Make Love
28 feliratkozó
több mint 9 éve
Frenetikus, arcletépő Emmure koncert után szabi kivéve, jöhet a draft. 😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
hvg.hu/cegauto/20160417_motoros_autos_video

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Szeptember elején Dublin, Boston College - Georgia Tech meccsel 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Azokat teljesen random helyeztük el. Ez tényleg csak egy olyan teaser, hogy ha az ember megnézi, körülbelül tudja mire számíthat és a látványtól pedig teljesen kész legyen. 😀Több hetes kemény munka után elkészült életem első promóvideója, diákszervezetünk egyik szakmai eseményéhez. Ez itt most nem a reklám helye, csupán nagyon boldog vagyok, hogy ilyen gyönyörűre sikerült. Akinek van egy perce egy BP-ről szóló timelapsere az nézze meg! 😉Tetszik. Nem értek hozzá de engem egy kicsit zavart, hogy pl az "Art" kiírásnál a 4es metró, a "luxuséttermeknél" pedig az Országház volt a "képen".
www.youtube.com/watch?v=diQbbhFaj0c
Laki
gordon

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 9 éve
Ezek ilyen LSD-s bélyegek? Vagy mi a fenéért gyűjti mindenki? 😊
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 9 éve
holnaptól megint matricagyűjtés a sparban, juhééé!Én már kaptam egy tasaknyit, meg régebbről van egy albumnyi, ha esetleg kéne. 😃
slowmotion
több mint 9 éve
Több hetes kemény munka után elkészült életem első promóvideója, diákszervezetünk egyik szakmai eseményéhez. Ez itt most nem a reklám helye, csupán nagyon boldog vagyok, hogy ilyen gyönyörűre sikerült. Akinek van egy perce egy BP-ről szóló timelapsere az nézze meg! 😉Tetszik. Nem értek hozzá de engem egy kicsit zavart, hogy pl az "Art" kiírásnál a 4es metró, a "luxuséttermeknél" pedig az Országház volt a "képen".
www.youtube.com/watch?v=diQbbhFaj0c
Laki
több mint 9 éve
Több hetes kemény munka után elkészült életem első promóvideója, diákszervezetünk egyik szakmai eseményéhez. Ez itt most nem a reklám helye, csupán nagyon boldog vagyok, hogy ilyen gyönyörűre sikerült. Akinek van egy perce egy BP-ről szóló timelapsere az nézze meg! 😉www.youtube.com/watch?v=diQbbhFaj0c
Szerkesztette: Laki

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 9 éve
AP poszter a szobája falára? 😀semmit. ez ilyen gyűjtgetős album. olyan, mint a Lutra régen, csak most 😊holnaptól megint matricagyűjtés a sparban, juhééé!Mit adnak érte?
slowmotion
Geeri
(mondjuk a kölök tegnap óta mindig boltba akar menni. lehet, hogy kellene neki tanítani egy kis önuralmat)
slowmotion
több mint 9 éve
semmit. ez ilyen gyűjtgetős album. olyan, mint a Lutra régen, csak most 😊holnaptól megint matricagyűjtés a sparban, juhééé!Mit adnak érte?
slowmotion
Geeri
(mondjuk a kölök tegnap óta mindig boltba akar menni. lehet, hogy kellene neki tanítani egy kis önuralmat)
több mint 9 éve
holnaptól megint matricagyűjtés a sparban, juhééé!Mit adnak érte?
slowmotion
Mindig jövőre!
több mint 9 éve
holnaptól megint matricagyűjtés a sparban, juhééé!
több mint 9 éve
Hatósági vizsga megvan, szóbeli és írásbeli is elsőre 😎 Végre ismét bp
több mint 10 éve

Az Európa Bajnokság megnyitóján a fiam a magyar zászlóvivő. Egy apának nem semmi ezt látni!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
életünk a cégnélíme a régi kontroller:
www.konzolokszervize.hu/data/picture_product/75/1875/microsoft-xbox-360-controller-vezeteknelkuli-pc-hez-is-hasznalhato-fekete-x360-27051.jpg
és itt az új:
i1085.photobucket.com/albums/j433/herremans007/11195264_432633883589911_1068298826_n_zpsw4hvvnqd.jpg
😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Dolgozom 😊Bár nem volt rajta, de Szudánt is kihúzhatom a bakancslistáróljézusom, mit keresel ott?
csebi
Amadeus91
@Sobri: azért eléggé alulértékeled a diplomata fizetést ...
@ slowmotion: itt nagyobb nyugalom van mint odahaza. Nincs tüntetés mki békés 😊
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Az Bécsben a mosogató fizu.Havi 1200 eurót. Kb. 😉Bár nem volt rajta, de Szudánt is kihúzhatom a bakancslistáróljézusom, mit keresel ott?
csebi
Amadeus91
Sobri Jóska
több mint 10 éve
várj, lehet, hogy az egész országot felrobbantották, és csak azért kell kihúznia, mert többé már nem létezikBár nem volt rajta, de Szudánt is kihúzhatom a bakancslistáróljézusom, mit keresel ott?
csebi
Amadeus91
több mint 10 éve
Havi 1200 eurót. Kb. 😉Bár nem volt rajta, de Szudánt is kihúzhatom a bakancslistáróljézusom, mit keresel ott?
csebi
Amadeus91
több mint 10 éve
Bár nem volt rajta, de Szudánt is kihúzhatom a bakancslistáróljézusom, mit keresel ott?
csebi
több mint 10 éve
Bár nem volt rajta, de Szudánt is kihúzhatom a bakancslistáról
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
múlt vasárnapi darts versenyen két 180, és egy 16 nyilas 😊Grat! Nekem azt hiszem 18 nyilas volt a legjobb.
12 is lehetett volna 136-os kiszállóval (előtte 140, 100, 125 volt a first 9), de hát na, majd legközelebb 😊
kaszo
Egyszer lehetett volna egy 15 nyilas, de dupla20-nál fölé dobtam. Aztán jól megzavarodtam és kellett még 6-7 kör mire kiszálltam 😀
több mint 10 éve
múlt vasárnapi darts versenyen két 180, és egy 16 nyilas 😊 12 is lehetett volna 136-os kiszállóval (előtte 140, 100, 125 volt a first 9), de hát na, majd legközelebb 😊
több mint 10 éve
Rendes vagy. Köszönöm.Nincs kétség e felől...Nagyobbik a csapat EB-n most Kazanyban az egyenit fogja jatszani. 19 evesen ez nagy szo. Kisebb az ifi EB-re megy. Ha ezeken tisztesseggel kepviselik Magyarorszagot akkor az lesz a fokozas.Ismét bajnok lett a pécsi csapat. 16 évesen felnőtt magyar bajnok lett a kisebbik fiam! Bátyja pedig már 2x felnőtt magyar bajnok 19 évesen! Mindegyik fordulóban mindkettő minden meccsét megnyerte!!Hova lehet még ezt fokozni? 😀
diverdoc
Matthew99
diverdoc
Matthew99

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P