Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Vasárnap szüleimet meg apósomat beoltották szputnyikkal, anyósomat pfizerrel mert óvónő. Tegnap meg ma több kollegám is ment/megy oltasra, és ők már közelebb vannak a harminchoz mint a negyvenhez. Halad ez.
több mint 4 éve
Globe Life Field is at full capacity today.(40,300)www.cbssports.com/mlb/news/texas-rangers-open-ballpark-to-full-capacity-crowd-for-home-opener-vs-blue-jays/
The Texas Rangers are the first team to allow 100% capacity since the pandemic began
ozibozi
Most ott akkor minden rendben, vagy ennyire leszarják? Amúgy jól elszoktunk az ilyen képektől.
több mint 4 éve
A Hunquest szállodákba elkezdték visszahívni a személyzetet a hó végére. Felmérik kit kell esetleg pótolni. Szóval onnan már elég vlsz h nem sok lehet hátra, azt meg tudjuk kié a szállodalánc.index.hu/belfold/2021/04/05/koronavirus-jarvany-magyarorszag-nyitas/Akkor a vendéglátás csak Pünkösd után...😞
Negritis
nagir
több mint 4 éve
index.hu/belfold/2021/04/05/koronavirus-jarvany-magyarorszag-nyitas/Akkor a vendéglátás csak Pünkösd után...😞
Negritis

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
www.vg.hu/kozelet/egeszsegugy-kozelet/atnevezik-az-astrazeneca-vakcinat-3653842/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
mire amerika azt hinné minden rendbenwww.bbc.com/news/world-asia-india-56507988
deadline.com/2021/04/double-mutant-coronavirus-variation-india-discovered-in-california-1234727857/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
70 ezer ember beoltva, még 68 ezer kell a 2,5 millióhoz, gondolom azt kb lenyomják ma.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
index.hu/belfold/2021/04/05/koronavirus-jarvany-magyarorszag-nyitas/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 505
v.redd.it/zka0ggjdbxp61nem akarom elbagetelizalni, de magaban persze az es szornyu. regi ksh adatok szerint meghaltak 300 korul naponta covid nelkul, persze mielott nekem estek tudom ,hogy covid miatt nott a napi szam a halalozasnak.
Elég ijesztő videó. Sorry ha volt már.
vpi
de ha mondjuk latnad mellette, hogy mennyien gyogyultak fel vagy veszeltek at akkor nem lenne olyan felelmetes.
több mint 4 éve
nagy részük vesedonor motoros volt (szerintem)Sejtem mire gondolsz. Életemben nem éreztem magam a volán mögött olyan rosszul mint Pécs felé a 66-os úton...Nekem az. Amikor a számok vizualizálódnak, nekem drámaibb. Olyan mint a katonai temető. Amíg csak annyit hallasz, hogy itt meg itt 10.000 katona halt meg, az olyan “ok, I can deal with that” de ha ott vagy és látod a több hektár egyforma keresztet azért elhalkulsz (legalábbis én).v.redd.it/zka0ggjdbxp61De ebben mi az ijesztő ?
vpi
Ismerjük a számokat és csináltak egy olyan videót ami durván szemléltet.
Toca
vpi
Rengeteg embersziluett tábla az út mentén egy egyszerű felirattal: Őt is hazavárták 😕
clbass
több mint 4 éve
szabadmagyarszo.com/wp-content/uploads/2019/09/%C5%91t-is-hazav%C3%A1rt%C3%A1k.jpgSejtem mire gondolsz. Életemben nem éreztem magam a volán mögött olyan rosszul mint Pécs felé a 66-os úton...Nekem az. Amikor a számok vizualizálódnak, nekem drámaibb. Olyan mint a katonai temető. Amíg csak annyit hallasz, hogy itt meg itt 10.000 katona halt meg, az olyan “ok, I can deal with that” de ha ott vagy és látod a több hektár egyforma keresztet azért elhalkulsz (legalábbis én).v.redd.it/zka0ggjdbxp61De ebben mi az ijesztő ?
vpi
Toca
vpi
Rengeteg embersziluett tábla az út mentén egy egyszerű felirattal: Őt is hazavárták 😕
clbass
Azért irigylem az életedet, ha ettől érezted magad legrosszabbul, bármikor is ültél a volán mögött.
