Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
SARS-CoV-2 Spike IgG /CMIA (Abbott)Megjott a verveteles antigentesztunk. Szamitottam jo magas ertekre, de azert ekkorara nem.A sputnik indexelési tartománya 0,9-12,0.
Asszonyka 36700 AU/ml
Az enyem 23500
Szputnyikos haver aki velunk volt vervetelen meg 1200.
Mienk Moderna.
topin
1200??
15 felett nem is mérhető tételesen.
Ez milyen antitest-teszt? Elisa?
...És hogy te se aludj nyugodtan:
Negritis
telex.hu/kulfold/2021/05/26/belgium-felfuggeszti-a-janssen-vakcinajanak-hasznalatat-a-41-ev-alattiak-koreben
Mondjuk te nem vagy nő, az igaz.
Sobri Jóska
Synlabos verveteles
több mint 4 éve
Ha már ennyien kaptatok 2. oltást mostanában... 2. oltásnál is kérik azt az x-elős papírt h szedsz-e gyógyszert stb.? 😀Igen, sőt a másodikra már két oldalasat adtak (az első oltás esetleges hatásaira is rákérdeznek).
Beki

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Megjott a verveteles antigentesztunk. Szamitottam jo magas ertekre, de azert ekkorara nem.A sputnik indexelési tartománya 0,9-12,0.
Asszonyka 36700 AU/ml
Az enyem 23500
Mienk Moderna.
topin
1200??
15 felett nem is mérhető tételesen.
Ez milyen antitest-teszt? Elisa?
...És hogy te se aludj nyugodtan:
Negritis
telex.hu/kulfold/2021/05/26/belgium-felfuggeszti-a-janssen-vakcinajanak-hasznalatat-a-41-ev-alattiak-koreben
Mondjuk te nem vagy nő, az igaz.
több mint 4 éve
Megjott a verveteles antigentesztunk. Szamitottam jo magas ertekre, de azert ekkorara nem.És itt mi a skálázás?
Asszonyka 36700 AU/ml
Az enyem 23500
Mienk Moderna.
topin
[Kb. hete Sobri csatolta a sajátját, ott ilyen 0-15 közötti értékek voltak, azt hiszem 10-től már védett vagy, Szputnyik.]
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 4 éve
Ha már ennyien kaptatok 2. oltást mostanában... 2. oltásnál is kérik azt az x-elős papírt h szedsz-e gyógyszert stb.? 😀Igen töltsd ki előre.
Beki
több mint 4 éve
Megjott a verveteles antigentesztunk. Szamitottam jo magas ertekre, de azert ekkorara nem.Asszonyka 36700 AU/ml
Az enyem 23500
Mienk Moderna.
több mint 4 éve
oh most van a sorbanállós pfizer második köre?Úgy tűnik, én holnap délben kapom a második adagot.
Negritis
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ha már ennyien kaptatok 2. oltást mostanában... 2. oltásnál is kérik azt az x-elős papírt h szedsz-e gyógyszert stb.? 😀
több mint 4 éve
Hat most konkretan nem is erzem az oltas helyet, ehelyett kis szedules van, egyelore nem veszes.Masodik pfizer belove, mar faj tole a vallam, izgi lesz. 😀Nekem még semmi nyoma...múltkor is éjjel 2 körül indult...ma úgyis Penguins meccs lesz, úgyhogy a fájdalom már így is garantált 😊
Vrij6
Klaci79
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Masodik pfizer belove, mar faj tole a vallam, izgi lesz. 😀Nekem még semmi nyoma...múltkor is éjjel 2 körül indult...ma úgyis Penguins meccs lesz, úgyhogy a fájdalom már így is garantált 😊
Vrij6
több mint 4 éve
oh most van a sorbanállós pfizer második köre?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Masodik pfizer belove, mar faj tole a vallam, izgi lesz. 😀
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Megprobaltam atszervezni, hat, nem a leggordulekenyebb es legemberbaratabb rendszer, az legalabb kiderult.“Amennyiben a 2.oltás napján nem tud megjelenni, akkor annyit tudunk
tenni, hogy felvesszük a 2.oltásra várók listájára, és amennyiben lesz
kimaradó oltás, értesítjük telefonon. Amennyiben ez így megfelel, kérjük
válasz emailben küldje el adatait (név, TAJ, szül.dátum, telefonszám),
és értesíteni fogjuk kimaradó oltás esetén.”
Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Nah, 2.oltás megvan! Kapd be Covid! 🤞
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 495
ez sztem nem növeli az oltakozsók számát ...sztem marha jo. szovegileg, zeneileg 😀
Negritis
több mint 4 éve
ez sztem nem növeli az oltakozsók számát ...The Stronger you become, the Weaker you really are.
több mint 4 éve
Hol lehet megnézni a napi számokat?444.hu/koronavirus-covid-19-jarvany-data
bcsarli
atlo.team/koronamonitor/
több mint 4 éve
Hol lehet megnézni a napi számokat?
több mint 4 éve
végülis lehet, hogy a lakosság gyenge általános egészségi állapota közrejátszott benne... csak az a kérdés, hogy más országokban miért nem?444.hu/2021/05/24/kasler-a-kormany-rendkivul-pontosan-es-helyesen-dontott-a-jarvany-egesz-idoszakabanBazmeg, meghaltak 30 ezren, lakosságarányosan a
Még szerencse, hogy mindenki érti a dolgát. A kormány egyszerűen nem tud hibázni, az emberek pedig értelmesek.
Vrij6z egyiklegtöbben, és van pofája azt mondani, hogy mindent tökéletesen csináltak.
A legdurvább, hogy már egy ilyen szintű bullshit sem üti meg azt a szintet, hogy idegeskedjek miatta.
Mikey
több mint 4 éve
Varunk, varunk, de nem jon a vídeccségi kátya. 🦠💳Feltarcsazasra kerult a lakcimunkhoz tartozo kormanyhivatal. A vonal túlsó vegen a fiatalember tajekoztatott, hogy bizony nem vagyok a rendszerben. Kert nemi idot az utanajarasnak, s megigerte, hogy visszahiv. Ez meg is tortent. Tajekoztatott, hogy biza mindossze egy negativ teszt eredmenyt talaltak rolam. Egy negativ tesztet, amit magan úton inteztem, saját penzbol. Sajnos nem látják, talaljak azt a masik két pozitiv tesztet, ami fent van eeszt.gov oldalon.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 4 éve
a nagy észkombájn merkely lenyilatkozta, hogy nem lesz már 4. hullám semmiképp, a számok alacsonyak, és jól el lehet szórakozni mindenfelé oltási igazolvány nélkül is, akkor aki eddig kivárt, miért is most gondolná meg magát?Nyugi, nem lesz semmi baj:
r.baggio
Gratulálunk a briteknek: csak Boltonból 1500-an ugrottak el nemrég Indiába
promotions.hu/orszagos/elet/2021/05/25/covid-jarvany-koronavirus-anglia-india-mutacio-betegseg-fertozes-halal/
több mint 4 éve
a nagy észkombájn merkely lenyilatkozta, hogy nem lesz már 4. hullám semmiképp, a számok alacsonyak, és jól el lehet szórakozni mindenfelé oltási igazolvány nélkül is, akkor aki eddig kivárt, miért is most gondolná meg magát?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Hát ja. A maradék már minden korosztályban szétoszlik. Maradt sok idős, vidéki aki assetudja, hogy vírus van/volt/lesz, ésatöbbi. Ezért is írtam, hogy be kéne vonni az önkormányzatokat. Mondjuk aki oltást szervez, és beoltatja a faluban a beoltatlanul maradtak 10%-át, annak felújítjuk a focipályáját. 😀5.3-5.4 millióig még elkúszunk de ott véget ér a fesztivàlozni akaró fiatalok száma is. Nekem van pár ismerősöm aki azt mondta, hogy mivel a kormány is csak augusztusig tette kötelezővé az igazolvány használatát (nem Ezt mondta de mindegy, így akarják érteni) utána úgyse fog kelleni, és mindenki mehet mindenhova igazolvány nélkül. “Ha màr kibírtam 14 hónapot, nem kibírok még kettőt? Az oltásukat meg adjak be egymásnak” konkrétan ezt kaptam meg 😊Plusz 3 millió sehogy se lesz, mert nincs annyi 16 éven felüli lakos az országban. A 6 millióig kellene elvergődni, az már 75%-os átoltottságot jelent.Közben "megérkeztünk". Elfogytak a regisztráltak. Hatezer új beoltott egy nap alatt. Az semmi.Vagy most kéne kötelezővé tenni.
