Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 542 — I like the Texans, I like who we are
Vasárnap szüleimet meg apósomat beoltották szputnyikkal, anyósomat pfizerrel mert óvónő. Tegnap meg ma több kollegám is ment/megy oltasra, és ők már közelebb vannak a harminchoz mint a negyvenhez. Halad ez.
több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Globe Life Field is at full capacity today.(40,300)

The Texas Rangers are the first team to allow 100% capacity since the pandemic began
ozibozi
 www.cbssports.com/mlb/news/texas-rangers-open-ballpark-to-full-capacity-crowd-for-home-opener-vs-blue-jays/

Most ott akkor minden rendben, vagy ennyire leszarják? Amúgy jól elszoktunk az ilyen képektől.

több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 925
 index.hu/belfold/2021/04/05/koronavirus-jarvany-magyarorszag-nyitas/
Negritis
Akkor a vendéglátás csak Pünkösd után...😞
nagir
A Hunquest szállodákba elkezdték visszahívni a személyzetet a hó végére. Felmérik kit kell esetleg pótolni. Szóval onnan már elég vlsz h nem sok lehet hátra, azt meg tudjuk kié a szállodalánc.
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 485 — Bla, bla, bla
Negritis
Akkor a vendéglátás csak Pünkösd után...😞

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 985 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 www.vg.hu/kozelet/egeszsegugy-kozelet/atnevezik-az-astrazeneca-vakcinat-3653842/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 470 — The Mathematician
mire amerika azt hinné minden rendben

www.bbc.com/news/world-asia-india-56507988
 deadline.com/2021/04/double-mutant-coronavirus-variation-india-discovered-in-california-1234727857/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 063 — Слава Україні! Героям слава!
70 ezer ember beoltva, még 68 ezer kell a 2,5 millióhoz, gondolom azt kb lenyomják ma.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 470 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Sziasztok, hétfő este 6 után az Auróra utcai rendelőben lasszóval fogdosták az embereket, hogy elfogyjon a felbontott vakcina (Astra), ha valaki szeretné és nem hívták még, kedden is meg lehet próbálni.

Szerkesztette: mustaine

több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 925
Globe Life Field is at full capacity today.(40,300)

The Texas Rangers are the first team to allow 100% capacity since the pandemic began

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 505
 v.redd.it/zka0ggjdbxp61

Elég ijesztő videó. Sorry ha volt már.
vpi
nem akarom elbagetelizalni, de magaban persze az es szornyu. regi ksh adatok szerint meghaltak 300 korul naponta covid nelkul, persze mielott nekem estek tudom ,hogy covid miatt nott a napi szam a halalozasnak.
de ha mondjuk latnad mellette, hogy mennyien gyogyultak fel vagy veszeltek at akkor nem lenne olyan felelmetes.
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 128 — nabege2@yahoo.com
 v.redd.it/zka0ggjdbxp61

vpi
De ebben mi az ijesztő ?
Ismerjük a számokat és csináltak egy olyan videót ami durván szemléltet.
Toca
Nekem az. Amikor a számok vizualizálódnak, nekem drámaibb. Olyan mint a katonai temető. Amíg csak annyit hallasz, hogy itt meg itt 10.000 katona halt meg, az olyan “ok, I can deal with that” de ha ott vagy és látod a több hektár egyforma keresztet azért elhalkulsz (legalábbis én).
vpi
Sejtem mire gondolsz. Életemben nem éreztem magam a volán mögött olyan rosszul mint Pécs felé a 66-os úton...
Rengeteg embersziluett tábla az út mentén egy egyszerű felirattal: Őt is hazavárták 😕
clbass
nagy részük vesedonor motoros volt (szerintem)
több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
 v.redd.it/zka0ggjdbxp61

