Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Ugyanígy néz ki, azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy a magyar mellett angolul is ott van a szöveg:Megkaptam ugyanis a lepecsételt magyar-angol nyelvű igazolást arról, hogy mivel oltottak. (Ahogyan az oltóponton hallottam, tegnap este jött az utasítás, hogy mától ez a rend.)tudnál esetleg egy képet csinálni róla? (nyilván a személyes adatok eltakarásával)
nagylaza
r.baggio
obuda.hu/wp-content/uploads/2021/02/Olt%C3%A1si-igazol%C3%A1s-minta.pdf
több mint 4 éve
Rájöttünk, hogy a kínaiakkal még az atombiznisznél is jobb bizniszelni?faszért nem vesszük meg a sputnik licensét?Érdekes, mert éppen a napokban volt szó arról, hogy a négy technológia (mrns, vektor, elölt vírus, legyengített vírus) közül éppen ez az - az elölt vírusú - amelyik a legkevésbé képes sejtes immunválasz kiváltására.Volt mar vlahol info, hogy a vakcina gyarunkba a tervek szerint, milyen tipusu fog keszulni? (Vektor? Mrns?)Különösen kiemelkedő annak a ténye, hogy hazánkban az oltáshoz izolált vírusvariánsokat használnak fel.
beltazor
A hazai technológia szerint a vakcina a teljes, de elpusztított, és így fertőzésre és szaporodásra képtelen vírust tartalmazza majd egy immunreakció-erősítő adalék mellett. Ez a tudományos módszer az antitestképződés mellett a sejtes immunitásra is nagyban alapoz.
r.baggio
peterk2005
Negritis

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
faszért nem vesszük meg a sputnik licensét?Érdekes, mert éppen a napokban volt szó arról, hogy a négy technológia (mrns, vektor, elölt vírus, legyengített vírus) közül éppen ez az - az elölt vírusú - amelyik a legkevésbé képes sejtes immunválasz kiváltására.Volt mar vlahol info, hogy a vakcina gyarunkba a tervek szerint, milyen tipusu fog keszulni? (Vektor? Mrns?)Különösen kiemelkedő annak a ténye, hogy hazánkban az oltáshoz izolált vírusvariánsokat használnak fel.
beltazor
A hazai technológia szerint a vakcina a teljes, de elpusztított, és így fertőzésre és szaporodásra képtelen vírust tartalmazza majd egy immunreakció-erősítő adalék mellett. Ez a tudományos módszer az antitestképződés mellett a sejtes immunitásra is nagyban alapoz.
r.baggio
peterk2005
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Érdekes, mert éppen a napokban volt szó arról, hogy a négy technológia (mrns, vektor, elölt vírus, legyengített vírus) közül éppen ez az - az elölt vírusú - amelyik a legkevésbé képes sejtes immunválasz kiváltására.Volt mar vlahol info, hogy a vakcina gyarunkba a tervek szerint, milyen tipusu fog keszulni? (Vektor? Mrns?)Különösen kiemelkedő annak a ténye, hogy hazánkban az oltáshoz izolált vírusvariánsokat használnak fel.
beltazor
r.baggio

