Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
világelsők vagyunk lélegeztetőgépek számában.A végső megoldás csak sztem gaz?
De várjuk a végső megoldást.
Amadeus
Kiváncsi leszek h legalább most meg tudjak normalisan írni a rendkívüli jogrendes törvényt h legalább papíron az országgyűlésnek legyen kormánya ne forditva ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Sobri:VilágegyetemMost akkor a nyúl baszhatja?
0:1
eljött az ellenállás kora
Ohm My God!
sutianap
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Hirtelen kérdések: (nem a rosszindulat, tényleg érdekel)- iskolában nem kell 3 szék?😊
- mivel a kijárási holnap lép életbe, azért sokan fognak még kolbászolni az utcán, pl a buszosok mennek melózni, de mások is... ebből fakadóan a kérdés: elég lesz vajon annyit mondani, hogy melózni megyek?
- sűrítik a buszokat: erről megkérdezték a busztársaságokat is, hogy ez mégis hogy lesz megvalósítható? mert azt gondolom mindenki tudja, hogy KariGeri nem lesz rá képes és lehet majd rá köpködni
- vajon tényleg hogy fogják ellenőrizni a sporteseményt?
összegészében egyetértek amúgy a dolgokkal, a jó jogrendhez nem voltam elég dörzsölt, tényleg az nem jutott eszembe 😊 (mondjuk 2/3-adnál miért kell ilyen, azt nem tudom)
több mint 5 éve
orvosok bérét megemeljük (megint vagy ez ugyanaz?😊 )ugyanaz, így vésődik be
NB2

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
orvosok bérét megemeljük (megint vagy ez ugyanaz?😊 )combo bonus
NB2
több mint 5 éve
Sobri:VilágegyetemMost ez miért Sobri veresege? Lehet lemaradtam vmiről
Ohm My God!
sutianap
davemayer
a éjféli zár miánSobri:VilágegyetemMost ez miért Sobri veresege? Lehet lemaradtam vmiről
Ohm My God!
sutianap
davemayer

több mint 5 éve
orvosok bérét megemeljük (megint vagy ez ugyanaz?😊 )
több mint 5 éve
oly' sokáig voltunk lenn...vagy megyünk lefeleSobri:Világegyetemmost fog csak beindulni a buli.
Ohm My God!
sutianap
Amadeus
sutianap
több mint 5 éve
vagy megyünk lefeleSobri:Világegyetemmost fog csak beindulni a buli.
Ohm My God!
sutianap
Amadeus

több mint 5 éve
Sobri:VilágegyetemMost ez miért Sobri veresege? Lehet lemaradtam vmiről
Ohm My God!
sutianap
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Sobri:Világegyetemmost fog csak beindulni a buli.
Ohm My God!
sutianap
több mint 5 éve
Sobri:Világegyetem0:1
Ohm My God!

több mint 5 éve
Remélem a magyar focit nem teszi tönkre a harmadház. A bulitiltásnak is ideje volt már.Nem lesz már fradi-újpest szóval ez is olyan mint ahogy a pap áll a templom előtt | mintha mise történt volna |
csipkelli
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Remélem a magyar focit nem teszi tönkre a harmadház. A bulitiltásnak is ideje volt már.lement a fradi-újpest és a vidi eleni meccse, tökéletes időzítés
csipkelli
a barca-fradi után lesz zárt kapu basszus tényleg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Nesze semmi fogd meg a söröm.....Mondtam, boltot nem mondta pedig annak lenne értelme, fertőzzék a nyuggerek egymást
dande
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Rendkívüli jogrend visszaállRohadt életbe, miért éjféltől?! Basszus Viktor hát már egy memot sem tudsz megjegyezni, én nem ezt irtam. Na jó' van, haggyad...
Mozikban, rendezvényeken, meccseken minden 3. székben ülhet ember
Szórakozóhelyek bezárnak, éjfél - reggel 5 között kijárási tilalom
Beki
😁
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Én már azt hittem 3 hete ez van 😂Rendkívüli jogrend visszaállmicsoda amatőrök voltak az itt tippelők, ezt hogy felejthette el mindenki?
Beki
r.baggio
Nem érzem a különbséget...

több mint 5 éve
világelsők vagyunk lélegeztetőgépek számában.csak ember nincs aki működtesse. nemrég egy 80x éves idős beteg halt meg úgy, hogy előtte azt mondták neki, hogy lélegeztetőgépet nem tudnak biztosítani számára.
De várjuk a végső megoldást.
Amadeus
chemicals keep me under control
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Remélem a magyar focit nem teszi tönkre a harmadház. A bulitiltásnak is ideje volt már.
több mint 5 éve
De aki nem tud bemenni dolgozni a 5 óra előtti járatokkal a későbbieken terjeszt 😛
több mint 5 éve
elég 20 ember is egy rakáson, ha az egyik beszopta ezt a szart.Nesze semmi fogd meg a söröm.....Latszatintezkedes, de legalabb bulik nem lesznek. Oke, lesz hazibuli, de azokon ritkabban van 100+ ember egy helyen
dande
Borbinho
több mint 5 éve
Nesze semmi fogd meg a söröm.....Latszatintezkedes, de legalabb bulik nem lesznek. Oke, lesz hazibuli, de azokon ritkabban van 100+ ember egy helyen
dande
Mmint most nem elegedetlenkedek. Nyilvan lehetne kijarasi korlatozas egesz napra, meg nezok nelkuli sportesemenyek. De ez is valami, es a gazdasagot se lovi ki teljesen
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
világelsők vagyunk lélegeztetőgépek számában.De várjuk a végső megoldást.
több mint 5 éve
nem érzem a különbséget.Rendkívüli jogrend visszaállmicsoda amatőrök voltak az itt tippelők, ezt hogy felejthette el mindenki?
Beki
r.baggio