Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 3 éve
Hosszú Katinka is koronás.Veled mi van?
Beki
több mint 3 éve
mi is a zasszonnyal, de a kölök most került karanténba (nincs semmi tünete amúgy, de két osztálytársa lett eddig pozitív), vasárnap tesztelünk. ha pozitív lesz, akkor jó eséllyel nekünk is ugrik a szuri.Pfizer v. Moderna, én is azt választom az AZra, dec. eljén tervezem...Azt biza. Már csak döntenem kell, hogy a harmadik milyen fajta legyen.szentöltvizet5 hónapja kaptam a második Astrát 10 hétre az első után és most szint alatt van az ellenanyagom. Megyek is harmadikra.Ki tudja mit kaptál..
Matthew99
#JC6
sutianap
Matthew99
nagir
több mint 3 éve
Pfizer v. Moderna, én is azt választom az AZra, dec. eljén tervezem...Azt biza. Már csak döntenem kell, hogy a harmadik milyen fajta legyen.szentöltvizet5 hónapja kaptam a második Astrát 10 hétre az első után és most szint alatt van az ellenanyagom. Megyek is harmadikra.Ki tudja mit kaptál..
Matthew99
#JC6
sutianap
Matthew99
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
index.hu/kulfold/2021/11/11/europai-gyogyszerugynokseg-ema-koronavirus-jarvany-hatoanyag-gyogyszer-covid-19-egeszsegugy/Senki nem lát előre a jövőbe. A válasz valószínűleg erősen függ attól, hogy hova, merre, mivé fog mutálódni a vírus. Jöhet belőle akár egy a deltánál is életképesebb, de megszelidültebb verzió is, ami elegendővé teszi a betegség kezelését, de jöhet akár egy durvább verzió is, ami még több bajt okoz.
amugy ha jonnek a hatasosnak mondott elfogadott gyogyszerek akkor a vakcina is tovabbra is tema marad?
YoungZeeZee
(Jelenleg az lenne a legrosszabb, ha egy olyan variáns jelenne meg esetleg, ami a gyerekekre / fiatalokra a legveszélyesebb, mint a kanyaró, vagy a spanyol nátha volt. Ezért is kéne lehetőleg minél jobban elnyomni, lekorlátozni, mert amíg jön-megy, fertőz, addig mutálódik is. A tűzzel játszunk tulajdonképpen.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
index.hu/kulfold/2021/11/11/europai-gyogyszerugynokseg-ema-koronavirus-jarvany-hatoanyag-gyogyszer-covid-19-egeszsegugy/tekintve hogy az egyik 800 dodó a másik meg 1200 és hospitalizálni kell, marad az oltás - tekintve hogy intravénás infúziók, napokon keresztül, az nemcsak egy csip hanem egy komplett 5G torony....
amugy ha jonnek a hatasosnak mondott elfogadott gyogyszerek akkor a vakcina is tovabbra is tema marad?
YoungZeeZee
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Azt biza. Már csak döntenem kell, hogy a harmadik milyen fajta legyen.szentöltvizet5 hónapja kaptam a második Astrát 10 hétre az első után és most szint alatt van az ellenanyagom. Megyek is harmadikra.Ki tudja mit kaptál..
Matthew99
#JC6
sutianap
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 566
index.hu/kulfold/2021/11/11/europai-gyogyszerugynokseg-ema-koronavirus-jarvany-hatoanyag-gyogyszer-covid-19-egeszsegugy/amugy ha jonnek a hatasosnak mondott elfogadott gyogyszerek akkor a vakcina is tovabbra is tema marad?
több mint 3 éve
Természetes kiválasztódás vagy mi. pic.twitter.com/dST1Tly5Up
— Balázs zs-vel (@balazsjbr) November 19, 2021
Negritis
több mint 3 éve
szentöltvizet5 hónapja kaptam a második Astrát 10 hétre az első után és most szint alatt van az ellenanyagom. Megyek is harmadikra.Ki tudja mit kaptál..
Matthew99
#JC6
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Természetes kiválasztódás vagy mi. pic.twitter.com/dST1Tly5Up
— Balázs zs-vel (@balazsjbr) November 19, 2021
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
- JC6
6 991
5 hónapja kaptam a második Astrát 10 hétre az első után és most szint alatt van az ellenanyagom. Megyek is harmadikra.Ki tudja mit kaptál..
Matthew99
több mint 3 éve
5 hónapja kaptam a második Astrát 10 hétre az első után és most szint alatt van az ellenanyagom. Megyek is harmadikra.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Eleg kemeny lettFetelezem itt is meg kell (kellene) hozni szigorú donteseket. Am nagyon remelem, hogy nem gazdasag bénító (reszemrol hatarzaros) rendelkezést hoznak meg. Nem lenne kellemes 1 even belul masodjara is elveszitenem a munkam...IgenMindenkinek?A lenyeg Februar 1-tol kotelezo oltas, de meg a hivatalos rendelet nincs megkurier.at/politik/inland/bundesweiter-lockdown-welche-laenderchefs-auf-der-bremse-stehen/401811451Köszi, bár sajna nem tudok németül. 😊
Toto21
Vrij6
Toto21
YoungZeeZee
A kövi hetekben dolgozzák majd ki magát a jogszabályt.
hvg.hu/vilag/20211119_ausztria_kotelezo_oltas_vakcina_koronavirus
Vrij6
Ventura
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Nem olvasok facebook kommenteket!Én egyre inkább ott tartok, hogy nem vagyok hajlandó senkivel beszélgetni erről az egészről. Mindenki mást mond, mindenki hülye, mindenki terel, csak ő maga tudja jól, eh, unalmas már. De leginkább fárasztó.
Nem olvasok facebook kommenteket!
Mégis elolvastam párat.
Ha kell fegyverrel fogja magát védeni, hogy ne kelljen oltakoznia.
Inkább meghal, minthogy belenyomják ezt a vegyületet.
Alkotmánybírósághoz, jogászhoz, munkajogászhoz, ügyvédez mindenhová elmegy.
Bazzani
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Hosszú Katinka is koronás.
több mint 3 éve
24.hu/tudomany/2021/11/19/koronavirus-gyerekek-negyedik-hullam-gibraltar/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Legyen pozitívum is (na ne úgy...): obuda.hu/blog/hirek/ingyenes-koronavirus-szures-a-harmadik-keruletben/?utm_source=newsletter
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
www.google.com/amp/s/24.hu/belfold/2021/11/16/pedagogusok-kotelezo-oltas/amp/Erről volt már szó?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
A legtöbb nem oltakozó szerintem egyszerűen szarik rá.Nem oltásellenes, nem vírustagadó, csak fiatal és nem érdekli, vagy nem annyira fiatal, de úgy se érdekli.
A járvány nem jut el a mindennapi életéig, az ismerősei akik elkapták kifeküdték, van olyan, akinek nincs taj-száma se, vagy simán feketén dolgozik és nem akar semmi hivatalos dologba belekeveredni és hasonlók.
Azért többmillió ember eléggé sokféle motivációval bír, és a harcos oltásellenesek csak hangosak, látványosan reprezentáltak, de annyira sokan nincsenek, amennyi oltatlan van.
Illetve ugye a tudatlanság, hogy aki lendületből felvett két oltást, az se megy automatikusan harmadikra, ennyire mélyen nincs képben, hogy kéne az a harmadik is, nyilván nem oltásellenes kettő után, de nem is lelkesedik, hogy még mindig nincs megoldva a problémája.
Szóval valóban a kötelező oltás az, ami mindezeket a problémákat kezeli.
több mint 3 éve
Nem olvasok facebook kommenteket!Az ilyenek aztán tényleg meg is érdemlik a sorsukat, nyilván ezeket el kell engedni. 😀 (még ha néha nem is könnyű)
Mégis elolvastam párat.
Bazzani
(nyilván itt a nagyobb tragédia az, hogy ezeknek sok esetben gyerekeik is vannak. :/)
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Nem olvasok facebook kommenteket!Nem olvasok facebook kommenteket!
Mégis elolvastam párat.
több mint 3 éve
Fetelezem itt is meg kell (kellene) hozni szigorú donteseket. Am nagyon remelem, hogy nem gazdasag bénító (reszemrol hatarzaros) rendelkezést hoznak meg. Nem lenne kellemes 1 even belul masodjara is elveszitenem a munkam...IgenMindenkinek?A lenyeg Februar 1-tol kotelezo oltas, de meg a hivatalos rendelet nincs megkurier.at/politik/inland/bundesweiter-lockdown-welche-laenderchefs-auf-der-bremse-stehen/401811451Köszi, bár sajna nem tudok németül. 😊
Toto21
Vrij6
Toto21
YoungZeeZee
Vrij6
Szerkesztette: Ventura
több mint 3 éve
Lesz ez még ennél szigorúbbisÉttermekben, hotelekben csak az ott dolgozóknak kötelező viselni, a vendégeknek nem. Az üzemeltető ettől szigorúbb szabályokat előírhat.konkrétan ?Mit jelent ez pl az éttermeknek. hoteleknek ,esküvőknek?halálos ítéletet.
mármint a zárt térben maszk...
Janek
de új életet kezdeni még mindig könnyebb egy embernek, mint halottaiból feltámadni.
slowmotion
Janek
Szokol
több mint 3 éve
elsőre a vagytok után nem vettem észre a kérdőjelet 😊Ti rendben vagytok? Baba?ne is mondd, egyik kollegam is rovason van most ...Málta is elesett, Szardínia maradt az egyedüli zöld... 😕
Vrij6
warr_b
csebi
warr_b
ledöbbentem a coming outon 😊
több mint 3 éve
IgenMindenkinek?A lenyeg Februar 1-tol kotelezo oltas, de meg a hivatalos rendelet nincs megkurier.at/politik/inland/bundesweiter-lockdown-welche-laenderchefs-auf-der-bremse-stehen/401811451Köszi, bár sajna nem tudok németül. 😊
Toto21
Vrij6
Toto21
YoungZeeZee
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv