Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Mit jelentenek ma be?14. havi nyugdíj
Van tippetek?
Bazzani
egyébként éjszakai kijárási tilalom, bezárják a mozikat, színházakat, 100 főnél lesz a limit a rendezvényeken, egyetemek online, talán a középiskolák is, alsó tagozat és óvoda/bölcsöde 100% hogy nyitva marad
elsőre, ezek a "legkisebb rosszak"... talán az új home office szabályokat véglegesítik

több mint 5 éve
Majd jön az sms a belugytol hogy ha elvégezte a magyar népesség fenntartásához szükséges munkát, menjen át a szomszédba is fajfenntartani.Mit jelentenek ma be?Hanyatlik a Nyugat, védeni kell a keresztény értékrendet és kötelező lesz a négy gyerek családonként.
Van tippetek?
Bazzani
Aki nem tudja bizonyítani, hogy nem dolgozik rajta, annak nem jár oltás a világhíres orosz és kínai vakcinákból.
Mindent bezárunk, viszont a BL meccseken kinyithatnak a kocsmák.
Solymi
több mint 5 éve
Mit jelentenek ma be?Hanyatlik a Nyugat, védeni kell a keresztény értékrendet és kötelező lesz a négy gyerek családonként.
Van tippetek?
Bazzani
Aki nem tudja bizonyítani, hogy nem dolgozik rajta, annak nem jár oltás a világhíres orosz és kínai vakcinákból.
Mindent bezárunk, viszont a BL meccseken kinyithatnak a kocsmák.
több mint 5 éve
Maszkhasznalat kulteren is, 11 es 5 kozott kijarasi tilalom, vasarlasi sav. Tippre.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Vmi ilyesmire tippelnék én is, de ennek ofkórsz megint semmi értelme, csak adnának a látszatnak. Illetve hozzávenném a vásárlási sávot, mert tegnap este vmi öregekkel tanácskoztak Cili néniék, így ez sem lepne meg.Mit jelentenek ma be?Maszk hasznalat szigorodik, esetleg 11-5ig kijarasi tilalom
Van tippetek?
Bazzani
Az biztos hogy semmi drasztikusra nem kell készülnöd
davemayer
Meg vmi látszat kiegészítés a focimeccsekhez.
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Mozi, színház, étterem. Ezek olyan helyek, amik szigorú szabályok betartásával mehetnének. Ellenben a 11-ig tartó bulikákkal, onnan nem túl vírusbiztos instasztorik jönnek hétvégente.Mit jelentenek ma be?-vásárlási sáv
Van tippetek?
Bazzani
-mozik ,színházak off
-és talán az éttermek is csak kiszállítással mehetnek
nando89
Focimeccs 30% kapacitás, csarnokban zárt kapu, vásárlási sáv. Ezeknél szigorúbb meglepne.
több mint 5 éve
Karacsony soros ugynok.A terror veszely itt van a szomszedban ezert minden kiadas ami erre forditodik titkos.
A jarvanyt mindjart megoldjuk csak el kell haritani a libernyak ellenallast addig mindenki hordjon maszkot ha nem kozszereplo.
Penz van dogivel igerunk ujabb milliardokat !
Bezarnak minden bajuszkötő klubot ami 500 tagnal többet számlál.
Ugyanez igaz a fedett síugró stadionokra is!
több mint 5 éve
Mit jelentenek ma be?-vásárlási sáv
Van tippetek?
Bazzani
-mozik ,színházak off
-és talán az éttermek is csak kiszállítással mehetnek
több mint 5 éve
Mit jelentenek ma be?hogy a fradi meccsre ingyenes a jegy ...
Van tippetek?
Bazzani
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=ujZINIZHhzsfaszom a televangelistákba ...
több mint 5 éve
www.szve.hu/klubunk-kozlemenye
több mint 5 éve
Inflációban és fociban is 70+ éve voltunk a csúcson 😛Mindenki szépen fogja vissza magát, ne felejtsétek az eddig elért sikereket:a brazilokhoz itt sem érünk fel, ahogy a fradi se
-a Fradi BL szintű
-az infláció világbajnok
-a lecsó Európa bajnoki
Az, hogy több ezer honfitársunknak meg kell emiatt halnia, hát na, bummm.