Most jönne a terepmunka. Kimenni, reklámozni, buszokon tolni, polgármestereket bevonni, oltónapokat szervezni helyszíneken ésatöbbi.
peterk2005
Az hatékonyabb is, egyszerűbb is, költségkímélőbb is sokkal.
Mert amit te írsz, azzal nem lesz plusz 3 millió beoltott.
Sobri Jóska
Aztán ha majd egyszer lehet oltani 16 év alatt, akkor majd jön a melyik anyuci / apuci akarja oltatni a gyerekét játék.
peterk2005
Szóval innen nagyon kínkeserves lesz.
MC12

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
sztem idén nem lesz eltörölve a használat szükségessége5.3-5.4 millióig még elkúszunk de ott véget ér a fesztivàlozni akaró fiatalok száma is. Nekem van pár ismerősöm aki azt mondta, hogy mivel a kormány is csak augusztusig tette kötelezővé az igazolvány használatát (nem Ezt mondta de mindegy, így akarják érteni) utána úgyse fog kelleni, és mindenki mehet mindenhova igazolvány nélkül. “Ha màr kibírtam 14 hónapot, nem kibírok még kettőt? Az oltásukat meg adjak be egymásnak” konkrétan ezt kaptam meg 😊Plusz 3 millió sehogy se lesz, mert nincs annyi 16 éven felüli lakos az országban. A 6 millióig kellene elvergődni, az már 75%-os átoltottságot jelent.Közben "megérkeztünk". Elfogytak a regisztráltak. Hatezer új beoltott egy nap alatt. Az semmi.Vagy most kéne kötelezővé tenni.
Most jönne a terepmunka. Kimenni, reklámozni, buszokon tolni, polgármestereket bevonni, oltónapokat szervezni helyszíneken ésatöbbi.
peterk2005
Sobri Jóska
Aztán ha majd egyszer lehet oltani 16 év alatt, akkor majd jön a melyik anyuci / apuci akarja oltatni a gyerekét játék.
peterk2005
MC12
szóval ősszel lesz még koppanás miatta
The Stronger you become, the Weaker you really are.
több mint 4 éve
5.3-5.4 millióig még elkúszunk de ott véget ér a fesztivàlozni akaró fiatalok száma is. Nekem van pár ismerősöm aki azt mondta, hogy mivel a kormány is csak augusztusig tette kötelezővé az igazolvány használatát (nem Ezt mondta de mindegy, így akarják érteni) utána úgyse fog kelleni, és mindenki mehet mindenhova igazolvány nélkül. “Ha màr kibírtam 14 hónapot, nem kibírok még kettőt? Az oltásukat meg adjak be egymásnak” konkrétan ezt kaptam meg 😊Plusz 3 millió sehogy se lesz, mert nincs annyi 16 éven felüli lakos az országban. A 6 millióig kellene elvergődni, az már 75%-os átoltottságot jelent.Közben "megérkeztünk". Elfogytak a regisztráltak. Hatezer új beoltott egy nap alatt. Az semmi.Vagy most kéne kötelezővé tenni.
peterk2005
Sobri Jóska
peterk2005
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”