Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
azért mert ilyet nem bír el a nép. legnagyobb balhé abból volt mikor beismerte, hogy elkúrta.444.hu/2021/05/24/kasler-a-kormany-rendkivul-pontosan-es-helyesen-dontott-a-jarvany-egesz-idoszakabanEbben a rendszerben ez a legfélelmetesebb, az önkritikára való hajlandóság írmagja sincs meg bennük, szociopata az összes
Még szerencse, hogy mindenki érti a dolgát. A kormány egyszerűen nem tud hibázni, az emberek pedig értelmesek.
Vrij6
r.baggio
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
444.hu/2021/05/24/kasler-a-kormany-rendkivul-pontosan-es-helyesen-dontott-a-jarvany-egesz-idoszakabanEbben a rendszerben ez a legfélelmetesebb, az önkritikára való hajlandóság írmagja sincs meg bennük, szociopata az összes
Még szerencse, hogy mindenki érti a dolgát. A kormány egyszerűen nem tud hibázni, az emberek pedig értelmesek.
Vrij6

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
444.hu/2021/05/24/kasler-a-kormany-rendkivul-pontosan-es-helyesen-dontott-a-jarvany-egesz-idoszakabannem akartam ezt tegnap este linkelni, de ez a rész konkrétan vicc az adriázás függvényében:
Vrij6
A járvány egész folyamatában helyes döntések voltak, helyes helyzetmegítélések voltak.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
444.hu/2021/05/24/kasler-a-kormany-rendkivul-pontosan-es-helyesen-dontott-a-jarvany-egesz-idoszakabanMég szerencse, hogy mindenki érti a dolgát. A kormány egyszerűen nem tud hibázni, az emberek pedig értelmesek.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Az ostoba svédek sem haltak ki a felelőtlen járványkezelésükkel. Na De majd mikor mi ősszel majd bezárkózunk megint, mert a borneói vírus ellen ezek a szűrik sajna nem védenek, azt már biztos nem ússzák meg,
több mint 4 éve
Lassan kijelenthetjük, hogy a koronavírus forradalmasította az oltóanyagok fejlesztését és kutatását, elsősorban az mRNS-vakcináknak köszönhetően. A világ első alkalmazott mRNS-vakcinái a Pfizer és a BioNTech által kifejlesztett Comirnaty koronavírus-vakcina, valamint a Moderna covid-vakcinája. A két oltóanyag rekordidő alatt eljutott a laboratóriumból az emberek karjába, egy éven belül lezajlott a fejlesztés, a klinikai tesztelés és az engedélyeztetés. De nem áll meg a dolog a koronavírus-vakcináknál, készülnek még más betegségek ellen is mRNS-vakcinák, ígéretesek például az onkológiai fejlesztések - olvasható a World Economic Forumon megjelent cikkben.
több mint 4 éve
Ő nem önjelölt megmondó, de igazán csendbe maradhatna márAmikor mondd a Pistike az 1/B-ből valami nagyot, akkor a kis Noelnek is mondani kell valamit a 2/A-ban. És így megy ez az idők végezetéig
Egy ilyen kijelentésnek jelen helyzetben mi értelme? Kb csak rosszul jöhet ki belőle
www.portfolio.hu/gazdasag/20210523/merkely-sem-nyaron-sem-szeptemberben-nem-lesz-negyedik-hullam-magyarorszagon-484506
r.baggio

több mint 4 éve
Az ingyenes parkolással most mi a helyzet végül?Ma éjféltől off.
Bazzani

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Az ingyenes parkolással most mi a helyzet végül?Holnaptól mindenhol vége
Bazzani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
ő épp a várban armanit árul.Én csak valami hajóskapitányról hallottam. 🤷Jó lenne ha szembenéznél a valósággal illetve odafigyelnél!Affene, lebuktam. 😢Legyőzték a vírust nem figyelsz? Hihetetlen!Na, tök jó, lassan bulikák, maszk is off már. Ideje volt. 😊 Amennyire utálom ezt a kormányt, annyira kedvelem is néha.Mert emiatt őket kell most kedvelni? 😮
kristóf17
Mikey
Toca
Mikey
Toca
Mikey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
index.hu/techtud/2021/05/24/az-indiai-mutans-veszelyesebb-a-gyerekekre/Texas majd leteszteli nekünk, hogy mennyire is veszélyes.
Vrij6

