WWE, UFC, MMA és box
7 feliratkozó
2 órája
Körözést adott ki a rendőrség a 43 éves Káté Gyula ellen. Az egykor világbajnok bokszoló ellen december 2-án adták ki az elfogatóparancsot, Kátét az indoklás szerint kábítószer birtoklása miatt keresik. 444.hu/2025/12/05/vilagbajnok-magyar-boxolot-koroz-a-rendorseg?utm_source=Facebook&utm_medium=444_kmm&fbclid=IwZnRzaAOf7XNleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAo2NjI4NTY4Mzc5AAEeE0j8AFyG5ALRmlsPhXDiV-eVRfXv9d6L8Tzt8wO52OtBz-qvQFhZJJFSppY_aem_G3j4hHIF5k1atru3D_IQaQ
Szerkesztette: ozibozi
16 napja
Jake Paul vs Anthony Joshua komoly?semmi, bohóckodnak pár menetet nagy pénzért.
Szerintem a Tyson ellen is vissza volt rendesen fogva az öreg, akkor itt mi lesz?
KeyG
buhloone mindstate
16 napja
Jake Paul vs Anthony Joshua komoly? Szerintem a Tyson ellen is vissza volt rendesen fogva az öreg, akkor itt mi lesz?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
1 hónapja
2 hónapja
Ennek a zászlónak kéne Khabibnál lenni:Top 10 Richest MMA FightersKhabib vicces hogy amerikai. 😀
1. 🇮🇪 Conor McGregor — $200M
2. 🇺🇸 Khabib Nurmagomedov — $120M
3. 🇺🇸 Ronda Rousey — $100M
4. 🇺🇸 Georges St-Pierre — $90M
5. 🇧🇷 Anderson Silva — $80M
6. 🇺🇸 Jon Jones — $75M
7. 🇺🇸 Brock Lesnar — $70M
8. 🇺🇸 Nate Diaz — $65M
9. 🇺🇸 Daniel Cormier — $60M
10. 🇧🇷 José Aldo — $55M
ozibozi
Ő is Conor miatt van a 2.helyen.
Toca
2 hónapja
Conor meg Mayweather miatt.Top 10 Richest MMA FightersKhabib vicces hogy amerikai. 😀
6. 🇺🇸 Jon Jones — $75M
8. 🇺🇸 Nate Diaz — $65M
10. 🇧🇷 José Aldo — $55M
ozibozi
Toca
buhloone mindstate
2 hónapja
Top 10 Richest MMA FightersKhabib vicces hogy amerikai. 😀
6. 🇺🇸 Jon Jones — $75M
8. 🇺🇸 Nate Diaz — $65M
10. 🇧🇷 José Aldo — $55M
ozibozi
2 hónapja
Top 10 Richest MMA Fighters1. 🇮🇪 Conor McGregor — $200M
6. 🇺🇸 Jon Jones — $75M
8. 🇺🇸 Nate Diaz — $65M
10. 🇧🇷 José Aldo — $55M
2 hónapja
Alvarez legnagyobb erőssége, hogy elképesztően bírja az ütéseket. Egy átlagos fej simán kidőlt volna, legkésőbb a 11. menetben.Most néztem meg a Crawford - Alvarez meccset. Nem lepett meg, előbbi korszakokat átívelő zseni, utóbbi pedig napjaink leginkább túlértékelt ökölvívója.Tulajdonképpen az a meglepő, hogy nem kiütéssel ért véget.
szaba
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Most néztem meg a Crawford - Alvarez meccset. Nem lepett meg, előbbi korszakokat átívelő zseni, utóbbi pedig napjaink leginkább túlértékelt ökölvívója.Tulajdonképpen az a meglepő, hogy nem kiütéssel ért véget.
szaba
2 hónapja
Most néztem meg a Crawford - Alvarez meccset. Nem lepett meg, előbbi korszakokat átívelő zseni, utóbbi pedig napjaink leginkább túlértékelt ökölvívója.
2 hónapja
HattonLegyőzték a démonai.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
3 hónapja
neked javaslom akkor a jake paul-tank davist majd, ha ilyen finnyás vagy xdSőt. Ha Federer boxolna egyet Usain Bolttal, az hasítana.Lehetne egy jó kis Carl Lewis vs. Ben Johnson száz méteres vágta.Ezek ilyen több milliós nézettségű YouTube kontentek lennének, valid ötlet.
Vagy Kevin Keegan lőhetne tizenegyeseket Dino Zoffnak.
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
3 hónapja
Sőt. Ha Federer boxolna egyet Usain Bolttal, az hasítana.Lehetne egy jó kis Carl Lewis vs. Ben Johnson száz méteres vágta.Ezek ilyen több milliós nézettségű YouTube kontentek lennének, valid ötlet.
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
3 hónapja
Lehetne egy jó kis Carl Lewis vs. Ben Johnson száz méteres vágta.Ezek ilyen több milliós nézettségű YouTube kontentek lennének, valid ötlet.
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
3 hónapja
Tyson vs Mayweather.Lehetne egy jó kis Carl Lewis vs. Ben Johnson száz méteres vágta.
Sixo
Annak is lenne ekkora sportértéke.
3 hónapja
🖤Hosszan tartó súlyos betegség után, 75 éves korában elhunyt Joe Bugner, magyar származású brit/ausztrál nehézsúlyú ökölvívó legenda. Bugner 1950. március 13-án Szőregen látta meg a napvilágot, Kreul József néven, majd szüleivel az ’56-os forradalom idején hagyta el Magyarországot. A ’70-es években a nehézsúly megkerülhetetlen alakja volt, kétszer is összecsapott Muhammad Ali-val, illetve megküzdött – többek között - Joe Frazier-rel is. Később színészként is kipróbálta magát - a legendás Spencer-Hill páros több filmjében is feltűnt, mint negatív karakter.
A sport része itt:
infostart.hu/sport/2025/09/01/meghalt-a-magyar-aki-muhammad-alival-es-piedoneval-is-megverekedett/amp
Bugner hosszú évtizedeken át a világboksz élvonalának meghatározó alakja volt, aki „valóban világszínvonalú nehézsúlyú volt egy olyan korszakban, amikor a nehézsúlyú mezőny talán a valaha volt legerősebb” – írta róla a fightpost.co.uk. Pályafutása csúcsán Európa-bajnokként, brit és Nemzetközösségi bajnokként tartották számon,
Szerkesztette: ozibozi
3 hónapja
uh :sThe Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
RIPUram az utolsó 15 évben sajnos már nagyon vakon volt.
Poloska vagyok.
4 hónapja
Meghalt Hulk Hogan. 😕R.I.P.
Stez
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Mert a UFC az ütnivaló scousert akarja a promóció miatt, kötelezően ajánlott volt őt beszólítani.Topuria közeledik a szupersztár status felé.úgy közeledik, hogy már rég az. eszméletlen az ember. nagyon bírom de bronxot, de biztosra vettem, hogy ko lesz a vége. aki maxi atyát lepadlózza abban akkor fogok max kételkedni, ha esetleg kikapna egyszer. a jai herbert-féle megtámolyogtatás óta momentumot nem tud ellene senki találni és az a sorozat, hogy volk flatline, max padló, oliveira out cold az alltime. ehhez csak aspinall egy perces meccsei foghatók szerintem. pimblett örülhet, ha túléli az első menetet ellene (amúgy röhej, hogy kihívja tsarukyant és behívják a ringbe paddyt 🤣)
zacknorb
fake.id
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz