Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Meg a 70+, 85+ nagyon nem ugyanaz.Azért már 100 millió körül oltottak vele és olyan nagy visszhangja nem volt...persze benne van, hogy valami baj lesz, de kolléganő tegnap kapta, még semmi baja, másik kolléga 1 hete Astrát, él és virul, sőt apósom két hete kínait és egy kis gyomorprobléma (amit bőven okozhatott más) de semmi extra.Na ma végre hívták anyósom. 70+-os szívbeteg, úgyhogy mehet kórházi oltópontra pfizerért. Persze időpont még nincs.Lehet jobban járt, 85+-os családtag(aki amúgy megváltásként várta..) a vakcinától(Pfizer) lett olyan rosszul, hogy már kórházban van, óvatosan csak.Orvos ismerős szerint nem is ritkák az ilyen esetek, sajnos.
Szegényt hétvégén hívták, csak nem volt nála a telefon. Egy 5 perccel később visszatelefonált, de akkor már mondták, hogy sajnos már nem fér bele a kvótába, fel kellett volna vennie a telefont...😀
Klaci79
Pep71
Én nem hiszem, hogy csak egy oltástól valaki kórházba kerülne, ott más is lehet sajnos 😕
Klaci79
több mint 4 éve
Azért már 100 millió körül oltottak vele és olyan nagy visszhangja nem volt...persze benne van, hogy valami baj lesz, de kolléganő tegnap kapta, még semmi baja, másik kolléga 1 hete Astrát, él és virul, sőt apósom két hete kínait és egy kis gyomorprobléma (amit bőven okozhatott más) de semmi extra.Na ma végre hívták anyósom. 70+-os szívbeteg, úgyhogy mehet kórházi oltópontra pfizerért. Persze időpont még nincs.Lehet jobban járt, 85+-os családtag(aki amúgy megváltásként várta..) a vakcinától(Pfizer) lett olyan rosszul, hogy már kórházban van, óvatosan csak.Orvos ismerős szerint nem is ritkák az ilyen esetek, sajnos.
Szegényt hétvégén hívták, csak nem volt nála a telefon. Egy 5 perccel később visszatelefonált, de akkor már mondták, hogy sajnos már nem fér bele a kvótába, fel kellett volna vennie a telefont...😀
Klaci79
Pep71
Én nem hiszem, hogy csak egy oltástól valaki kórházba kerülne, ott más is lehet sajnos 😕
több mint 4 éve
De már válaszoltam neked is többször:Orbán iránt van szimpátiám. A szimpátiámat a koronavírus világjárvány előtt nyerte el. Úgy mondom, -hogy válaszoljak is a kérdésedre-, hogy az elmúlt egy év balfaszkodásai, töketlenkedése nem fokozták ezt a szimpátiát. Ami szinte tökéletes stratégia Átlagisztánban -menni a mérések után, nyerni, keresni, őrizni a hatalmat- az teljesen haszontalan Extremisztánban, ahol okosabb, extrémebb döntések bizonyulnának hasznosnak. (Pl. a teljes zárás jelen szituban.)Na. Már nem vagyunk messze attól, hogy feltedd a kérdést, hogy akkor végülis minek a NER? 😊 Ha ez is ennyit tud, akkor minek elfogadni a kurva kellemetlen "mellékhatásait" az elitizmusától a felülről irányítottan korrupt voltáig, stb?
Ami mellette szól, hogy ilyen szar soha, senkire nem szakadt az elmúlt 50 évben Európában és úgy látom, hogy más európai vezetők se remekelnek, annyira váratlan, újszerű és letaglózó ez a helyzet, sehol nem találják el a helyes megoldást. Akik a koronavírus-válság alatt nyerték el, azok a Bhután vagy Új-Zéland szerű országok vezetői, akik meg merték húzni azt, amit kellett.