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
index.hu/techtud/2021/05/24/az-indiai-mutans-veszelyesebb-a-gyerekekre/
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
no comment ...TX is prohibiting mask mandates by gov’t entities.
— Greg Abbott (@GregAbbott_TX) May 18, 2021
Starting May 21, local govts attempting to impose mask mandates can be fined up to $1K.
We're also prohibiting public schools from mandating masks after June 4.
Texans, not gov’t, should decide their best health practices. pic.twitter.com/M7iN4sLBJV
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Én csak valami hajóskapitányról hallottam. 🤷Jó lenne ha szembenéznél a valósággal illetve odafigyelnél!Affene, lebuktam. 😢Legyőzték a vírust nem figyelsz? Hihetetlen!Na, tök jó, lassan bulikák, maszk is off már. Ideje volt. 😊 Amennyire utálom ezt a kormányt, annyira kedvelem is néha.Mert emiatt őket kell most kedvelni? 😮
kristóf17
Mikey
Toca
Mikey
Toca
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Merkely ma megmondta, nem lesz több hullám nálunk. Te se figyelsz…Na, tök jó, lassan bulikák, maszk is off már. Ideje volt. 😊 Amennyire utálom ezt a kormányt, annyira kedvelem is néha.szeptember vége felé vége a szezonnak, jön a következő árhullám.
kristóf17
Ventura
több mint 4 éve
Na, tök jó, lassan bulikák, maszk is off már. Ideje volt. 😊 Amennyire utálom ezt a kormányt, annyira kedvelem is néha.szeptember vége felé vége a szezonnak, jön a következő árhullám.
kristóf17
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 4 éve
Jó lenne ha szembenéznél a valósággal illetve odafigyelnél!Affene, lebuktam. 😢Legyőzték a vírust nem figyelsz? Hihetetlen!Na, tök jó, lassan bulikák, maszk is off már. Ideje volt. 😊 Amennyire utálom ezt a kormányt, annyira kedvelem is néha.Mert emiatt őket kell most kedvelni? 😮
kristóf17
Mikey
Toca
Mikey
több mint 4 éve
Affene, lebuktam. 😢Legyőzték a vírust nem figyelsz? Hihetetlen!Na, tök jó, lassan bulikák, maszk is off már. Ideje volt. 😊 Amennyire utálom ezt a kormányt, annyira kedvelem is néha.Mert emiatt őket kell most kedvelni? 😮
kristóf17
Mikey
Toca
több mint 4 éve
Én nem győztem le.Ti győztétek le fiúk. Legyetek büszkék. 😊Legyőzték a vírust nem figyelsz? Hihetetlen!Na, tök jó, lassan bulikák, maszk is off már. Ideje volt. 😊 Amennyire utálom ezt a kormányt, annyira kedvelem is néha.Mert emiatt őket kell most kedvelni? 😮
kristóf17
Mikey
Toca
kristóf17
Én okosan (meg nyilván kis szerencsével ) elkerültem 😊
Szerkesztette: Toca
több mint 4 éve
Ti győztétek le fiúk. Legyetek büszkék. 😊Legyőzték a vírust nem figyelsz? Hihetetlen!Na, tök jó, lassan bulikák, maszk is off már. Ideje volt. 😊 Amennyire utálom ezt a kormányt, annyira kedvelem is néha.Mert emiatt őket kell most kedvelni? 😮
kristóf17
Mikey
Toca
több mint 4 éve
Legyőzték a vírust nem figyelsz? Hihetetlen!Na, tök jó, lassan bulikák, maszk is off már. Ideje volt. 😊 Amennyire utálom ezt a kormányt, annyira kedvelem is néha.Mert emiatt őket kell most kedvelni? 😮
kristóf17
Mikey
több mint 4 éve
Vótmá?Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Persze. Lehetne ezt máshogy is szabályozni.Na, tök jó, lassan bulikák, maszk is off már. Ideje volt. 😊 Amennyire utálom ezt a kormányt, annyira kedvelem is néha.Mert emiatt őket kell most kedvelni? 😮
kristóf17
Mikey
több mint 4 éve
Na, tök jó, lassan bulikák, maszk is off már. Ideje volt. 😊 Amennyire utálom ezt a kormányt, annyira kedvelem is néha.Mert emiatt őket kell most kedvelni? 😮
kristóf17