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
talan ontsuk ki a millio szam raktarban allo kinait... lecsereljuk a cimket magyarra,problema megoldva.Tehát a kínait.Volt mar vlahol info, hogy a vakcina gyarunkba a tervek szerint, milyen tipusu fog keszulni? (Vektor? Mrns?)Különösen kiemelkedő annak a ténye, hogy hazánkban az oltáshoz izolált vírusvariánsokat használnak fel.
beltazor
r.baggio
samu09
több mint 4 éve
Mast vartal? 😀Tehát a kínait.Volt mar vlahol info, hogy a vakcina gyarunkba a tervek szerint, milyen tipusu fog keszulni? (Vektor? Mrns?)Különösen kiemelkedő annak a ténye, hogy hazánkban az oltáshoz izolált vírusvariánsokat használnak fel.
beltazor
r.baggio
samu09
több mint 4 éve
Szabad ember!tesómnak még mobilja sincs, nem hogy okos 😊2021-Ben mi lehet vajon ilyen indok? Csak kiváncsi vagyok.Micsodát?!😊Ok, boomer 🤣Úgy járok, mint Betyár fórumtárs a 2000 eurós fogadásával.😊 Bármilyen hihetetlen, régi+buta telefonom van, nem tudok vele küldeni. Szori...Megkaptam ugyanis a lepecsételt magyar-angol nyelvű igazolást arról, hogy mivel oltottak. (Ahogyan az oltóponton hallottam, tegnap este jött az utasítás, hogy mától ez a rend.)tudnál esetleg egy képet csinálni róla? (nyilván a személyes adatok eltakarásával)
nagylaza
r.baggio
Egyszerű - kétoldalas - papírlap, az van ráírva, hogy "Igazolás SARS-COV-2 elleni védőoltásról/Certificate of SARS-CoV-2 vaccination". (Nem tévedés, magyarul SARS-COV-2, angolul SARS-CoV-2.) Aztán különféle rubrikák: személyes adatok, oltóanyag adatai, időpont, oltást végző egészségügyi szolgáltató, oltást végző orvos, pecsétek.
nagylaza
Hát hogy fogod így használni a remek applikációt? 😀
warr_b
(Hidd el, megvan rá az okom, hogy miért nincs okostelcsim.)
nagylaza
Toca
NB2
több mint 4 éve
Megértem, én is sokáig ellenálltam 😊Micsodát?!😊Ok, boomer 🤣Úgy járok, mint Betyár fórumtárs a 2000 eurós fogadásával.😊 Bármilyen hihetetlen, régi+buta telefonom van, nem tudok vele küldeni. Szori...Megkaptam ugyanis a lepecsételt magyar-angol nyelvű igazolást arról, hogy mivel oltottak. (Ahogyan az oltóponton hallottam, tegnap este jött az utasítás, hogy mától ez a rend.)tudnál esetleg egy képet csinálni róla? (nyilván a személyes adatok eltakarásával)
nagylaza
r.baggio
Egyszerű - kétoldalas - papírlap, az van ráírva, hogy "Igazolás SARS-COV-2 elleni védőoltásról/Certificate of SARS-CoV-2 vaccination". (Nem tévedés, magyarul SARS-COV-2, angolul SARS-CoV-2.) Aztán különféle rubrikák: személyes adatok, oltóanyag adatai, időpont, oltást végző egészségügyi szolgáltató, oltást végző orvos, pecsétek.
nagylaza
warr_b
nagylaza
Aztán most már kettő is van, céges + saját...
A következő ilyen trauma az lesz, ha eltűnnek a szívó benzines, manuális váltós autók...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
miért nem kérsz egy mintát az egyik sziauramos csávótól a nyolcban?Megkaptam ugyanis a lepecsételt magyar-angol nyelvű igazolást arról, hogy mivel oltottak. (Ahogyan az oltóponton hallottam, tegnap este jött az utasítás, hogy mától ez a rend.)tudnál esetleg egy képet csinálni róla? (nyilván a személyes adatok eltakarásával)
nagylaza
r.baggio
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
tesómnak még mobilja sincs, nem hogy okos 😊2021-Ben mi lehet vajon ilyen indok? Csak kiváncsi vagyok.Micsodát?!😊Ok, boomer 🤣Úgy járok, mint Betyár fórumtárs a 2000 eurós fogadásával.😊 Bármilyen hihetetlen, régi+buta telefonom van, nem tudok vele küldeni. Szori...Megkaptam ugyanis a lepecsételt magyar-angol nyelvű igazolást arról, hogy mivel oltottak. (Ahogyan az oltóponton hallottam, tegnap este jött az utasítás, hogy mától ez a rend.)tudnál esetleg egy képet csinálni róla? (nyilván a személyes adatok eltakarásával)
nagylaza
r.baggio
nagylaza
warr_b
nagylaza
Toca
több mint 4 éve
Megírom PM-ben...😊2021-Ben mi lehet vajon ilyen indok? Csak kiváncsi vagyok.Micsodát?!😊Ok, boomer 🤣Úgy járok, mint Betyár fórumtárs a 2000 eurós fogadásával.😊 Bármilyen hihetetlen, régi+buta telefonom van, nem tudok vele küldeni. Szori...Megkaptam ugyanis a lepecsételt magyar-angol nyelvű igazolást arról, hogy mivel oltottak. (Ahogyan az oltóponton hallottam, tegnap este jött az utasítás, hogy mától ez a rend.)tudnál esetleg egy képet csinálni róla? (nyilván a személyes adatok eltakarásával)
nagylaza
r.baggio
nagylaza
warr_b
nagylaza
Toca
több mint 4 éve
2021-Ben mi lehet vajon ilyen indok? Csak kiváncsi vagyok.Micsodát?!😊Ok, boomer 🤣Úgy járok, mint Betyár fórumtárs a 2000 eurós fogadásával.😊 Bármilyen hihetetlen, régi+buta telefonom van, nem tudok vele küldeni. Szori...Megkaptam ugyanis a lepecsételt magyar-angol nyelvű igazolást arról, hogy mivel oltottak. (Ahogyan az oltóponton hallottam, tegnap este jött az utasítás, hogy mától ez a rend.)tudnál esetleg egy képet csinálni róla? (nyilván a személyes adatok eltakarásával)
nagylaza
r.baggio
nagylaza
warr_b
nagylaza
több mint 4 éve
Tehát a kínait.Volt mar vlahol info, hogy a vakcina gyarunkba a tervek szerint, milyen tipusu fog keszulni? (Vektor? Mrns?)Különösen kiemelkedő annak a ténye, hogy hazánkban az oltáshoz izolált vírusvariánsokat használnak fel.
beltazor
r.baggio
több mint 4 éve
Micsodát?!😊Ok, boomer 🤣Úgy járok, mint Betyár fórumtárs a 2000 eurós fogadásával.😊 Bármilyen hihetetlen, régi+buta telefonom van, nem tudok vele küldeni. Szori...Megkaptam ugyanis a lepecsételt magyar-angol nyelvű igazolást arról, hogy mivel oltottak. (Ahogyan az oltóponton hallottam, tegnap este jött az utasítás, hogy mától ez a rend.)tudnál esetleg egy képet csinálni róla? (nyilván a személyes adatok eltakarásával)
nagylaza
r.baggio
nagylaza
warr_b
több mint 4 éve
Ok, boomer 🤣Úgy járok, mint Betyár fórumtárs a 2000 eurós fogadásával.😊 Bármilyen hihetetlen, régi+buta telefonom van, nem tudok vele küldeni. Szori...Megkaptam ugyanis a lepecsételt magyar-angol nyelvű igazolást arról, hogy mivel oltottak. (Ahogyan az oltóponton hallottam, tegnap este jött az utasítás, hogy mától ez a rend.)tudnál esetleg egy képet csinálni róla? (nyilván a személyes adatok eltakarásával)
nagylaza
r.baggio
nagylaza

