Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Az elejétől kezdve parasztvakítás volt, a propaganda csecsszopóinak első osztályú szájhabosító. 2015ben jöttem haza külföldről és nem értettem eleinte mi ez a nagy felhajtás, meg miféle migger áradatról van is szó. Egyértelműnek véltem, hogy a célközönség nem látott még afgánt élőben, de első sorban azon röhögtem egy darabig, hogy pont hülye lenne a sok sötétzöld jöttment pont ebbe a szétlopott, kizsigerelt országba jönni.Sajnos a folyamat azon reszére (kiket engedünk be illetve kik szökmek be) volt rálátásom...Amúgy egy dolgot tisztázzunk: én Orbánt egyaltalan nem dicsőítem, pont elég kárt okozott ő is (személyesen a családomnak is ugyanis az ő 98-02es ténykedése vezetett oda hogy el kellett adni a gyógyszertárunkat), nekem az a bajom hogy nincs senki akire rá lehetne bizni az országot.migránskérdés elég visszás, éveken átírtam, hogy OV mond egy dolgot majd a gyakorlatban más történik. hónapokkal ezelőtt Jóskának is levezettem ksh-s adatok alapján, hogy sose engedtünk be annyi migránst, mint 2019-ben. Ráadásul, ha ténylegesen tudnátok, hogy kik kapnak hosszútávú engedélyeket sőt ad absurdom a legkomolyabb jogállást is, akkor hirtelen nem gondolnátok úgy, hogy kiállt ebben bármiben is. Konkrétan gerjeszti ezt a folyamatot, csak nem veri nagy dobra sőt bort iszik, vizet prédikál, mint egy jó keresztény.
Migráns kérdésben is hol tartanánk ha anno nem áll ki a döntése mellett? Utólag nem látom amúgy hogy bárki elnézést kérne tőle vagy legalább elismerné hogy igenis igaza van/volt a migráns politikával.
Nekem az a bajom itt ebben a topicban hogy Orbánt hibáztatjátok olyanért is amiért nem kellene, pusztán ezt jegyeztem meg. Attól még az esetek 10/7-8 arányában egyetértünk szvsz vele kapcsolatban, én csak abban a 2-3 kérdésben "védem".
davemayer
csebi
davemayer
szerk. azt hittem ez a Gyűlölködjünk...
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Abban hogy elsődlegesen nem szabad beengedni tömegével a menekülteket. Ezert tamadták anno a legtöbben, követelve h nyissa meg azonnal a déli határt. Ugye speciel Gyurcsany be is mondta h lebontja a keritést pl és beenged bárkit - igy 2020bol nezve az pl jó lett volna?Amúgy egy dolgot tisztázzunk: én Orbánt egyaltalan nem dicsőítem, pont elég kárt okozott ő is (személyesen a családomnak is ugyanis az ő 98-02es ténykedése vezetett oda hogy el kellett adni a gyógyszertárunkat), nekem az a bajom hogy nincs senki akire rá lehetne bizni az országot.??????????????????????????????????????????????????????????????????
Migráns kérdésben is hol tartanánk ha anno nem áll ki a döntése mellett? Utólag nem látom amúgy hogy bárki elnézést kérne tőle vagy legalább elismerné hogy igenis igaza van/volt a migráns politikával.
Nekem az a bajom itt ebben a topicban hogy Orbánt hibáztatjátok olyanért is amiért nem kellene, pusztán ezt jegyeztem meg. Attól még az esetek 10/7-8 arányában egyetértünk szvsz vele kapcsolatban, én csak abban a 2-3 kérdésben "védem".
davemayer
ha van profit, akkor jöhet a migráns? vagy miért is kellene elnézést kérnünk? Hogy több éves, menekülttáborokban készített, majd retusált képekkel telenyomták az országot? Generálva egy nem létező veszélyt/ellenséget, ezzel tovább növelve a magyarok egy részében meglévő ellenszenvet/rasszizmust?
g7.hu/kozelet/20190116/59-orszagbol-jott-magyarorszagra-a-huszezer-letelepedesi-kotvenyes/
Tényleg kíváncsi vagyok, miért, miben volt igaza.
