Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 1 éve
Ez az egyik, masik meg h nem alakult ki naluk nyajimmunitas vagy nem ment at a tobbi varians, ugy mint a vilag tobbi reszen. Most lazitanak a korlatozasokon, megno a fertozesek szama, kialakulnak uj variansok, ott van az influenza is melle, szoval elegge megszivattak magukat ezzel.Lúdas SolymiEz lehet a magyarázat szerintem is.
Es lehet h a vilagot is megint, hogyha kialakul egy masik varians.Lúdas SolymiIgen, ez jutott nekem is eszembe. Az a másfél milliárdos tömeg olyan habzsidőzsi a koronavírusnak, hogy simán benne van, hogy kialakul valami teljesen másféle vírustörzs amit aztán megkapunk majd mi is. 😕
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 011
Ez az egyik, masik meg h nem alakult ki naluk nyajimmunitas vagy nem ment at a tobbi varians, ugy mint a vilag tobbi reszen.saját fosukkal vannak beoltva és jóval nagyobb a "tömeg" mint errefeléÉn ezt értem, de...Hát mivel a nagy felháborodást, meg tüntetéseket követően lazítottak a szabályokon, várható volt, hogy ez lesz.No úgy nézz ki akkor Kína bedurrantja a következő kört...Nem is értem, náluk szigorúbban nem zárt kb senki (max Új-Zéland)...
FLZOLI
warr_b
Mikey
Ott túl vannak 3 kötelező oltáson.
Itt Európában ki be van oltva ki nem, mégsem fekszenek halomban az emberek egymáson pedig aztán minden van csak szigorúság nem.
Ott meg szigorral (értem, hogy van némi lazítás de úgy sincs ekkora lazaság mint itt), oltásokkal is hatalmas halálozást várnak. Azért ez elég érdekes.
Nem vagyok vírustagadó, voltam is kétszer covidos (feleségem is éppen augusztusban) csak elég sok az ellentmondás.
Bazzani
Negritis, a vajda
Most lazitanak a korlatozasokon, megno a fertozesek szama, kialakulnak uj variansok, ott van az influenza is melle, szoval elegge megszivattak magukat ezzel.
Es lehet h a vilagot is megint, hogyha kialakul egy masik varians.
Amugy a covid eddig is velunk volt, csak egyreszt nem volt annyira a hirekben, meg ezek a variansok mar nem annyira veszelyesek mint a legelso.
Persze az arra fogekonyat ez is ledonti.
Amire azt mondjak h fura az a Japan esetek szama.
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
www.vg.hu/kozelet/2022/12/meg-sosem-haltak-meg-ennyien-japanban-covidban
több mint 1 éve
Meg hat az a hivatalos 90% is fene tudja h valójában mennyiMeg hát, 1+ milliárd emberből ha meghal másfél millió, az nem sok.saját fosukkal vannak beoltva és jóval nagyobb a "tömeg" mint errefeléÉn ezt értem, de...Hát mivel a nagy felháborodást, meg tüntetéseket követően lazítottak a szabályokon, várható volt, hogy ez lesz.No úgy nézz ki akkor Kína bedurrantja a következő kört...Nem is értem, náluk szigorúbban nem zárt kb senki (max Új-Zéland)...
FLZOLI
warr_b
Mikey
Itt Európában ki be van oltva ki nem, mégsem fekszenek halomban az emberek egymáson pedig aztán minden van csak szigorúság nem.
Ott meg szigorral (értem, hogy van némi lazítás de úgy sincs ekkora lazaság mint itt), oltásokkal is hatalmas halálozást várnak. Azért ez elég érdekes.
Nem vagyok vírustagadó, voltam is kétszer covidos (feleségem is éppen augusztusban) csak elég sok az ellentmondás.
Bazzani
Negritis, a vajda
Mikey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Mint Benny bá' a Halálos fegyver 4-ben 😀Meg hát, 1+ milliárd emberből ha meghal másfél millió, az nem sok.saját fosukkal vannak beoltva és jóval nagyobb a "tömeg" mint errefeléÉn ezt értem, de...Hát mivel a nagy felháborodást, meg tüntetéseket követően lazítottak a szabályokon, várható volt, hogy ez lesz.No úgy nézz ki akkor Kína bedurrantja a következő kört...Nem is értem, náluk szigorúbban nem zárt kb senki (max Új-Zéland)...
