Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Dr Ternák Gábor szerint ez még mindig az első hullám, ráaádsul szerinte amíg a lakosság jelentős része nem fertőzödik át, addig ez itt lesz, utána van esély, hogy "belesimuljon" a szezonális betegségek sorába.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Na feleségem hazaért a suliból 37 fokos hőemelkedés elindult a karantén procedura.Ajaj, jobbulást! Ő tanárnő?
A gyerekek és én tünetmentesek. Neki a hőemelkedésen kívül izületi fájdalma van.
Janek
Mondjuk elég sok minden okozhat hőemelkedést, vagy konkrét kontakt volt esetleg?
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Kásler csak egy báb, nem döntnök.Mondjuk Káslerre össztüzet zúdít minden nem NER csecsen lógó médium plussz az emberek a maguk kis eszközeivel is elégetlenkednek vagy tüntetnek. Bármi jó, ami nem a csendes menetelés a vágóhídra.Azért arra elég kíváncsi leszek mi lesz az a szám ami atuti az ingerküszöböt. Már ha egyáltalán, vagy előbb jön el hogy a kórházak bedobjak a kulcsot.Mit jelent, hogy "átüti az ingerküszöböt"?
FLZOLI
Kinél? És ha átütötte, akkor? Morgolódik vagy puskával utcára vonul?
Ha 22-ben nem választják meg Orbánt az számít?
Vagy addig mit vársz az átütött ingerküszöbtől?
Sobri Jóska
De igen jó pár szarhazit már rég el kellett volna kergetni a hatalom közeléből.
FLZOLI
Nem oszt nem szoroz a személye.
A tüntetés teljesen haszontalan, pláne pandémia idején. Akárhol tüntetnek a világban amiatt, ami átüti az ingerküszöbüket (pl. kötelező maszkhordás), szart se számít.
Te csendesen menetelsz a vágóhídra?
Én biztosan nem. Nem csak látványos, teátrális, össznépi dolgok vannak, ami "bármi".
Senkit nem kell elkergetni. Szerencsére nem a középkorban élünk. Akkor téged is el lehetne kergetni a lakásodból, nőd mellől, bárhonnan.
Régóta meg akarom tőled kérdezni látva az állandó keserűségedet, hogy mégis, konkrétan mit vársz és kitől?
több mint 5 éve
Mondjuk Káslerre össztüzet zúdít minden nem NER csecsen lógó médium plussz az emberek a maguk kis eszközeivel is elégetlenkednek vagy tüntetnek. Bármi jó, ami nem a csendes menetelés a vágóhídra.Azért arra elég kíváncsi leszek mi lesz az a szám ami atuti az ingerküszöböt. Már ha egyáltalán, vagy előbb jön el hogy a kórházak bedobjak a kulcsot.Mit jelent, hogy "átüti az ingerküszöböt"?
FLZOLI
Sobri Jóska
De igen jó pár szarhazit már rég el kellett volna kergetni a hatalom közeléből.
több mint 5 éve
Azért arra elég kíváncsi leszek mi lesz az a szám ami atuti az ingerküszöböt. Már ha egyáltalán, vagy előbb jön el hogy a kórházak bedobjak a kulcsot.Mit jelent, hogy "átüti az ingerküszöböt"?
FLZOLI
több mint 5 éve
Na feleségem hazaért a suliból 37 fokos hőemelkedés elindult a karantén procedura.A gyerekek és én tünetmentesek. Neki a hőemelkedésen kívül izületi fájdalma van.
több mint 5 éve
Így annyi van, amennyit akarnak 😊Azért arra elég kíváncsi leszek mi lesz az a szám ami atuti az ingerküszöböt. Már ha egyáltalán, vagy előbb jön el hogy a kórházak bedobjak a kulcsot.www.facebook.com/polgarsandornyilvanos/videos/3490489394372562
FLZOLI
egy ilyen mondat után nem lesz olyan szám ...