Az ellenzék amúgy is csak akadályozza még ezt a védekezést is.
Vrij6
Negritis
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Azt mondjátok el h a migránsoknak megint mi közé van a Koronavírus topichoz h naponta 2 oldalt feleslegesen erről kell olvasnom? Annyira nehéz lenne a Politika topicot használni?mer ők hozták be a vírust az országba
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Azt mondjátok el h a migránsoknak megint mi közé van a Koronavírus topichoz h naponta 2 oldalt feleslegesen erről kell olvasnom? Annyira nehéz lenne a Politika topicot használni?
több mint 5 éve
Linket.Ne hazudtolj mar meg baszki amit sajat szememmel lattam es a fulemmel hallottam. En nem az origorol tajekozodok, köszi. Több komolyságot.Nem mondott ilyet. Ne az origot olvasd. Azt mondta az unió helyében nem fizetné ki a kerítés építés költségeit, mert a nagy részét eltették a haverok. Ebből jött a kerítésbontás.Abban hogy elsődlegesen nem szabad beengedni tömegével a menekülteket. Ezert tamadták anno a legtöbben, követelve h nyissa meg azonnal a déli határt. Ugye speciel Gyurcsany be is mondta h lebontja a keritést pl és beenged bárkit - igy 2020bol nezve az pl jó lett volna?Amúgy egy dolgot tisztázzunk: én Orbánt egyaltalan nem dicsőítem, pont elég kárt okozott ő is (személyesen a családomnak is ugyanis az ő 98-02es ténykedése vezetett oda hogy el kellett adni a gyógyszertárunkat), nekem az a bajom hogy nincs senki akire rá lehetne bizni az országot.??????????????????????????????????????????????????????????????????
Migráns kérdésben is hol tartanánk ha anno nem áll ki a döntése mellett? Utólag nem látom amúgy hogy bárki elnézést kérne tőle vagy legalább elismerné hogy igenis igaza van/volt a migráns politikával.
Nekem az a bajom itt ebben a topicban hogy Orbánt hibáztatjátok olyanért is amiért nem kellene, pusztán ezt jegyeztem meg. Attól még az esetek 10/7-8 arányában egyetértünk szvsz vele kapcsolatban, én csak abban a 2-3 kérdésben "védem".
davemayer
ha van profit, akkor jöhet a migráns? vagy miért is kellene elnézést kérnünk? Hogy több éves, menekülttáborokban készített, majd retusált képekkel telenyomták az országot? Generálva egy nem létező veszélyt/ellenséget, ezzel tovább növelve a magyarok egy részében meglévő ellenszenvet/rasszizmust?
g7.hu/kozelet/20190116/59-orszagbol-jott-magyarorszagra-a-huszezer-letelepedesi-kotvenyes/
Tényleg kíváncsi vagyok, miért, miben volt igaza.
Borbinho
davemayer
samu09
davemayer
több mint 5 éve
Tenyleg ott tartunk hogy valakinek bocsanatot kellett volna kernie tole mert hazudott, gerjesztett egy folyamatot?Most irtam le h pont eleg indokom van ra h ne lelkesedjek erte tulsagodan de latom kurvara nem szamit
Ugy latom megvan az a pont amiert te lelkesedsz erte.
topin
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Szintén '15-ös story, úgy jött ki a lépés h a Kossuth tér 2-4. menzáján előttem a kasszánál a sorban Trócsányi László akkori igazságügyi miniszter és asztaltársasága állt, fennhangon röhögtek az akkori pólitikai lózungokon, amik kikerültek az óriásplakátokra.Azon el is hiszem, hiszen az mar tenyleg egy felnagyitott, atpolitizalodott temarol szolt (nem veheted el a magyarok munkajat meg hasonlo faszsagok).
