Make Love
27 feliratkozó
több mint 10 éve
JoeyPorter
2 630
Tegnap épp előttem váltottak be egyet a postán.Egy idősebb nő a Black Jack nevű kaparóssal nyert egy ezrest.Pont láttam mit csinál az eladó csaj,lecsippantott egy vonalkódot aztán beírta a nyeremény összegét és visszaadta a lóvéval együtt a nyertes sorsjegyet.jobban belegondolva szokott lenni egy olyan sáv a sorsjegyen (szintén lekaparható, de ha azt Te kaparod le, akkor érvénytelenné válik a sorsjegy), ami talán valami azonosítót tartalmaz. ha ez alatt olyan azonosító van, amihez egyértelműen hozzá tud a Szrt. rendszere rendelni egy nyereményösszeget, akkor lehetséges, hogy visszaadható a sorsjegy. nemtom. majd ha pályát változtatok, és elmegyek lottózói eladónak, akkor biztosan tudni fogom.slowmotionde hát úgyis benne vannak a gépben a szelvény adatai, az nem elég?nem is adhatja vissza, neki azzal el kell számolnia.slowmotionKöszönöm. 😊 Nem tudtam, hogy van ilyen szabály, így most is eljátszhatták. A harmadik lottózóban fizették csak ki - bár jobban jártam volna, ha egyből odaadják, mert ahol megkaptam ott egy unszimpatikus, beszólogatós néni volt, aki nem adta vissza a sorsjegyet emlékbe. Ez legyen a legnagyobb öröme.bálnalekvár200 forintos kaparós sorsjeggyel 50ezer forintot nyertem. 40 az 5millióhoz esély volt rá, ahogy a hátulján írta.bálnalekvárKifizették rögtön? Mostanában azt játsszák, hogy "jajajaj sajnos még nincs annyi pénz, jöjjön később..."
Pedig a szabály szerint azonnal ki kell csengetniük, azt hiszem 100k-ig.
És persze gratulálok. 😊berger90
már csak azért kérdezem, mert a tippmixet simán vissza szokták adni kifizetés utánkaszo
több mint 10 éve
de hát úgyis benne vannak a gépben a szelvény adatai, az nem elég?és milyen kedves szokás, Kifizetve pecsét, gratulálok, jöjjönmáskoris, viszlát
már csak azért kérdezem, mert a tippmixet simán vissza szokták adni kifizetés utánkaszo
több mint 10 éve
azért ember legyen a talpán, aki kiválasztja a jót látatlanban. ha meg lekaparja, és nem jön be, akkor be kell tennie a kasszába a pénzt, mert azt a sorsjegyet már nem adhatja el. meg a nyertes jegyek kódját kb az igazgató széfjében tárolják, nem hiszem, hogy egy mezei eladó megszerezheti a listát. mindegy.szerintem ha így van ahogy leírtad, azt a dolgozóknak sem árulják el. seperc alatt tudnák, melyik jegyben van a zseton.jobban belegondolva szokott lenni egy olyan sáv a sorsjegyen (szintén lekaparható, de ha azt Te kaparod le, akkor érvénytelenné válik a sorsjegy), ami talán valami azonosítót tartalmaz. ha ez alatt olyan azonosító van, amihez egyértelműen hozzá tud a Szrt. rendszere rendelni egy nyereményösszeget, akkor lehetséges, hogy visszaadható a sorsjegy. nemtom. majd ha pályát változtatok, és elmegyek lottózói eladónak, akkor biztosan tudni fogom.slowmotionde hát úgyis benne vannak a gépben a szelvény adatai, az nem elég?nem is adhatja vissza, neki azzal el kell számolnia.slowmotionKöszönöm. 😊 Nem tudtam, hogy van ilyen szabály, így most is eljátszhatták. A harmadik lottózóban fizették csak ki - bár jobban jártam volna, ha egyből odaadják, mert ahol megkaptam ott egy unszimpatikus, beszólogatós néni volt, aki nem adta vissza a sorsjegyet emlékbe. Ez legyen a legnagyobb öröme.bálnalekvár200 forintos kaparós sorsjeggyel 50ezer forintot nyertem. 40 az 5millióhoz esély volt rá, ahogy a hátulján írta.bálnalekvárKifizették rögtön? Mostanában azt játsszák, hogy "jajajaj sajnos még nincs annyi pénz, jöjjön később..."
