Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
Most, hogy Királyunk ismertette a mestertervet, miről fognak diskurálni holnap a kormánygyűlésen?
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 082 — Слава Україні! Героям слава!
Sobri:Világegyetem
0:1
eljött az ellenállás kora
Ohm My God!
sutianap
Megoldom 22-24 között. Az már nyugis. Kutya nincs az utcán olyankor.
1:1.
a 21-06 lett volna zorallabb.
De azt is megoldottam volna azért. 😉
Sobri Jóska
Mindent is. 😉

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 179 — #NoStress
Ohm My God!
sutianap
Megoldom 22-24 között. Az már nyugis. Kutya nincs az utcán olyankor.
1:1.
a 21-06 lett volna zorallabb.
De azt is megoldottam volna azért. 😉

több mint 5 éve
Szesze New York Giants 21 869 — Giants fan
Sztem ezentúl hagyd el ezt az egészet Sobri, semmi értelme nincs, ők neked elismerni nem fognak semmit, kőbe vannak vésve itt a dolgok.
Remélem egy párhuzamos univerzumban Gyurcsány (mondanám hogy bárki más a baloldalról, de sajnos az is ő) hatékonyan megfékezte azt ami a világon senkinek sem sikerül.
davemayer
Azért ez is vicces.. Te írod, hogy nem érdemes velünk foglalkozni amikor még 10+ év után is max a gyurcsányozásra futja, ráadásul egy olyan közegben ahol valószínű alig van Gyurcsány szavazó. 😊 De persze mi nem látjuk a fától az erdőt, nyilván.
Szesze
Tipikus önmosdatás meg önámítás.
Ahogy az egyik oldal csak Orbán szavazó tud lenni, úgy a másik csak Gyurcsány szavazó. Még ha a gondolatok árnyaltak is, a szavazat az kétféle lehet.
Ahogy az USA-ban is lehet Trumpra szavazni, meg nemTrumpra.
Úgy itthon is lehet majd Gyurcsányra meg nemGyurcsányra.
Mert többen szavaznak azért Orbánra, hogy ne jöjjenek vissza Gyurcsányék, mint Gyurcsányékra, hogy ne maradjanak Orbánék.
Nyilván hívhatod Összellenzéki Nagy Összefogásnak is, de ha le akarod váltani Orbánt, akkor Gyurcsány(ék)ra tudsz csak szavazni, az MKKP nem kormányzóképes, ahogy a Mi Hazánk se.
Te melyik vagy, Orbán vagy Gyurcsány szavazó?
Mert 22-ben ez a kettő lesz csak.
Sobri Jóska
Ez nyilván mellékes, de gondolom nem meglepő számodra, hogy az ellenzékre fogok szavazni.
Én abban bízom, hogy Márki-Zay lesz a jelöltjük, magasan őt tartom a legjobb opciónak.
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 515 — Omar's Coming Yo!
Tárgyalunk a vakcináról az OROSZOKKAL, KÍNÁVAL és IZRAELLEL. Húbazmeg, most kezdtem el félni...
warr_b
Már csak Észak Korea meg Irán hiányzik 😀
kapitnono
Kb... Meg a törökök.
warr_b
Kínából jönnek a maszkok, Törökből és Izraelből a kesztyűk, az Oroszokat meg nem kell bemutatni 😀

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 071 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Tárgyalunk a vakcináról az OROSZOKKAL, KÍNÁVAL és IZRAELLEL. Húbazmeg, most kezdtem el félni...
warr_b
kapitnono
Kb... Meg a törökök.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 162 — WHO DAT!!!!
warr_b

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 071 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 738 — capitaine du château de Vienne 1487
Vajon ez a 0-5-ig zárás miért van?
1., a covidosok valószínűleg vagy nagy számban éjjel fertőződtek meg?
2., könnyebb betartani, mert úgyis nagyrészt alszik mindenki?
3...??
Klaci79
kutyasétáltatás