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Úgy járok, mint Betyár fórumtárs a 2000 eurós fogadásával.😊 Bármilyen hihetetlen, régi+buta telefonom van, nem tudok vele küldeni. Szori...Megkaptam ugyanis a lepecsételt magyar-angol nyelvű igazolást arról, hogy mivel oltottak. (Ahogyan az oltóponton hallottam, tegnap este jött az utasítás, hogy mától ez a rend.)tudnál esetleg egy képet csinálni róla? (nyilván a személyes adatok eltakarásával)
nagylaza
r.baggio
több mint 4 éve
De a csipp ugyanaz lesz benne mint a Pfizer-ben, igaz?Volt mar vlahol info, hogy a vakcina gyarunkba a tervek szerint, milyen tipusu fog keszulni? (Vektor? Mrns?)Különösen kiemelkedő annak a ténye, hogy hazánkban az oltáshoz izolált vírusvariánsokat használnak fel.
beltazor
r.baggio
több mint 4 éve
Volt mar vlahol info, hogy a vakcina gyarunkba a tervek szerint, milyen tipusu fog keszulni? (Vektor? Mrns?)Különösen kiemelkedő annak a ténye, hogy hazánkban az oltáshoz izolált vírusvariánsokat használnak fel.
beltazor

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Volt mar vlahol info, hogy a vakcina gyarunkba a tervek szerint, milyen tipusu fog keszulni? (Vektor? Mrns?)Mrns? Te egy nagyon optimista ember vagy 😊
beltazor
több mint 4 éve
Volt mar vlahol info, hogy a vakcina gyarunkba a tervek szerint, milyen tipusu fog keszulni? (Vektor? Mrns?)

több mint 4 éve
Megkaptam ugyanis a lepecsételt magyar-angol nyelvű igazolást arról, hogy mivel oltottak. (Ahogyan az oltóponton hallottam, tegnap este jött az utasítás, hogy mától ez a rend.)tudnál esetleg egy képet csinálni róla? (nyilván a személyes adatok eltakarásával)
nagylaza

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Na, megvót a második Pfizer.Holnapra is intézd már el légy szíves, mennék bringázni 😊
Ezúttal jóval többen voltunk, mint első alkalommal (Bp., Rókus). Gondolom, pörgetik az 5 milliót, másrészt megint papírokat kellett töltögetni. Megkaptam ugyanis a lepecsételt magyar-angol nyelvű igazolást arról, hogy mivel oltottak. (Ahogyan az oltóponton hallottam, tegnap este jött az utasítás, hogy mától ez a rend.)
Így is csak 25 perc volt az egész + 20 perc várakozás utána. Megérte. Ráadásul azt is sikerült elintéznem, hogy ma napsütés legyen.
nagylaza
több mint 4 éve
Na, megvót a második Pfizer. Ezúttal jóval többen voltunk, mint első alkalommal (Bp., Rókus). Gondolom, pörgetik az 5 milliót, másrészt megint papírokat kellett töltögetni. Megkaptam ugyanis a lepecsételt magyar-angol nyelvű igazolást arról, hogy mivel oltottak. (Ahogyan az oltóponton hallottam, tegnap este jött az utasítás, hogy mától ez a rend.)
Így is csak 25 perc volt az egész + 20 perc várakozás utána. Megérte. Ráadásul azt is sikerült elintéznem, hogy ma napsütés legyen.
több mint 4 éve
Mondjuk ha egy oltás ellenes tulaj lesz a góré, ott tuti nem lesz működőképes a telefon, vagy nem fog működni az internet, vagy milliónyi kifogás amire nem kötelezhetik, felteszi a kezét hogy ő nem hatóság hogy ellenőrizze is az érvényességét ráadásul a saját költségén...Már ott van az online pénztárgép is, nehéz lesz azt mondania, hogy nincs internet...
max ha törvényt módosítanának,
ozibozi
Az lesz, hogy aki oltás ellenes, az nem ellenőriz, aztán ha őt ellenőrzik, akkor megszívta. De kb. annyi esélye van rá, mint arra, hogy a köjál kimegy és ellenőrzi a konyhát. Falun amiatt sem alszanak a kocsmárosok nyugtalanul.