NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Make Love
27 feliratkozó
több mint 10 éve
Sziget napijegy. Az élet apró örömei.
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 902
mivoltma.444.hu/2014/07/31/mozart-11-evesen-irta-meg-az-elso-operajat-ez-a-kissrac-viszont-meg-csak-most-3-eves-de-mar-kepes-egyedul-vezetni-egy-teljes-kamarazenekart/
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
hétszilvafás adam8
2 647
3 év és 3 hónap után eljöttem életem első munkahelyéről. A vége felé már olyan állapotok uralkodtak, hogy mély megnyugvással tölt el ez a tény. 😊MikeyNa lehet hogy a fórum végigkísérheti a karriered, emlékszem amikor felvettek azt is beírtad 😀 sok sikert az új munkához majd 😊
több mint 10 éve
3 év és 3 hónap után eljöttem életem első munkahelyéről. A vége felé már olyan állapotok uralkodtak, hogy mély megnyugvással tölt el ez a tény. 😊Mikeyna igen, nálunk már 2-3 hónap után is örül, aki "szabadul", 4-5 évnél régebben egyedül az igazgató és családja van ott... 😊 én másfél évnél tartok jelenleg, szerencsére a kollégák a lehető legjobbak (bár fogynak...), csak a vezetőséget kéne egy az egyben cserélni
több mint 10 éve
Mikey
18 752
3 év és 3 hónap után eljöttem életem első munkahelyéről. A vége felé már olyan állapotok uralkodtak, hogy mély megnyugvással tölt el ez a tény. 😊
több mint 10 éve
catattack
3 520
Dicsőség? Egy szaros győzelem a kevés közül... végre bejött egy tipped! Örülj neki és kortyolgasd a sörömet!lemondtal a dicsosegrol feluton te baromarcu ! es te kulonben se ugass nekem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MMMStolem megkaphatod a rekeszed :-PMMMSKöhöm...catattack
több mint 10 éve
lemondtal a dicsosegrol feluton te baromarcu ! es te kulonben se ugass nekem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Köhöm...catattackNa szeptembertől több esélyem lesz közösen Colts-Texanst nézni Hörivel! 😊adam8tolem megkaphatod a rekeszed :-PMMMS
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Francba, azért ha ott járok szólok 😀ja h szegedre mesz. akkor cumi.Tényleg volt valami fogadásunk, de mi volt az? 😀Na szeptembertől több esélyem lesz közösen Colts-Texanst nézni Hörivel! 😊adam8tolem megkaphatod a rekeszed :-PMMMS
Kittli: nem, de a város már azonos lesz 😊adam8
amugy az h osszel beirtam h ha megnyered gm game-ben az sbt kapsz lada sort ha pesten jarsz. fail 😀MMMS
több mint 10 éve
catattack
3 520
Köhöm...Na szeptembertől több esélyem lesz közösen Colts-Texanst nézni Hörivel! 😊adam8tolem megkaphatod a rekeszed :-PMMMS
több mint 10 éve
ja h szegedre mesz. akkor cumi.Tényleg volt valami fogadásunk, de mi volt az? 😀Na szeptembertől több esélyem lesz közösen Colts-Texanst nézni Hörivel! 😊adam8tolem megkaphatod a rekeszed :-PMMMS
Kittli: nem, de a város már azonos lesz 😊adam8
amugy az h osszel beirtam h ha megnyered gm game-ben az sbt kapsz lada sort ha pesten jarsz. fail 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Tényleg volt valami fogadásunk, de mi volt az? 😀Na szeptembertől több esélyem lesz közösen Colts-Texanst nézni Hörivel! 😊adam8tolem megkaphatod a rekeszed :-PMMMS
Kittli: nem, de a város már azonos lesz 😊
több mint 10 éve
Na szeptembertől több esélyem lesz közösen Colts-Texanst nézni Hörivel! 😊adam8tolem megkaphatod a rekeszed :-P
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Imádom a könyvesboltok nyári leárazásait. Para-Kovács és egy kínai regény a mindennapi helyzetről, összesen 900 forintért, túl szép. És akkor egy Viktor Pelevint még ott is hagytam 600-ért!
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Na szeptembertől több esélyem lesz közösen Colts-Texanst nézni Hörivel! 😊adam8Összeköltöztök?
több mint 10 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Na szeptembertől több esélyem lesz közösen Colts-Texanst nézni Hörivel! 😊
több mint 10 éve
Cudar világ.... Ha nem táncoltál össze annyit a lagzidon, hogy kirúgd a főnöködet, akkor sajnos ő parancsol......Sajnos mindkettőnk munkáltatója olyan rendes volt, hogy csak három szabadnapot adott...Szombat óta hivatalosan is férj vagyok 😊JC6Oké, de a nászúton is ide írogatsz? Az gáz...... 😊csi77
Vagy nézhetünk más után..
Szerinted?JC6
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Sajnos mindkettőnk munkáltatója olyan rendes volt, hogy csak három szabadnapot adott...Szombat óta hivatalosan is férj vagyok 😊JC6Oké, de a nászúton is ide írogatsz? Az gáz...... 😊csi77
Vagy nézhetünk más után..
Szerinted?
több mint 10 éve
Szombat óta hivatalosan is férj vagyok 😊JC6Oké, de a nászúton is ide írogatsz? Az gáz...... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Mindig is a gyengém volt a belga sör. 😀 😉Tegnapi nap: Delirium Tremens, Hoegaarden barna, Kwak, Zubrowka...Itt érzek valami kőkemény belga hatást.Hanni
😉Vrijbloed
több mint 10 éve
Tegnapi nap: Delirium Tremens, Hoegaarden barna, Kwak, Zubrowka...Itt érzek valami kőkemény belga hatást.
😉Vrijbloed
több mint 10 éve
Tegnapi nap: Delirium Tremens, Hoegaarden barna, Kwak, Zubrowka...😉
több mint 10 éve
Szombat óta hivatalosan is férj vagyok 😊JC6Másokkal is történt már ilyen baleset. Nyugodj meg, túlélhető. 😊
több mint 10 éve
Szombat óta hivatalosan is férj vagyok 😊JC6Ez most mellékes. És mire emlékszel? 😀
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Szombat óta hivatalosan is férj vagyok 😊
több mint 10 éve
ghstzR
1 279
futsal-hungary.hu/v005/szervezet.asp?p_menu=p005_102&p_lepes=0&p_foprogram=2&p_alprogram=1&p_hir_kod=5609fuck yeah