Borbinho
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Sajnos a folyamat azon reszére (kiket engedünk be illetve kik szökmek be) volt rálátásom...Amúgy egy dolgot tisztázzunk: én Orbánt egyaltalan nem dicsőítem, pont elég kárt okozott ő is (személyesen a családomnak is ugyanis az ő 98-02es ténykedése vezetett oda hogy el kellett adni a gyógyszertárunkat), nekem az a bajom hogy nincs senki akire rá lehetne bizni az országot.migránskérdés elég visszás, éveken átírtam, hogy OV mond egy dolgot majd a gyakorlatban más történik. hónapokkal ezelőtt Jóskának is levezettem ksh-s adatok alapján, hogy sose engedtünk be annyi migránst, mint 2019-ben. Ráadásul, ha ténylegesen tudnátok, hogy kik kapnak hosszútávú engedélyeket sőt ad absurdom a legkomolyabb jogállást is, akkor hirtelen nem gondolnátok úgy, hogy kiállt ebben bármiben is. Konkrétan gerjeszti ezt a folyamatot, csak nem veri nagy dobra sőt bort iszik, vizet prédikál, mint egy jó keresztény.
davemayer
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Este megint lesz OV bejelentés.
több mint 5 éve
Amúgy egy dolgot tisztázzunk: én Orbánt egyaltalan nem dicsőítem, pont elég kárt okozott ő is (személyesen a családomnak is ugyanis az ő 98-02es ténykedése vezetett oda hogy el kellett adni a gyógyszertárunkat), nekem az a bajom hogy nincs senki akire rá lehetne bizni az országot.??????????????????????????????????????????????????????????????????
davemayer
ha van profit, akkor jöhet a migráns? vagy miért is kellene elnézést kérnünk? Hogy több éves, menekülttáborokban készített, majd retusált képekkel telenyomták az országot? Generálva egy nem létező veszélyt/ellenséget, ezzel tovább növelve a magyarok egy részében meglévő ellenszenvet/rasszizmust?
g7.hu/kozelet/20190116/59-orszagbol-jott-magyarorszagra-a-huszezer-letelepedesi-kotvenyes/
Tényleg kíváncsi vagyok, miért, miben volt igaza.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Amúgy egy dolgot tisztázzunk: én Orbánt egyaltalan nem dicsőítem, pont elég kárt okozott ő is (személyesen a családomnak is ugyanis az ő 98-02es ténykedése vezetett oda hogy el kellett adni a gyógyszertárunkat), nekem az a bajom hogy nincs senki akire rá lehetne bizni az országot.migránskérdés elég visszás, éveken átírtam, hogy OV mond egy dolgot majd a gyakorlatban más történik. hónapokkal ezelőtt Jóskának is levezettem ksh-s adatok alapján, hogy sose engedtünk be annyi migránst, mint 2019-ben. Ráadásul, ha ténylegesen tudnátok, hogy kik kapnak hosszútávú engedélyeket sőt ad absurdom a legkomolyabb jogállást is, akkor hirtelen nem gondolnátok úgy, hogy kiállt ebben bármiben is. Konkrétan gerjeszti ezt a folyamatot, csak nem veri nagy dobra sőt bort iszik, vizet prédikál, mint egy jó keresztény.
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Amúgy egy dolgot tisztázzunk: én Orbánt egyaltalan nem dicsőítem, pont elég kárt okozott ő is (személyesen a családomnak is ugyanis az ő 98-02es ténykedése vezetett oda hogy el kellett adni a gyógyszertárunkat), nekem az a bajom hogy nincs senki akire rá lehetne bizni az országot.Migráns kérdésben is hol tartanánk ha anno nem áll ki a döntése mellett? Utólag nem látom amúgy hogy bárki elnézést kérne tőle vagy legalább elismerné hogy igenis igaza van/volt a migráns politikával.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Egyebként sosem értettem hogy miért Orbánt szidja mindenki, hiszen ha nincs 2006 és Gyurcsány akkor sosincs 2/3 a fidesznek - aztán meg csodalkoztok ha kisgomboc azt csinalt amit akart, kivancsi lennek hany politikus ne konzervalta volna a hatalmat illetve a tulzott politikait nem konvertálta volna gazdaságivá.ebben nincs vita közöttünk, hogy Gyurcsánynak köszönhető a 2010-es 2/3.
davemayer
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Neked lehet, nekem nem, nekem a magyar politikáról a vakok között félszemű a kiraly jut eszembe - te meg a vakokat favorizálod. Ez a probléma a demokráciával, hogy ha 51-49 az arány akkor a 49 szerint vilagvege van, az 51 szerint meg nagyjából minden ok. Legalabbis Mo ma ez a helyzet.azért az több, mint érdekes, hogy egy "elk*rtuk" felvétel miatt visszavonulást követelsz, viszont mikor egy ember, saját maga is nyíltan elismerten, mindent felszánt, ami nem a kedve szerint van, az rendben van szerinted. A mindent alatt a demokratikus intézményeket, a sajtót, a kultúrát stb, mindent lehet érteni. Elég érdekes az ingerküszöböd, vhogy a szálka és gerenda esete ugrik be.Mondd azt hogy nem ő irányitja a baloldalt. Nem az "elmúltnyócév" miatt gyurcsányozok hanem hogy az az ember nem hogy nem lett kirekesztve hanem beintett mindenkinek mert tudta hogy nélküle nincs baloldal, tudta hogy csak várnia kell. És ez hogy nem vonultattták vissza a politikától, ez az ami engem végtelenül felbasz. Ha Orbánról lesz egy hasonló felvétel, tőle is elvárnám hogy onnantól egy lyukban élje le az eletet a nyilvanossagtol visszavonultan.Sztem ezentúl hagyd el ezt az egészet Sobri, semmi értelme nincs, ők neked elismerni nem fognak semmit, kőbe vannak vésve itt a dolgok.Azért ez is vicces.. Te írod, hogy nem érdemes velünk foglalkozni amikor még 10+ év után is max a gyurcsányozásra futja, ráadásul egy olyan közegben ahol valószínű alig van Gyurcsány szavazó. 😊 De persze mi nem látjuk a fától az erdőt, nyilván.