Negritis
több mint 5 éve
Nono, számíthatjak őket a szavazólapokon is, szóval jogos amit mond, hogyha megmurdelsz akkor halottnak számítanak 😊Azért arra elég kíváncsi leszek mi lesz az a szám ami atuti az ingerküszöböt. Már ha egyáltalán, vagy előbb jön el hogy a kórházak bedobjak a kulcsot.www.facebook.com/polgarsandornyilvanos/videos/3490489394372562
FLZOLI
Negritis
több mint 5 éve
Azért arra elég kíváncsi leszek mi lesz az a szám ami atuti az ingerküszöböt. Már ha egyáltalán, vagy előbb jön el hogy a kórházak bedobjak a kulcsot.
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Azért arra elég kíváncsi leszek mi lesz az a szám ami atuti az ingerküszöböt. Már ha egyáltalán, vagy előbb jön el hogy a kórházak bedobjak a kulcsot.index.hu/belfold/2020/10/27/nyolcezer_aldozat_is_hihetetlenul_optimista_becsles/
FLZOLI
"EZEN IDŐ, VAGYIS SZEPTEMBER KÖZEPÉTŐL SZÁMÍTVA 18 HÉT ALATT ÖSSZESEN NYOLCEZER HALOTTAL SZÁMOLHATUNK. ÖSSZEHASONLÍTÁSKÉPPEN: TAVASZTÓL SZEPTEMBER KÖZEPÉIG VALAMIVEL TÖBB, MINT EZER ÁLDOZATA VOLT A VÍRUSNAK MAGYARORSZÁGON."
Ez a forgatókönyv meglehetősen optimista, erre tehát nem lehet építeni. A tetőpont ugyanis biztosan nem következik el három hét múlva, még akkor sem, ha holnap reggel mindenkit bedeszkáznak a lakásába és nem engednek ki senkit hetekig.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Azért arra elég kíváncsi leszek mi lesz az a szám ami atuti az ingerküszöböt. Már ha egyáltalán, vagy előbb jön el hogy a kórházak bedobjak a kulcsot.
több mint 5 éve
A forgótárcsás régi mosógépet én is használtam nagyon rég....😊Nekem a mosás volt mindig is a kedvenc/legkevésbé zavaró házimunka számomra... még akkor is ha mosdókagylós/manuális kádas áztatásról volt szó.Férfiak vagyunk, így elárulok egy titkot.80 Ft itt Zuglóban a kínainál, 120 a magyarnál. 250 az tényleg kemény 😊Én 650-ért vettem normális újramosható textilest (egy harmadikat, mert kettőt adott a cég - igaz abból elszakadt... így vettem egyet, és most megint van kettő)
ozibozi
Hogy mennyire véd, jobb-e/rosszabb-e, azt nyilván nem tudom megmondani, de haaz volt a kérdés, h spórolni akar az ember, akkor nyilván nem azt a kis kék szart kéne venni tizesével...
Igor
A férfi alsógatya egy nap színével, másik nap visszájával rendeltetésszerűen használható, de utána egy hétig még jó maszknak.....😊
csi77
Igor
Hajrá Bad Bones!
több mint 5 éve
24.hu/kulfold/2020/10/27/koronavirus-legrosszabb-forgatokonyv-halalozas-statisztika/
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Nekem a mosás volt mindig is a kedvenc/legkevésbé zavaró házimunka számomra... még akkor is ha mosdókagylós/manuális kádas áztatásról volt szó.Férfiak vagyunk, így elárulok egy titkot.80 Ft itt Zuglóban a kínainál, 120 a magyarnál. 250 az tényleg kemény 😊Én 650-ért vettem normális újramosható textilest (egy harmadikat, mert kettőt adott a cég - igaz abból elszakadt... így vettem egyet, és most megint van kettő)
ozibozi
Hogy mennyire véd, jobb-e/rosszabb-e, azt nyilván nem tudom megmondani, de haaz volt a kérdés, h spórolni akar az ember, akkor nyilván nem azt a kis kék szart kéne venni tizesével...