vpi
De ebben mi az ijesztő ?
Toca
Nekem az. Amikor a számok vizualizálódnak, nekem drámaibb. Olyan mint a katonai temető. Amíg csak annyit hallasz, hogy itt meg itt 10.000 katona halt meg, az olyan “ok, I can deal with that” de ha ott vagy és látod a több hektár egyforma keresztet azért elhalkulsz (legalábbis én).
vpi
Sejtem mire gondolsz. Életemben nem éreztem magam a volán mögött olyan rosszul mint Pécs felé a 66-os úton...
Rengeteg embersziluett tábla az út mentén egy egyszerű felirattal: Őt is hazavárták 😕
clbass
 szabadmagyarszo.com/wp-content/uploads/2019/09/%C5%91t-is-hazav%C3%A1rt%C3%A1k.jpg

Azért irigylem az életedet, ha ettől érezted magad legrosszabbul, bármikor is ültél a volán mögött.

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
 v.redd.it/zka0ggjdbxp61

vpi
De ebben mi az ijesztő ?
Toca
vpi
clbass
Akkor oldjuk a hangulatot:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
 v.redd.it/zka0ggjdbxp61

vpi
De ebben mi az ijesztő ?
Toca
vpi
több mint 4 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 508 — Patriot
 v.redd.it/zka0ggjdbxp61

vpi
De ebben mi az ijesztő ?
Toca
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 263 — Vikings fan
 v.redd.it/zka0ggjdbxp61

vpi
De ebben mi az ijesztő ?
több mint 4 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 508 — Patriot
 v.redd.it/zka0ggjdbxp61

több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 054 — #NoStress
Az elmúlt 24 órában 6566 új fertőzöttet regisztráltak Magyarországon, és 211-en hunytak el a koronavírus okozta betegségben. 11 571 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 1440-en vannak lélegeztetőgépen. A beoltottak száma 2 312 501 fő, közülük 905 117 fő már a második oltását is megkapta
Klaci79
Végül húsvétra majdnem meglett a február 12-én prognosztizált 2,4 millió...
clbass
Én egy csomó prognózist hallottam, ezt a 2,4 millióst nem.
Volt, hogy minden regisztrált kap húsvétig 1 adagot legalább, meg hogy minden 65 év feletti regisztrált kap 1 adagot legalább....ezek nem jöttek sajnos.
Klaci79
65 feletti regisztráltak meglehettek volna, ha egy részük nem utasítja vissza amit ajánlanak neki. (Nem csak a kínait, van távoli rokon, aki a Pfizert utasította el pár hete, hogy neki mindenképpen az orosz kell.)
Ezért is írtam, hogy nem lenne szabad tudni, hogy ki gyártja. Ha jó, akkor oltsanak vele, és annyi a lényeg, hogy hatásos.
Sobri Jóska
Ez hülyeség addig amíg a kínai és az orosz nincsen jovahagyva az európai ügynökség által mert akar hátrány is érhet a jövőben emiatt.
csebi
Ez csak félrebeszélés.
Senkit se fog hátrány érni semmilyen oltás miatt, mindegyik ugyanolyan elfogadott lesz.
Azért az orosz meg a kínai sem olyan, mintha magadnak összeeszkábálsz valamit lándzsás útifű szirupból, lóbalzsamból, gázolajból és purhabból.
Ha majd fél Európa be lesz oltva, akkor mindegyik oltás jó lesz mindenre, most is csak a szokásos médiahiszti folyik, színtiszta találgatás, mivel érdemben se pro se kontra nincs semmi hivatalos, annyira alacsony a világ átoltottsága.
Sobri Jóska
Ugye az orosznál már szó is van róla h Olaszországban is fogják gyártani, nah akkor meg garantált az EU-engedély.
A kínai izgalmasabb kérdés, sztem annak is megadja az EU, de ott látok némi esélyt az ellenkezőre is.
empty taxi
Úgyis, hogy a kínaiak be se adták engedélyeztetésre? Csak nem. 😊
De mivel rengetegféle oltás lesz hamarosan, szerintem igazolás, utazás, szolgáltatás szempontjából nem lesz differenciálva. Lesz aki kapott oltást és lesz aki nem.
Aki kapott, azt nem fogják részletezni, pláne, hogy a harmadik világban szinte csak kínaival oltanak, és mondjuk Franciaországba sokan utaznak Kamerunból, Elefántcsontpartról vagy egész Európába az Öböl-országokból, meg ugye Kínából.
És ha a kínaival oltott kínai emberrel baszakodnak Európában, akkor azt a baszakodást Kína könyörtelenül visszaludasmatyizza.

több mint 4 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Mit mondott a főnix, mikortól lehet 8 helyett 10-től a kijárási tilalom kezdete?
bcsarli
legjobb hogy van aki azt hiszi, hogy már most is 10 óra, és lehetetlen meggyőzni róla, hogy nem...
ezt tekintve nem csodálom, hogy mindent inkább csak az utolsó pillanatban jelentenek be.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
Az elmúlt 24 órában 6566 új fertőzöttet regisztráltak Magyarországon, és 211-en hunytak el a koronavírus okozta betegségben. 11 571 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 1440-en vannak lélegeztetőgépen. A beoltottak száma 2 312 501 fő, közülük 905 117 fő már a második oltását is megkapta
Klaci79
Végül húsvétra majdnem meglett a február 12-én prognosztizált 2,4 millió...
clbass
Én egy csomó prognózist hallottam, ezt a 2,4 millióst nem.
Volt, hogy minden regisztrált kap húsvétig 1 adagot legalább, meg hogy minden 65 év feletti regisztrált kap 1 adagot legalább....ezek nem jöttek sajnos.
Klaci79
65 feletti regisztráltak meglehettek volna, ha egy részük nem utasítja vissza amit ajánlanak neki. (Nem csak a kínait, van távoli rokon, aki a Pfizert utasította el pár hete, hogy neki mindenképpen az orosz kell.)
Ezért is írtam, hogy nem lenne szabad tudni, hogy ki gyártja. Ha jó, akkor oltsanak vele, és annyi a lényeg, hogy hatásos.
Sobri Jóska
Ez hülyeség addig amíg a kínai és az orosz nincsen jovahagyva az európai ügynökség által mert akar hátrány is érhet a jövőben emiatt.
csebi
Ez csak félrebeszélés.
Senkit se fog hátrány érni semmilyen oltás miatt, mindegyik ugyanolyan elfogadott lesz.
Azért az orosz meg a kínai sem olyan, mintha magadnak összeeszkábálsz valamit lándzsás útifű szirupból, lóbalzsamból, gázolajból és purhabból.
Ha majd fél Európa be lesz oltva, akkor mindegyik oltás jó lesz mindenre, most is csak a szokásos médiahiszti folyik, színtiszta találgatás, mivel érdemben se pro se kontra nincs semmi hivatalos, annyira alacsony a világ átoltottsága.
Sobri Jóska
Ugye az orosznál már szó is van róla h Olaszországban is fogják gyártani, nah akkor meg garantált az EU-engedély.
A kínai izgalmasabb kérdés, sztem annak is megadja az EU, de ott látok némi esélyt az ellenkezőre is.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 406 — Do Your Job
50k ember kapta meg elso oltast tegnap. Min 2 napig meg nem kell aggodni meg a nyitas elso lepese miatt.
Beki
Ahogy láttam, (GOKI, Haller u.) annyi ma is megkapja.
Tleg nagyon flottul megy.
Le a kalappal az eü dolgozók előtt! Mindenki topon van, udvariasak, nyugodtak, kedvesek.

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
50k ember kapta meg elso oltast tegnap. Min 2 napig meg nem kell aggodni meg a nyitas elso lepese miatt.
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 246 — Invisible man
Nah, szputnyikoltam én is.😀
zemanla
Én meg a brit/svédekkel vagyok.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 406 — Do Your Job
Nah, szputnyikoltam én is.😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