Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 106
Viszont a jövőbe tekintve mi lesz az oltásellenesekkel, akik nem akarják majd beadatni maguknak a vakcinát?
Őket legyőzi a nyájimmunitás vagy mi?
Solymi
Mi lenne?
Nem mindegy annak, aki beoltatta magát?
Ha te beadatod nem kaphatod el, ergo számodra az aktuális kontaktod mindegy, hogy oltásellenes, oltáspárti, fertőző, nem fertőző, stb.
Mint a KGFB. Ha neked van, akkor mindegy a másiknak van e.

De ha egy oltásellenes ismerősöd miatt aggódsz, akkor az ő szemszögéből az van, hogy éli az életét, és a védekezésének hatékonyságától függően vagy elkapja vagy nem.

Pl. én maximálisan otthonmaradás és védekezéspárti vagyok, de ha február 1-től lenne orosz vakcina, én biztos nem szaladnék egyből beadatni magamnak, el tudok még üldögélni itthon fél évet, amíg több gyakorlati infó lesz azokról, akik első körben bevállalták.
Ha majd lesz rendesen protokollokon átesett, megbízható gyártótól érkező vakcina, akkor jöhet.
H1N1 ellen se oltatott mindenki, ahogy influenza ellen se.
Sobri Jóska
Nem aggódok értük, inkább az a problémám, hogy ők jelentenek kockázatot azokra akik vmilyen okból még nincsenek beoltva.
Solymi
Vagyis az oltásellenesek egymásra?
Ez legyen az ő bajuk.
Sobri Jóska
Nekem pl. nem javasolta az orvosom a betegségem miatt hogy beoltassam magam influenza ellen. Szóval nem csak oltásellenesek léteznek, akik magukat (és másokat) teszik ki kockázatnak a butaságukkal és azzal hogy nem oltatják be magukat.

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 408 — Do Your Job
937/6

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 600 — The Mathematician
 24.hu/belfold/2020/09/26/koronavirus-karanten-szeged-korhaz-szivsebeszet-zarlat/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
 www.youtube.com/watch?v=1zBHW1z1Arc

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
én 2 whiskey meg 1 Jäger után most pisszentettem 1 sört
empty taxi
Reméltem, hogy fölösleges külön rákérdeznem, és magadtól is megosztod az infót. Csalódnom kellett. Milyen viszki+milyen sör?
nagylaza
Teeling Small Batch, Carlsberg.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 670 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Mennyi alkesz boomer hihetetlen...

Szerkesztette: FLZOLI

több mint 5 éve
4 whisky, 4 palinka, kuzdok a korona ellen, mondjuk a vodka kimaradt amit Lukasenka ajanlott de ez van. Indulok traktorozni.
Vrij6
ha haver nem ment volna haza makóra akkor most én is pálinkáznék 😀
Negritis
elvitte az üveget?
csi77
nem iszok egyedül 😀
Negritis
Nyugi, mindenki így kezdi. Aztán kinövi.
nagylaza
nálam a kinövés pont fordítva jött 😀

több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 316 — beers & Packers
4 whisky, 4 palinka, kuzdok a korona ellen, mondjuk a vodka kimaradt amit Lukasenka ajanlott de ez van. Indulok traktorozni.
Vrij6
Negritis
elvitte az üveget?
csi77
nem iszok egyedül 😀
Negritis
Nyugi, mindenki így kezdi. Aztán kinövi.
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Vrij6
Negritis
elvitte az üveget?
csi77
nem iszok egyedül 😀
Negritis
Te is fiam, Butus!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Vrij6
Negritis
elvitte az üveget?
csi77
nem iszok egyedül 😀

több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 263 — Bears & Illinois fan
Vrij6
Negritis
elvitte az üveget?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 121 — #NoStress
Viszont a jövőbe tekintve mi lesz az oltásellenesekkel, akik nem akarják majd beadatni maguknak a vakcinát?
Solymi
Mi lenne?
Ha te beadatod nem kaphatod el, ergo számodra az aktuális kontaktod mindegy, hogy oltásellenes, oltáspárti, fertőző, nem fertőző, stb.

De ha egy oltásellenes ismerősöd miatt aggódsz, akkor az ő szemszögéből az van, hogy éli az életét, és a védekezésének hatékonyságától függően vagy elkapja vagy nem.

