Make Love
28 feliratkozó
több mint 11 éve
Egy jól elbaszott félév után decemberben elkezdeni a szakdolgozatot, úgy, hogy még hátra van egy házi, vizsga és egy zh.És még a Steelers is PO-ba jutott. 😉
3 hét 3-4 óra alvásokkal, és minden megvan, komolyan a sírás kerülget.tenorx
több mint 11 éve
Egy jól elbaszott félév után decemberben elkezdeni a szakdolgozatot, úgy, hogy még hátra van egy házi, vizsga és egy zh.3 hét 3-4 óra alvásokkal, és minden megvan, komolyan a sírás kerülget.
több mint 11 éve
Kell aki a scoutokat scoutolja.előléptettek Amerikában, pedig csak júniusban leszek megint ott. #magaséletshawnkanem te intézed amúgy is a scoutolást? most hová léptettek elő?berger90
több mint 11 éve
előléptettek Amerikában, pedig csak júniusban leszek megint ott. #magaséletshawnkanem te intézed amúgy is a scoutolást? most hová léptettek elő?
Mindig jövőre
több mint 11 éve
előléptettek Amerikában, pedig csak júniusban leszek megint ott. #magasélet
több mint 11 éve
Nem a fold az, csak gyorsba leparkettaztam az agyat a tiszteletére hogy ne szöszölje össze a paplanhuzat... 😀 amugy kurvajo csak a jobbvallan fordatva van a nikejel 😀 szerintem le is bontom rola hogy ne legyen feltuno :😊gyerekek ha létezik tárgykultusz... 😀😀eaglesmcnabbHOGY MERÉSZELTED LETENNI A FÖLDRE????JSanyo
Cat: Nem kell oda rántott csak kurvasok kartali hambi!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
catattack
3 520
gyerekek ha létezik tárgykultusz... 😀😀Mire belenősz az sok tojásrántotta! 😀
eaglesmcnabb
több mint 11 éve
gyerekek ha létezik tárgykultusz... 😀😀eaglesmcnabbHOGY MERÉSZELTED LETENNI A FÖLDRE????
több mint 11 éve
#Wegyerekek ha létezik tárgykultusz... 😀😀Hiányoznak róla a szürkésfehér foltok 😛empty taxi
eaglesmcnabb
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
gyerekek ha létezik tárgykultusz... 😀😀Hiányoznak róla a szürkésfehér foltok 😛
eaglesmcnabb

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
gyerekek ha létezik tárgykultusz... 😀😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Ejjj, ez nem semmi: kaptam gyakorlatilag egy 13. havi fizetést, jutalom címen a munkáltatómtól az egész éves gürizésért.Vrijbloed

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Ejjj, ez nem semmi: kaptam gyakorlatilag egy 13. havi fizetést, jutalom címen a munkáltatómtól az egész éves gürizésért.
több mint 11 éve
Azért emiatt nehogy rosszul érezd magad. 😛 Grat 😉Hát nem mostanában futottunk össze az biztos.Matthew99Megszületett a kisfiam 😀Matthew99Na takarodj. 😀 Hát lemaradtam.szaba
több mint 11 éve
Hát nem mostanában futottunk össze az biztos.Megszületett a kisfiam 😀Matthew99Na takarodj. 😀 Hát lemaradtam.szaba

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Megszületett a kisfiam 😀Matthew99gratula 😀
nagy kaland! de ha még nincs, majd feltétlenül próbáljatok ki egy kislányt is!
(persze csak a megfelelő szünet után, különben a nagyobbik óvodakezdése kicsit rémálomszerű eredményekkel járhat)
több mint 11 éve
Ezt a zenét jól ismeri. Anyukájával sokszor hallgatták. Köszönöm mindenkinek.Megszületett a kisfiam 😀Matthew99Gratulálok. Vedd úgy, hogy eltrombitáltam neked a tejfakasztón: www.youtube.com/watch?v=QT-3BLICcLsvandeminek

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Megszületett a kisfiam 😀Matthew99Gratulálok. Vedd úgy, hogy eltrombitáltam neked a tejfakasztón: www.youtube.com/watch?v=QT-3BLICcLs
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Megszületett a kisfiam 😀

több mint 11 éve
2015. Június 19, Foo Fighters, Wembley 😍Dexxter Tailorbassza meg, megint londonba kell mennünk Julcsival 😀 😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Újra szerelmes lettem.Samsung PS50B530S2WXXH
úúúúúúúúristen 127 centi 😍
(már megint rendezhetem át a szobát 😀)
több mint 11 éve
2015. Június 19, Foo Fighters, Wembley 😍

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
catattack
3 520
... van aki számára hihetetlen, hogy a bolt nem akar kibaszni a vásárlóval, hanem rögtön lejárati idővel dobálózik... :-/nyaron a cbakban volt rade 220ert. javaslom neked surun nezegesd a lejarati idot rajtuk, ott a magyarazat a gavallersagra 😀MMMSnem rossz próbálkozás, én is néztem.
2015 július, szeptember, november, december. nem itt van a kutya elásva, egyszerűen tényleg leárazták egy hétre.slowmotion
| : P |
több mint 11 éve
nem rossz próbálkozás, én is néztem.SPAR <3nyaron a cbakban volt rade 220ert. javaslom neked surun nezegesd a lejarati idot rajtuk, ott a magyarazat a gavallersagra 😀MMMS
nem gondoltam volna, hogy életemben lesz olyan, amikor kettőötvenért meg lehet venni olyan söröket, mint a Bitburger meg a Wernesgrüner (meg a DAB meg a Radeberger)slowmotion
2015 július, szeptember, november, december. nem itt van a kutya elásva, egyszerűen tényleg leárazták egy hétre.