Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Valószínűleg marad, mivel alapvetően hasznos dolog és szép lassan elterjed. Ha kötelező nem is lesz, én nem látok rá okot, hogy ha mondjuk majd 2025-ben bemegyek a MédiaMarktba, hogy ne vegyem fel. Kevesebb náthás, influenzás lesz így.
Majd lesznek jobb védelmi potenciállal dizájnosabbak, kényelmesebbek, olyan lesz, mint a baseballsatyó, sokan épületben is hordják, öltöztet.
Sobri Jóska
nekem is ez a véleményem, és hosszútávon valószínűleg több életet ment majd meg az elterjedt masz használat mint ami odáig veszetett hogy szükség legyen rá
Negritis
Én meghagyom majd nektek ezt a dolgot. : )

Szerkesztette: kristóf17
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 634 — The Mathematician
Valószínűleg marad, mivel alapvetően hasznos dolog és szép lassan elterjed. Ha kötelező nem is lesz, én nem látok rá okot, hogy ha mondjuk majd 2025-ben bemegyek a MédiaMarktba, hogy ne vegyem fel. Kevesebb náthás, influenzás lesz így.
Majd lesznek jobb védelmi potenciállal dizájnosabbak, kényelmesebbek, olyan lesz, mint a baseballsatyó, sokan épületben is hordják, öltöztet.
Sobri Jóska
nekem is ez a véleményem, és hosszútávon valószínűleg több életet ment majd meg az elterjedt masz használat mint ami odáig veszetett hogy szükség legyen rá

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 179 — #NoStress
rekorddöntés naponként. 😕

novemberben eddig 244 halott és 4-e van.
Vrij6
Ne döbbenj meg naponta, ne stresszeld magad ezzel.
Májusra lesz uszkve 20-25ezer halott, félmillió fertőzött mellett.
Ha nincs teljes 3 hetes karantén plusz határzár, akkor ez kivédhetetlen, már mindenhol, minden korosztályban, minden rétegben jelen van a vírus.

vagy mondjuk marad-e a maszk a vakcina idők után is? vagy akkor ott mi lesz?
Negritis

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 671 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Szerintem az lenne a legegyszerűbb, ha a vendégszurkolókat off-ra raknák. Azért el nem tudom képzelni, hogy egy Fradi táborral ezt hogy tudnák megcsinálni idegenben.
NB2
Mondjuk nem adsz el jegyet és nem nyitod ki a szektort. Fel nem foghatom, hogy mi olyan bonyolult ebben...
Zártkapu. Kész. Nézd a tvben otthon.
gordon
Pláne, amilyen irreális TV-s pénzeket kifizettek...

több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 082 — Слава Україні! Героям слава!
Kakadu bekérette a vírust. Magába.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Szerintem az lenne a legegyszerűbb, ha a vendégszurkolókat off-ra raknák. Azért el nem tudom képzelni, hogy egy Fradi táborral ezt hogy tudnák megcsinálni idegenben.
NB2
Mondjuk nem adsz el jegyet és nem nyitod ki a szektort. Fel nem foghatom, hogy mi olyan bonyolult ebben...
Zártkapu. Kész. Nézd a tvben otthon.
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 181 — nabege2@yahoo.com
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 671 — farkas.l.zoltan@gmail.com
"Ez azt jelenti ( exponenciálisan nő a fertőzöttek száma), hogy nem ugyanannyival növekszik, hanem többszörösével emelkedik napról napra a fertőzöttek száma. Ezek a számok most már olyan jelentősek, hogy kórházban is egyre több beteget ápolnak, ez egyre nagyobb terhelést jelent az egészségügy számára. Láthatjuk, hogy valamennyi egészségügyi intézményünk jelentősen igénybe vett"

Mintha retardáltaknak magyarázna, hihetetlen, hogy erre van igény.

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 634 — The Mathematician
Tudom kevés embert érdekel, vagy érint, de a kormány rendelete a sportrendezvényekre az alsóbb osztályú (nem ülőhellyel rendelkező) stadionokba kb megvalósíthatatlan. A mai Pécs-Vasas meccs miatt a pécsiek pl az MLSZ-től várnak tájékoztatást, mert van 2 állószektor, ahova nem tudják, hogy most mehetnek-e nézők és ha igen hogyan. Bele sem gondolok, hogy megyében a libalegelőkön mi lesz😊
Mondjuk jó lenne ha lenne családi szektor, ahol azért a rokonok ülhetnének egymás mellett. Jó tudom ne menjenek ki, de ismerek olyan családot, ahol 2 gyerek focizik és apuka is jár meccsre. Most nekik azért elég hülyén jön le, hogy 4 méterre ülnek egymástól miközben a kocsiban a meccs után egymás hátsójában lesznek😊
NB2
sok minden hülyén néz ki egy ilyen vírus esetén, de ezekkel együtt kell élni