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 162 — WHO DAT!!!!
Ohm My God!
sutianap
Most ez miért Sobri veresege? Lehet lemaradtam vmiről
davemayer
Ohm My God!
sutianap
davemayer
a éjféli zár mián
sutianap
De ez csak korlátozás, nem tilalom. Bár még nincs pontos szabályozás, de szinte biztos vagyok benne, hogy ugyanaz lesz mint tavasszal, sportolni, sétálni, dolgozni, boltba lemehetsz

több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 476 — "Grammar maci"
Nekem amúgy a kedvencem az volt h egyedül a szórakozóhelyeken nem tudjak betartatni a szabályokat. Úgy látszik hétvégén lemaradt a vidi fradirol mert akkor lett volna h foci meccsen sem.
csebi
Úgy ismered mint aki lemarad egy vidi-fradiról?! Ha már ő sem nézi akkor igazatok lesz, tényleg nincs értelme

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 523
Még egy fontos info volt: én úgy tudtam eddig h a korhazaink végtelen kapacitással rendelkeznek hiszen ha betelik 10.000 hely akkor lesz újabb 10.000 ha az is betelik akkor megint lesz újabb 10.000. Viszont most azt mondta h december közepére fullon leszünk.
csebi
értsd: 1 hete fullon vagyunk.
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 711 — Lucas Scott
Még egy fontos info volt: én úgy tudtam eddig h a korhazaink végtelen kapacitással rendelkeznek hiszen ha betelik 10.000 hely akkor lesz újabb 10.000 ha az is betelik akkor megint lesz újabb 10.000. Viszont most azt mondta h december közepére fullon leszünk.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 476 — "Grammar maci"
Ohm My God!
sutianap
davemayer
Ohm My God!
sutianap
davemayer
a éjféli zár mián
sutianap
Ja tényleg. Majd szerez egy kutyát, amit utána kocsival sétáltat. Vagy még jobb, kutyaszán.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
3...??
Klaci79
bulik miatt. Házibulik, összejövetelek, stb.
Amadeus
akkor ezek szerint a covidosok nagyrészt ott fertőződtek meg? mert gondolom azért csinálják, mert azt remélik ezzel nem nő tovább az esetszám...
Klaci79
van intézkedve de mégse érzi senki a bőrén
kecske káposzta

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 919
3...??
Klaci79
Amadeus
akkor ezek szerint a covidosok nagyrészt ott fertőződtek meg? mert gondolom azért csinálják, mert azt remélik ezzel nem nő tovább az esetszám...
több mint 5 éve
Nekem amúgy a kedvencem az volt h egyedül a szórakozóhelyeken nem tudjak betartatni a szabályokat. Úgy látszik hétvégén lemaradt a vidi fradirol mert akkor lett volna h foci meccsen sem.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 633 — The Mathematician
3...??
Klaci79
fradi

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
3...??
Klaci79
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 919
3...??

Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Duff Seattle Seahawks 3 435
Kőkemény korlátozások, kb. semmit se ér az egész. Itt Angyalföldön hatalmas tömeg szokott lenni az utcákon 24-05 között, az éjjel 2 órás dunaparti sétámon alig szoktam elférni az emberek között.

Azon azért legalább mosolyogtam egy jót, hogy ennek a semmit se érő pár darab nulla intézkedésnek az elmondása is csak papírról ment szó szerint felolvasva.
több mint 5 éve
világelsők vagyunk lélegeztetőgépek számában.

De várjuk a végső megoldást.
Amadeus
A végső megoldás csak sztem gaz?

Kiváncsi leszek h legalább most meg tudjak normalisan írni a rendkívüli jogrendes törvényt h legalább papíron az országgyűlésnek legyen kormánya ne forditva ...
csebi
Nem hinném és ezt még meg is hosszabbítják 90 napig... szóval minden a tavaszi állapotoknak a visszaállítása sztem.
Beki
Országgyűlés hosszabbithatja meg 90 nappal megint jön majd az h az ellenzék a vírussal van téma.
csak az előző törvényt sikerült úgy megírni h papíron is a kormánynak volt Országgyűlése még erre sem figyeltek oda.

több mint 5 éve

Amadeus

csebi
reméljük most nem az lesz.
Amadeus
Mármint h ilyen kifejezést használ. Vagy csak nekem van pejoratív értelme ennek a szónak?

több mint 5 éve
Törölt felhasználó

Amadeus

Kiváncsi leszek h legalább most meg tudjak normalisan írni a rendkívüli jogrendes törvényt h legalább papíron az országgyűlésnek legyen kormánya ne forditva ...
csebi
Nem hinném és ezt még meg is hosszabbítják 90 napig... szóval minden a tavaszi állapotoknak a visszaállítása sztem.
több mint 5 éve

Amadeus

csebi
reméljük most nem az lesz.