Remélem egy párhuzamos univerzumban Gyurcsány (mondanám hogy bárki más a baloldalról, de sajnos az is ő) hatékonyan megfékezte azt ami a világon senkinek sem sikerül.
davemayer
Szesze
Ezért mondom hogy amíg ő ott van addig nem lesz normalis baloldal, de tudom, vicc vagyok, sok sikert hozzá.
davemayer
csebi
Egyebként sosem értettem hogy miért Orbánt szidja mindenki, hiszen ha nincs 2006 és Gyurcsány akkor sosincs 2/3 a fidesznek - aztán meg csodalkoztok ha kisgomboc azt csinalt amit akart, kivancsi lennek hany politikus ne konzervalta volna a hatalmat illetve a tulzott politikait nem konvertálta volna gazdaságivá.
Igaza van sajnos Sobrinak, még mindig álomvilagban éltek, nem vagytok képesek politikus aggyal gondolkodni. Melyik politikusnak nem a hatalom megszerzése a célja pl?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Offtopic, de pont ezekért kerültem el messziről az élő pokert és maradtam meg netes profinak. Kis szinteken is olyan mutyizások mentek, amihez nem volt gyomrom.Mondjuk ez is emberfuggo a jelek szerint, mert en sajat poker klubot alapitottam, az orszagban hivatalosan az volt a 2.akkor. Volt a szegedi Nut Card Club, meg az enyem azt kesz. Pesten a Maverick felhivatalos formaban es a Zappa. Ebbol 3 helyen full tisztan mentek a dolgok, soha nem volt csalas, a rake is jatekosbarat volt, mert a tulaj ertette hogy ez egy szolgaltatas es o van a jatekosert.1984-t olvastam, a fonokrol szolot nem.De.
En nem mondtam, hogy Gyurcsanyos idoket szeretnek. Fideszre szavaztam miota szavazhatok mindig (90es evek)..aztan ez elmult az utobbi 2 valasztasnal mar nem birta ezt a gyomrom.
Felolem lehet jobb vagy bal oldali csak vegre induljunk meg felfele es ne csak duma legyen es lopas. Es leginkabb kovetkezetes legyen barki is lesz, a korrupciot uldozze azt nalam piros pontot kapott. Es legyen felelos a hibaert, ne tusoljunk minden szart egymas ala, ne mutyizzunk es legyen vege mar az atkos maradvanyainak.
Es bar sport buzi vagyok, de ezt a foci szarsagot fejezzuk be, max ontsek be az utanpotlasba ertelmesen (edzokepzesbe is a korosztalyokban) aztan 10-15 ev mulva lassuk mi lett belole. De ne tartsunk mar fent BL csapatot allami penzekbol, ez nem 1990 elotti idoszak.
topin
Kádár-korszak 2.0.
A többi amit írsz elméletben csodaszép, a gyakorlatban életszerűtlen.
Egyszerűen nem így működik a (magyar) politika. Se.
Ha már eszembe jutott a póker:
Tudom te inkább netes vagy, de én végigtoltam a teljes pókerboomot élőben. Mivel én kamaszkoromtól kártyáztam baráti társaságokban, strigókkal a Rákóczin vagy sakkozókkal, öregekkel a Majorban, Ligetben, így kész Kánaán volt amikor felkapottá vált a póker, és beindult.
Hivatalosan 2005-6-ban indult a Tropiból, Tóth Ricsiék, Taxis ZCsaba, Hummeres Józsi, őket te is ismered. Privát partikban is voltam.
Mindenhol csaltak.
Vagy próbáltak csalni. Ha nem is olyan profin, mint a Biri/Móger féle "klubban", ahová Kínából rendelték a pakli+uv lámpa+speckó szemüveg szetteket, vagy Újpalotán a volt Colosseum diszkóban, ahova pont a "profik" mentek ki a jattos cigányokat szervezetten lehúzkodni, hanem a versenyeken az összejátszások, a teamek, az egymásra nem emelések, a kártyajelölések, kártyalopkodások, szünetben zsetonlopkodások, a szervezők által adott plusz zseton (egyszer a Lurdyban eldurrant az agyam, és leszámoltattam a döntő asztal zsetonjait nem rebuyos versenyen, és hogy-hogynem 15 beülőnyivel volt több, mint ahány az indulók számából következett volna, nyilván nem lehetett rábizonyítani a "ház játékosaira", de tanulságos volt és nekik felettébb kínos, de ennyi), a cash gameken a közös kasszázás, laplekommunikálások, körmözés, mögémászkálás, privát partikban még ezerféle módon, te is olvastál néhányról a már behalt ophu fórumon, de mivel pénzről volt szó mindig próbáltak csalni.