| és nem tartom kizártnak, hogy tényleg tudja is némelyikük | berger90
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
szerintem ha így van ahogy leírtad, azt a dolgozóknak sem árulják el. seperc alatt tudnák, melyik jegyben van a zseton.jobban belegondolva szokott lenni egy olyan sáv a sorsjegyen (szintén lekaparható, de ha azt Te kaparod le, akkor érvénytelenné válik a sorsjegy), ami talán valami azonosítót tartalmaz. ha ez alatt olyan azonosító van, amihez egyértelműen hozzá tud a Szrt. rendszere rendelni egy nyereményösszeget, akkor lehetséges, hogy visszaadható a sorsjegy. nemtom. majd ha pályát változtatok, és elmegyek lottózói eladónak, akkor biztosan tudni fogom.slowmotionde hát úgyis benne vannak a gépben a szelvény adatai, az nem elég?nem is adhatja vissza, neki azzal el kell számolnia.slowmotionKöszönöm. 😊 Nem tudtam, hogy van ilyen szabály, így most is eljátszhatták. A harmadik lottózóban fizették csak ki - bár jobban jártam volna, ha egyből odaadják, mert ahol megkaptam ott egy unszimpatikus, beszólogatós néni volt, aki nem adta vissza a sorsjegyet emlékbe. Ez legyen a legnagyobb öröme.bálnalekvár200 forintos kaparós sorsjeggyel 50ezer forintot nyertem. 40 az 5millióhoz esély volt rá, ahogy a hátulján írta.bálnalekvárKifizették rögtön? Mostanában azt játsszák, hogy "jajajaj sajnos még nincs annyi pénz, jöjjön később..."
| és nem tartom kizártnak, hogy tényleg tudja is némelyikük |
Mindig jövőre
több mint 10 éve
jobban belegondolva szokott lenni egy olyan sáv a sorsjegyen (szintén lekaparható, de ha azt Te kaparod le, akkor érvénytelenné válik a sorsjegy), ami talán valami azonosítót tartalmaz. ha ez alatt olyan azonosító van, amihez egyértelműen hozzá tud a Szrt. rendszere rendelni egy nyereményösszeget, akkor lehetséges, hogy visszaadható a sorsjegy. nemtom. majd ha pályát változtatok, és elmegyek lottózói eladónak, akkor biztosan tudni fogom.de hát úgyis benne vannak a gépben a szelvény adatai, az nem elég?nem is adhatja vissza, neki azzal el kell számolnia.slowmotionKöszönöm. 😊 Nem tudtam, hogy van ilyen szabály, így most is eljátszhatták. A harmadik lottózóban fizették csak ki - bár jobban jártam volna, ha egyből odaadják, mert ahol megkaptam ott egy unszimpatikus, beszólogatós néni volt, aki nem adta vissza a sorsjegyet emlékbe. Ez legyen a legnagyobb öröme.bálnalekvár200 forintos kaparós sorsjeggyel 50ezer forintot nyertem. 40 az 5millióhoz esély volt rá, ahogy a hátulján írta.bálnalekvárKifizették rögtön? Mostanában azt játsszák, hogy "jajajaj sajnos még nincs annyi pénz, jöjjön később..."
több mint 10 éve
de hát úgyis benne vannak a gépben a szelvény adatai, az nem elég?nem is adhatja vissza, neki azzal el kell számolnia.slowmotionKöszönöm. 😊 Nem tudtam, hogy van ilyen szabály, így most is eljátszhatták. A harmadik lottózóban fizették csak ki - bár jobban jártam volna, ha egyből odaadják, mert ahol megkaptam ott egy unszimpatikus, beszólogatós néni volt, aki nem adta vissza a sorsjegyet emlékbe. Ez legyen a legnagyobb öröme.bálnalekvár200 forintos kaparós sorsjeggyel 50ezer forintot nyertem. 40 az 5millióhoz esély volt rá, ahogy a hátulján írta.bálnalekvárKifizették rögtön? Mostanában azt játsszák, hogy "jajajaj sajnos még nincs annyi pénz, jöjjön később..."
már csak azért kérdezem, mert a tippmixet simán vissza szokták adni kifizetés után
több mint 10 éve
Na mindegy, kicsit bánt, hogy nem fotóztam le legalább előtte.bálnalekvárMivel más nincs, fotózd le az 50ezret 😀
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
bálnalekvár
695
Egyszer már nyert édesapám 10000 Ft-ot ugyanezzel a fajta sorsjeggyel, neki visszaadták. És elvileg ugyanabba a nyereménykategóriába tartoznak. Na mindegy, kicsit bánt, hogy nem fotóztam le legalább előtte.nem is adhatja vissza, neki azzal el kell számolnia.slowmotionKöszönöm. 😊 Nem tudtam, hogy van ilyen szabály, így most is eljátszhatták. A harmadik lottózóban fizették csak ki - bár jobban jártam volna, ha egyből odaadják, mert ahol megkaptam ott egy unszimpatikus, beszólogatós néni volt, aki nem adta vissza a sorsjegyet emlékbe. Ez legyen a legnagyobb öröme.bálnalekvár200 forintos kaparós sorsjeggyel 50ezer forintot nyertem. 40 az 5millióhoz esély volt rá, ahogy a hátulján írta.bálnalekvárKifizették rögtön? Mostanában azt játsszák, hogy "jajajaj sajnos még nincs annyi pénz, jöjjön később..."
akkorisredskins
több mint 10 éve
nem is adhatja vissza, neki azzal el kell számolnia.Köszönöm. 😊 Nem tudtam, hogy van ilyen szabály, így most is eljátszhatták. A harmadik lottózóban fizették csak ki - bár jobban jártam volna, ha egyből odaadják, mert ahol megkaptam ott egy unszimpatikus, beszólogatós néni volt, aki nem adta vissza a sorsjegyet emlékbe. Ez legyen a legnagyobb öröme.bálnalekvár200 forintos kaparós sorsjeggyel 50ezer forintot nyertem. 40 az 5millióhoz esély volt rá, ahogy a hátulján írta.bálnalekvárKifizették rögtön? Mostanában azt játsszák, hogy "jajajaj sajnos még nincs annyi pénz, jöjjön később..."
több mint 10 éve
bálnalekvár
695
Köszönöm. 😊 Nem tudtam, hogy van ilyen szabály, így most is eljátszhatták. A harmadik lottózóban fizették csak ki - bár jobban jártam volna, ha egyből odaadják, mert ahol megkaptam ott egy unszimpatikus, beszólogatós néni volt, aki nem adta vissza a sorsjegyet emlékbe. Ez legyen a legnagyobb öröme.200 forintos kaparós sorsjeggyel 50ezer forintot nyertem. 40 az 5millióhoz esély volt rá, ahogy a hátulján írta.bálnalekvárKifizették rögtön? Mostanában azt játsszák, hogy "jajajaj sajnos még nincs annyi pénz, jöjjön később..."
akkorisredskins
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
200 forintos kaparós sorsjeggyel 50ezer forintot nyertem. 40 az 5millióhoz esély volt rá, ahogy a hátulján írta.bálnalekvárKifizették rögtön? Mostanában azt játsszák, hogy "jajajaj sajnos még nincs annyi pénz, jöjjön később..."
És persze gratulálok. 😊
Mindig jövőre
több mint 10 éve
bálnalekvár
695
200 forintos kaparós sorsjeggyel 50ezer forintot nyertem. 40 az 5millióhoz esély volt rá, ahogy a hátulján írta.
akkorisredskins
több mint 10 éve
Minden cinikusnak javaslom! Nekem sokat adott!"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
szaba
10 549
Na ezt jó tudni. Köszi, érezd jól magad!3 hónapra még nem kell viza?szaba90 napra elég az esta isbaggio
több mint 10 éve
90 napra elég az esta is3 hónapra még nem kell viza?szabakedden indulok 3 hónapra, ismerős ismerőséhezirány St. Pete!baggioMennyi időre mész, és miért?szaba
lehet blogomra és új twitterfiókomra töltök fel majd pár dolgot, ha minden jól megy New Orleansba is elmegyünk majd 😊baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
szaba
10 549
3 hónapra még nem kell viza?kedden indulok 3 hónapra, ismerős ismerőséhezirány St. Pete!baggioMennyi időre mész, és miért?szaba
lehet blogomra és új twitterfiókomra töltök fel majd pár dolgot, ha minden jól megy New Orleansba is elmegyünk majd 😊baggio
több mint 10 éve
kedden indulok 3 hónapra, ismerős ismerőséhezirány St. Pete!baggioMennyi időre mész, és miért?szaba
lehet blogomra és új twitterfiókomra töltök fel majd pár dolgot, ha minden jól megy New Orleansba is elmegyünk majd 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
irány St. Pete!
---
több mint 10 éve
Ennyi év szomorú tapasztalata után át kell értékelnem álláspontomat az emberi hozzáállásról. Óriási pozitív csalódás ért, rögtön egy letaglózó esemény után. Az emberekben van emberség.
több mint 10 éve
akkor így jön képbe szeptemberben Atlanta, értem 😊 na de egy UConn és Yale meccsre is menj majd el mindenképp :pjúnius elején. és igen, Connecticutban 😊shawnkasay-say-USA!shawnkamikor indulsz? nyári tábor?baggio
---
több mint 10 éve
június elején. és igen, Connecticutban 😊say-say-USA!shawnkamikor indulsz? nyári tábor?baggio
több mint 10 éve
say-say-USA!shawnkamikor indulsz? nyári tábor?
---
több mint 10 éve
say-say-USA!
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 906
1. félévsikerült a római jog.Amadeus911. félév vagy szigorlat?csebi
de szeretném majd a szigorlatot is elsőre megugrani
criminal lawyer or criminal lawyer?