Ami ellene szól az az, hogy -lehet te, ti nem, de én személyesen- sokkal többet vártam tőle. Mivel van benne autoritás bíztam abban, hogy meg mer húzni olyan dolgokat is, amikből az ország profitál, neki meg "nem kerül semmibe". És ő is profitál. De nem merte, vagy csak félig, és Orbán is a tutitista européer ösvényt járja, és rácsodálkozik, hogy "mik vannak?!", és kivárásra játszik, mint minden európai vezető. Ez nekem csalódás.
Vagyis ez valóban nem tetszik, de szimpátiáról beszélünk, nem arról, hogy az ő mondásai, iránymutatása alapján építek házat, veszek autót, élem az életem.Sobri Jóska
A másik kérdés amivel ilyenkor kellemetlenül szembesül az ember, hogy ha olyan szarul működnek a dolgok, hogy egy ecc-pecc-kimeheccre kiválogatott döntéshozói stáb se lenne rosszabb, akkor mit is jelent az, hogy "de a más még szarabb lenne"? Velem is megtörtént kétszer az utóbbi harminc évben, és én nem tudtam magamnak válaszolni rá. Az jött ki, hogy csak belemagyarázom. Nehéz volt elfogadni, nem vitás. Első alkalommal nem is sikerült. Utólag kellett belátnom, hogy "oké, ez se rosszabb". 😊 Na, azóta vagyok úgy, hogy a posztmodern demokráciákban a rezsimekben nem hinni kell, hanem minél sűrűbben cserélgetni. 😊
peterk2005
Én elvagyok NER nélkül.
Ha 22-ben buknak nem fogok ezen szomorkodni, nem nyúlik bele a mindennapjaimba, nincsenek szállodáim, közbeszerzéseim vagy földbizniszem, hogy a mindennapjaimban érintsen.
De ha van a NER, a Fidesz, bármi az egyik oldalon, a Jobbik a másikon, én mindig arra szavazok, ahol nincs a Jobbik.
2013 óta írogatunk aktívan a politika topicba, vissza tudod olvasni, akkor írtam is, hogy azért szavazok életemben először a Fideszre, hogy egyedül kormányozhassan, ne kelljen koalíciót kötnie a Jobbikkal. (Akkor ez benne volt a levegőben két választás között.) Aztán közben megkedveltem Orbánt.
A te logikád -hogy mindegy, csak más legyen, nem valakire, hanem valaki ellen szavazni- nekem az "hopp, átestünk a ló túloldalára" helyzetet közvetlenül megelőző attitűd. Így lehet a kis szarból még nagyobba pottyanni, de persze ha senki se szimpatikus, akkor még nehezebb eltalálni a "legjobbat".
Nekem azt jelenti a rosszabb, hogy ott van a Jobbik, ott van Gyurcsány, és ott van egy csomó dilettáns ember, akiket személyesen ismerek, hisz Pesten élek, dolgozok ezeréve. Igaz, ilyen dilettánsok a Fidesznél is vannak, de ott legalább Jobbik meg Gyurcsány nincs.
több mint 4 éve
Nem vagyok fideszszimpatizáns, leírtam részletesen, szükségtelen összemosni.Sajnos szüleim miatt én is tapasztalom, hogy hogyan működik ez náluk 😕 Nem az a bajom, h fidesz szimpatizánsok, de végtelenül bosszant és elkeserít, hogy mennyire nem képesek reálisan látni még a legegyértelműbb dolgokat sem.. Pedig apámról aztán kijelenthetjük, hogy full értelmiségi.Itt csak annyiban tévedsz, hogy a hithű Fideszeseket nem lehet ám csak úgy meggyőzni, hogy a partjuk rossz.Nem azért kérdeztem, mert bármilyen irányba is terelni szeretnélek vagy befolyásolni akármilyen irányba, csak kíváncsi voltam, hogy egy alapvetően a fidesszel (orbánnal) szimpatizáló ember, hogy éli meg ezt az egészet, mert azt gondoltam, hogy ha én fidesz szimpatizáns lettem volna eddig, akkor ez most megváltozna. De persze nem nagyon tudom beleélni magam ebbe reálisan, ezért is kérdeztem 😊A Fideszre nem szimpátiából szavazok.Megkérdezhetem, hogy a fidesz szimpátiádat ez sem rendíti meg?Hát ha az elmúlt egy év trendjeiből indulunk ki, én a "sohamár"-ra tippelek.Csak az a kérdés a kormánynak mikor fog leesni..index.hu/belfold/2021/03/23/magyar-orvosok-szakszervezete-koronavirus-magyarorszagon-zarlat/Hogy a MOK azt írja, hogy most már zárjunk be?
