Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Nálunk a cégnél már nincs olyan nap, h ne legyen pozitív tesztes kolléga...

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Bezárják majd a Puskást a Fradi számára a barca meccs utánkiváncsi leszek a fradi meccs után lesz-e üres csarnok vagy bírságPl az en munkaban minden nap ejszaka vegeznek az emberek.Azt akkor mivan? Leírtam már százszor, amadeus neg ezerszer, hogy kurvára nincs senki aki ezeket a látszat intézkedéseket be tudná és/vagy akarná tartatni. Ebből annyi fog megvalósulni, hogy szarrá büntetik a kkv-ket maszknemhasználat miatt, hogy csurogjon be az apró.
Janek
peach
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Ányámnak egyik osztályban pozitív gyanus gyerek(kontakt+szarul van) tesztetedményig minden megy tovább, megjön a pozitív teszt eredmény csütörtökön (hétfőn volt utoljára a kölök), anyám, az osztály és kollegája hétfőig karantén, kedden tanítás. Vagy valami ilyesmi, követni se tudomFejlemények: az egyik észlény anyukat (gyógyszer adjunktus) írt a Cecíliának ,hogy milyen durva már, hogy nálunk, a horvát iskolában, az alsósoknak is kötelező a szájmaszk. Erre Cili néni visszaírt, hogy nem az a kormányrendelet szerint, szóval lekerül a gyerekekről.a hatalom megtartása a lényeg, apuka.
ja igen, a középső fiam tanárnénije pozitív... az iskola zakatol tovább...
elmebaj
Gyurma Pappa
NERjog, meg ilyenek.
Amadeus
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
kiváncsi leszek a fradi meccs után lesz-e üres csarnok vagy bírságPl az en munkaban minden nap ejszaka vegeznek az emberek.Azt akkor mivan? Leírtam már százszor, amadeus neg ezerszer, hogy kurvára nincs senki aki ezeket a látszat intézkedéseket be tudná és/vagy akarná tartatni. Ebből annyi fog megvalósulni, hogy szarrá büntetik a kkv-ket maszknemhasználat miatt, hogy csurogjon be az apró.
Janek
peach
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Fejlemények: az egyik észlény anyukat (gyógyszer adjunktus) írt a Cecíliának ,hogy milyen durva már, hogy nálunk, a horvát iskolában, az alsósoknak is kötelező a szájmaszk. Erre Cili néni visszaírt, hogy nem az a kormányrendelet szerint, szóval lekerül a gyerekekről.a hatalom megtartása a lényeg, apuka.
ja igen, a középső fiam tanárnénije pozitív... az iskola zakatol tovább...
elmebaj
Gyurma Pappa
NERjog, meg ilyenek.
több mint 5 éve
Fejlemények: az egyik észlény anyukat (gyógyszer adjunktus) írt a Cecíliának ,hogy milyen durva már, hogy nálunk, a horvát iskolában, az alsósoknak is kötelező a szájmaszk. Erre Cili néni visszaírt, hogy nem az a kormányrendelet szerint, szóval lekerül a gyerekekről.ja igen, a középső fiam tanárnénije pozitív... az iskola zakatol tovább...
elmebaj

több mint 5 éve
m.hvg.hu/itthon/20201103_miskolc_eger_jarvanykorhaz_koronavirus ugye azt az egri kórházat, ahonnan pár hete átvezényeltek egy csomó dolgozót Balassagyarmatra?
Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Pl az en munkaban minden nap ejszaka vegeznek az emberek.Azt akkor mivan? Leírtam már százszor, amadeus neg ezerszer, hogy kurvára nincs senki aki ezeket a látszat intézkedéseket be tudná és/vagy akarná tartatni. Ebből annyi fog megvalósulni, hogy szarrá büntetik a kkv-ket maszknemhasználat miatt, hogy csurogjon be az apró.