empty taxi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Ne hazudtolj mar meg baszki amit sajat szememmel lattam es a fulemmel hallottam. En nem az origorol tajekozodok, köszi. Több komolyságot.Nem mondott ilyet. Ne az origot olvasd. Azt mondta az unió helyében nem fizetné ki a kerítés építés költségeit, mert a nagy részét eltették a haverok. Ebből jött a kerítésbontás.Abban hogy elsődlegesen nem szabad beengedni tömegével a menekülteket. Ezert tamadták anno a legtöbben, követelve h nyissa meg azonnal a déli határt. Ugye speciel Gyurcsany be is mondta h lebontja a keritést pl és beenged bárkit - igy 2020bol nezve az pl jó lett volna?Amúgy egy dolgot tisztázzunk: én Orbánt egyaltalan nem dicsőítem, pont elég kárt okozott ő is (személyesen a családomnak is ugyanis az ő 98-02es ténykedése vezetett oda hogy el kellett adni a gyógyszertárunkat), nekem az a bajom hogy nincs senki akire rá lehetne bizni az országot.??????????????????????????????????????????????????????????????????
Migráns kérdésben is hol tartanánk ha anno nem áll ki a döntése mellett? Utólag nem látom amúgy hogy bárki elnézést kérne tőle vagy legalább elismerné hogy igenis igaza van/volt a migráns politikával.
Nekem az a bajom itt ebben a topicban hogy Orbánt hibáztatjátok olyanért is amiért nem kellene, pusztán ezt jegyeztem meg. Attól még az esetek 10/7-8 arányában egyetértünk szvsz vele kapcsolatban, én csak abban a 2-3 kérdésben "védem".
davemayer
ha van profit, akkor jöhet a migráns? vagy miért is kellene elnézést kérnünk? Hogy több éves, menekülttáborokban készített, majd retusált képekkel telenyomták az országot? Generálva egy nem létező veszélyt/ellenséget, ezzel tovább növelve a magyarok egy részében meglévő ellenszenvet/rasszizmust?
g7.hu/kozelet/20190116/59-orszagbol-jott-magyarorszagra-a-huszezer-letelepedesi-kotvenyes/
Borbinho
davemayer
samu09
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Ha akarod errol meselhetek, ahogy naponta keseltek egymast a "munkatarsaim"Az elejétől kezdve parasztvakítás volt, a propaganda csecsszopóinak első osztályú szájhabosító. 2015ben jöttem haza külföldről és nem értettem eleinte mi ez a nagy felhajtás, meg miféle migger áradatról van is szó. Egyértelműnek véltem, hogy a célközönség nem látott még afgánt élőben, de első sorban azon röhögtem egy darabig, hogy pont hülye lenne a sok sötétzöld jöttment pont ebbe a szétlopott, kizsigerelt országba jönni.Sajnos a folyamat azon reszére (kiket engedünk be illetve kik szökmek be) volt rálátásom...Amúgy egy dolgot tisztázzunk: én Orbánt egyaltalan nem dicsőítem, pont elég kárt okozott ő is (személyesen a családomnak is ugyanis az ő 98-02es ténykedése vezetett oda hogy el kellett adni a gyógyszertárunkat), nekem az a bajom hogy nincs senki akire rá lehetne bizni az országot.migránskérdés elég visszás, éveken átírtam, hogy OV mond egy dolgot majd a gyakorlatban más történik. hónapokkal ezelőtt Jóskának is levezettem ksh-s adatok alapján, hogy sose engedtünk be annyi migránst, mint 2019-ben. Ráadásul, ha ténylegesen tudnátok, hogy kik kapnak hosszútávú engedélyeket sőt ad absurdom a legkomolyabb jogállást is, akkor hirtelen nem gondolnátok úgy, hogy kiállt ebben bármiben is. Konkrétan gerjeszti ezt a folyamatot, csak nem veri nagy dobra sőt bort iszik, vizet prédikál, mint egy jó keresztény.
davemayer
csebi
davemayer
szerk. azt hittem ez a Gyűlölködjünk...