ez volt már?
briareos
Nem volt még, de ideje volt.
"A lakosságnak azt tanácsolják, hogy
- radikálisan csökkentsék a kontaktusok számát, ha lehet,
- hetente csak egyszer menjenek bevásárolni,
- kerüljék a tömegközlekedést, és
- hagyják ki a húsvéti rokonlátogatást.
A döntéshozóktól azt kérték,
- korlátozzák az üzletekben tartózkodók számát,
- tiltsák meg közterületen a három főnél nagyobb beszélgető csoportok kialakulását, - rendeljék el a plázák, bevásárlóközpontok bezárását."
"Kincses Gyula, a MOK elnöke az Inforádiónak azt tartotta fontosnak kiemelni, hogy inkább legyen egy rövid, de nagyon szigorú zárás, mint elhúzódóan egy félig zárt és félig eredményes világ".
"Kincses Gyula szerint két hét durva szigor elég lenne egy olyan járványhelyzetben, amilyen nem volt az elmúlt ötven évben."
Nahát. Végülis csak leesett neki is, így 1 év után...
Sobri Jóska
Szesze
Sobri Jóska
Nem számonkérésként kérdezem, hanem kíváncsiságból.
Szesze
Egyszerűen ők voltak a legjobb választható alternatíva amikor rájuk szavaztam (2014 és 2018). Ahogy korábban meg más. Nincs kimondott fideszszimpátiám, csak van egy politikai reláció, amiben ők a legszimpatikusabbak.
És azt gondolom, -ez merő feltételezés- hogy sokkal jobb a helyzet a jelenlegi kormányzattal, mint lenne egy másikkal.
Orbán iránt van szimpátiám. A szimpátiámat a koronavírus világjárvány előtt nyerte el. Úgy mondom, -hogy válaszoljak is a kérdésedre-, hogy az elmúlt egy év balfaszkodásai, töketlenkedése nem fokozták ezt a szimpátiát. Ami szinte tökéletes stratégia Átlagisztánban -menni a mérések után, nyerni, keresni, őrizni a hatalmat- az teljesen haszontalan Extremisztánban, ahol okosabb, extrémebb döntések bizonyulnának hasznosnak. (Pl. a teljes zárás jelen szituban.)
Ami mellette szól, hogy ilyen szar soha, senkire nem szakadt az elmúlt 50 évben Európában és úgy látom, hogy más európai vezetők se remekelnek, annyira váratlan, újszerű és letaglózó ez a helyzet, sehol nem találják el a helyes megoldást. Akik a koronavírus-válság alatt nyerték el, azok a Bhután vagy Új-Zéland szerű országok vezetői, akik meg merték húzni azt, amit kellett.
Ami ellene szól az az, hogy -lehet te, ti nem, de én személyesen- sokkal többet vártam tőle. Mivel van benne autoritás bíztam abban, hogy meg mer húzni olyan dolgokat is, amikből az ország profitál, neki meg "nem kerül semmibe". És ő is profitál. De nem merte, vagy csak félig, és Orbán is a tutitista européer ösvényt járja, és rácsodálkozik, hogy "mik vannak?!", és kivárásra játszik, mint minden európai vezető. Ez nekem csalódás.
Vagyis ez valóban nem tetszik, de szimpátiáról beszélünk, nem arról, hogy az ő mondásai, iránymutatása alapján építek házat, veszek autót, élem az életem.
