Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 1 éve
Majus 12-tol az usa is elall a kotelezo oltastol. Utolso országok koze tartozott akik meg szigorú követelményeket állított fel. 🗽www.forbes.com/uk/advisor/travel-insurance/2023/05/02/travel-latest-news/
több mint 1 éve
Szerintem is. Kolléganőimnek most mondtam, mire hála isten és végre ezt a hülyeséget kivezették. Erre én is ugyanezt mondtam, hogy azért amikor valaki tüsszög meg köhög az lenne a normális, hogy felhúzza, hogy ne fertőzzön, de ezeknek beszélhetek 😊Eltörölték a kórházakban, eü intézményekben a kötelező maszkviselést.szerintem csak az alap türhő betegségek miatt sem volt haszontalan. pl ülsz a háziorvosnál mondjuk vérvételre várva 3-4 influenzás/kovidos/ torokgyulladásos ember között....
NB2
peach
több mint 1 éve
Eltörölték a kórházakban, eü intézményekben a kötelező maszkviselést.szerintem csak az alap türhő betegségek miatt sem volt haszontalan. pl ülsz a háziorvosnál mondjuk vérvételre várva 3-4 influenzás/kovidos/ torokgyulladásos ember között....
NB2
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Eltörölték a kórházakban, eü intézményekben a kötelező maszkviselést.
több mint 1 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20230329/kariko-katalin-voltak-akik-azt-mondtak-hogy-teherbe-estek-a-koronavirus-elleni-vakcinatol-605430
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
Eddig csak a tobzoskáktól kell bocsánatot kérni.Amikor a nemzetközi helyzet fokozódik, ilyen dolgok "kerülnek napvilágra". Node ki hitte volna?!Pedig én tényleg elhittem, hogy amerikai békaemberek úsztak fel a mittomén milyen színű folyón, hogy Kína közepében szabadon engedjék ezt a szart...
www.wsj.com/articles/covid-origin-china-lab-leak-807b7b0a
gyeek
slowmotion
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
Amikor a nemzetközi helyzet fokozódik, ilyen dolgok "kerülnek napvilágra". Node ki hitte volna?!Pedig én tényleg elhittem, hogy amerikai békaemberek úsztak fel a mittomén milyen színű folyón, hogy Kína közepében szabadon engedjék ezt a szart...
www.wsj.com/articles/covid-origin-china-lab-leak-807b7b0a
gyeek
több mint 1 éve
Amikor a nemzetközi helyzet fokozódik, ilyen dolgok "kerülnek napvilágra". Node ki hitte volna?!www.wsj.com/articles/covid-origin-china-lab-leak-807b7b0a
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
www.forbes.com/sites/brucelee/2023/02/18/new-idaho-bill-would-criminalize-anyone-administering-covid-19-mrna-vaccines/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Hülyeségre sajna nincs immunitás 😛24.hu/belfold/2023/02/10/oltasi-igazolvany-megszunik/megérte az elköltött milliárdokat
NB2
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
www.washingtonpost.com/politics/2023/02/15/bernie-sanders-calls-moderna-ceo-testify-proposed-vaccine-price-hike/
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2023/02/10/oltasi-igazolvany-megszunik/megérte az elköltött milliárdokat
NB2
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
ozibozi
17 132
Koronavírus: 825 új fertőzöttet igazoltak múlt héten
Az előző héten 825 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 2 193 272-re nőtt az azonosított fertőzöttek száma, közölte a múlt heti összesített adatokat szerdán a Koronavírus Sajtóközpont.
Meghalt a múlt héten 30, többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 48 707-re emelkedett.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2023/02/10/oltasi-igazolvany-megszunik/
több mint 1 éve
Mikey
18 721
Nem az volt a lényeg, hogy kínaiak vagy sem, hanem hogy megint késlekedünk a többi országhoz képest. 😊Az a zseniális, hogy ha jól olvastam, Európában szinte mindenhol tesztelik a Kínából érkezőket.Irániak voltak a múltkor is, nem kínaiak 😊
Természetesen mi nem. Mert három éve is olyan jól bejött a késlekedés.
