Make Love
27 feliratkozó
több mint 10 éve
Szombat óta hivatalosan is férj vagyok 😊JC6Ez most mellékes. És mire emlékszel? 😀
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Szombat óta hivatalosan is férj vagyok 😊
több mint 10 éve
ghstzR
1 279
futsal-hungary.hu/v005/szervezet.asp?p_menu=p005_102&p_lepes=0&p_foprogram=2&p_alprogram=1&p_hir_kod=5609fuck yeah
több mint 10 éve
nekem is htc volt, annál klasszisokkal jobb tényleg, pedig nem hittem volna hogy ennyivel jobban fog tetszeni. Ja és most néztem hogy otthon ez az iPhone 4s kártyafüggetlenül 110 ezer kb most, én meg ezt itt 140 fontért (kb 60 ezer forint) tudtam rendelni. És ha hozzáteszem hogy ezt minimálbérrel kevesebb mint 3 nap alatt megkeresed...én is idén cseréltem le a htc-t, iphone 5-cre és hihetetlen nagy felüdülés volt... nagyon megérte ez a készülékcsebima megjött az Iphone 4s-em, ez az első, eddig nem volt almás cuccom, eléggé bejön 😊davemayerÉs ennél csak több lesz 😀 Nekem is a teló volt az első, de tényleg olyan frankó a rendszer, hogy a szezonra már valószínűleg lesz egy Apple Tv-is 😀 És így tovább...dcsicsak
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
én is idén cseréltem le a htc-t, iphone 5-cre és hihetetlen nagy felüdülés volt... nagyon megérte ez a készülékma megjött az Iphone 4s-em, ez az első, eddig nem volt almás cuccom, eléggé bejön 😊davemayerÉs ennél csak több lesz 😀 Nekem is a teló volt az első, de tényleg olyan frankó a rendszer, hogy a szezonra már valószínűleg lesz egy Apple Tv-is 😀 És így tovább...dcsicsak
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
dcsicsak
1 553
ma megjött az Iphone 4s-em, ez az első, eddig nem volt almás cuccom, eléggé bejön 😊davemayerÉs ennél csak több lesz 😀 Nekem is a teló volt az első, de tényleg olyan frankó a rendszer, hogy a szezonra már valószínűleg lesz egy Apple Tv-is 😀 És így tovább...
több mint 10 éve
ma megjött az Iphone 4s-em, ez az első, eddig nem volt almás cuccom, eléggé bejön 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Másfél hónap múlva esedékes háromnapos rockfesztiválra jegyek megvéve, VÉGRE bulizok egy normálisabbat három év után. #beiszunkosztbebűnözünk
Mindig jövőre
több mint 10 éve
xrace77
4 515
Ez a brazil ÚRIEMBER az elődöntő után odaadta a VB trófeája másolatát egy német szurkoló hölgynek, hogy az majd vele ott legyen a VB döntőn.Aranyos a bácsi, de szerintem ezzel jól megjinxelte a németeket. 😉
Na ez az emberi nagyság.iktriad
több mint 10 éve
Félek, hogy ezt csak álmodom?Néha, nagy ritkán, a valóság, szebb, mint az álmok.
Köszönöm Istenem!
13 éve szurkolok az Elfnek, de ilyen győzelmet, ááááá. 😀
Voltak csodás győzelmek, 4-1 az angolok, 4-0 az argentínok ellen, és voltak nagyon fájóak, 0-2 az olaszok ellen,
0-1 2-szer a spanyolok ellen.
Ez a generáció megérdemli, hogy győzzön.
több mint 10 éve
Sör, fény, dög meleg, AM, VOLT FESZTIVÁL
több mint 10 éve
Holnaptól új, normális munka, remélhetőleg hosszú távra 😀Hajrá!
www.youtube.com/watch?v=acObg_szX7sRataxes
több mint 10 éve
Holnaptól új, normális munka, remélhetőleg hosszú távra 😀www.youtube.com/watch?v=acObg_szX7s
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
A kisebbik lányom először pisilt bilibe. A gyerekes apukák tudják, hogy ez milyen nagy dolog, a többieknek meg nem ér röhögni, ez komoly dolog...... 😊csi77grat!
mi is most tartunk a szoktatásnál. a pisi már megy a vécébe, de a kakihoz még fel kell adni a pelenkát... ja, nekünk fiú 😊
több mint 10 éve
A kisebbik lányom először pisilt bilibe. A gyerekes apukák tudják, hogy ez milyen nagy dolog, a többieknek meg nem ér röhögni, ez komoly dolog...... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Mindkettő meglesz ma úgy érzem Fuckyeahhh :cool:vagy az alkoholbaJSanyoVárunk a Make Love topicba szerda este 😀 Kitartás és sok sikert!dcsicsakÁllamvizsga (Y)dcsicsakGratulálok!!!!! Nekem jövőhét szerdán lesz xdDouble B
több mint 10 éve
vagy az alkoholbaVárunk a Make Love topicba szerda este 😀 Kitartás és sok sikert!dcsicsakÁllamvizsga (Y)dcsicsakGratulálok!!!!! Nekem jövőhét szerdán lesz xdDouble B
több mint 10 éve
dcsicsak
1 553
Várunk a Make Love topicba szerda este 😀 Kitartás és sok sikert!Államvizsga (Y)dcsicsakGratulálok!!!!! Nekem jövőhét szerdán lesz xdDouble B
több mint 10 éve
Államvizsga (Y)dcsicsakGratulálok!!!!! Nekem jövőhét szerdán lesz xd
több mint 10 éve
dcsicsak
1 553
Államvizsga (Y)