Olyan lehet ez, hogy Kevin Spacey filmjeit, alakításait ugyanúgy kedvelem, ugyanúgy szórakoztatnak, mint mielőtt összemetoozták.
De pl. az, hogy 2022-ben kire szavazok csak azon múlik, hogy kit fogok ott és akkor a legjobbnak tartani. És azt meg tudjuk, hogy egy tornagyakorlatra a 6,4 pont elég kevés, de gyenge mezőnyben, féllábúak, bénák között azzal is lehet a legjobbnak lenni. És választásnál választani kell, nem indokolni, moralizálni, meg egyrészt-másrésztezni, így én is kérdezek: ha most vasárnap lennének a választások, látván ezt a balfaszkodást, de úgy vélelmezve, hogy bárki más még balfaszabb lenne, ezzel az én attitűdömmel szerinted kire kéne szavazzak, ha nem Orbánra?
Sobri Jóska
Szesze
Tényleg legtöbb olyan mint egy bigott hívő, aki azt is megtudja magyarázni, hogy amit rosszul csinál az egyház az is rossz.
És Joskának a maga mondjan igaza van, ami nem érinti közvetlenül ezeket az embereket arról nem vesznek tudomást, amíg vezérük nem szól.
Múltkor Miskolcon beszélgettem ilyen emberekkel.
Nincs hely a kórházba - Nem kell kórházba kerülni. Figyelni kell magunkra jobban.
Túl van terhelve az eü / orvosok, ápolók nem keresnek eleget - Ezt választották, menjenek ki külföldre ha csak a pénz számít nekik, ők simán megélnek kicsivel kevesebből. Minek mentek BPre.
Még volt 1-2 mondása:
Amíg a piac és a bolt nyitva van addig nagy gond nem lehet.
Kis üzletek tartsanak annyi tartalékot hogy fél évig elbírják ha bezárják őket. Meg amugyis kapnak majd hitelt!
Emellett a focistákat jó, hogy beoltották mert nekik dolgozniuk kell.
Kedvencem:
Jó ötlet, hogy az időseket oltják először és nem másokat, de ő most nem kérte, hogy hamarabb jusson a lányának és férjének akik tanárok.
És amúgy egy értelmes ember, csak amit a hírekből hal az ennyire torzítja a világképét.
Toca
Szesze
Te se leszel Gyurcsányszimpatizáns pusztán attól, ha szerinted ők a legjobb opció.
Bár valóban csak ez a két választási lehetőség van szavazáskor, és az ország ezügyben kettészakadt és lövészárok-, meg törzsi logikák alapján működik, de így magunk között igazán lehetünk elfogadóbbak és differenciáltabbak valóságérzékelés terén.
Próbáld meg azt elképzelni, hogy ugyanúgy kritikailag látom Orbán vírusvédekezését, mint te. Vagy édesapád képes reálisan látni dolgokat, hiszen írod, hogy full értelmiségi.
Próbáld magad beleképzelni az ő gondolatmenetébe, ami az enyém is valószínűleg.
Nem tartom jobb opciónak azt az összefogást, aminek része egy Jobbik (másnál Gyurcsány vagy a szocik), nem látok valid esélyesnek egy MKKP-t, negyedik opció meg nincs.
Ezen alaphelyzetben kire szavaznál helyettünk?
Attól, hogy ugyanazt látjuk amit te, nem tarthatjuk még így is jobbnak ezt, mint ahogy te meg jobbnak véled azt?
több mint 4 éve
Na ma végre hívták anyósom. 70+-os szívbeteg, úgyhogy mehet kórházi oltópontra pfizerért. Persze időpont még nincs.Lehet jobban járt, 85+-os családtag(aki amúgy megváltásként várta..) a vakcinától(Pfizer) lett olyan rosszul, hogy már kórházban van, óvatosan csak.Orvos ismerős szerint nem is ritkák az ilyen esetek, sajnos.
Klaci79
több mint 4 éve
Majd kipróbálom, kösziMa hülyenapot tartok, de itt kapok szerintem leggyorsabban segítséget: pár napja (valószínűleg a cookie-k és előzmények törlése után) nem tudok hsz-t küldeni az otthoni asztali gépemről. Tudtok megoldást?Kilépés a fórumról, újra belépés?
bcsarli
warr_b
több mint 4 éve
Ma hülyenapot tartok, de itt kapok szerintem leggyorsabban segítséget: pár napja (valószínűleg a cookie-k és előzmények törlése után) nem tudok hsz-t küldeni az otthoni asztali gépemről. Tudtok megoldást?Kilépés a fórumról, újra belépés?
bcsarli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
www.parlament.hu/irom39/00047/00047.pdfCinikus elnevezés 😊Tudom hogy hülye vagyok, de minek a rövidítése a NER?nemzeti együttműködés rendszere
bcsarli
Negritis
bcsarli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Na ma végre hívták anyósom. 70+-os szívbeteg, úgyhogy mehet kórházi oltópontra pfizerért. Persze időpont még nincs.Szegényt hétvégén hívták, csak nem volt nála a telefon. Egy 5 perccel később visszatelefonált, de akkor már mondták, hogy sajnos már nem fér bele a kvótába, fel kellett volna vennie a telefont...😀
több mint 4 éve
Ma hülyenapot tartok, de itt kapok szerintem leggyorsabban segítséget: pár napja (valószínűleg a cookie-k és előzmények törlése után) nem tudok hsz-t küldeni az otthoni asztali gépemről. Tudtok megoldást?
több mint 4 éve
Cinikus elnevezés 😊Tudom hogy hülye vagyok, de minek a rövidítése a NER?nemzeti együttműködés rendszere
bcsarli
Negritis
több mint 4 éve
NaTiOnAl WoRkInGtOgEtHeR sYsTeMTudom hogy hülye vagyok, de minek a rövidítése a NER?nemzeti együttműködés rendszere
bcsarli
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Tudom hogy hülye vagyok, de minek a rövidítése a NER?nemzeti együttműködés rendszere
bcsarli
több mint 4 éve
Tudom hogy hülye vagyok, de minek a rövidítése a NER?
több mint 4 éve
Nem tudom, hogy pontosan melyik országban, mikor mondják ki azt, hogy itt a covidos halálok szerepeljen, de az a bajom ezzel, hogy tavaly ugyanezen statisztikák szerint volt a nagy milyenfaszánvédekezünk kampány.pont tegnap volt erről szó és konkrétan ebben most tök igazuk vantavaly meg lehetett mondani, hogy bezzeg nemetben tobben halnak meg, de most egyaltalan van olyan orszag ahol magasabb a napi halalesetek szama?Az elmúlt 2 hétben már nincs....
csebi
A válságot "rosszul kezelő" belaknál ma például 35 halott...
Ezzel a mai teljesítménnyel pedig felléptünk a 4. helyre. Már "csak" Gibraltár, Csehország és San Marino előz meg.
Erre meg a kormány előveszi a más országokban másképp számítják a covidban elhunytakat...ezzel tényleg már nehéz mit kezdeni. Tavaly még ezek alapján zengtek dicshimnuszt magukról....
Klaci79
NB2
több mint 4 éve
Hát ja. Mert mi olyan böcsületesek vagyunk, hogy még azt is covidba számoljuk, aki biciklivel a falnak szaladt. Hiszen mi egy ilyen átlátszó, sosem sumákoló, a számokat mindig pontosan a nép orra alá dörgölő, sosem elhallgató ország vagyink. Bezzeg a világ maradéka mind sumákol valahogy.tavaly meg lehetett mondani, hogy bezzeg nemetben tobben halnak meg, de most egyaltalan van olyan orszag ahol magasabb a napi halalesetek szama?Az elmúlt 2 hétben már nincs....
csebi
Ezzel a mai teljesítménnyel pedig felléptünk a 4. helyre. Már "csak" Gibraltár, Csehország és San Marino előz meg.