FLZOLI
warr_b
Mikey
Bazzani
Negritis, a vajda
Mikey
-Meghalt 3 kínai? Nem baj. Maradt belőlük éppen elég.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Mikey
18 721
Meg hát, 1+ milliárd emberből ha meghal másfél millió, az nem sok.saját fosukkal vannak beoltva és jóval nagyobb a "tömeg" mint errefeléÉn ezt értem, de...Hát mivel a nagy felháborodást, meg tüntetéseket követően lazítottak a szabályokon, várható volt, hogy ez lesz.No úgy nézz ki akkor Kína bedurrantja a következő kört...Nem is értem, náluk szigorúbban nem zárt kb senki (max Új-Zéland)...
FLZOLI
warr_b
Mikey
Bazzani
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Jaja. Egymilliárdos lakosságnál a másfél milliós halálozás 0,15%. Statisztikailag az nem rossz.saját fosukkal vannak beoltva és jóval nagyobb a "tömeg" mint errefeléÉn ezt értem, de...Hát mivel a nagy felháborodást, meg tüntetéseket követően lazítottak a szabályokon, várható volt, hogy ez lesz.No úgy nézz ki akkor Kína bedurrantja a következő kört...Nem is értem, náluk szigorúbban nem zárt kb senki (max Új-Zéland)...
FLZOLI
warr_b
Mikey
Bazzani
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
saját fosukkal vannak beoltva és jóval nagyobb a "tömeg" mint errefeléÉn ezt értem, de...Hát mivel a nagy felháborodást, meg tüntetéseket követően lazítottak a szabályokon, várható volt, hogy ez lesz.No úgy nézz ki akkor Kína bedurrantja a következő kört...Nem is értem, náluk szigorúbban nem zárt kb senki (max Új-Zéland)...
FLZOLI
warr_b
Mikey
Bazzani
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Én ezt értem, de...Hát mivel a nagy felháborodást, meg tüntetéseket követően lazítottak a szabályokon, várható volt, hogy ez lesz.No úgy nézz ki akkor Kína bedurrantja a következő kört...Nem is értem, náluk szigorúbban nem zárt kb senki (max Új-Zéland)...
FLZOLI
warr_b
Mikey
több mint 1 éve
Plusz még mindig elég zárt, most ment vissza barátom aztán elég szépen karantenban csucsul pedig negatív a tesztNo úgy nézz ki akkor Kína bedurrantja a következő kört...Nem is értem, náluk szigorúbban nem zárt kb senki (max Új-Zéland)...
FLZOLI
Jah, persze nem kéne denevért meg minden szart zabálni.
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Mikey
18 721
Hát mivel a nagy felháborodást, meg tüntetéseket követően lazítottak a szabályokon, várható volt, hogy ez lesz.No úgy nézz ki akkor Kína bedurrantja a következő kört...Nem is értem, náluk szigorúbban nem zárt kb senki (max Új-Zéland)...
FLZOLI
warr_b
több mint 1 éve
Amúgy most miről van szó? Nem követem egy ideje a ragályt 😊Most biztos komolyabb cuccot csináltak, az előző nem jött át mindenkinek! 😀Lehet hogy hazudtak? 😉No úgy nézz ki akkor Kína bedurrantja a következő kört...Eddig cirka 5200an haltak meg, most másfél milliót jósolnak.
FLZOLI
Úgy, hogy be vannak oltva.
Nekem ez sántít.
Bazzani
ender1112
🤘gaben🤘
több mint 1 éve
Most biztos komolyabb cuccot csináltak, az előző nem jött át mindenkinek! 😀Lehet hogy hazudtak? 😉No úgy nézz ki akkor Kína bedurrantja a következő kört...Eddig cirka 5200an haltak meg, most másfél milliót jósolnak.
FLZOLI
Nekem ez sántít.
Bazzani
ender1112
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Lehet hogy hazudtak? 😉No úgy nézz ki akkor Kína bedurrantja a következő kört...Eddig cirka 5200an haltak meg, most másfél milliót jósolnak.
FLZOLI
Nekem ez sántít.
Bazzani
több mint 1 éve
No úgy nézz ki akkor Kína bedurrantja a következő kört...Nem is értem, náluk szigorúbban nem zárt kb senki (max Új-Zéland)...
FLZOLI
Jah, persze nem kéne denevért meg minden szart zabálni.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
No úgy nézz ki akkor Kína bedurrantja a következő kört...
több mint 2 éve
Lányomnak nyáron volt, ő antibiotikumot is kapott, bár enyhe tünetei voltak. Most gondolom könnyebb felülfertőződni egyéb szarral.Elviselhetetlenül köhög már vagy 4-5 napja, gyakorlatilag nem lehet vele beszélgetni, ami valahol jó is lehetne 😊, de most már azért elég lesz.Az asszony elkapta harmadszor ezt a szart, de eddig soha nem volt ilyen szarul, mint most, én már nem is követem, milyen variánsok pörögnek most a köztudatban.Jobbulást! Mik a tünetei?
