Make Love

28 feliratkozó

több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 391 — Invisible man
10 óra 56 perckor hivatalosan is apa lettem. Kislány és Mira lett a neve 😊JC6
Aludd ki magad 😀 Grat!

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 797 — capitaine du château de Vienne 1487
10 óra 56 perckor hivatalosan is apa lettem. Kislány és Mira lett a neve 😊JC6
gratnagyfiú

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
10 óra 56 perckor hivatalosan is apa lettem. Kislány és Mira lett a neve 😊
több mint 10 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Csohodáááálatosss hiánypótló találmány:

oldható gyorskötöző
(a lidliben vettem)

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 726 — #NoStress
Tegnap reggel találtam egy négy levelű lóherét. Rá két órára jött a telefon a fizetésemelésről. Véletlen lenne? Nem hinném... 😀dugo1993
Valóban.
Én tegnap reggel nem találtam.
Nem is jött a telefon...

több mint 10 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Tegnap reggel találtam egy négy levelű lóherét. Rá két órára jött a telefon a fizetésemeléséről. Véletlen lenne? Nem hinném... 😀dugo1993
A lóherééről?
több mint 10 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 630
Tegnap reggel találtam egy négy levelű lóherét. Rá két órára jött a telefon a fizetésemelésről. Véletlen lenne? Nem hinném... 😀

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 563 — Cowboys fan
azt hiszem, ma volt szerencsém látni az ország legtöbbet fotózott autómentőjét.
egy gyönyörű Countach-t szállított a platóján 😊
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 978

balra én, jobbra Kabát Peti (tudom, you don't say). Nagyon kedves, közvetlen srác.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 643 — Steelers fan
Nem focis, de hasonló sztori, mikor két évvel ezelőtt a melóból hazafelé hasonlóan nem józan fiatalokkal találkoztam, de remekül beszéltek angolul. Éppen nagyon spóroltam egy három napos római útra.
- Hallod, csávó, hogy kell eljutni a Szél Kálmán square-re?
- Kezdjétek azzal, hogy felszálltok erre a villamosra...
Röhögnek, felszállnak, beszélgetni kezdünk:
- Hallod, jössz velünk? Épp megyünk tovább piálni.
- Nagyon rendesek vagytok, de éppen spórolok egy útra.
- Na, hova mész?
- Rómába.
- ÁÁÁÁÁÁ, GECCCI, oda ne menjél, tele van cigányokkal bazmeg!! 😀
Mint kiderült, milánói gazdaggyerekek, és elmondták, hogy bizony igaz amit az ország észak-déli ellentéteiről mondanak. Róma nekik a választóvonal, onnantól csak cigányoknak van nevezve minden honfitárs... 😀berger90
És végül elmentél Rómába?

Én pontosan két éve ilyenkor voltam, 2013 máj.11-18. Nekem eléggé bejött.
Mondjuk az nem, hogy oda-vissza 2800km-t mentünk, ebből 1300-on szakadt az eső (motorral voltunk, nanáhogy...) de néha annyira, hogy a pályán 60-70-el tudtunk menni, és a csukott bukómban a plexi belső felén folyt le a víz. Mondtam is a havernak; übermenők vagyunk, otthon 25 fok, napsütés, mi meg eljöttünk a napfényes Itáliába sz@rrá ázni. 😀

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 10 éve
Tegnap éjfél előtt nem sokkal a 6-os villamospótlón egy rakás részeg angolul beszélő fiatal meglátta a Chicago feliratú sapkámat és egyből nagy zúgolódás kezdődött, mire az egyik megkérdezte, hogy voltam-e már ott? Mondom nem még, csak a csapatnak szurkolok. Erre kiderült, hogy mindegyikük chicagoi, volt nagy meglepődés, meg fényképezkedés.
Jó fejek voltak, jót röhögtem 😊dcsicsak
Nem focis, de hasonló sztori, mikor két évvel ezelőtt a melóból hazafelé hasonlóan nem józan fiatalokkal találkoztam, de remekül beszéltek angolul. Éppen nagyon spóroltam egy három napos római útra.
- Hallod, csávó, hogy kell eljutni a Szél Kálmán square-re?
- Kezdjétek azzal, hogy felszálltok erre a villamosra...
Röhögnek, felszállnak, beszélgetni kezdünk:
- Hallod, jössz velünk? Épp megyünk tovább piálni.
- Nagyon rendesek vagytok, de éppen spórolok egy útra.
- Na, hova mész?
- Rómába.
- ÁÁÁÁÁÁ, GECCCI, oda ne menjél, tele van cigányokkal bazmeg!! 😀
Mint kiderült, milánói gazdaggyerekek, és elmondták, hogy bizony igaz amit az ország észak-déli ellentéteiről mondanak. Róma nekik a választóvonal, onnantól csak cigányoknak van nevezve minden honfitárs... 😀