És 10-20-100ezer forintokról volt szó, nem 100 milliókról, milliárdokról.
Amikor a "hero" a politikai játszótérre lép ugyanezt teszi, ráadásul a motiváció is száz meg ezerszeres.
Ha a 10-100ezrekért a trógerek mindent bevetnek, akkor a 10-100 milliókért milliárdokért azt hiszed nem fognak?
Dehogynem.
Sobri Jóska
A negyedik tulaja lett megvalasztva a Pokerszovetseg elnokenek, benne voltak ilyen ambiciok, bennunk nem. Na nala mindig volt csalas, mindig ordas nagy volt a rake,fee es mindig oncelu volt. Kesobb Fiastyukba is mentek, meg Lurdyba, Dunaba is. Valahogy mindig konnyunek talaltatott a mutatvany, vagy torvenyileg vagy mashogy. De a Lurdyba, Dunaba masik termek is mukodtek nem azonos idokben, szoval nem osszekeverni a tulajokat 😊
A kinai kartyakrol annyit, hogy engem hivtak fel eloszor ezzel, hogy itt van tessek hasznaljam a sajat termembe. Jo baratom volt a telefonalo, a fradi egyik szurkolotaboranak elismert tagja. Sajnos azota nincs az elok soraban mar. Visszautasitottam nyilvan. Mert nem mindenki olyan amit felsoroltal. Utana hallottam, hogy voltak akik megvettek.
Az en termem meg a szegedi az makulatlan hiru volt, annyira hogy orszagszerte hivtak minket tarsrendezonek 200-300 fos esemenyt osszedobni 2-3 napos formaban. Kb egy BPO szintje kisebb buy in mellett. Ide aztan jottek az orszagbol ketes hiru zsugasok is, meg a pokeresek apraja-nagyja barhol is szerveztuk meg az orszagba, de mindenki jol viselkedett minden alkalommal kivetel nelkul.
Szoval egesz biztosan tudom hogy letezik olyan amirol en irok, es nem a mutyi a kizsakmanyolas, lehuzas a mozgatorugo hanem a tenniakaras, az alkotas, a szolgaltatas es nem csak olyan letezik amit te irsz le. De nyilvan egyenfuggo kibol mi lesz amikor ott a dontes pillanata.
topin
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
Azért közülük szerintem 95% Kádárt választaná...Inkább Rákosi vagy KádárKicsit olyan, mintha mondjuk Rákosi és Szálasi között kéne dönteni, nem? 😆Igaza van Davenek normális körülmények közt nagyon régóta nem szabadna már Fletónak a közéletben lennie.., de nem véletlen van ott mert Orbán pontosan tudja h ő az az ember aki ellen mindig nyerhet annyira elutasított .azért az több, mint érdekes, hogy egy "elk*rtuk" felvétel miatt visszavonulást követelsz, viszont mikor egy ember, saját maga is nyíltan elismerten, mindent felszánt, ami nem a kedve szerint van, az rendben van szerinted. A mindent alatt a demokratikus intézményeket, a sajtót, a kultúrát stb, mindent lehet érteni. Elég érdekes az ingerküszöböd, vhogy a szálka és gerenda esete ugrik be.Mondd azt hogy nem ő irányitja a baloldalt. Nem az "elmúltnyócév" miatt gyurcsányozok hanem hogy az az ember nem hogy nem lett kirekesztve hanem beintett mindenkinek mert tudta hogy nélküle nincs baloldal, tudta hogy csak várnia kell. És ez hogy nem vonultattták vissza a politikától, ez az ami engem végtelenül felbasz. Ha Orbánról lesz egy hasonló felvétel, tőle is elvárnám hogy onnantól egy lyukban élje le az eletet a nyilvanossagtol visszavonultan.Sztem ezentúl hagyd el ezt az egészet Sobri, semmi értelme nincs, ők neked elismerni nem fognak semmit, kőbe vannak vésve itt a dolgok.Azért ez is vicces.. Te írod, hogy nem érdemes velünk foglalkozni amikor még 10+ év után is max a gyurcsányozásra futja, ráadásul egy olyan közegben ahol valószínű alig van Gyurcsány szavazó. 😊 De persze mi nem látjuk a fától az erdőt, nyilván.
