Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 2 éve
Semmi thymmian vagy mi a búbánat? Nekem a régi idők köptetőit idézte....Na újabb tünet erőtlenség+aluszékonyság...mondom
Mennyire valid 5-6 nap tünetek súlyosbodása tekintetében ? (Kórházi kezelésre szorulás amire gondolok)
Vagy mondható ha addig nem következik be romlás akkor a nehezén túl vagyok .
?
Nem részletezném de van valami ami sajnos gyengíti az immunrendszerem vagy is gyengítette.Ezért a parázás
VvAlekosz
5 napig
desloratadin 1x1
algopirin vagy algoflex400 3x1-2
fluimucil 600 2x
kávé 5
2l fekete tea, rendes csáj de minimum earlgrey
2 tábla csoki
akkor is ha közbe asziszed megjavulsz
sutianap
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
desloratadin, metamizol, ibuprofen, acetilciszteinKülföldön ezeket hogyan szerzem be ?Na újabb tünet erőtlenség+aluszékonyság...mondom
Mennyire valid 5-6 nap tünetek súlyosbodása tekintetében ? (Kórházi kezelésre szorulás amire gondolok)
?
Nem részletezném de van valami ami sajnos gyengíti az immunrendszerem vagy is gyengítette.Ezért a parázás
VvAlekosz
5 napig
desloratadin 1x1
fluimucil 600 2x
kávé 5
2 tábla csoki
sutianap
(Milyen hatóanyagot keresek ? )
Nem a csokira meg a teára gondolok
VvAlekosz
sanyi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
ne viccelj már, 2020-ban már úgy vitték mint a cukrot 😊Mondjuk megnézném, a háztartások mekkora részében van pulzoximéter, onnan meg hogyan mérjék a 90 alatti szaturációt?Na újabb tünet erőtlenség+aluszékonyság...Ezen szerintem ne parázz. Én kb egy hónap után mondom hogy visszatért az erőm. Két hét után kimentem kicsit a kertbe könnyű munkát végezni és fél órát bírtam aztán fekvés. Tartós magas láz, véroxigén szint tartós 90 alatt aminél nekem is kórházat mondtak.
?
VvAlekosz
Matthew99
slowmotion
nem győztek a patikus ismerőseim vásárolni, mert mindenki azt keresett😊
több mint 2 éve
Akkor marad a légszomj. A környezetemben elég sokan beruháztak rá azért mertek mondani.Mondjuk megnézném, a háztartások mekkora részében van pulzoximéter, onnan meg hogyan mérjék a 90 alatti szaturációt?Na újabb tünet erőtlenség+aluszékonyság...Ezen szerintem ne parázz. Én kb egy hónap után mondom hogy visszatért az erőm. Két hét után kimentem kicsit a kertbe könnyű munkát végezni és fél órát bírtam aztán fekvés. Tartós magas láz, véroxigén szint tartós 90 alatt aminél nekem is kórházat mondtak.
?
VvAlekosz
Matthew99
slowmotion
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Pár ezer forint az emag-ról, 2 nap alatt megjön.Mondjuk megnézném, a háztartások mekkora részében van pulzoximéter, onnan meg hogyan mérjék a 90 alatti szaturációt?Na újabb tünet erőtlenség+aluszékonyság...Ezen szerintem ne parázz. Én kb egy hónap után mondom hogy visszatért az erőm. Két hét után kimentem kicsit a kertbe könnyű munkát végezni és fél órát bírtam aztán fekvés. Tartós magas láz, véroxigén szint tartós 90 alatt aminél nekem is kórházat mondtak.
?
VvAlekosz
Matthew99
slowmotion
több mint 2 éve
Mondjuk megnézném, a háztartások mekkora részében van pulzoximéter, onnan meg hogyan mérjék a 90 alatti szaturációt?Na újabb tünet erőtlenség+aluszékonyság...Ezen szerintem ne parázz. Én kb egy hónap után mondom hogy visszatért az erőm. Két hét után kimentem kicsit a kertbe könnyű munkát végezni és fél órát bírtam aztán fekvés. Tartós magas láz, véroxigén szint tartós 90 alatt aminél nekem is kórházat mondtak.
?
VvAlekosz
Matthew99
több mint 2 éve
Egy kis töményet még nem-e lehetne-e? 😊Na újabb tünet erőtlenség+aluszékonyság...mondom
?
VvAlekosz
5 napig
desloratadin 1x1
fluimucil 600 2x
kávé 5
2 tábla csoki
sutianap
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Külföldön ezeket hogyan szerzem be ?Na újabb tünet erőtlenség+aluszékonyság...mondom
?
VvAlekosz
5 napig
desloratadin 1x1
fluimucil 600 2x
kávé 5
2 tábla csoki
sutianap
(Milyen hatóanyagot keresek ? )
Nem a csokira meg a teára gondolok
több mint 2 éve
Na újabb tünet erőtlenség+aluszékonyság...mondom
?
VvAlekosz
5 napig
desloratadin 1x1
fluimucil 600 2x
kávé 5
2 tábla csoki
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
a vérbe áll össze nanorészecskékbőBekerülve a véráramba felfújja egy belső mikrokompresszor, há mit nem lehet ezen érteni?!még1x, az a szar amit mutatnak a képen túl nagy hogy átférjen a tűnde bazz egy akkor cuccot hogy adnak be oltással?!Beadják.
pcr teszt még csak-csak ahogy hallomásból tudom ott elég nagy cuccal dolgoznak hozzá
de egy oltás?! vagy ahogy eszi az agyad úgy nő?
Negritis
És felmegy az agyba a vállból.
Okos és ügyes a chip.
Bazzani
én értek sok mindent, csak ilyen egyszerű dolgokat nem
Negritis
empty taxi
több mint 2 éve
Bekerülve a véráramba felfújja egy belső mikrokompresszor, há mit nem lehet ezen érteni?!még1x, az a szar amit mutatnak a képen túl nagy hogy átférjen a tűnde bazz egy akkor cuccot hogy adnak be oltással?!Beadják.
pcr teszt még csak-csak ahogy hallomásból tudom ott elég nagy cuccal dolgoznak hozzá
Negritis
Okos és ügyes a chip.
Bazzani
Negritis
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Na újabb tünet erőtlenség+aluszékonyság...Ezen szerintem ne parázz. Én kb egy hónap után mondom hogy visszatért az erőm. Két hét után kimentem kicsit a kertbe könnyű munkát végezni és fél órát bírtam aztán fekvés. Tartós magas láz, véroxigén szint tartós 90 alatt aminél nekem is kórházat mondtak.
?
VvAlekosz
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Na újabb tünet erőtlenség+aluszékonyság...Erőtlenség már 1. hullám idején is jellemző volt. Én személy szerint magas láznál vagy nehézlégzés esetén kezdenék azonnal idegeskedni, de vannak itt nálam okosabbak, majd ők is leírják a véleményüket.
?
VvAlekosz
több mint 2 éve
MC12
6 374
Istenem, nem lehet mindenki Newton vagy Bíró László 😊És mikre használja...Akinek van szabad agyzsibbasztó fèl órája érdemes felmenni az FB oldalàra, publikus. Vigyázz, addiktív!neked aztan tenyleg mennyi szabadidod van 😊
MC12
csebi
davemayer
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
És mikre használja...Akinek van szabad agyzsibbasztó fèl órája érdemes felmenni az FB oldalàra, publikus. Vigyázz, addiktív!neked aztan tenyleg mennyi szabadidod van 😊
MC12
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Kicsiben adják be, darabokban és összeáll mint a bolygó kapitánya.még1x, az a szar amit mutatnak a képen túl nagy hogy átférjen a tűnde bazz egy akkor cuccot hogy adnak be oltással?!Beadják.
Negritis
Okos és ügyes a chip.