Mikey
Kínai diákok nem mennek haza SOTE-ről, mert drága a repjegy.
| Nyilván viccelek, de remélhetőleg azért némi vakcinakutatással előrébb vagyunk, akár mutáns, akár nem... és jó lenne egyszer végre arról is egy statot látni, hogy a komoly betegek/halottak hány százaléka volt beoltatlan vagy nagyon öreg. Lehet segítene... |
Igor
Amúgy szerintem ilyen statot Magyarországon nem fogsz látni kb. soha.
több mint 1 éve
Az a zseniális, hogy ha jól olvastam, Európában szinte mindenhol tesztelik a Kínából érkezőket.Irániak voltak a múltkor is, nem kínaiak 😊
Mikey
Kínai diákok nem mennek haza SOTE-ről, mert drága a repjegy.
| Nyilván viccelek, de remélhetőleg azért némi vakcinakutatással előrébb vagyunk, akár mutáns, akár nem... és jó lenne egyszer végre arról is egy statot látni, hogy a komoly betegek/halottak hány százaléka volt beoltatlan vagy nagyon öreg. Lehet segítene... |
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 552
Betmen begin. 🦇Marmint beutazas es mindenkinek?
Amerika, Ausztrália, uk ismét bevezette a pcr tesztet. Remelem ezuttal hatékonyabb lesz a megelőzés, Bar hamarabb kellett volna meglepni.
Emlekszem, 2020 januar 14-en mar a british airways-en a londoni beutazashoz a kinaihoz/japanokhoz szegeztuk az alábbi kerdest: “volt e az elmúlt 14 napban kinaban?”.
Ra 2-3 hetre italy lombardia elszallt. Majd marcius elorehaladtaval, végével zarora lett nalunk. 🔒
Meglatjuk mennyire ismétli meg magat a tortenelem.
Ventura
több mint 1 éve
Nyugi már.Az a zseniális, hogy ha jól olvastam, Európában szinte mindenhol tesztelik a Kínából érkezőket.Legyőztük a vírust vagy nem?
Mikey
Rengeteg kínai vakcina rohad ránk, meg lélegeztető, mi baj lehet?
Toca
Majd az ingyenparkolás megállítja megint.
Meg a maszk szabadtéren.
Nincs itt gond.
több mint 1 éve
Az a zseniális, hogy ha jól olvastam, Európában szinte mindenhol tesztelik a Kínából érkezőket.Legyőztük a vírust vagy nem?
Mikey
Rengeteg kínai vakcina rohad ránk, meg lélegeztető, mi baj lehet?
több mint 1 éve
Mikey
18 721
Az a zseniális, hogy ha jól olvastam, Európában szinte mindenhol tesztelik a Kínából érkezőket.Természetesen mi nem. Mert három éve is olyan jól bejött a késlekedés.
több mint 1 éve
Betmen begin. 🦇Amerika, Ausztrália, uk ismét bevezette a pcr tesztet. Remelem ezuttal hatékonyabb lesz a megelőzés, Bar hamarabb kellett volna meglepni.
Emlekszem, 2020 januar 14-en mar a british airways-en a londoni beutazashoz a kinaihoz/japanokhoz szegeztuk az alábbi kerdest: “volt e az elmúlt 14 napban kinaban?”.
Ra 2-3 hetre italy lombardia elszallt. Majd marcius elorehaladtaval, végével zarora lett nalunk. 🔒
Meglatjuk mennyire ismétli meg magat a tortenelem.
Szerkesztette: Ventura
több mint 1 éve
Jó lesz ez ha a kínai turisták szétterjesztik mindenhová a beltenyészet variánst
több mint 1 éve
Amire azt mondjak h fura az a Japan esetek szama.engem ott a halálozások száma aggaszt
Lúdas Solymi