Remélem egy párhuzamos univerzumban Gyurcsány (mondanám hogy bárki más a baloldalról, de sajnos az is ő) hatékonyan megfékezte azt ami a világon senkinek sem sikerül.
davemayer
Szesze
Ezért mondom hogy amíg ő ott van addig nem lesz normalis baloldal, de tudom, vicc vagyok, sok sikert hozzá.
davemayer
csebi
Neked is igazad van mert normális körülmények közt már régen elkelett volna zavarni Orbánt.
Addig egy helyben toporgás lesz míg nem lépünk végre át ezen a két kapitális faszon.
nando89
warr_b
Heisman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Inkább Rákosi vagy KádárKicsit olyan, mintha mondjuk Rákosi és Szálasi között kéne dönteni, nem? 😆Igaza van Davenek normális körülmények közt nagyon régóta nem szabadna már Fletónak a közéletben lennie.., de nem véletlen van ott mert Orbán pontosan tudja h ő az az ember aki ellen mindig nyerhet annyira elutasított .azért az több, mint érdekes, hogy egy "elk*rtuk" felvétel miatt visszavonulást követelsz, viszont mikor egy ember, saját maga is nyíltan elismerten, mindent felszánt, ami nem a kedve szerint van, az rendben van szerinted. A mindent alatt a demokratikus intézményeket, a sajtót, a kultúrát stb, mindent lehet érteni. Elég érdekes az ingerküszöböd, vhogy a szálka és gerenda esete ugrik be.Mondd azt hogy nem ő irányitja a baloldalt. Nem az "elmúltnyócév" miatt gyurcsányozok hanem hogy az az ember nem hogy nem lett kirekesztve hanem beintett mindenkinek mert tudta hogy nélküle nincs baloldal, tudta hogy csak várnia kell. És ez hogy nem vonultattták vissza a politikától, ez az ami engem végtelenül felbasz. Ha Orbánról lesz egy hasonló felvétel, tőle is elvárnám hogy onnantól egy lyukban élje le az eletet a nyilvanossagtol visszavonultan.Sztem ezentúl hagyd el ezt az egészet Sobri, semmi értelme nincs, ők neked elismerni nem fognak semmit, kőbe vannak vésve itt a dolgok.Azért ez is vicces.. Te írod, hogy nem érdemes velünk foglalkozni amikor még 10+ év után is max a gyurcsányozásra futja, ráadásul egy olyan közegben ahol valószínű alig van Gyurcsány szavazó. 😊 De persze mi nem látjuk a fától az erdőt, nyilván.
davemayer
Szesze
davemayer
csebi
Neked is igazad van mert normális körülmények közt már régen elkelett volna zavarni Orbánt.
Addig egy helyben toporgás lesz míg nem lépünk végre át ezen a két kapitális faszon.
nando89
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
m.facebook.com/131797633528377/posts/4550613688313394/?app=fbl
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
öcsémnek megjött a negatív teszt a karantén utánAz jó, legalább megnyugodhat valamelyest
Negritis
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
öcsémnek megjött a negatív teszt a karantén után
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
24.hu/belfold/2020/11/03/koronavirus-szlavik-janos-statisztika-halalozas-lelegeztetogep/
több mint 5 éve
Mindenki szépen fogja vissza magát, ne felejtsétek az eddig elért sikereket:a brazilokhoz itt sem érünk fel, ahogy a fradi se
-a Fradi BL szintű
-az infláció világbajnok
-a lecsó Európa bajnoki
Az, hogy több ezer honfitársunknak meg kell emiatt halnia, hát na, bummm.
Az ellenzék amúgy is csak akadályozza még ezt a védekezést is.
Vrij6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Mondjuk ez is emberfuggo a jelek szerint, mert en sajat poker klubot alapitottam, az orszagban hivatalosan az volt a 2.akkor. Volt a szegedi Nut Card Club, meg az enyem azt kesz. Pesten a Maverick felhivatalos formaban es a Zappa. Ebbol 3 helyen full tisztan mentek a dolgok, soha nem volt csalas, a rake is jatekosbarat volt, mert a tulaj ertette hogy ez egy szolgaltatas es o van a jatekosert.1984-t olvastam, a fonokrol szolot nem.De.
En nem mondtam, hogy Gyurcsanyos idoket szeretnek. Fideszre szavaztam miota szavazhatok mindig (90es evek)..aztan ez elmult az utobbi 2 valasztasnal mar nem birta ezt a gyomrom.
Felolem lehet jobb vagy bal oldali csak vegre induljunk meg felfele es ne csak duma legyen es lopas. Es leginkabb kovetkezetes legyen barki is lesz, a korrupciot uldozze azt nalam piros pontot kapott. Es legyen felelos a hibaert, ne tusoljunk minden szart egymas ala, ne mutyizzunk es legyen vege mar az atkos maradvanyainak.