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Tegnap éjfél előtt nem sokkal a 6-os villamospótlón egy rakás részeg angolul beszélő fiatal meglátta a Chicago feliratú sapkámat és egyből nagy zúgolódás kezdődött, mire az egyik megkérdezte, hogy voltam-e már ott? Mondom nem még, csak a csapatnak szurkolok. Erre kiderült, hogy mindegyikük chicagoi, volt nagy meglepődés, meg fényképezkedés.
Jó fejek voltak, jót röhögtem 😊
több mint 10 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Ma megkért a főnököm, hogy alkalomadtán magyarázzam már el neki a foci szabályait, mert érdekesnek néz ki, de ismeret híján nem tudja kellően értékelni. 8-)
(De miért pont most? Csak nem látta a Kétpontos kísértet-et? 😊 )

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
Biztos vagyok benne, hogy nem csak nekem volt az első focis élményem 2005. április 24.-e. Mindenesetre megírtam. Tíz éve nézem ezt a csodálatos sportot.

bergerszerint.kinja.com/egy-evtized-a-lelaton-1699906227

Mindig jövőre
több mint 11 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 579
A szénhidrátmentes -gondolom akkor klasszikus ketogént tolsz- diéta a világ legnagyobb áldása. Március közepe óta szálkásítok, közben volt egy felsőfokú nyelvvizsgám (ez tegnap derült ki, hogy sikeres is), és semmi bajom. Bár a 80g lenmagolajjal vannak bajaim, valami elmondhatatlanul undorító.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 11 éve
Igazából a diéta része elég egyedi. Hozzá alakítottam a melóhoz, így nem olyan nehéz kibírni.
dugo1993
A diéta részével nekem nincs gondom, annyi hogy szénhidrátmentesen étkezem, de simán elvagyok vele 😊 Nekem most a sporttal van inkább gondom, azt nem tudom hozzáalakítani a melóhoz 😀
Naponta ingázok Tbánya-Budapest között, reggel 6-kor indulok, este fél-háromnegyed 7 körül érek haza, utána meg már nincs sok energiám...Rataxes
Ezt átérzem. Néha nekem is ilyen a napirendem. Az utána lévő focin, csak keresem a labdát 😀

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 236 — Eagles fan
Igazából a diéta része elég egyedi. Hozzá alakítottam a melóhoz, így nem olyan nehéz kibírni.
dugo1993
A diéta részével nekem nincs gondom, annyi hogy szénhidrátmentesen étkezem, de simán elvagyok vele 😊 Nekem most a sporttal van inkább gondom, azt nem tudom hozzáalakítani a melóhoz 😀
Naponta ingázok Tbánya-Budapest között, reggel 6-kor indulok, este fél-háromnegyed 7 körül érek haza, utána meg már nincs sok energiám...

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 11 éve
Milyen módszerrel diétázol? Én tavaly 15-öt adtam le 4-5 hónap alatt... De öt már visszamászott a télen, úgyhogy most megint nekiálltam 😊Rataxes

Viszont nálam egyértelműen a sport a hangsúlyosabb, amiből nem is tervezek visszavenni. Remélem így meg is tudom tartani az elért eredményt. Heti 4-6 nap mozgás, amiben van futás, foci, squash, bicikli. Szóval elég örökmozgó lettem, főleg az elmúlt fél évben.

Neked meg hajrá!

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 236 — Eagles fan
Milyen módszerrel diétázol? Én tavaly 15-öt adtam le 4-5 hónap alatt... De öt már visszamászott a télen, úgyhogy most megint nekiálltam 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 11 éve
5,5 hónap alatt, másféllel a határidő előtt, a fogadás megnyerve --> -12 kg :cool:

Szerencsére a haverok azért már biztosítottak róla, hogy a dagi poénok örökre megmaradnak 😀

több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 861 — a new hope (again)
Szép-szép dolog, de azért a nyamvadt croassainért reggeli gyanánt tuti kapott volna 😀peach
ugye, hogy Te is McReggelire gondoltál volna?! 😀slowmotion
3 zsemle, 15 dkg chilis párizsi, kakaó kb nálam így nézne ki 😀peach
Egy előrelátó, felelős férfinál, hogy-hogy nincs otthon reggeli? 😉Sobri Jóska
Ilyenre még nem volt példa 😉

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Van nő -> tehát van reggeli. Akkor most mi a problémád? 😀
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 563 — Cowboys fan
egy férfinak minek reggeli?sutianap
pontosan. elég, ha van sör a hűtőben, vagy kávé/cigi betárazva.
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 797 — capitaine du château de Vienne 1487
Szép-szép dolog, de azért a nyamvadt croassainért reggeli gyanánt tuti kapott volna 😀peach
egy férfinak minek reggeli?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 726 — #NoStress
Egy előrelátó, felelős férfinál, hogy-hogy nincs otthon reggeli? 😉