Pl. én maximálisan otthonmaradás és védekezéspárti vagyok, de ha február 1-től lenne orosz vakcina, én biztos nem szaladnék egyből beadatni magamnak, el tudok még üldögélni itthon fél évet, amíg több gyakorlati infó lesz azokról, akik első körben bevállalták.
Ha majd lesz rendesen protokollokon átesett, megbízható gyártótól érkező vakcina, akkor jöhet.
Sobri Jóska
Nem aggódok értük, inkább az a problémám, hogy ők jelentenek kockázatot azokra akik vmilyen okból még nincsenek beoltva.
Solymi
Vagyis az oltásellenesek egymásra?
Ez legyen az ő bajuk.

több mint 5 éve
Vrij6

több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 979
Solymi
Mi lenne?

Sobri Jóska
több mint 5 éve
OFF Bármennyire is nem hiszitek el, szombat este a társasház közgyűlési jegyzőkönyvének piszkozatát javítgatom. Ezt tette velem a járvány.
több mint 5 éve
empty taxi
Reméltem, hogy fölösleges külön rákérdeznem, és magadtól is megosztod az infót. Csalódnom kellett. Milyen viszki+milyen sör?
több mint 5 éve
Hiba volt nezokkel megrendezni, szokasos Orban fele PR az 500 jegy szonten hiba volt. Mint ahogy az osszes tavaszi intezkedes szinte, a moszani intezkedeseik meg annyira elvseszettek, hpgy tenyleg nem hoszem el, hogy emnyire hulyek lennenek, tehat tudatos rombolas es kapszkeltesre kell gondolnunk. Errol majd ha lesz idom talan irok reszletesen
diverdoc
Mielőtt belebonyolódsz valami Orbán-ellenes konteóba, ez azért sokkal egyszerűbb.
Hatalomban akarnak maradni.
Ennek nem feltétele a jó kormányzás.
Elég ha nincs jobb alternatíva.
És hiába csesznek el akármit is (akár törvényszerűen a világjárvány kalkulálhatatlansága okán, ahogy máshol is, akár a "szakembereik" dilettantizmusa miatt) egyikről se gondolnék direkt ártó szándékot. Inkább azt, hogy telibeszarják a néptömegeket.
Se Orbánnál, se Gyurcsánynál, se előtte Torgyánnál vagy Hornnál, nem cél a rombolás, pláne nem tudatosan, csak következmény.
Egyszerűen miközben a saját érdekeiket nézik, próbálják kihozni maguk számára a legjobbat, megőrizni a hatalmukat, közben óhatatlanul is hull a forgács, ahol a fákat vágják.
Kommunikációs demokráciában élünk, mindent el lehet maszkolni kommunikációval, kivéve a sok halottat. Abba bele lehet bukni. Másba nem.

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Vrij6
Vazz, nem szeretnék a traktor helyében lenni...
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 074 — Слава Україні! Героям слава!

Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Na, én már borozok. Termelői, vörös. Csak így, prosztósan. Semmi koktél meg egyéb cifrang. Küzdök a korona ellen.
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Whiskyzek is délután.
Vrij6
Tetszik a koncepció, asszem csatlakozok a mozgalomhoz 😊
empty taxi
Szabad este borral beszállni?
nagylaza
dzsinnel mindig
sutianap
Rum koktélban, semmi gin!
Szeretek veszélyesen élni! 😉😂
Klaci79
arra gondoltam, igazad van, fogom a maradék banánokat lesütöm cukorral, azt felhúzom rummal, kis russzkicsájt beleborïjjok, az bedöntöm forrón - jóleszez...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Telorol potyogtem az elozot bocs a sok elutesert

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
És akkor a kulcs mondat: 30 perc alatt az OMSZ szetosztotta az 500 jegyet. Ilyen érdeklődés volt. Magyarország esküszöm a hülyék gyülekezete ha meg azok az emberek is leszarjak a koronát akik nap mint nap találkoznak vele. Ez egyszerűen abszurd.
csebi
Örkény forog a sírjában.
Vrij6
azt ha elpasszolták az összeset jó pénzért???
NB2
Akkor meg nagyobb barmok azok mert veszélyeztetik a kollégákat h olyan ul be aki akar könnyen terjesztő is lehet
csebi
Nemrég még tapsoltad őket 😊
bcsarli
Kiket tapsoltam és miért?
csebi
A mentősöket este 8-kor
bcsarli
Én a magyar mentősoket itt Máltán minden bizonnyal ...
csebi
Máltán foglalkozz az ottani mentősökkel.

"Magyarország esküszöm a hülyék gyülekezete ha meg azok az emberek is leszarjak a koronát akik nap mint nap találkoznak vele. Ez egyszerűen abszurd."