az is felmerül hogy aki már átesett rajta minek neki maszk, ugye?
vagy mondjuk marad-e a maszk a vakcina idők után is? vagy akkor ott mi lesz?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 185 — Chiefs GM
Tudom kevés embert érdekel, vagy érint, de a kormány rendelete a sportrendezvényekre az alsóbb osztályú (nem ülőhellyel rendelkező) stadionokba kb megvalósíthatatlan. A mai Pécs-Vasas meccs miatt a pécsiek pl az MLSZ-től várnak tájékoztatást, mert van 2 állószektor, ahova nem tudják, hogy most mehetnek-e nézők és ha igen hogyan. Bele sem gondolok, hogy megyében a libalegelőkön mi lesz😊
Mondjuk jó lenne ha lenne családi szektor, ahol azért a rokonok ülhetnének egymás mellett. Jó tudom ne menjenek ki, de ismerek olyan családot, ahol 2 gyerek focizik és apuka is jár meccsre. Most nekik azért elég hülyén jön le, hogy 4 méterre ülnek egymástól miközben a kocsiban a meccs után egymás hátsójában lesznek😊
NB2
Erre elég sok országban kitaláltak már egy viszonylag faék egyszerűségű megoldást, úgy hívják, hogy zárt kapus meccs.

több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 181 — nabege2@yahoo.com
több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Szijjártónak is pozitív lett a tesztje
Heisman
szépen kúszik felfelé a Kormány ranglétrán...
(mármint a vírus)
NB2
A haza érdekében ő ezt is bevállalja, egy igazi hős!

Vagy lehet, hogy Vityától kapta el...
Solymi
Vagy Thaiföldön egy jó masszázs közben
csebi
Kankó lesz az nem korona.
Kihagyhatatlan utazás lehetett, biztos valami kórházat vagy templomot építünk nekik...ostoba bohóc
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 716 — Lucas Scott
Heisman
(mármint a vírus)
NB2

Solymi
Vagy Thaiföldön egy jó masszázs közben

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 980
Heisman
(mármint a vírus)
NB2

több mint 5 éve
Hát ezt a "járványkezelést" beszoptuk rendesen, pedig amerikai tudósok lemodellezték, ha nem csinálunk semmit, akkor ez lesz, és nem csináltunk semmit.

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 523
4219/90...
warr_b
Állig felfegyverkezve parkolhatsz ingyen a temető előtt.

Brüsszel nem Moszkva!
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 071 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
4219/90...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
rekorddöntés naponként. 😕

novemberben eddig 244 halott és 4-e van.

Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij

több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 880 — Apu ökölbeszorított keze
 telex.hu/sport/2020/11/04/kubatov-a-fradi-juven-a-boldog-pillanatokban-se-ugorjunk-egymas-nyakaba

És most a már eladott jegyek(nem csak ide hanem számos más helyen) tulajdonosai között sorsolnak ?
Janek
A BL-be az uefa-szabályok szerint mentek a jegyek, ezt nem írta felül a "szigorítás".
csipkelli
A jogszabályok nem Magyarországra vonatkoznak?
zemanla
A gyakorlatra értem. Az uefa 30%os kapacitást enged a BL-ben, ez alapján adták el a jegyeket. A tegnap bejelentett szigorítás tehát nem tesz keresztbe a jegyek boldog tulajdonosainak.
csipkelli
Igen de van sok más itthon(pl holnap válogatott jegkorong,szinházak stb)

több mint 5 éve
csipkelli 4 010
 telex.hu/sport/2020/11/04/kubatov-a-fradi-juven-a-boldog-pillanatokban-se-ugorjunk-egymas-nyakaba

És most a már eladott jegyek(nem csak ide hanem számos más helyen) tulajdonosai között sorsolnak ?
Janek
A BL-be az uefa-szabályok szerint mentek a jegyek, ezt nem írta felül a "szigorítás".
csipkelli
zemanla
A gyakorlatra értem. Az uefa 30%os kapacitást enged a BL-ben, ez alapján adták el a jegyeket. A tegnap bejelentett szigorítás tehát nem tesz keresztbe a jegyek boldog tulajdonosainak.
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 523
Vajon a cigányokon van maszk a buszon? És vajon megbüntették őket?
több mint 5 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 408 — Do Your Job

Janek
csipkelli

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
csipkelli 4 010

Janek
több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 880 — Apu ökölbeszorított keze

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 716 — Lucas Scott
Heisman
Egyéni felelősségen alapuló védekezés.
Amadeus
Vajon neki is letiltják a kkms kártyát mint oly sok dolgozónak nyáron, ősszel?
csebi
Mi az a kkms kartya?
YoungZeeZee
KKM: külgazdasági és külügyminisztérium. A belépő kártya az épületbe

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.