Stoki
csi77
Tegnap már jobban volt, erre ma délelőttre megint visszaesett, ez most valami más cucc lehet, rohadt kitartó!
Láz, tüdőgyuszi szerencsére nincs.
Ja, és köszönjük.
Stoki
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
pulzoximéterrel megéri rá-ránézni.Elviselhetetlenül köhög már vagy 4-5 napja, gyakorlatilag nem lehet vele beszélgetni, ami valahol jó is lehetne 😊, de most már azért elég lesz.Az asszony elkapta harmadszor ezt a szart, de eddig soha nem volt ilyen szarul, mint most, én már nem is követem, milyen variánsok pörögnek most a köztudatban.Jobbulást! Mik a tünetei?
Stoki
csi77
Tegnap már jobban volt, erre ma délelőttre megint visszaesett, ez most valami más cucc lehet, rohadt kitartó!
Ja, és köszönjük.
Stoki
van otthon?
több mint 2 éve
Elviselhetetlenül köhög már vagy 4-5 napja, gyakorlatilag nem lehet vele beszélgetni, ami valahol jó is lehetne 😊, de most már azért elég lesz.Az asszony elkapta harmadszor ezt a szart, de eddig soha nem volt ilyen szarul, mint most, én már nem is követem, milyen variánsok pörögnek most a köztudatban.Jobbulást! Mik a tünetei?
Stoki
csi77
Ja, és köszönjük.
több mint 2 éve
És ezért lezárták a fél világot anno.sztem teljesen jogosan lett anno lezárva, lófaszt se tudtunk róla amit pedig tudtunk az elég aggasztó volt
Van aki ma is munkanélküli de most negyedszer kapta el. Akinek meg maradt melója azt konkrétan kirúgják ha egy ilyen kis dolog miatt több mint két napot otthon marad.
Ez van.
Jobbulást’
Jövő héten visszajön a klasszik influenza 4 év után. Idáig lapult.
Várjuk szeretettel. :;
ozibozi
mostanra azért van oltás, van valamennyire tüneti kezelés és a kontaktok száma is rendesen csökkent
(kínába mai napi 0 covid policy van ami komoly gond)
az hogy 4szer kapta el sem meglepő mivel szezonális lesz, az elejétől ez volt az elvárás, ahogy az is hogy az oltás majd betagozódik a flu mellé (ott senki se hisztizik hogy évente elkapja)
az pedig hogy kirúgták miatta az a kormány felelőssége hogy nem tudja megvédeni a dolgozóit
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Az asszony elkapta harmadszor ezt a szart, de eddig soha nem volt ilyen szarul, mint most, én már nem is követem, milyen variánsok pörögnek most a köztudatban.Jobbulást! Mik a tünetei?
Stoki
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Lekopogom eddig elkerült a covid, vagy ha volt is tünetmentesen ment keresztül a családon így egy ideje nem is figyelem a fejleményeket.Szerintem kontaktként értette, iskolába ugyanis az oltatlan gyerekek mehetnek közvetlen kontaktként, ha maszkot húznak (és nincs tünetük, persze)
Épp ezért most elég értetlenül állok egy mai sztori kapcsán.
Párom volt dokinál és felmerült a covid a beszélgetés közben.
A háziorvos közölte, hogy "coviddal is lehet dolgozni menni, csak maszkot kell olyankor felvenni"
Mi van???
Ez most a hivatalos verdikt?
kittli
Hajrá Bad Bones!
több mint 2 éve
Mikey
18 721
A háziorvos közölte, hogy "coviddal is lehet dolgozni menni, csak maszkot kell olyankor felvenni"Hallottam ilyet már én is, hogy ha nincs tüneted, akkor mehetsz bárhova is.
Mi van???
kittli
több mint 2 éve
Lekopogom eddig elkerült a covid, vagy ha volt is tünetmentesen ment keresztül a családon így egy ideje nem is figyelem a fejleményeket.Épp ezért most elég értetlenül állok egy mai sztori kapcsán.
Párom volt dokinál és felmerült a covid a beszélgetés közben.
A háziorvos közölte, hogy "coviddal is lehet dolgozni menni, csak maszkot kell olyankor felvenni"
Mi van???