Bazzani
Negritis
Majd pedig megkeresi az agyban azt a pontot ahol lennie kell, az is lehet hogy lekicsinyített űrhajó.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Na újabb tünet erőtlenség+aluszékonyság...Mennyire valid 5-6 nap tünetek súlyosbodása tekintetében ? (Kórházi kezelésre szorulás amire gondolok)
?
több mint 2 éve
Akinek van szabad agyzsibbasztó fèl órája érdemes felmenni az FB oldalàra, publikus. Vigyázz, addiktív!neked aztan tenyleg mennyi szabadidod van 😊
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
nekem az is sok amit sógornőm művelAkinek van szabad agyzsibbasztó fèl órája érdemes felmenni az FB oldalàra, publikus. Vigyázz, addiktív!Úristen.
MC12
Beleolvastam.
Bazzani
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Akinek van szabad agyzsibbasztó fèl órája érdemes felmenni az FB oldalàra, publikus. Vigyázz, addiktív!Úristen.
MC12
Beleolvastam.
több mint 2 éve
Mert a chip az pici. Amit a képen látsz, az az aurája!még1x, az a szar amit mutatnak a képen túl nagy hogy átférjen a tűnde bazz egy akkor cuccot hogy adnak be oltással?!Beadják.
Negritis
Okos és ügyes a chip.
Bazzani
Negritis
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Mikey
18 752
S hát alapból nanorobotchip, tehát tudja hova kell mennie, és mivel beszkenneli az érhálózatot, így megtalálja az utat fel az agyba, ahol már várja a többi darabja.azér kell három, azt benn összeszereli magátmég1x, az a szar amit mutatnak a képen túl nagy hogy átférjen a tűnde bazz egy akkor cuccot hogy adnak be oltással?!Beadják.
Negritis
Okos és ügyes a chip.
Bazzani
Negritis
sutianap
több mint 2 éve
Szerintem a lincselést valami mély, hirtelen düh és gyűlölet váltja ki, míg az interneten a buborékokban jobban szétterítve éri az embert a hergelés és a "dühítés" így kevésbé esélyes, hogy hirtelen robbanjon. Cserébe mivel hosszú ideig kapja a "stimulálást" radikálisabb lesz és biztosabb a dolgában, és amikor arra kerül a sor sokkal kevésbé remeg majd meg a keze....mer a lincselésre céloztál ami a hergelés végeTe cyberbullying-ról beszélsz, míg én arról, hogy egymás között osztogatják a fake news linkeket.Szép is az amikor a csőcselék hergeli egymást egyre jobban.mondod te, valójában az online lincselés tud legalább annyira traikus lenni
De lám fejlődött a világ, mára a tömeges lincselésből linkelés lett
FLZOLI
Negritis
FLZOLI
mint a fake newsoknak is a bullying elég gyorsan
Negritis
több mint 2 éve
mer a lincselésre céloztál ami a hergelés végeTe cyberbullying-ról beszélsz, míg én arról, hogy egymás között osztogatják a fake news linkeket.Szép is az amikor a csőcselék hergeli egymást egyre jobban.mondod te, valójában az online lincselés tud legalább annyira traikus lenni
De lám fejlődött a világ, mára a tömeges lincselésből linkelés lett
FLZOLI
Negritis
FLZOLI
mint a fake newsoknak is a bullying elég gyorsan
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Akkor nem, ha előtte gondosan beburkolod a fejed alufóliávalHádde van ilyen a tudományban már, csak a jány nem tudja a nevét, mert ő mikrocsipet mond, de ezek már nanobotok...vagy jobb is, hogy nem tud róla? 😀azér kell három, azt benn összeszereli magátmég1x, az a szar amit mutatnak a képen túl nagy hogy átférjen a tűnde bazz egy akkor cuccot hogy adnak be oltással?!Beadják.
Negritis
Okos és ügyes a chip.
Bazzani
Negritis
sutianap
A röntgensugárzás amúgy nem árt a mikrocsipsznek? Vagy lehet, hogy megcétézték és attól lett okos?
Solymi