Es bar sport buzi vagyok, de ezt a foci szarsagot fejezzuk be, max ontsek be az utanpotlasba ertelmesen (edzokepzesbe is a korosztalyokban) aztan 10-15 ev mulva lassuk mi lett belole. De ne tartsunk mar fent BL csapatot allami penzekbol, ez nem 1990 elotti idoszak.
topin
Kádár-korszak 2.0.
A többi amit írsz elméletben csodaszép, a gyakorlatban életszerűtlen.
Egyszerűen nem így működik a (magyar) politika. Se.
Ha már eszembe jutott a póker:
Tudom te inkább netes vagy, de én végigtoltam a teljes pókerboomot élőben. Mivel én kamaszkoromtól kártyáztam baráti társaságokban, strigókkal a Rákóczin vagy sakkozókkal, öregekkel a Majorban, Ligetben, így kész Kánaán volt amikor felkapottá vált a póker, és beindult.
Hivatalosan 2005-6-ban indult a Tropiból, Tóth Ricsiék, Taxis ZCsaba, Hummeres Józsi, őket te is ismered. Privát partikban is voltam.
Mindenhol csaltak.
Vagy próbáltak csalni. Ha nem is olyan profin, mint a Biri/Móger féle "klubban", ahová Kínából rendelték a pakli+uv lámpa+speckó szemüveg szetteket, vagy Újpalotán a volt Colosseum diszkóban, ahova pont a "profik" mentek ki a jattos cigányokat szervezetten lehúzkodni, hanem a versenyeken az összejátszások, a teamek, az egymásra nem emelések, a kártyajelölések, kártyalopkodások, szünetben zsetonlopkodások, a szervezők által adott plusz zseton (egyszer a Lurdyban eldurrant az agyam, és leszámoltattam a döntő asztal zsetonjait nem rebuyos versenyen, és hogy-hogynem 15 beülőnyivel volt több, mint ahány az indulók számából következett volna, nyilván nem lehetett rábizonyítani a "ház játékosaira", de tanulságos volt és nekik felettébb kínos, de ennyi), a cash gameken a közös kasszázás, laplekommunikálások, körmözés, mögémászkálás, privát partikban még ezerféle módon, te is olvastál néhányról a már behalt ophu fórumon, de mivel pénzről volt szó mindig próbáltak csalni.
És 10-20-100ezer forintokról volt szó, nem 100 milliókról, milliárdokról.
Amikor a "hero" a politikai játszótérre lép ugyanezt teszi, ráadásul a motiváció is száz meg ezerszeres.
Ha a 10-100ezrekért a trógerek mindent bevetnek, akkor a 10-100 milliókért milliárdokért azt hiszed nem fognak?
Dehogynem.
Sobri Jóska
A negyedik tulaja lett megvalasztva a Pokerszovetseg elnokenek, benne voltak ilyen ambiciok, bennunk nem. Na nala mindig volt csalas, mindig ordas nagy volt a rake,fee es mindig oncelu volt. Kesobb Fiastyukba is mentek, meg Lurdyba, Dunaba is. Valahogy mindig konnyunek talaltatott a mutatvany, vagy torvenyileg vagy mashogy. De a Lurdyba, Dunaba masik termek is mukodtek nem azonos idokben, szoval nem osszekeverni a tulajokat 😊
A kinai kartyakrol annyit, hogy engem hivtak fel eloszor ezzel, hogy itt van tessek hasznaljam a sajat termembe. Jo baratom volt a telefonalo, a fradi egyik szurkolotaboranak elismert tagja. Sajnos azota nincs az elok soraban mar. Visszautasitottam nyilvan. Mert nem mindenki olyan amit felsoroltal. Utana hallottam, hogy voltak akik megvettek.
Az en termem meg a szegedi az makulatlan hiru volt, annyira hogy orszagszerte hivtak minket tarsrendezonek 200-300 fos esemenyt osszedobni 2-3 napos formaban. Kb egy BPO szintje kisebb buy in mellett. Ide aztan jottek az orszagbol ketes hiru zsugasok is, meg a pokeresek apraja-nagyja barhol is szerveztuk meg az orszagba, de mindenki jol viselkedett minden alkalommal kivetel nelkul.
Szoval egesz biztosan tudom hogy letezik olyan amirol en irok, es nem a mutyi a kizsakmanyolas, lehuzas a mozgatorugo hanem a tenniakaras, az alkotas, a szolgaltatas es nem csak olyan letezik amit te irsz le. De nyilvan egyenfuggo kibol mi lesz amikor ott a dontes pillanata.
több mint 5 éve
Szar és a fos tipikus esete igen ..😊Kicsit olyan, mintha mondjuk Rákosi és Szálasi között kéne dönteni, nem? 😆Igaza van Davenek normális körülmények közt nagyon régóta nem szabadna már Fletónak a közéletben lennie.., de nem véletlen van ott mert Orbán pontosan tudja h ő az az ember aki ellen mindig nyerhet annyira elutasított .azért az több, mint érdekes, hogy egy "elk*rtuk" felvétel miatt visszavonulást követelsz, viszont mikor egy ember, saját maga is nyíltan elismerten, mindent felszánt, ami nem a kedve szerint van, az rendben van szerinted. A mindent alatt a demokratikus intézményeket, a sajtót, a kultúrát stb, mindent lehet érteni. Elég érdekes az ingerküszöböd, vhogy a szálka és gerenda esete ugrik be.Mondd azt hogy nem ő irányitja a baloldalt. Nem az "elmúltnyócév" miatt gyurcsányozok hanem hogy az az ember nem hogy nem lett kirekesztve hanem beintett mindenkinek mert tudta hogy nélküle nincs baloldal, tudta hogy csak várnia kell. És ez hogy nem vonultattták vissza a politikától, ez az ami engem végtelenül felbasz. Ha Orbánról lesz egy hasonló felvétel, tőle is elvárnám hogy onnantól egy lyukban élje le az eletet a nyilvanossagtol visszavonultan.Sztem ezentúl hagyd el ezt az egészet Sobri, semmi értelme nincs, ők neked elismerni nem fognak semmit, kőbe vannak vésve itt a dolgok.Azért ez is vicces.. Te írod, hogy nem érdemes velünk foglalkozni amikor még 10+ év után is max a gyurcsányozásra futja, ráadásul egy olyan közegben ahol valószínű alig van Gyurcsány szavazó. 😊 De persze mi nem látjuk a fától az erdőt, nyilván.
davemayer
Szesze
davemayer
csebi
nando89
warr_b
több mint 5 éve
Mindenki szépen fogja vissza magát, ne felejtsétek az eddig elért sikereket:-a Fradi BL szintű
-az infláció világbajnok
-a lecsó Európa bajnoki
Az, hogy több ezer honfitársunknak meg kell emiatt halnia, hát na, bummm.
Az ellenzék amúgy is csak akadályozza még ezt a védekezést is.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Kicsit olyan, mintha mondjuk Rákosi és Szálasi között kéne dönteni, nem? 😆Igaza van Davenek normális körülmények közt nagyon régóta nem szabadna már Fletónak a közéletben lennie.., de nem véletlen van ott mert Orbán pontosan tudja h ő az az ember aki ellen mindig nyerhet annyira elutasított .azért az több, mint érdekes, hogy egy "elk*rtuk" felvétel miatt visszavonulást követelsz, viszont mikor egy ember, saját maga is nyíltan elismerten, mindent felszánt, ami nem a kedve szerint van, az rendben van szerinted. A mindent alatt a demokratikus intézményeket, a sajtót, a kultúrát stb, mindent lehet érteni. Elég érdekes az ingerküszöböd, vhogy a szálka és gerenda esete ugrik be.Mondd azt hogy nem ő irányitja a baloldalt. Nem az "elmúltnyócév" miatt gyurcsányozok hanem hogy az az ember nem hogy nem lett kirekesztve hanem beintett mindenkinek mert tudta hogy nélküle nincs baloldal, tudta hogy csak várnia kell. És ez hogy nem vonultattták vissza a politikától, ez az ami engem végtelenül felbasz. Ha Orbánról lesz egy hasonló felvétel, tőle is elvárnám hogy onnantól egy lyukban élje le az eletet a nyilvanossagtol visszavonultan.Sztem ezentúl hagyd el ezt az egészet Sobri, semmi értelme nincs, ők neked elismerni nem fognak semmit, kőbe vannak vésve itt a dolgok.Azért ez is vicces.. Te írod, hogy nem érdemes velünk foglalkozni amikor még 10+ év után is max a gyurcsányozásra futja, ráadásul egy olyan közegben ahol valószínű alig van Gyurcsány szavazó. 😊 De persze mi nem látjuk a fától az erdőt, nyilván.
davemayer
Szesze
davemayer
csebi
nando89

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Az èg kék, a helyzet istenes.