Köszi, ebbe én is, meg itt mindenki beletartozunk
bcsarli
Félreérthetően fogalmaztam ezek szerint, bár csak te értetted félre.
Attól mert egy ország a hülyék gyülekezete attól meg nem jelenti azt az én olvasatomban h mki hulye. Jelen esetben én arra az 500 emberre gobdoltam aki 30 perc alatt elkapkodta a helyet.
Akkor azt írtam volna h mki hulye Magyarországon.
Voltak ismerőseim a meccsen, ok is hülyék.
Köszönöm az iránymutatásod h mivel/kivel foglalkozzak, de figyelmen kívül hagyom, mint ahogy én sem mondom meg h te Magyarországon ne foglalkozz velem. Megjegyzem jó látni h ha nem egyezik a véleményünk akkor te a megoldást abban látod h én ne foglalkozzak ezzel szóval kussoljak be ...
csebi
Értem. Tehát ha ezek a mentősök, akik az elmúlt fél évben (is) megszakadtak a melóban értünk, de most kimennek egy meccsre, ahol elvileg minden szabályt be lehet tartani, ők most leszarják a k.v.-t. És ezért Magyarország a "hülyék gyülekezete". Bocs, de nem áll össze...
bcsarli
Nem tudom h foglalkozhatome a kérdéssel, de ha megengeded, én úgy gondolom h felesleges kockázat. Nem csak arról van szó hogyan ülnek az emberek hanem büfé, beenegedes, kijovetel, mosdó stb. Főleg azért felesleges mert ha ok kiesnek akkor meg nagyobb gondba kerül a magyar egészségügy és így a lakosság is. Asszem itt a fórumon is lehetett olvasni olyan példát h egy orvos nem ment ki a sport eseményre, sőt a sportoló gyermeket sem engedte indulni hiába imádja mindkettőt, vannak fontosabb dolgok. Pl én nagyon pici korom óta hatalmas Bayern drukker vagyok de fel sem merült bennem h emiatt tovább maradjunk otthon (meg tudtam volna oldani) és kimenjek a meccsre.
De elfogadom a véleményed és értem amit egyrészről mondani akarsz h erősen fogalmaztam, legközelebb erre odafigyelek.
csebi
Mindig az ideális világ vs. realitás a gond ezekkel a nagy megmondasokkal.
Igazad van alapjába véve , ha egy olyan világot nézel ahol mindenki csak arra koncentrál, hogy a vírus ellen küzdjön. Ez a szent cél és ennek mindent alárendel.
De az emberek gyarlók. Például egy mentős is lehet gyarló, hogy a sok kifizetetlen túlórája után vagy folyamatosan végig dolgozott napjai után, úgy dönt, hogy mindenre odafigyelve aránylag kiskockazatúnak számító ingyen szórakozási lehetőséget, ami egy vissza nem térő élmény lehet neki elfogad.
Felesleges kockázat ez? Abszolulte.
Jogos-e, hogy ha odafigyelnek (és hidd el mivel nagyrészt ezzel küzdenek, látják, hogy ha nem figyelnek velük is mi lehet, odafigyeltek) akkor mi bármilyen módon ezt felrójuk nekik? Szerintem nem.
Őszintén, én inkább töltöttem volna fel az egészet eü. dolgozókkal.
Toca
Reszben igazad van, es foleg az erzelmi dolgok miatt ment is a lajk. De meg kell forditani a dolgot. Eu dolgozo fokpzottan ki van teve a fertozes veszelynek, szuretlenul omlik a betegaradat a zero vedofelszerelesu Eu dolgozokra. Ha egy vedekezesi renszabalyt betarto nyilt nem zart teru rendezveny nekik az atlagos munkajukhoz kepest elenyeszo kockazat. Viszont az Eu dolgozo kozelsege a tobbieknek kiemelt kockazati tenyezo. Bar pont a meccsre jarok, utazok azok akik miatt igy felfutott a virushelyzet. Es kezdunk belefaradni a sok idiotaba, es ezert vsloszinuleg a mentos is ugy gondolja szarok a sok hulyere. Hiba volt nezokkel megrendezni, szokasos Orban fele PR az 500 jegy szonten hiba volt. Mint ahogy az osszes tavaszi intezkedes szinte, a moszani intezkedeseik meg annyira elvseszettek, hpgy tenyleg nem hoszem el, hogy emnyire hulyek lennenek, tehat tudatos rombolas es kapszkeltesre kell gondolnunk. Errol majd ha lesz idom talan irok reszletesen En magam vagyok az akirol csebi irt. Fiamat a tollas csb-rol letitltottam, magam pedig a Vertes maratonra nem mentem el

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Solymi
Mi lenne?