Janek
több mint 5 éve
Pl az en munkaban minden nap ejszaka vegeznek az emberek.
több mint 5 éve
Lézernek se sikerültNem lesz. Viktor amint veszélyt érez mozgosítja az "alvó ügynököket" és csírájában véget vet az egésznek, lásd botka és aPont ő lehetne az aki maga köré jó embereket állítva függetlenül az egész régi bagázstól meg ellenzéktől esélyes lenne. Ő meg tudna szólítani csalódott fideszeseket/konzervatívojat is.Szerintem teljesen alkalmas lenne, már pusztán azzal hogy hiteles. Nekem is szimpatikus amúgy, viszont szerintem is Dobrev lesz.Én nagyon kedvelem Pétert, többször is beszéltem vele az egyik barátom a jobbkeze.Ez nyilván mellékes, de gondolom nem meglepő számodra, hogy az ellenzékre fogok szavazni.Tipikus önmosdatás meg önámítás.Sztem ezentúl hagyd el ezt az egészet Sobri, semmi értelme nincs, ők neked elismerni nem fognak semmit, kőbe vannak vésve itt a dolgok.Azért ez is vicces.. Te írod, hogy nem érdemes velünk foglalkozni amikor még 10+ év után is max a gyurcsányozásra futja, ráadásul egy olyan közegben ahol valószínű alig van Gyurcsány szavazó. 😊 De persze mi nem látjuk a fától az erdőt, nyilván.
Remélem egy párhuzamos univerzumban Gyurcsány (mondanám hogy bárki más a baloldalról, de sajnos az is ő) hatékonyan megfékezte azt ami a világon senkinek sem sikerül.
davemayer
Szesze
Ahogy az egyik oldal csak Orbán szavazó tud lenni, úgy a másik csak Gyurcsány szavazó. Még ha a gondolatok árnyaltak is, a szavazat az kétféle lehet.
Ahogy az USA-ban is lehet Trumpra szavazni, meg nemTrumpra.
Úgy itthon is lehet majd Gyurcsányra meg nemGyurcsányra.
Mert többen szavaznak azért Orbánra, hogy ne jöjjenek vissza Gyurcsányék, mint Gyurcsányékra, hogy ne maradjanak Orbánék.
Nyilván hívhatod Összellenzéki Nagy Összefogásnak is, de ha le akarod váltani Orbánt, akkor Gyurcsány(ék)ra tudsz csak szavazni, az MKKP nem kormányzóképes, ahogy a Mi Hazánk se.
Te melyik vagy, Orbán vagy Gyurcsány szavazó?
Mert 22-ben ez a kettő lesz csak.
Sobri Jóska
Én abban bízom, hogy Márki-Zay lesz a jelöltjük, magasan őt tartom a legjobb opciónak.
Szesze
Szerintem ő még nem alkalmas miniszterelnöknek, viszont nagyon hiteles jelölt lenne. De szerintem Karácsony vagy Dobrev lesz.
Bazzani
Szesze
dandekisfideszesetét
peach

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Nem lesz. Viktor amint veszélyt érez mozgosítja az "alvó ügynököket" és csírájában folytja el az egészet, lásd botka és aPont ő lehetne az aki maga köré jó embereket állítva függetlenül az egész régi bagázstól meg ellenzéktől esélyes lenne. Ő meg tudna szólítani csalódott fideszeseket/konzervatívojat is.Szerintem teljesen alkalmas lenne, már pusztán azzal hogy hiteles. Nekem is szimpatikus amúgy, viszont szerintem is Dobrev lesz.Én nagyon kedvelem Pétert, többször is beszéltem vele az egyik barátom a jobbkeze.Ez nyilván mellékes, de gondolom nem meglepő számodra, hogy az ellenzékre fogok szavazni.Tipikus önmosdatás meg önámítás.Sztem ezentúl hagyd el ezt az egészet Sobri, semmi értelme nincs, ők neked elismerni nem fognak semmit, kőbe vannak vésve itt a dolgok.Azért ez is vicces.. Te írod, hogy nem érdemes velünk foglalkozni amikor még 10+ év után is max a gyurcsányozásra futja, ráadásul egy olyan közegben ahol valószínű alig van Gyurcsány szavazó. 😊 De persze mi nem látjuk a fától az erdőt, nyilván.
Remélem egy párhuzamos univerzumban Gyurcsány (mondanám hogy bárki más a baloldalról, de sajnos az is ő) hatékonyan megfékezte azt ami a világon senkinek sem sikerül.
davemayer
Szesze
Ahogy az egyik oldal csak Orbán szavazó tud lenni, úgy a másik csak Gyurcsány szavazó. Még ha a gondolatok árnyaltak is, a szavazat az kétféle lehet.
Mert többen szavaznak azért Orbánra, hogy ne jöjjenek vissza Gyurcsányék, mint Gyurcsányékra, hogy ne maradjanak Orbánék.