gyeek
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Ezért van már 10 éve OrbánAzért közülük szerintem 95% Kádárt választaná...Inkább Rákosi vagy KádárKicsit olyan, mintha mondjuk Rákosi és Szálasi között kéne dönteni, nem? 😆Igaza van Davenek normális körülmények közt nagyon régóta nem szabadna már Fletónak a közéletben lennie.., de nem véletlen van ott mert Orbán pontosan tudja h ő az az ember aki ellen mindig nyerhet annyira elutasított .azért az több, mint érdekes, hogy egy "elk*rtuk" felvétel miatt visszavonulást követelsz, viszont mikor egy ember, saját maga is nyíltan elismerten, mindent felszánt, ami nem a kedve szerint van, az rendben van szerinted. A mindent alatt a demokratikus intézményeket, a sajtót, a kultúrát stb, mindent lehet érteni. Elég érdekes az ingerküszöböd, vhogy a szálka és gerenda esete ugrik be.Mondd azt hogy nem ő irányitja a baloldalt. Nem az "elmúltnyócév" miatt gyurcsányozok hanem hogy az az ember nem hogy nem lett kirekesztve hanem beintett mindenkinek mert tudta hogy nélküle nincs baloldal, tudta hogy csak várnia kell. És ez hogy nem vonultattták vissza a politikától, ez az ami engem végtelenül felbasz. Ha Orbánról lesz egy hasonló felvétel, tőle is elvárnám hogy onnantól egy lyukban élje le az eletet a nyilvanossagtol visszavonultan.Sztem ezentúl hagyd el ezt az egészet Sobri, semmi értelme nincs, ők neked elismerni nem fognak semmit, kőbe vannak vésve itt a dolgok.Azért ez is vicces.. Te írod, hogy nem érdemes velünk foglalkozni amikor még 10+ év után is max a gyurcsányozásra futja, ráadásul egy olyan közegben ahol valószínű alig van Gyurcsány szavazó. 😊 De persze mi nem látjuk a fától az erdőt, nyilván.
Remélem egy párhuzamos univerzumban Gyurcsány (mondanám hogy bárki más a baloldalról, de sajnos az is ő) hatékonyan megfékezte azt ami a világon senkinek sem sikerül.
davemayer
Szesze
Ezért mondom hogy amíg ő ott van addig nem lesz normalis baloldal, de tudom, vicc vagyok, sok sikert hozzá.
davemayer
csebi
Neked is igazad van mert normális körülmények közt már régen elkelett volna zavarni Orbánt.
Addig egy helyben toporgás lesz míg nem lépünk végre át ezen a két kapitális faszon.
nando89
warr_b
Heisman
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Tenyleg ott tartunk hogy valakinek bocsanatot kellett volna kernie tole mert hazudott, gerjesztett egy folyamatot?Ugy latom megvan az a pont amiert te lelkesedsz erte.
több mint 5 éve
Szintén '15-ös story, úgy jött ki a lépés h a Kossuth tér 2-4. menzáján előttem a kasszánál a sorban Trócsányi László akkori igazságügyi miniszter és asztaltársasága állt, fennhangon röhögtek az akkori pólitikai lózungokon, amik kikerültek az óriásplakátokra.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Nem mondott ilyet. Ne az origot olvasd. Azt mondta az unió helyében nem fizetné ki a kerítés építés költségeit, mert a nagy részét eltették a haverok. Ebből jött a kerítésbontás.Abban hogy elsődlegesen nem szabad beengedni tömegével a menekülteket. Ezert tamadták anno a legtöbben, követelve h nyissa meg azonnal a déli határt. Ugye speciel Gyurcsany be is mondta h lebontja a keritést pl és beenged bárkit - igy 2020bol nezve az pl jó lett volna?Amúgy egy dolgot tisztázzunk: én Orbánt egyaltalan nem dicsőítem, pont elég kárt okozott ő is (személyesen a családomnak is ugyanis az ő 98-02es ténykedése vezetett oda hogy el kellett adni a gyógyszertárunkat), nekem az a bajom hogy nincs senki akire rá lehetne bizni az országot.??????????????????????????????????????????????????????????????????
davemayer
Borbinho
davemayer