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 4 éve
Akkor oldjuk a hangulatot:Sejtem mire gondolsz. Életemben nem éreztem magam a volán mögött olyan rosszul mint Pécs felé a 66-os úton...Nekem az. Amikor a számok vizualizálódnak, nekem drámaibb. Olyan mint a katonai temető. Amíg csak annyit hallasz, hogy itt meg itt 10.000 katona halt meg, az olyan “ok, I can deal with that” de ha ott vagy és látod a több hektár egyforma keresztet azért elhalkulsz (legalábbis én).v.redd.it/zka0ggjdbxp61De ebben mi az ijesztő ?
vpi
Toca
vpi
clbass

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Sejtem mire gondolsz. Életemben nem éreztem magam a volán mögött olyan rosszul mint Pécs felé a 66-os úton...Nekem az. Amikor a számok vizualizálódnak, nekem drámaibb. Olyan mint a katonai temető. Amíg csak annyit hallasz, hogy itt meg itt 10.000 katona halt meg, az olyan “ok, I can deal with that” de ha ott vagy és látod a több hektár egyforma keresztet azért elhalkulsz (legalábbis én).v.redd.it/zka0ggjdbxp61De ebben mi az ijesztő ?
vpi
Toca
vpi
több mint 4 éve
Nekem az. Amikor a számok vizualizálódnak, nekem drámaibb. Olyan mint a katonai temető. Amíg csak annyit hallasz, hogy itt meg itt 10.000 katona halt meg, az olyan “ok, I can deal with that” de ha ott vagy és látod a több hektár egyforma keresztet azért elhalkulsz (legalábbis én).v.redd.it/zka0ggjdbxp61De ebben mi az ijesztő ?
vpi
Toca
több mint 4 éve
v.redd.it/zka0ggjdbxp61De ebben mi az ijesztő ?
vpi
több mint 4 éve
Úgyis, hogy a kínaiak be se adták engedélyeztetésre? Csak nem. 😊Ugye az orosznál már szó is van róla h Olaszországban is fogják gyártani, nah akkor meg garantált az EU-engedély.Ez csak félrebeszélés.Ez hülyeség addig amíg a kínai és az orosz nincsen jovahagyva az európai ügynökség által mert akar hátrány is érhet a jövőben emiatt.65 feletti regisztráltak meglehettek volna, ha egy részük nem utasítja vissza amit ajánlanak neki. (Nem csak a kínait, van távoli rokon, aki a Pfizert utasította el pár hete, hogy neki mindenképpen az orosz kell.)Én egy csomó prognózist hallottam, ezt a 2,4 millióst nem.Az elmúlt 24 órában 6566 új fertőzöttet regisztráltak Magyarországon, és 211-en hunytak el a koronavírus okozta betegségben. 11 571 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 1440-en vannak lélegeztetőgépen. A beoltottak száma 2 312 501 fő, közülük 905 117 fő már a második oltását is megkaptaVégül húsvétra majdnem meglett a február 12-én prognosztizált 2,4 millió...
Klaci79
clbass
Volt, hogy minden regisztrált kap húsvétig 1 adagot legalább, meg hogy minden 65 év feletti regisztrált kap 1 adagot legalább....ezek nem jöttek sajnos.
Klaci79
Ezért is írtam, hogy nem lenne szabad tudni, hogy ki gyártja. Ha jó, akkor oltsanak vele, és annyi a lényeg, hogy hatásos.
Sobri Jóska
csebi
Senkit se fog hátrány érni semmilyen oltás miatt, mindegyik ugyanolyan elfogadott lesz.
Azért az orosz meg a kínai sem olyan, mintha magadnak összeeszkábálsz valamit lándzsás útifű szirupból, lóbalzsamból, gázolajból és purhabból.
Ha majd fél Európa be lesz oltva, akkor mindegyik oltás jó lesz mindenre, most is csak a szokásos médiahiszti folyik, színtiszta találgatás, mivel érdemben se pro se kontra nincs semmi hivatalos, annyira alacsony a világ átoltottsága.