Nyilván hívhatod Összellenzéki Nagy Összefogásnak is, de ha le akarod váltani Orbánt, akkor Gyurcsány(ék)ra tudsz csak szavazni, az MKKP nem kormányzóképes, ahogy a Mi Hazánk se.
Sobri Jóska
Én abban bízom, hogy Márki-Zay lesz a jelöltjük, magasan őt tartom a legjobb opciónak.
Szesze
Szerintem ő még nem alkalmas miniszterelnöknek, viszont nagyon hiteles jelölt lenne. De szerintem Karácsony vagy Dobrev lesz.
Bazzani
Szesze
dande
Szerkesztette: peach
több mint 5 éve
jah a dolgozókMég egy fontos info volt: én úgy tudtam eddig h a korhazaink végtelen kapacitással rendelkeznek hiszen ha betelik 10.000 hely akkor lesz újabb 10.000 ha az is betelik akkor megint lesz újabb 10.000. Viszont most azt mondta h december közepére fullon leszünk.Decemberre az összes kórház összes osztálya koronással lesz tele. Súlyos esettel nem, mert nem lesz, aki beszállítsa őket.
csebi
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Még egy fontos info volt: én úgy tudtam eddig h a korhazaink végtelen kapacitással rendelkeznek hiszen ha betelik 10.000 hely akkor lesz újabb 10.000 ha az is betelik akkor megint lesz újabb 10.000. Viszont most azt mondta h december közepére fullon leszünk.Decemberre az összes kórház összes osztálya koronással lesz tele. Súlyos esettel nem, mert nem lesz, aki beszállítsa őket.
csebi
több mint 5 éve
Most, hogy Királyunk ismertette a mestertervet, miről fognak diskurálni holnap a kormánygyűlésen?Lehet példát vesznek a Gyurcsány-adminisztrációról és kormányülés címszó alatt berúgnak, mint az albán szamár 😀
Szokol
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Akkor idén mindenki otthon szilveszterezik, nem csak én? 😊
több mint 5 éve
Fél4kor megyek melózni.Remélem nem büntetnek meg.
Mondjuk max mondom a rendőrnek, hogy ő sem lehetne az utcán.
több mint 5 éve
Hirtelen kérdések: (nem a rosszindulat, tényleg érdekel)Ilyen a NER, ha akar se tud anélkül adni valamit, hogy ne kérje, hogy előtte seggbe kúrhasson. Nyilván meglesz az ára, pár ellenzéki önkormányzat elbúcsúzik 1-2 stratégiailag fontossá minősített cégétől és bevételétől, a Balatoni kikötők stratégiailag fognak a "helyes tulajdonoshoz" kerülni.
- iskolában nem kell 3 szék?😊
- mivel a kijárási holnap lép életbe, azért sokan fognak még kolbászolni az utcán, pl a buszosok mennek melózni, de mások is... ebből fakadóan a kérdés: elég lesz vajon annyit mondani, hogy melózni megyek?
- sűrítik a buszokat: erről megkérdezték a busztársaságokat is, hogy ez mégis hogy lesz megvalósítható? mert azt gondolom mindenki tudja, hogy KariGeri nem lesz rá képes és lehet majd rá köpködni
- vajon tényleg hogy fogják ellenőrizni a sporteseményt?
összegészében egyetértek amúgy a dolgokkal, a jó jogrendhez nem voltam elég dörzsölt, tényleg az nem jutott eszembe 😊 (mondjuk 2/3-adnál miért kell ilyen, azt nem tudom)
NB2
De őszintén szólva most ezt leszarom. Ezért 2022-ben kell(ene) Orbánt majd megbüntetni, most az a fontos, hogy legalább léptek valamit. A 95% drámázás és cirkusz, de volt benne legalább 5% tartalom. Ez is több, mint a 0%. Még persze kevés, az iskolákat (minimum középiskola és afölött) is minimum be kellett volna zárni, de legalább léptünk. Remélem pár nap és jön a következő lépés. Ha újabb seggbek***ással, akkor legfeljebb olajozunk előtte, úgyis megszoktuk már. Most fontosabbak az életek.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Azert az elso 4-5 mondat eleg eros volt. Mar ha a hazugsag merheto erőben
több mint 5 éve
Pont ő lehetne az aki maga köré jó embereket állítva függetlenül az egész régi bagázstól meg ellenzéktől esélyes lenne. Ő meg tudna szólítani csalódott fideszeseket/konzervatívojat is.Szerintem teljesen alkalmas lenne, már pusztán azzal hogy hiteles. Nekem is szimpatikus amúgy, viszont szerintem is Dobrev lesz.Én nagyon kedvelem Pétert, többször is beszéltem vele az egyik barátom a jobbkeze.Ez nyilván mellékes, de gondolom nem meglepő számodra, hogy az ellenzékre fogok szavazni.Tipikus önmosdatás meg önámítás.Sztem ezentúl hagyd el ezt az egészet Sobri, semmi értelme nincs, ők neked elismerni nem fognak semmit, kőbe vannak vésve itt a dolgok.Azért ez is vicces.. Te írod, hogy nem érdemes velünk foglalkozni amikor még 10+ év után is max a gyurcsányozásra futja, ráadásul egy olyan közegben ahol valószínű alig van Gyurcsány szavazó. 😊 De persze mi nem látjuk a fától az erdőt, nyilván.
davemayer
Szesze
Sobri Jóska
Szesze
Bazzani
Szesze
több mint 5 éve
Covidos ismerősöm a kórházból: ma nincs rosszabbul.

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Szerintem teljesen alkalmas lenne, már pusztán azzal hogy hiteles. Nekem is szimpatikus amúgy, viszont szerintem is Dobrev lesz.Én nagyon kedvelem Pétert, többször is beszéltem vele az egyik barátom a jobbkeze.Ez nyilván mellékes, de gondolom nem meglepő számodra, hogy az ellenzékre fogok szavazni.Tipikus önmosdatás meg önámítás.Sztem ezentúl hagyd el ezt az egészet Sobri, semmi értelme nincs, ők neked elismerni nem fognak semmit, kőbe vannak vésve itt a dolgok.Azért ez is vicces.. Te írod, hogy nem érdemes velünk foglalkozni amikor még 10+ év után is max a gyurcsányozásra futja, ráadásul egy olyan közegben ahol valószínű alig van Gyurcsány szavazó. 😊 De persze mi nem látjuk a fától az erdőt, nyilván.
davemayer
Szesze
Sobri Jóska
Szesze
Bazzani
több mint 5 éve
Karigeri nagy öngól lenne... Róla a nempestiek 95%-a annyit tud, amit a fidesz mond róla. Szóval vidéken kb a kutya nem szavazna rá.Én nagyon kedvelem Pétert, többször is beszéltem vele az egyik barátom a jobbkeze.Ez nyilván mellékes, de gondolom nem meglepő számodra, hogy az ellenzékre fogok szavazni.Tipikus önmosdatás meg önámítás.Sztem ezentúl hagyd el ezt az egészet Sobri, semmi értelme nincs, ők neked elismerni nem fognak semmit, kőbe vannak vésve itt a dolgok.Azért ez is vicces.. Te írod, hogy nem érdemes velünk foglalkozni amikor még 10+ év után is max a gyurcsányozásra futja, ráadásul egy olyan közegben ahol valószínű alig van Gyurcsány szavazó. 😊 De persze mi nem látjuk a fától az erdőt, nyilván.
davemayer
Szesze
Sobri Jóska
Szesze
Bazzani

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Én nagyon kedvelem Pétert, többször is beszéltem vele az egyik barátom a jobbkeze.Ez nyilván mellékes, de gondolom nem meglepő számodra, hogy az ellenzékre fogok szavazni.Tipikus önmosdatás meg önámítás.Sztem ezentúl hagyd el ezt az egészet Sobri, semmi értelme nincs, ők neked elismerni nem fognak semmit, kőbe vannak vésve itt a dolgok.Azért ez is vicces.. Te írod, hogy nem érdemes velünk foglalkozni amikor még 10+ év után is max a gyurcsányozásra futja, ráadásul egy olyan közegben ahol valószínű alig van Gyurcsány szavazó. 😊 De persze mi nem látjuk a fától az erdőt, nyilván.
davemayer
Szesze
Sobri Jóska
Szesze
több mint 5 éve
Most, hogy Királyunk ismertette a mestertervet, miről fognak diskurálni holnap a kormánygyűlésen?A következő hasonló mestervről 😊 | vagy a hüvelygombáról 😀 |
Szokol
több mint 5 éve
Semmi vész:"Extra produkciókkal, ünnepi megemlékezéssel és letölthető stúdióalbummal tér vissza a színpadra a Puskás, a musical című produkció, amely november 17. és 30. között újra látható Budapesten, az Erkel Színházban és november 25-én, a 6:3-as mérkőzés évfordulóján Győrben."