NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Make Love
27 feliratkozó
több mint 10 éve
Már három hónapja élek Amerikában. 😊Jó dolog, majd próbáljátok ki ti is!
több mint 10 éve
egyszer (volt annak már vagy húsz éve) apám vett nekem két repülőmakettet. az egyiket sehogysem tudtam kissé idősebb fejjel beazonosítani, akárhogy is kerestem.aztán most a kezembe akadt pár száz forint ellenében az Aranysas (née Top Gun) egyik száma, és erre ott van benne a képe... asszem egyszer megyek Berlin-Gatowba, a repülőmúzeumba.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Zorall Sörolimpia címszavakban:- első nap fetrengve röhögés azon, hogy két egyetemista haver már Martonvásárnál tökrészeg, de aznap este azért berúgtak még egyszer
- Röhögés azon, hogy egyetemi csoporttársuk trú black metal bandája a "Megöltem Istent" című nótával szeretne befutni, rákeresés youtube-on, a számon aztán négy napig sikítva röhögés
- 21-én reggel szakadó eső, rajtunk kívül mindenki anyázás, picsogás, fogcsikorgatás, mert minden cucc fossá ázott
- túra hegynek fel 30 fokban unalom ellen, református templomnál a második pontban már említettek végett black metal pózolás, a képen két teljes napig röhögés
- a túra célpontja, a kilátó két teljes éve lezárva, de ez persze csak akkor derül ki, mikor felértünk. Magunkat egy normális ebéddel jutalmazás
- röhögés azon, hogy mekkora show lenne odamenni a legnagyobb darab Harley-s egybenyakú motoros állathoz, és szólni neki, hogy útban van a motorja. Aztán a várható halálnemeket találgatni.
- Zorallból egy percet sem látni, és ennek nagyon örülni
tegnap este hazaérni, ma reggel munkát nagyon utálni 😕
Mindig jövőre
több mint 10 éve
8 nap szabi. 😀
több mint 10 éve
múltkor Kaposváron jártamban meglepően tapasztaltam, hogy a zebrákhoz kitettek kis képeket, amik arról tájékoztatják a biciGliseket, hogy a járművet tolva szabályos átkelni a zebrán.meg virágokra és öntözésükre
nohát, pedig én azt hittem, az összes pénz az elkerülőre meg a szökőkutakra ment el... 😊slowmotion
több mint 10 éve
Holnap. Sziget. Korn.
több mint 10 éve
múltkor Kaposváron jártamban meglepően tapasztaltam, hogy a zebrákhoz kitettek kis képeket, amik arról tájékoztatják a biciGliseket, hogy a járművet tolva szabályos átkelni a zebrán.nohát, pedig én azt hittem, az összes pénz az elkerülőre meg a szökőkutakra ment el... 😊
több mint 10 éve
Jövőhéten még meló, aztán utána egy hét pihi, istenem, de várom már...
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
a szülő és számítógép/internet kapcsolata szerintem egy külön topikot érne 😀 😀Köszönöm, hogy nem csak nekem kell ilyen világ-megrendítő problémákkal foglalkoznom 😀persze, én szenvedek, hogy utána már anyám is nyugodtan mahjongozhasson 😊JSanyomegjött az új otthoni pc, egy szívroham (win7 licenc nem volt meg elsőre) meg egy idegösszeomlás (szájbab...tt router) után vígan elvan 😊JSanyoIlyenek nélkül nem is lehet nyugodtan gépezni 😀dugo1993
Sokan tudnak felidegeíteni, de anyunak olyan tehetsége van, amelyiket még senki sem tudott megközelíteni 😊 De azért szeretem, mégis csak családtag 😀vandeminek
Nekem ma kurva jó napom volt. Minden vevő cukibogár, hazafelé bringázás (jó ez a molbubi cucc amúgy ,csak nehéz 😀), és még kaptam költőpénzt is a másfél hét múlva megtörténő három napos lealjasodásra. Fuck yeah.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Köszönöm, hogy nem csak nekem kell ilyen világ-megrendítő problémákkal foglalkoznom 😀persze, én szenvedek, hogy utána már anyám is nyugodtan mahjongozhasson 😊JSanyomegjött az új otthoni pc, egy szívroham (win7 licenc nem volt meg elsőre) meg egy idegösszeomlás (szájbab...tt router) után vígan elvan 😊JSanyoIlyenek nélkül nem is lehet nyugodtan gépezni 😀dugo1993
Sokan tudnak felidegeíteni, de anyunak olyan tehetsége van, amelyiket még senki sem tudott megközelíteni 😊 De azért szeretem, mégis csak családtag 😀
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
dugo93
4 229
Az enyém is mindig azt tolja 😀😀 és természetesen nálunk is én szerelek 😀persze, én szenvedek, hogy utána már anyám is nyugodtan mahjongozhasson 😊JSanyomegjött az új otthoni pc, egy szívroham (win7 licenc nem volt meg elsőre) meg egy idegösszeomlás (szájbab...tt router) után vígan elvan 😊JSanyoIlyenek nélkül nem is lehet nyugodtan gépezni 😀dugo1993
több mint 10 éve
persze, én szenvedek, hogy utána már anyám is nyugodtan mahjongozhasson 😊megjött az új otthoni pc, egy szívroham (win7 licenc nem volt meg elsőre) meg egy idegösszeomlás (szájbab...tt router) után vígan elvan 😊JSanyoIlyenek nélkül nem is lehet nyugodtan gépezni 😀dugo1993
több mint 10 éve
dugo93
4 229
megjött az új otthoni pc, egy szívroham (win7 licenc nem volt meg elsőre) meg egy idegösszeomlás (szájbab...tt router) után vígan elvan 😊JSanyoIlyenek nélkül nem is lehet nyugodtan gépezni 😀
több mint 10 éve
megjött az új otthoni pc, egy szívroham (win7 licenc nem volt meg elsőre) meg egy idegösszeomlás (szájbab...tt router) után vígan elvan 😊
több mint 10 éve
dugo93
4 229
Rég volt 😉Xperia S kijelző csere pipa 😍dugo1993Nem emlékszem előzményre a Gyűlölködjünk topikból 😊Matthew99
több mint 10 éve
Xperia S kijelző csere pipa 😍dugo1993Nem emlékszem előzményre a Gyűlölködjünk topikból 😊
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
ha esik az eső minek rövidujjú póló? csak fölöslegesen áztatodeaglesmcnabbolyan kellemetlen érzés, amikor kimegy az ember az utcára félmeztelenül, és mindenhonnan paparazzik kattintgatnak
több mint 10 éve
ha esik az eső minek rövidujjú póló? csak fölöslegesen áztatod
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
catattack
3 520
Adja papucs, rövidnadrág, rövidujjú kombóban átgyalogolni a szomszédos kisboltba szakadó esőben hajnal 6-kor 😀tenorxAmennyiben az éjszaka még égeti az agyadat....
több mint 10 éve
Adja papucs, rövidnadrág, rövidujjú kombóban átgyalogolni a szomszédos kisboltba szakadó esőben hajnal 6-kor 😀tenorxAz éhség nagy úr?!
több mint 10 éve
Adja papucs, rövidnadrág, rövidujjú kombóban átgyalogolni a szomszédos kisboltba szakadó esőben hajnal 6-kor 😀
több mint 10 éve
17 júliusi ügyeletem után mától nyaralás!!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P