Sobri Jóska
A kínai izgalmasabb kérdés, sztem annak is megadja az EU, de ott látok némi esélyt az ellenkezőre is.
empty taxi
De mivel rengetegféle oltás lesz hamarosan, szerintem igazolás, utazás, szolgáltatás szempontjából nem lesz differenciálva. Lesz aki kapott oltást és lesz aki nem.
Aki kapott, azt nem fogják részletezni, pláne, hogy a harmadik világban szinte csak kínaival oltanak, és mondjuk Franciaországba sokan utaznak Kamerunból, Elefántcsontpartról vagy egész Európába az Öböl-országokból, meg ugye Kínából.
És ha a kínaival oltott kínai emberrel baszakodnak Európában, akkor azt a baszakodást Kína könyörtelenül visszaludasmatyizza.
több mint 4 éve
Mit mondott a főnix, mikortól lehet 8 helyett 10-től a kijárási tilalom kezdete?legjobb hogy van aki azt hiszi, hogy már most is 10 óra, és lehetetlen meggyőzni róla, hogy nem...
bcsarli
ezt tekintve nem csodálom, hogy mindent inkább csak az utolsó pillanatban jelentenek be.
több mint 4 éve
Ugye az orosznál már szó is van róla h Olaszországban is fogják gyártani, nah akkor meg garantált az EU-engedély.Ez csak félrebeszélés.Ez hülyeség addig amíg a kínai és az orosz nincsen jovahagyva az európai ügynökség által mert akar hátrány is érhet a jövőben emiatt.65 feletti regisztráltak meglehettek volna, ha egy részük nem utasítja vissza amit ajánlanak neki. (Nem csak a kínait, van távoli rokon, aki a Pfizert utasította el pár hete, hogy neki mindenképpen az orosz kell.)Én egy csomó prognózist hallottam, ezt a 2,4 millióst nem.Az elmúlt 24 órában 6566 új fertőzöttet regisztráltak Magyarországon, és 211-en hunytak el a koronavírus okozta betegségben. 11 571 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 1440-en vannak lélegeztetőgépen. A beoltottak száma 2 312 501 fő, közülük 905 117 fő már a második oltását is megkaptaVégül húsvétra majdnem meglett a február 12-én prognosztizált 2,4 millió...
Klaci79
clbass
Volt, hogy minden regisztrált kap húsvétig 1 adagot legalább, meg hogy minden 65 év feletti regisztrált kap 1 adagot legalább....ezek nem jöttek sajnos.
Klaci79
Ezért is írtam, hogy nem lenne szabad tudni, hogy ki gyártja. Ha jó, akkor oltsanak vele, és annyi a lényeg, hogy hatásos.
Sobri Jóska
csebi
Senkit se fog hátrány érni semmilyen oltás miatt, mindegyik ugyanolyan elfogadott lesz.
Azért az orosz meg a kínai sem olyan, mintha magadnak összeeszkábálsz valamit lándzsás útifű szirupból, lóbalzsamból, gázolajból és purhabból.
Ha majd fél Európa be lesz oltva, akkor mindegyik oltás jó lesz mindenre, most is csak a szokásos médiahiszti folyik, színtiszta találgatás, mivel érdemben se pro se kontra nincs semmi hivatalos, annyira alacsony a világ átoltottsága.
Sobri Jóska
A kínai izgalmasabb kérdés, sztem annak is megadja az EU, de ott látok némi esélyt az ellenkezőre is.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
50k ember kapta meg elso oltast tegnap. Min 2 napig meg nem kell aggodni meg a nyitas elso lepese miatt.Ahogy láttam, (GOKI, Haller u.) annyi ma is megkapja.
Beki
Tleg nagyon flottul megy.
Le a kalappal az eü dolgozók előtt! Mindenki topon van, udvariasak, nyugodtak, kedvesek.

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
50k ember kapta meg elso oltast tegnap. Min 2 napig meg nem kell aggodni meg a nyitas elso lepese miatt.
több mint 4 éve
Nah, szputnyikoltam én is.😀Én meg a brit/svédekkel vagyok.
zemanla

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Nah, szputnyikoltam én is.😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