Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
topin New England Patriots 2 256
Megjott a verveteles antigentesztunk. Szamitottam jo magas ertekre, de azert ekkorara nem.

Asszonyka 36700 AU/ml
Az enyem 23500

Szputnyikos haver aki velunk volt vervetelen meg 1200.

Mienk Moderna.
topin
A sputnik indexelési tartománya 0,9-12,0.
1200??
15 felett nem is mérhető tételesen.
Ez milyen antitest-teszt? Elisa?

...
Negritis
És hogy te se aludj nyugodtan:

telex.hu/kulfold/2021/05/26/belgium-felfuggeszti-a-janssen-vakcinajanak-hasznalatat-a-41-ev-alattiak-koreben

Mondjuk te nem vagy nő, az igaz.
Sobri Jóska
SARS-CoV-2 Spike IgG /CMIA (Abbott)
Synlabos verveteles
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 931 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ha már ennyien kaptatok 2. oltást mostanában... 2. oltásnál is kérik azt az x-elős papírt h szedsz-e gyógyszert stb.? 😀
Beki
Igen, sőt a másodikra már két oldalasat adtak (az első oltás esetleges hatásaira is rákérdeznek).

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 016 — #NoStress
Megjott a verveteles antigentesztunk. Szamitottam jo magas ertekre, de azert ekkorara nem.

Asszonyka 36700 AU/ml
Az enyem 23500

Mienk Moderna.
topin
A sputnik indexelési tartománya 0,9-12,0.
1200??
15 felett nem is mérhető tételesen.
Ez milyen antitest-teszt? Elisa?

...
Negritis
És hogy te se aludj nyugodtan:

telex.hu/kulfold/2021/05/26/belgium-felfuggeszti-a-janssen-vakcinajanak-hasznalatat-a-41-ev-alattiak-koreben

Mondjuk te nem vagy nő, az igaz.

több mint 4 éve
bogjosi New England Patriots 2 017

Asszonyka 36700 AU/ml
Az enyem 23500

Mienk Moderna.
topin
És itt mi a skálázás?
[Kb. hete Sobri csatolta a sajátját, ott ilyen 0-15 közötti értékek voltak, azt hiszem 10-től már védett vagy, Szputnyik.]

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 255 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha már ennyien kaptatok 2. oltást mostanában... 2. oltásnál is kérik azt az x-elős papírt h szedsz-e gyógyszert stb.? 😀
Beki
Igen töltsd ki előre.
több mint 4 éve
topin New England Patriots 2 256

Asszonyka 36700 AU/ml
Az enyem 23500

Mienk Moderna.
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 022
oh most van a sorbanállós pfizer második köre?
Negritis
Úgy tűnik, én holnap délben kapom a második adagot.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
több mint 4 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 047 — Слава Україні! Героям слава!
Masodik pfizer belove, mar faj tole a vallam, izgi lesz. 😀
Vrij6
Nekem még semmi nyoma...múltkor is éjjel 2 körül indult...ma úgyis Penguins meccs lesz, úgyhogy a fájdalom már így is garantált 😊
Klaci79
Hat most konkretan nem is erzem az oltas helyet, ehelyett kis szedules van, egyelore nem veszes.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
Vrij6
Nekem még semmi nyoma...múltkor is éjjel 2 körül indult...ma úgyis Penguins meccs lesz, úgyhogy a fájdalom már így is garantált 😊
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 418 — The Mathematician
oh most van a sorbanállós pfizer második köre?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 518
Megprobaltam atszervezni, hat, nem a leggordulekenyebb es legemberbaratabb rendszer, az legalabb kiderult.

“Amennyiben a 2.oltás napján nem tud megjelenni, akkor annyit tudunk
tenni, hogy felvesszük a 2.oltásra várók listájára, és amennyiben lesz
kimaradó oltás, értesítjük telefonon. Amennyiben ez így megfelel, kérjük
válasz emailben küldje el adatait (név, TAJ, szül.dátum, telefonszám),
és értesíteni fogjuk kimaradó oltás esetén.”

Pulvis et umbra sumus.
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
Nah, 2.oltás megvan! Kapd be Covid! 🤞
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 495
ez sztem nem növeli az oltakozsók számát ...

Negritis
sztem marha jo. szovegileg, zeneileg 😀
több mint 4 éve
ez sztem nem növeli az oltakozsók számát ...

több mint 4 éve
Hol lehet megnézni a napi számokat?
bcsarli
 444.hu/koronavirus-covid-19-jarvany-data

atlo.team/koronamonitor/

több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Hol lehet megnézni a napi számokat?

több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 214 — Cowboys fan
 444.hu/2021/05/24/kasler-a-kormany-rendkivul-pontosan-es-helyesen-dontott-a-jarvany-egesz-idoszakaban

Még szerencse, hogy mindenki érti a dolgát. A kormány egyszerűen nem tud hibázni, az emberek pedig értelmesek.
Vrij6
Bazmeg, meghaltak 30 ezren, lakosságarányosan az egyik legtöbben, és van pofája azt mondani, hogy mindent tökéletesen csináltak.

A legdurvább, hogy már egy ilyen szintű bullshit sem üti meg azt a szintet, hogy idegeskedjek miatta.
Mikey
végülis lehet, hogy a lakosság gyenge általános egészségi állapota közrejátszott benne... csak az a kérdés, hogy más országokban miért nem?
több mint 4 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 649 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Varunk, varunk, de nem jon a vídeccségi kátya. 🦠💳

Feltarcsazasra kerult a lakcimunkhoz tartozo kormanyhivatal. A vonal túlsó vegen a fiatalember tajekoztatott, hogy bizony nem vagyok a rendszerben. Kert nemi idot az utanajarasnak, s megigerte, hogy visszahiv. Ez meg is tortent. Tajekoztatott, hogy biza mindossze egy negativ teszt eredmenyt talaltak rolam. Egy negativ tesztet, amit magan úton inteztem, saját penzbol. Sajnos nem látják, talaljak azt a masik két pozitiv tesztet, ami fent van eeszt.gov oldalon.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 279 — beers & Packers
a nagy észkombájn merkely lenyilatkozta, hogy nem lesz már 4. hullám semmiképp, a számok alacsonyak, és jól el lehet szórakozni mindenfelé oltási igazolvány nélkül is, akkor aki eddig kivárt, miért is most gondolná meg magát?
r.baggio
Nyugi, nem lesz semmi baj:
Gratulálunk a briteknek: csak Boltonból 1500-an ugrottak el nemrég Indiába
 promotions.hu/orszagos/elet/2021/05/25/covid-jarvany-koronavirus-anglia-india-mutacio-betegseg-fertozes-halal/
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 792 — no es importante
a nagy észkombájn merkely lenyilatkozta, hogy nem lesz már 4. hullám semmiképp, a számok alacsonyak, és jól el lehet szórakozni mindenfelé oltási igazolvány nélkül is, akkor aki eddig kivárt, miért is most gondolná meg magát?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 537 — The only discipline that lasts, is self discipline
Közben "megérkeztünk". Elfogytak a regisztráltak. Hatezer új beoltott egy nap alatt. Az semmi.

Most jönne a terepmunka. Kimenni, reklámozni, buszokon tolni, polgármestereket bevonni, oltónapokat szervezni helyszíneken ésatöbbi.
peterk2005
Vagy most kéne kötelezővé tenni.
Az hatékonyabb is, egyszerűbb is, költségkímélőbb is sokkal.
Mert amit te írsz, azzal nem lesz plusz 3 millió beoltott.
Sobri Jóska
Plusz 3 millió sehogy se lesz, mert nincs annyi 16 éven felüli lakos az országban. A 6 millióig kellene elvergődni, az már 75%-os átoltottságot jelent.

Aztán ha majd egyszer lehet oltani 16 év alatt, akkor majd jön a melyik anyuci / apuci akarja oltatni a gyerekét játék.
peterk2005
5.3-5.4 millióig még elkúszunk de ott véget ér a fesztivàlozni akaró fiatalok száma is. Nekem van pár ismerősöm aki azt mondta, hogy mivel a kormány is csak augusztusig tette kötelezővé az igazolvány használatát (nem Ezt mondta de mindegy, így akarják érteni) utána úgyse fog kelleni, és mindenki mehet mindenhova igazolvány nélkül. “Ha màr kibírtam 14 hónapot, nem kibírok még kettőt? Az oltásukat meg adjak be egymásnak” konkrétan ezt kaptam meg 😊
Szóval innen nagyon kínkeserves lesz.
MC12
Hát ja. A maradék már minden korosztályban szétoszlik. Maradt sok idős, vidéki aki assetudja, hogy vírus van/volt/lesz, ésatöbbi. Ezért is írtam, hogy be kéne vonni az önkormányzatokat. Mondjuk aki oltást szervez, és beoltatja a faluban a beoltatlanul maradtak 10%-át, annak felújítjuk a focipályáját. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Közben "megérkeztünk". Elfogytak a regisztráltak. Hatezer új beoltott egy nap alatt. Az semmi.

Most jönne a terepmunka. Kimenni, reklámozni, buszokon tolni, polgármestereket bevonni, oltónapokat szervezni helyszíneken ésatöbbi.
peterk2005
Sobri Jóska
Plusz 3 millió sehogy se lesz, mert nincs annyi 16 éven felüli lakos az országban. A 6 millióig kellene elvergődni, az már 75%-os átoltottságot jelent.

Aztán ha majd egyszer lehet oltani 16 év alatt, akkor majd jön a melyik anyuci / apuci akarja oltatni a gyerekét játék.
peterk2005
5.3-5.4 millióig még elkúszunk de ott véget ér a fesztivàlozni akaró fiatalok száma is. Nekem van pár ismerősöm aki azt mondta, hogy mivel a kormány is csak augusztusig tette kötelezővé az igazolvány használatát (nem Ezt mondta de mindegy, így akarják érteni) utána úgyse fog kelleni, és mindenki mehet mindenhova igazolvány nélkül. “Ha màr kibírtam 14 hónapot, nem kibírok még kettőt? Az oltásukat meg adjak be egymásnak” konkrétan ezt kaptam meg 😊
MC12
sztem idén nem lesz eltörölve a használat szükségessége
szóval ősszel lesz még koppanás miatta

több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 390

peterk2005
Sobri Jóska

peterk2005

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”