Make Love
27 feliratkozó
több mint 10 éve
Brian May nem rákos.
több mint 10 éve
sikerült a római jog.Amadeus911. félév vagy szigorlat?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Túl régen írtak már ide.Letudva végre az utolsó egyetemi vizsgám. 😀
(Már "csak" az államvizsga van hátra, de az inkább mehet a gyűlölködjünkbe, mert munka mellett nagyon nem egészséges. :/)
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Amikor péntek este úgy zuhansz haza két egymást követő vizsganap és rengeteg idegőrlő meló után (kereskedelem, képzelhetitek mi van ilyenkor), hogy a hűséges barátaid meglepetésbulit tartanak neked a lakásban a húgod zseniális szervezésében, na az valami hihetetlen cukiság. 😊
Mindig jövőre
több mint 10 éve
csak origamiztam youtube-ról, de akkor is 😀az az érzés, amikor a saját kezűleg készített ajándék nagyon betalálMit gyártottál? 😊Rataxes
kaszo
több mint 10 éve
az az érzés, amikor a saját kezűleg készített ajándék nagyon betalálMit gyártottál? 😊
kaszo
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
az az érzés, amikor a saját kezűleg készített ajándék nagyon betaláltöbb mint 11 éve
"Először is gratulálok az egészségfejlesztő programodhoz, szeretném kiemelni a többi közül, és feltenni a honlapra."Sose hittem volna hogy egy kétkredites magatartástudományi tárgyra írt beadandóra olyan választ kapok ami után nem nyűgnek érzem hogy fel kellett venni. Király! Motivációs tartalékok újratöltve, neuroanatómiára fel! 😀
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Oldalborda
több mint 11 éve
B csak 😊 de tavalyelőttig nem is gondoltam rá, hogy valaha le is akarom én ezt tenni, csak az USA-ban tett látogatás meggyőzött, hogy enélkül ott esélytelen bármit is csinálnom 😊jjncaaAmerikában? Csak nehogy rosszul mozdulj közúti ellenőrzés esetén... 😛 "Kezeket a kormányra! Lássam a kezeket!!" 😀 Jujj, azt itt nem oktatják... 😀
több mint 11 éve
kösz, ezt látom mindig muszáj elsütni :p mondjuk szó szerint centiken múlt, parkolásnál kb. egy papírlapnyi távolság volt a mi és a másik autó között 😊megvan a jogosítvány! 😊jjncaagratulálunk, de ugye nem jössz erre? 😉slowmotion
B csak 😊 de tavalyelőttig nem is gondoltam rá, hogy valaha le is akarom én ezt tenni, csak az USA-ban tett látogatás meggyőzött, hogy enélkül ott esélytelen bármit is csinálnom 😊megvan a jogosítvány! 😊jjncaaMilyen kategória?😊kishaszi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
megvan a jogosítvány! 😊jjncaaMilyen kategória?😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
megvan a jogosítvány! 😊jjncaagratulálunk, de ugye nem jössz erre? 😉
több mint 11 éve
megvan a jogosítvány! 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Borsodról ne csak az "ork negyedek" jussanak eszetekbe:www.boon.hu/megujult-a-lillafuredi-fuggokert-2/2372777
több mint 11 éve
Mikey
18 752
Kis lépés az emberiségnek, hatalmas lépés nekem: október 1-től műszakvezető leszek! 😊
több mint 11 éve
A happy finish rendeltetésszerűnek minősül.Ehh, sajnos nem úgy dolgozott meg, csak rendeltetésszerűen. 😀A feleségem ma befizetett egy thai-masszázsra.Reméljük a feleséged nem olvassa a fórumot 😛Shilkor
Nem vagyok nagy wellnessező azt hittem ez ilyen ázsiai stílusú gyömöszölés lesz, és valami fehérköpenyes nagy kigyúrt magyar masszőr fogja csinálni, vagy Ursula nővér, mittudomén...
Ehhez képest egy überbrutál jól kinéző thai csajszi fogadott. Már magában ez feldobta volna a napomat, de utána még úgy megdolgozott, hogy nem térek magamhoz. Fergeteges volt. Thai-masszázs fan lettem. 😀Jan
(őszintén szólva mikor a derekamon térdelt, a két bokámat meg húzta felfelé, akkor nem szakadtam a röhögéstől...)Jan
több mint 11 éve
Ehh, sajnos nem úgy dolgozott meg, csak rendeltetésszerűen. 😀A feleségem ma befizetett egy thai-masszázsra.Reméljük a feleséged nem olvassa a fórumot 😛Shilkor
Nem vagyok nagy wellnessező azt hittem ez ilyen ázsiai stílusú gyömöszölés lesz, és valami fehérköpenyes nagy kigyúrt magyar masszőr fogja csinálni, vagy Ursula nővér, mittudomén...
Ehhez képest egy überbrutál jól kinéző thai csajszi fogadott. Már magában ez feldobta volna a napomat, de utána még úgy megdolgozott, hogy nem térek magamhoz. Fergeteges volt. Thai-masszázs fan lettem. 😀Jan
(őszintén szólva mikor a derekamon térdelt, a két bokámat meg húzta felfelé, akkor nem szakadtam a röhögéstől...)
több mint 11 éve
A feleségem ma befizetett egy thai-masszázsra.Reméljük a feleséged nem olvassa a fórumot 😛
több mint 11 éve
A feleségem ma befizetett egy thai-masszázsra. Nem vagyok nagy wellnessező azt hittem ez ilyen ázsiai stílusú gyömöszölés lesz, és valami fehérköpenyes nagy kigyúrt magyar masszőr fogja csinálni, vagy Ursula nővér, mittudomén...
Ehhez képest egy überbrutál jól kinéző thai csajszi fogadott. Már magában ez feldobta volna a napomat, de utána még úgy megdolgozott, hogy nem térek magamhoz. Fergeteges volt. Thai-masszázs fan lettem. 😀
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Vikings volt, Vikings lesz! 😀Bekerültem a hogyvoltírók közé 😊berger90na és hogy volt? 😀Divat
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Bekerültem a hogyvoltírók közé 😊berger90na és hogy volt? 😀
|