több mint 5 éve
én nem azt mondtam, hogy Davenak nincs igaza Fletóval kapcsolatban. én csak azt, hogy más mércével méri ezt a két embert.Igaza van Davenek normális körülmények közt nagyon régóta nem szabadna már Fletónak a közéletben lennie.., de nem véletlen van ott mert Orbán pontosan tudja h ő az az ember aki ellen mindig nyerhet annyira elutasított .azért az több, mint érdekes, hogy egy "elk*rtuk" felvétel miatt visszavonulást követelsz, viszont mikor egy ember, saját maga is nyíltan elismerten, mindent felszánt, ami nem a kedve szerint van, az rendben van szerinted. A mindent alatt a demokratikus intézményeket, a sajtót, a kultúrát stb, mindent lehet érteni. Elég érdekes az ingerküszöböd, vhogy a szálka és gerenda esete ugrik be.Mondd azt hogy nem ő irányitja a baloldalt. Nem az "elmúltnyócév" miatt gyurcsányozok hanem hogy az az ember nem hogy nem lett kirekesztve hanem beintett mindenkinek mert tudta hogy nélküle nincs baloldal, tudta hogy csak várnia kell. És ez hogy nem vonultattták vissza a politikától, ez az ami engem végtelenül felbasz. Ha Orbánról lesz egy hasonló felvétel, tőle is elvárnám hogy onnantól egy lyukban élje le az eletet a nyilvanossagtol visszavonultan.Sztem ezentúl hagyd el ezt az egészet Sobri, semmi értelme nincs, ők neked elismerni nem fognak semmit, kőbe vannak vésve itt a dolgok.Azért ez is vicces.. Te írod, hogy nem érdemes velünk foglalkozni amikor még 10+ év után is max a gyurcsányozásra futja, ráadásul egy olyan közegben ahol valószínű alig van Gyurcsány szavazó. 😊 De persze mi nem látjuk a fától az erdőt, nyilván.
davemayer
Szesze
davemayer
csebi
nando89
több mint 5 éve
Igaza van Davenek normális körülmények közt nagyon régóta nem szabadna már Fletónak a közéletben lennie.., de nem véletlen van ott mert Orbán pontosan tudja h ő az az ember aki ellen mindig nyerhet annyira elutasított .azért az több, mint érdekes, hogy egy "elk*rtuk" felvétel miatt visszavonulást követelsz, viszont mikor egy ember, saját maga is nyíltan elismerten, mindent felszánt, ami nem a kedve szerint van, az rendben van szerinted. A mindent alatt a demokratikus intézményeket, a sajtót, a kultúrát stb, mindent lehet érteni. Elég érdekes az ingerküszöböd, vhogy a szálka és gerenda esete ugrik be.Mondd azt hogy nem ő irányitja a baloldalt. Nem az "elmúltnyócév" miatt gyurcsányozok hanem hogy az az ember nem hogy nem lett kirekesztve hanem beintett mindenkinek mert tudta hogy nélküle nincs baloldal, tudta hogy csak várnia kell. És ez hogy nem vonultattták vissza a politikától, ez az ami engem végtelenül felbasz. Ha Orbánról lesz egy hasonló felvétel, tőle is elvárnám hogy onnantól egy lyukban élje le az eletet a nyilvanossagtol visszavonultan.Sztem ezentúl hagyd el ezt az egészet Sobri, semmi értelme nincs, ők neked elismerni nem fognak semmit, kőbe vannak vésve itt a dolgok.Azért ez is vicces.. Te írod, hogy nem érdemes velünk foglalkozni amikor még 10+ év után is max a gyurcsányozásra futja, ráadásul egy olyan közegben ahol valószínű alig van Gyurcsány szavazó. 😊 De persze mi nem látjuk a fától az erdőt, nyilván.
davemayer
Szesze
davemayer
csebi
több mint 5 éve
Nem írok semmit, mert megint elszabadul a banhammer. Maradjunk annyiban, hogy megérdemlik.azért az több, mint érdekes, hogy egy "elk*rtuk" felvétel miatt visszavonulást követelsz, viszont mikor egy ember, saját maga is nyíltan elismerten, mindent felszánt, ami nem a kedve szerint van, az rendben van szerinted. A mindent alatt a demokratikus intézményeket, a sajtót, a kultúrát stb, mindent lehet érteni. Elég érdekes az ingerküszöböd, vhogy a szálka és gerenda esete ugrik be.Mondd azt hogy nem ő irányitja a baloldalt. Nem az "elmúltnyócév" miatt gyurcsányozok hanem hogy az az ember nem hogy nem lett kirekesztve hanem beintett mindenkinek mert tudta hogy nélküle nincs baloldal, tudta hogy csak várnia kell. És ez hogy nem vonultattták vissza a politikától, ez az ami engem végtelenül felbasz. Ha Orbánról lesz egy hasonló felvétel, tőle is elvárnám hogy onnantól egy lyukban élje le az eletet a nyilvanossagtol visszavonultan.Sztem ezentúl hagyd el ezt az egészet Sobri, semmi értelme nincs, ők neked elismerni nem fognak semmit, kőbe vannak vésve itt a dolgok.Azért ez is vicces.. Te írod, hogy nem érdemes velünk foglalkozni amikor még 10+ év után is max a gyurcsányozásra futja, ráadásul egy olyan közegben ahol valószínű alig van Gyurcsány szavazó. 😊 De persze mi nem látjuk a fától az erdőt, nyilván.
davemayer
Szesze
davemayer
csebi