Make Love
28 feliratkozó
több mint 10 éve
szeptember 4.-e a születésnapom, eddig is jónak ígérkezett az esti meccsnézés, de így hogy már jegyünk is van elég brutális nap lesz az ( a májamnak...) 😊davemayer4en nyomtuk 8 gépről és 7 óra alatt már sikerült is jegyhez jutnunk 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
szeptember 4.-e a születésnapom, eddig is jónak ígérkezett az esti meccsnézés, de így hogy már jegyünk is van elég brutális nap lesz az ( a májamnak...) 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
"Kis" izgalmak után, de nagybácsi lettem!! 😍TonyÉn nem arcoskodok, csak simán bácsi. :p
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
"Kis" izgalmak után, de nagybácsi lettem!! 😍
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
több mint 10 éve
Négy napig stég+sör ^ ^rantotthusNekem mától augusztus 12-ig szabi 😊 Emellett egészségedre 😉
több mint 10 éve
Négy napig stég+sör ^ ^
több mint 10 éve
azért annyira sok nem volt, mivel korábban tisztázásra került, hogy külszolgálat. na most meglepődnék, ha Magyarországnak lenne mondjuk 250.000.000 helyen külképviselete 😊Végülis volt esély, hogy te is pont Dordrechtbe mész....Egypt.csebiŐsztől irány külföld! Fuck yeah, végre bejött az, amire évek óta vártam!!!!csebiMerre? Én valószínűleg Dordrecht-be megyek egy rövidke 2-3 hónapra, az ismerősömhöz.😛Coolearie
Olyan 1 a 250.000.000-hoz.Sobri Jóska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
😀😀Végülis volt esély, hogy te is pont Dordrechtbe mész....Egypt.csebiŐsztől irány külföld! Fuck yeah, végre bejött az, amire évek óta vártam!!!!csebiMerre? Én valószínűleg Dordrecht-be megyek egy rövidke 2-3 hónapra, az ismerősömhöz.😛Coolearie
Olyan 1 a 250.000.000-hoz.Sobri Jóska
több mint 10 éve
Végülis volt esély, hogy te is pont Dordrechtbe mész....Egypt.csebiŐsztől irány külföld! Fuck yeah, végre bejött az, amire évek óta vártam!!!!csebiMerre? Én valószínűleg Dordrecht-be megyek egy rövidke 2-3 hónapra, az ismerősömhöz.😛Coolearie
Olyan 1 a 250.000.000-hoz.
több mint 10 éve
Egypt.Ősztől irány külföld! Fuck yeah, végre bejött az, amire évek óta vártam!!!!csebiMerre? Én valószínűleg Dordrecht-be megyek egy rövidke 2-3 hónapra, az ismerősömhöz.😛Coolearie
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Ősztől irány külföld! Fuck yeah, végre bejött az, amire évek óta vártam!!!!csebiMerre? Én valószínűleg Dordrecht-be megyek egy rövidke 2-3 hónapra, az ismerősömhöz.😛
több mint 10 éve
OlyasmiKülszolgálat?empty taxinem, akkor jövök én vissza 😊csebiAkkor meg majd jön egy másik.Sobri Jóska😀Ősztől irány külföld! Fuck yeah, végre bejött az, amire évek óta vártam!!!!csebiAkkor a helyedre jöhet 1 db bevándorló. 😊Sobri Jóska
de csak 3 évig tartózkodhat itt ...csebi
több mint 10 éve
Külszolgálat?nem, akkor jövök én vissza 😊csebiAkkor meg majd jön egy másik.Sobri Jóska😀Ősztől irány külföld! Fuck yeah, végre bejött az, amire évek óta vártam!!!!csebiAkkor a helyedre jöhet 1 db bevándorló. 😊Sobri Jóska

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
szerintem még a kategória se ugyanaz 😀Volt feszt--->bungee jumpinglecsúszni a drótkötélen miközben tombol a tömeg a lábad alatt nagyobb 😉
nincsenek rá szavak @)dugo1993
de tény, a bungee se gyengeToto21
több mint 10 éve
Volt feszt--->bungee jumpinglecsúszni a drótkötélen miközben tombol a tömeg a lábad alatt nagyobb 😉
nincsenek rá szavak @)dugo1993
de tény, a bungee se gyenge
több mint 10 éve
nem, akkor jövök én vissza 😊Akkor meg majd jön egy másik.Sobri Jóska😀Ősztől irány külföld! Fuck yeah, végre bejött az, amire évek óta vártam!!!!csebiAkkor a helyedre jöhet 1 db bevándorló. 😊Sobri Jóska
több mint 10 éve
Akkor meg majd jön egy másik.😀Ősztől irány külföld! Fuck yeah, végre bejött az, amire évek óta vártam!!!!csebiAkkor a helyedre jöhet 1 db bevándorló. 😊Sobri Jóska
több mint 10 éve
😀Ősztől irány külföld! Fuck yeah, végre bejött az, amire évek óta vártam!!!!csebiAkkor a helyedre jöhet 1 db bevándorló. 😊Sobri Jóska
de csak 3 évig tartózkodhat itt ...
több mint 10 éve
Ősztől irány külföld! Fuck yeah, végre bejött az, amire évek óta vártam!!!!csebiAkkor a helyedre jöhet 1 db bevándorló. 😊
több mint 10 éve
Ősztől irány külföld! Fuck yeah, végre bejött az, amire évek óta vártam!!!!
több mint 10 éve
dekan vagyok a BSHU-nmunkahely, ahol nem kell szabadnapot kivenni es hetvegen dolgozni sem, azert, hogy minden delutan a strandon fetrenghetek es vegignezhetem a tdf osszes szakaszat ?Mit dolgozol?adam8
:3MMMS
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
országgyűlési képviselőmunkahely, ahol nem kell szabadnapot kivenni es hetvegen dolgozni sem, azert, hogy minden delutan a strandon fetrenghetek es vegignezhetem a tdf osszes szakaszat ?Mit dolgozol?adam8
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Július 4. amerikai földön :cool:
több mint 10 éve
munkahely, ahol nem kell szabadnapot kivenni es hetvegen dolgozni sem, azert, hogy minden delutan a strandon fetrenghetek es vegignezhetem a tdf osszes szakaszat ?Mit dolgozol?