Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Én meghagyom majd nektek ezt a dolgot. : )Valószínűleg marad, mivel alapvetően hasznos dolog és szép lassan elterjed. Ha kötelező nem is lesz, én nem látok rá okot, hogy ha mondjuk majd 2025-ben bemegyek a MédiaMarktba, hogy ne vegyem fel. Kevesebb náthás, influenzás lesz így.nekem is ez a véleményem, és hosszútávon valószínűleg több életet ment majd meg az elterjedt masz használat mint ami odáig veszetett hogy szükség legyen rá
Majd lesznek jobb védelmi potenciállal dizájnosabbak, kényelmesebbek, olyan lesz, mint a baseballsatyó, sokan épületben is hordják, öltöztet.
Sobri Jóska
Negritis
Szerkesztette: kristóf17
több mint 5 éve
Valószínűleg marad, mivel alapvetően hasznos dolog és szép lassan elterjed. Ha kötelező nem is lesz, én nem látok rá okot, hogy ha mondjuk majd 2025-ben bemegyek a MédiaMarktba, hogy ne vegyem fel. Kevesebb náthás, influenzás lesz így.nekem is ez a véleményem, és hosszútávon valószínűleg több életet ment majd meg az elterjedt masz használat mint ami odáig veszetett hogy szükség legyen rá
Majd lesznek jobb védelmi potenciállal dizájnosabbak, kényelmesebbek, olyan lesz, mint a baseballsatyó, sokan épületben is hordják, öltöztet.
Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
rekorddöntés naponként. 😕Ne döbbenj meg naponta, ne stresszeld magad ezzel.
novemberben eddig 244 halott és 4-e van.
Vrij6
Májusra lesz uszkve 20-25ezer halott, félmillió fertőzött mellett.
Ha nincs teljes 3 hetes karantén plusz határzár, akkor ez kivédhetetlen, már mindenhol, minden korosztályban, minden rétegben jelen van a vírus.
vagy mondjuk marad-e a maszk a vakcina idők után is? vagy akkor ott mi lesz?Valószínűleg marad, mivel alapvetően hasznos dolog és szép lassan elterjed. Ha kötelező nem is lesz, én nem látok rá okot, hogy ha mondjuk majd 2025-ben bemegyek a MédiaMarktba, hogy ne vegyem fel. Kevesebb náthás, influenzás lesz így.
Negritis
több mint 5 éve
Pláne, amilyen irreális TV-s pénzeket kifizettek...Szerintem az lenne a legegyszerűbb, ha a vendégszurkolókat off-ra raknák. Azért el nem tudom képzelni, hogy egy Fradi táborral ezt hogy tudnák megcsinálni idegenben.Mondjuk nem adsz el jegyet és nem nyitod ki a szektort. Fel nem foghatom, hogy mi olyan bonyolult ebben...
NB2
Zártkapu. Kész. Nézd a tvben otthon.
gordon
több mint 5 éve
Kakadu bekérette a vírust. Magába.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Szerintem az lenne a legegyszerűbb, ha a vendégszurkolókat off-ra raknák. Azért el nem tudom képzelni, hogy egy Fradi táborral ezt hogy tudnák megcsinálni idegenben.Mondjuk nem adsz el jegyet és nem nyitod ki a szektort. Fel nem foghatom, hogy mi olyan bonyolult ebben...
NB2
Zártkapu. Kész. Nézd a tvben otthon.
több mint 5 éve
Szerintem az lenne a legegyszerűbb, ha a vendégszurkolókat off-ra raknák. Azért el nem tudom képzelni, hogy egy Fradi táborral ezt hogy tudnák megcsinálni idegenben.
több mint 5 éve
"Ez azt jelenti ( exponenciálisan nő a fertőzöttek száma), hogy nem ugyanannyival növekszik, hanem többszörösével emelkedik napról napra a fertőzöttek száma. Ezek a számok most már olyan jelentősek, hogy kórházban is egyre több beteget ápolnak, ez egyre nagyobb terhelést jelent az egészségügy számára. Láthatjuk, hogy valamennyi egészségügyi intézményünk jelentősen igénybe vett"Mintha retardáltaknak magyarázna, hihetetlen, hogy erre van igény.
több mint 5 éve
Tudom kevés embert érdekel, vagy érint, de a kormány rendelete a sportrendezvényekre az alsóbb osztályú (nem ülőhellyel rendelkező) stadionokba kb megvalósíthatatlan. A mai Pécs-Vasas meccs miatt a pécsiek pl az MLSZ-től várnak tájékoztatást, mert van 2 állószektor, ahova nem tudják, hogy most mehetnek-e nézők és ha igen hogyan. Bele sem gondolok, hogy megyében a libalegelőkön mi lesz😊sok minden hülyén néz ki egy ilyen vírus esetén, de ezekkel együtt kell élni
Mondjuk jó lenne ha lenne családi szektor, ahol azért a rokonok ülhetnének egymás mellett. Jó tudom ne menjenek ki, de ismerek olyan családot, ahol 2 gyerek focizik és apuka is jár meccsre. Most nekik azért elég hülyén jön le, hogy 4 méterre ülnek egymástól miközben a kocsiban a meccs után egymás hátsójában lesznek😊
NB2
az is felmerül hogy aki már átesett rajta minek neki maszk, ugye?
vagy mondjuk marad-e a maszk a vakcina idők után is? vagy akkor ott mi lesz?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Tudom kevés embert érdekel, vagy érint, de a kormány rendelete a sportrendezvényekre az alsóbb osztályú (nem ülőhellyel rendelkező) stadionokba kb megvalósíthatatlan. A mai Pécs-Vasas meccs miatt a pécsiek pl az MLSZ-től várnak tájékoztatást, mert van 2 állószektor, ahova nem tudják, hogy most mehetnek-e nézők és ha igen hogyan. Bele sem gondolok, hogy megyében a libalegelőkön mi lesz😊Erre elég sok országban kitaláltak már egy viszonylag faék egyszerűségű megoldást, úgy hívják, hogy zárt kapus meccs.
Mondjuk jó lenne ha lenne családi szektor, ahol azért a rokonok ülhetnének egymás mellett. Jó tudom ne menjenek ki, de ismerek olyan családot, ahol 2 gyerek focizik és apuka is jár meccsre. Most nekik azért elég hülyén jön le, hogy 4 méterre ülnek egymástól miközben a kocsiban a meccs után egymás hátsójában lesznek😊
NB2
több mint 5 éve
Tudom kevés embert érdekel, vagy érint, de a kormány rendelete a sportrendezvényekre az alsóbb osztályú (nem ülőhellyel rendelkező) stadionokba kb megvalósíthatatlan. A mai Pécs-Vasas meccs miatt a pécsiek pl az MLSZ-től várnak tájékoztatást, mert van 2 állószektor, ahova nem tudják, hogy most mehetnek-e nézők és ha igen hogyan. Bele sem gondolok, hogy megyében a libalegelőkön mi lesz😊Mondjuk jó lenne ha lenne családi szektor, ahol azért a rokonok ülhetnének egymás mellett. Jó tudom ne menjenek ki, de ismerek olyan családot, ahol 2 gyerek focizik és apuka is jár meccsre. Most nekik azért elég hülyén jön le, hogy 4 méterre ülnek egymástól miközben a kocsiban a meccs után egymás hátsójában lesznek😊
több mint 5 éve
Kankó lesz az nem korona.Vagy Thaiföldön egy jó masszázs közbenA haza érdekében ő ezt is bevállalja, egy igazi hős!Szijjártónak is pozitív lett a tesztjeszépen kúszik felfelé a Kormány ranglétrán...
Heisman
(mármint a vírus)
NB2
Vagy lehet, hogy Vityától kapta el...
Solymi
csebi
Kihagyhatatlan utazás lehetett, biztos valami kórházat vagy templomot építünk nekik...ostoba bohóc
több mint 5 éve
Vagy Thaiföldön egy jó masszázs közbenA haza érdekében ő ezt is bevállalja, egy igazi hős!Szijjártónak is pozitív lett a tesztjeszépen kúszik felfelé a Kormány ranglétrán...
Heisman
(mármint a vírus)
NB2
Solymi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
A haza érdekében ő ezt is bevállalja, egy igazi hős!Szijjártónak is pozitív lett a tesztjeszépen kúszik felfelé a Kormány ranglétrán...
Heisman
(mármint a vírus)
NB2
több mint 5 éve
Hát ezt a "járványkezelést" beszoptuk rendesen, pedig amerikai tudósok lemodellezték, ha nem csinálunk semmit, akkor ez lesz, és nem csináltunk semmit.
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
4219/90...Állig felfegyverkezve parkolhatsz ingyen a temető előtt.
warr_b
Brüsszel nem Moszkva!
több mint 5 éve
4219/90...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
rekorddöntés naponként. 😕novemberben eddig 244 halott és 4-e van.
Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
több mint 5 éve
Igen de van sok más itthon(pl holnap válogatott jegkorong,szinházak stb)A gyakorlatra értem. Az uefa 30%os kapacitást enged a BL-ben, ez alapján adták el a jegyeket. A tegnap bejelentett szigorítás tehát nem tesz keresztbe a jegyek boldog tulajdonosainak.A jogszabályok nem Magyarországra vonatkoznak?telex.hu/sport/2020/11/04/kubatov-a-fradi-juven-a-boldog-pillanatokban-se-ugorjunk-egymas-nyakabaA BL-be az uefa-szabályok szerint mentek a jegyek, ezt nem írta felül a "szigorítás".
És most a már eladott jegyek(nem csak ide hanem számos más helyen) tulajdonosai között sorsolnak ?
Janek
csipkelli
zemanla
csipkelli
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
A gyakorlatra értem. Az uefa 30%os kapacitást enged a BL-ben, ez alapján adták el a jegyeket. A tegnap bejelentett szigorítás tehát nem tesz keresztbe a jegyek boldog tulajdonosainak.A jogszabályok nem Magyarországra vonatkoznak?telex.hu/sport/2020/11/04/kubatov-a-fradi-juven-a-boldog-pillanatokban-se-ugorjunk-egymas-nyakabaA BL-be az uefa-szabályok szerint mentek a jegyek, ezt nem írta felül a "szigorítás".
És most a már eladott jegyek(nem csak ide hanem számos más helyen) tulajdonosai között sorsolnak ?
Janek
csipkelli
zemanla
több mint 5 éve
Vajon a cigányokon van maszk a buszon? És vajon megbüntették őket?
több mint 5 éve
A jogszabályok nem Magyarországra vonatkoznak?telex.hu/sport/2020/11/04/kubatov-a-fradi-juven-a-boldog-pillanatokban-se-ugorjunk-egymas-nyakabaA BL-be az uefa-szabályok szerint mentek a jegyek, ezt nem írta felül a "szigorítás".
Janek
csipkelli

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
telex.hu/sport/2020/11/04/kubatov-a-fradi-juven-a-boldog-pillanatokban-se-ugorjunk-egymas-nyakabaA BL-be az uefa-szabályok szerint mentek a jegyek, ezt nem írta felül a "szigorítás".
Janek
több mint 5 éve
telex.hu/sport/2020/11/04/kubatov-a-fradi-juven-a-boldog-pillanatokban-se-ugorjunk-egymas-nyakabaÉs most a már eladott jegyek(nem csak ide hanem számos más helyen) tulajdonosai között sorsolnak ?
több mint 5 éve
KKM: külgazdasági és külügyminisztérium. A belépő kártya az épületbeMi az a kkms kartya?Vajon neki is letiltják a kkms kártyát mint oly sok dolgozónak nyáron, ősszel?Szijjártónak is pozitív lett a tesztjeEgyéni felelősségen alapuló védekezés.
Heisman
Amadeus
csebi
YoungZeeZee
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.