Igor
A férfi alsógatya egy nap színével, másik nap visszájával rendeltetésszerűen használható, de utána egy hétig még jó maszknak.....😊
csi77
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Hát én pont arra gondoltam, mert ha simán fordítva veszed fel, szorít......😊és ha kifordítod akkor még 1x ott van színével és visszájával 😀Férfiak vagyunk, így elárulok egy titkot.80 Ft itt Zuglóban a kínainál, 120 a magyarnál. 250 az tényleg kemény 😊Én 650-ért vettem normális újramosható textilest (egy harmadikat, mert kettőt adott a cég - igaz abból elszakadt... így vettem egyet, és most megint van kettő)
ozibozi
Igor
csi77
Negritis
Hajrá Bad Bones!
több mint 5 éve
Van negativ tesztjuk a 10.naprol sajat zsebből fizettékArra van hivatalos/gyakorlati info hogy meddig vagy fertoző?A hivatalos gyakorlat, hogy "a polgáros felelősségérzetében bízunk": A kollégámnál a kislány lett pozitív. A háziorvos még csak karantént sem javasolt a családban senkinek. Annyit mondott, hogy aki tud maradjon otthon a kislánnyal, a többiek éljék a napi rutint. A köllégám önkénetesen döntött úgy, hogy karanténba vonul. A kislánynak holnap jár le a karanténja, holnap utántól iskolába is mehet, ha akar. Arra a kérdésre, hogy tesztelik-e a kislányt mielőtt szabad jelzést kap az iskolába való visszatérésre, azt a választ kapta "hivatalosan", hogy "minek"? így vagy baszik a világra a kollégám, vagy zsebből kifizet 100+ rugót, hogy az egész családot letesztelje, vagy még otthon marad a biztonság kedvéért 1 hétig.
Mert ugye az ismeros csalad akinel a feleseget teszteltek es pozitiv lett de a csalad tobbi tagjat nem tesztelte a rendszer mert volt hőemelkedésuk...
Szoval ők 10 nap utan megszabadultak a piros papirtol es tegnap maris kontaktolt
Janek
Ennek a kollégámnak a bátyja egyébként a múltkor is említett győri osztályvezető főorvos. Pár napja egy életmentő műtétet kellett végeznie, és a protokoll szerint nem műthető senki covid teszt nélkül. De mivel kvóta van a covid tesztre vonatkozóan (jól értitek, a kórházakban!!! van teszt kvóta, az ész megáll), ezért megműtötték teszt nélkül. A műtét sikerül, az osztály dolgozói, beleértve a műtőben dolgozó személyzetet pedig bíznak benne, hogy a páciens nem covidos....
peterk2005
több mint 5 éve
80 Ft itt Zuglóban a kínainál, 120 a magyarnál. 250 az tényleg kemény 😊Augusztusban ennyi volt, a Gellért hegy lakosságanak vásárlóereje felviszi az árszínvonalat😊
ozibozi
több mint 5 éve
és ha kifordítod akkor még 1x ott van színével és visszájával 😀Férfiak vagyunk, így elárulok egy titkot.80 Ft itt Zuglóban a kínainál, 120 a magyarnál. 250 az tényleg kemény 😊Én 650-ért vettem normális újramosható textilest (egy harmadikat, mert kettőt adott a cég - igaz abból elszakadt... így vettem egyet, és most megint van kettő)
ozibozi
Igor
csi77
több mint 5 éve
Férfiak vagyunk, így elárulok egy titkot.80 Ft itt Zuglóban a kínainál, 120 a magyarnál. 250 az tényleg kemény 😊Én 650-ért vettem normális újramosható textilest (egy harmadikat, mert kettőt adott a cég - igaz abból elszakadt... így vettem egyet, és most megint van kettő)
ozibozi
Igor
Hajrá Bad Bones!
