nemzetközi sztárokat nem lehet utaztatni, mint a covid előtt, hogy London-Frankfurt-Bécs-Pozsony-Budapest-Ljubjana, egy héten belül. Máshogy meg nem éri meg, el se indulnak, nem is beszélve egy Ozora-szerű fesztivál ezer országból érkező látogatóitól. De Tankcsapda meg Lovasi lesz itt-ott.
Beki
Sobri Jóska
a fiataloknak kb mind1 hogy mire lesz IHB
a zenekarok örülnek hogy megint mehetnek haknizni
a fesztiválokat meg megtartják mert győztünk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Én a "harmincezer halottazós" kommentedre reagáltam, amit fórumtársnak címeztél, nem az ellenzéki miniszter aspiránsnak.Yepp. Csak amíg én - te - nagylaza stb.- a bowl.hu melyen tisztelt fórumán tesszük ezt, saját akaratunkból, kedvtelésünkből, előny vagy jutalom elvárása nélkül, pusztán a saját exhibicionizmusunk meg szórakozásunk végett - addig egy volt tisztifőorvos eléggé szemez eü. Miniszteri vagy komolyabb egészségügyi pozíció elfoglalásával kormányváltás esetén, persze ez csak pletyka, el sem tudnám képzelni, hogy esetleg a szakvéleményét aszerint alakítsa, hogy az ennek a lehetőségnek az esélye nőjön 😊 ennek az elképzeléséhez az kellett volna, hogy mondjuk egyszer már feküdjön be az ellenzéki pártoknak.....Oh wait 😊 remélem érzed a különbséget.Mi köze a kettőnek egymáshoz? Vagy csak a halottak számàról szabad értekezni? Más egyèb betartandó? 😊A megmondók azok megmondok, de azért ezzel az "így a vírushelyzet nyugvópontra jutásával" félmondattal mondtál egy legalább olyan erőset te is. De legyen igazad.
Szóval felőlem példálózz elég gáz és demagóg módon a halottak számával egy teljesen más témában ha neked jó - ez az érvelés joker nyilván - de engem különösebben nem hat meg és csak azért mert leírod hogy “harmincezerhalott” még nem fog a vélményem megváltozni ezekről az önjelölt megmondókról.
MC12
peterk2005
MC12
Egyébként kiről is van szó? Ki készül annak szerinted? Dudás vagy Falus? Akármelyik is, vele kapcsolatban persze egyetertünk. Kb. annyira jó "politikus hangot" megütni egy ilyen orvosnak, mint a regnáló tiszti főorvosnak. 😊 Vagy mondjuk Szláviknak, aki szintén jó ideje inkább politikusként szólal meg, mint orvosként. Utóbbi is készül valami pozícióra valószínűleg. 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Most borítékolom, hogy lesznek balhék a maszk miatt a boltokban, zárt helyeken.én azt hittem csak a kinti maszkhasználat lett eltörölve
NB2
több mint 4 éve
Most borítékolom, hogy lesznek balhék a maszk miatt a boltokban, zárt helyeken.Le van írva a közlönyben, hogy nem kell?
NB2
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Most borítékolom, hogy lesznek balhék a maszk miatt a boltokban, zárt helyeken.Pl ügyfélfogadási irodákban kell maszk vagy nem?
több mint 4 éve
Az is kinn van, tegnap délután adtak ki.Megvan az 5 milliomodik beoltott, o1g rögtön ledobta a maszkot (és úgy jelentette be, mintha sehol nem kellene már többé soha)Kozlony?
r.baggio
Janek
több mint 4 éve
Megvan az 5 milliomodik beoltott, o1g rögtön ledobta a maszkot (és úgy jelentette be, mintha sehol nem kellene már többé soha)Kozlony?
r.baggio
több mint 4 éve
Yepp. Csak amíg én - te - nagylaza stb.- a bowl.hu melyen tisztelt fórumán tesszük ezt, saját akaratunkból, kedvtelésünkből, előny vagy jutalom elvárása nélkül, pusztán a saját exhibicionizmusunk meg szórakozásunk végett - addig egy volt tisztifőorvos eléggé szemez eü. Miniszteri vagy komolyabb egészségügyi pozíció elfoglalásával kormányváltás esetén, persze ez csak pletyka, el sem tudnám képzelni, hogy esetleg a szakvéleményét aszerint alakítsa, hogy az ennek a lehetőségnek az esélye nőjön 😊 ennek az elképzeléséhez az kellett volna, hogy mondjuk egyszer már feküdjön be az ellenzéki pártoknak.....Oh wait 😊 remélem érzed a különbséget.Mi köze a kettőnek egymáshoz? Vagy csak a halottak számàról szabad értekezni? Más egyèb betartandó? 😊A megmondók azok megmondok, de azért ezzel az "így a vírushelyzet nyugvópontra jutásával" félmondattal mondtál egy legalább olyan erőset te is. De legyen igazad.
MC12
peterk2005
több mint 4 éve
Mi köze a kettőnek egymáshoz? Vagy csak a halottak számàról szabad értekezni? Más egyèb betartandó? 😊A megmondók azok megmondok, de azért ezzel az "így a vírushelyzet nyugvópontra jutásával" félmondattal mondtál egy legalább olyan erőset te is. De legyen igazad.
MC12

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Nem röhögnèl b+ ha még mindig ott dolgoznál 🤣Majd lehet intézkedni a hulla részeg drukkerekkel szemben 😊Tehát akkor nem lesznek külföldiek a foci eb-n sem ugye?Akkor asszonyékat feleslegesen vezénylik ki baszkódni a foci eb-re, már mostantól? 🤬😁
"A határellenőrzés hatályát további egy hónappal: május 23-áról június 23-ára meghosszabbította a kormány egy másik kihirdetett döntésével"
r.baggio
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Minden világos?“ Tehát, ha a Budapest Parkban nem szól a zene, akkor bemehet bármennyi ember igazolvány nélkül, de ha szervezetten isznak, akkor csak 500-an, viszont, ha elkezd játszani egy zenekar, akkor ki kell mennie annak, akinek nincs védettségi igazolványa, kivéve, ha menyasszony is van, mert akkor nem kell az igazolvány, de csak 200-an maradhatnak.”
több mint 4 éve
Büdös lábszagú bunkó bolsi banda. Hagymázas nemzeti romantikába öltött parasztok. Akinek inge vegye fel nyugodtan.
több mint 4 éve
Leszarom a rinyát. Elég volt ezekből. Leszerepeltek. Kinek hogy.Ez a rinya.
ozibozi
több mint 4 éve
Leszarom a rinyát. Elég volt ezekből. Leszerepeltek. Kinek hogy.