Erre meg a kormány előveszi a más országokban másképp számítják a covidban elhunytakat...ezzel tényleg már nehéz mit kezdeni. Tavaly még ezek alapján zengtek dicshimnuszt magukról....
Klaci79

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
A hanyatló nyugatTELEX alkalmazásból megosztva: telex.hu/kulfold/2021/03/24/berlin-szimpla-valsagkezeles-kiss-attila
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
www.portfolio.hu/global/20210324/harmadik-leggyorsabbak-a-lakossag-beoltasaban-a-jarvany-megis-ketsegbeejtoen-gyorsan-terjed-475426érdekes, valahonan ismerős tanmese
több mint 4 éve
Orbán iránt van szimpátiám. A szimpátiámat a koronavírus világjárvány előtt nyerte el. Úgy mondom, -hogy válaszoljak is a kérdésedre-, hogy az elmúlt egy év balfaszkodásai, töketlenkedése nem fokozták ezt a szimpátiát. Ami szinte tökéletes stratégia Átlagisztánban -menni a mérések után, nyerni, keresni, őrizni a hatalmat- az teljesen haszontalan Extremisztánban, ahol okosabb, extrémebb döntések bizonyulnának hasznosnak. (Pl. a teljes zárás jelen szituban.)Na. Már nem vagyunk messze attól, hogy feltedd a kérdést, hogy akkor végülis minek a NER? 😊 Ha ez is ennyit tud, akkor minek elfogadni a kurva kellemetlen "mellékhatásait" az elitizmusától a felülről irányítottan korrupt voltáig, stb?
Vagyis ez valóban nem tetszik, de szimpátiáról beszélünk, nem arról, hogy az ő mondásai, iránymutatása alapján építek házat, veszek autót, élem az életem.Sobri Jóska
A másik kérdés amivel ilyenkor kellemetlenül szembesül az ember, hogy ha olyan szarul működnek a dolgok, hogy egy ecc-pecc-kimeheccre kiválogatott döntéshozói stáb se lenne rosszabb, akkor mit is jelent az, hogy "de a más még szarabb lenne"? Velem is megtörtént kétszer az utóbbi harminc évben, és én nem tudtam magamnak válaszolni rá. Az jött ki, hogy csak belemagyarázom. Nehéz volt elfogadni, nem vitás. Első alkalommal nem is sikerült. Utólag kellett belátnom, hogy "oké, ez se rosszabb". 😊 Na, azóta vagyok úgy, hogy a posztmodern demokráciákban a rezsimekben nem hinni kell, hanem minél sűrűbben cserélgetni. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
warr_b
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Igen.pont tegnap volt erről szó és konkrétan ebben most tök igazuk vantavaly meg lehetett mondani, hogy bezzeg nemetben tobben halnak meg, de most egyaltalan van olyan orszag ahol magasabb a napi halalesetek szama?Az elmúlt 2 hétben már nincs....
csebi
Klaci79
NB2
És ha ehhez hozzáadjuk az infarktusos, leprás, autóbalesetes napi adatokat, akkor is az elsők között lennénk. Nem?
Az összes elhalálozott között mennyi a covidos...?

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
pont tegnap volt erről szó és konkrétan ebben most tök igazuk vantavaly meg lehetett mondani, hogy bezzeg nemetben tobben halnak meg, de most egyaltalan van olyan orszag ahol magasabb a napi halalesetek szama?Az elmúlt 2 hétben már nincs....
csebi
Klaci79
több mint 4 éve

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Óceánia mindig is Keletázsia ellen viselt háborút.tavaly meg lehetett mondani, hogy bezzeg nemetben tobben halnak meg, de most egyaltalan van olyan orszag ahol magasabb a napi halalesetek szama?Az elmúlt 2 hétben már nincs....
csebi
Klaci79
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
tavaly meg lehetett mondani, hogy bezzeg nemetben tobben halnak meg, de most egyaltalan van olyan orszag ahol magasabb a napi halalesetek szama?Az elmúlt 2 hétben már nincs....
csebi