több mint 5 éve
Állig felfegyverkezve várjuk a koronavírus-járvány második hullámát - fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország című műsorában. A kormányfő kiemelte: "okosabbak vagyunk, mint voltunk", mert van tapasztalat. "Márciusban csak néztünk ki a fejünkből, hogy mifajta vírus ez, honnan jött (...). Most már azért sok hónapnyi tapasztalat is van a hátunk mögött, meg van egy nemzeti konzultációnk is" - mondta, hangsúlyozva: a védekezés sikere azon is múlik, hogy az emberek támogatják-e az intézkedéseket. (2020. szept. 4.)Miért hiszed, hogy az a siker neki, mint ami neked?
nagylaza
Hogy érték el, hogy a migráns egyenlő lett a patás ördöggel? Úgy, hogy teleplakátolták az országot, és nyomatták a híradóban a nőket erőszakoló, meg öngyilkos merényleteket elkövető migráns sztorikat. Arányaiban a nőket erőszakoló migráns ritkább, mint a covidtól súlyosan megbetegedő fiatal gyerek. Ha három hétig azzal indulna az esti hiradó, hogy kórházban fekvő, lélegeztetőre kapcsolt kisgyereket mutogatnak a váróban síró anyával, szerinted nem lenne foganatja? Állítom neked, hogy tízből nyolc család kikötné otthon a gyereket, hogy nem mész sehová. 😊És ebben mi lenne a haszon?
peterk2005
A múltkor levezettem: lesz mondjuk 45ezer halott, nagyrészük idős nyugdíjas. Belefér.
Összeomló, leálló gazdaság: nem fér bele.
több mint 5 éve
80 Ft itt Zuglóban a kínainál, 120 a magyarnál. 250 az tényleg kemény 😊Én 650-ért vettem normális újramosható textilest (egy harmadikat, mert kettőt adott a cég - igaz abból elszakadt... így vettem egyet, és most megint van kettő)
ozibozi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Valóban, végül is perceként találkozik fertőzött emberekkel, míg a járvány előtt óránként ha sikerült 😉80 Ft itt Zuglóban a kínainál, 120 a magyarnál. 250 az tényleg kemény 😊A járvány előtt 20 tf volt a gyógyszertárban. Szóval tényleg sokan kaszálnak rajta rengeteget.
ozibozi
bcsarli
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
80 Ft itt Zuglóban a kínainál, 120 a magyarnál. 250 az tényleg kemény 😊A járvány előtt 20 tf volt a gyógyszertárban. Szóval tényleg sokan kaszálnak rajta rengeteget.
ozibozi
több mint 5 éve
telex.hu/belfold/2020/10/27/kozossegi-kozlekedes-bkv-soforok-buszvezetok-utasokIlyenek mindennap vannak, Blahán vagy Keletinél felszáll, és megy a Bosnyákra vagy az Örsre. Egyik gyűjtőből a másikba. Hangja alapján vagy nem volt szomjas vagy alapból baj van a toronyban ha ennyi értelem van benne, hogy egy ilyen miatt így elkezd kiabálni.
Remek a színvonal
FLZOLI

több mint 5 éve
telex.hu/belfold/2020/10/27/kozossegi-kozlekedes-bkv-soforok-buszvezetok-utasokA neni biztos azt hitte Mordorig megy a busz 😀
Remek a színvonal
FLZOLI
Borbinho
Keressük a férfit, aki Érdről vitt el egy járművet október 18-án hajnalban, amit néhány óra múlva a XVIII. kerületben megtaláltunk. Az ügy pikantériája, hogy egy távolsági buszról beszélünk. 🚍Nem láttad a sárgabusz-tolvajt? ☎️112 #rendőrség https://t.co/ykaTbu1SiQ
— Magyar Rendőrség (@police_HU) October 27, 2020