Make Love
28 feliratkozó
több mint 10 éve
munkahely, ahol nem kell szabadnapot kivenni es hetvegen dolgozni sem, azert, hogy minden delutan a strandon fetrenghetek es vegignezhetem a tdf osszes szakaszat ?:3
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
10 óra 56 perckor hivatalosan is apa lettem. Kislány és Mira lett a neve 😊JC6Stíleszerűen: miraculous.
A következő fiú legyen, koncentrálj jobban. 😉
több mint 10 éve
10 óra 56 perckor hivatalosan is apa lettem. Kislány és Mira lett a neve 😊JC6kis lány, nagy kaland
több mint 10 éve
10 óra 56 perckor hivatalosan is apa lettem. Kislány és Mira lett a neve 😊JC6Aludd ki magad 😀 Grat!

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
10 óra 56 perckor hivatalosan is apa lettem. Kislány és Mira lett a neve 😊JC6gratnagyfiú

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
10 óra 56 perckor hivatalosan is apa lettem. Kislány és Mira lett a neve 😊
több mint 10 éve
Csohodáááálatosss hiánypótló találmány:
oldható gyorskötöző
(a lidliben vettem)
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
Tegnap reggel találtam egy négy levelű lóherét. Rá két órára jött a telefon a fizetésemelésről. Véletlen lenne? Nem hinném... 😀dugo1993Valóban.
Én tegnap reggel nem találtam.
Nem is jött a telefon...
több mint 10 éve
Tegnap reggel találtam egy négy levelű lóherét. Rá két órára jött a telefon a fizetésemeléséről. Véletlen lenne? Nem hinném... 😀dugo1993A lóherééről?
több mint 10 éve
Tegnap reggel találtam egy négy levelű lóherét. Rá két órára jött a telefon a fizetésemelésről. Véletlen lenne? Nem hinném... 😀
több mint 10 éve
azt hiszem, ma volt szerencsém látni az ország legtöbbet fotózott autómentőjét.egy gyönyörű Countach-t szállított a platóján 😊
több mint 10 éve

balra én, jobbra Kabát Peti (tudom, you don't say). Nagyon kedves, közvetlen srác.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Nem focis, de hasonló sztori, mikor két évvel ezelőtt a melóból hazafelé hasonlóan nem józan fiatalokkal találkoztam, de remekül beszéltek angolul. Éppen nagyon spóroltam egy három napos római útra.És végül elmentél Rómába?
- Hallod, csávó, hogy kell eljutni a Szél Kálmán square-re?
- Kezdjétek azzal, hogy felszálltok erre a villamosra...
Röhögnek, felszállnak, beszélgetni kezdünk:
- Hallod, jössz velünk? Épp megyünk tovább piálni.
- Nagyon rendesek vagytok, de éppen spórolok egy útra.
- Na, hova mész?
- Rómába.
- ÁÁÁÁÁÁ, GECCCI, oda ne menjél, tele van cigányokkal bazmeg!! 😀
Mint kiderült, milánói gazdaggyerekek, és elmondták, hogy bizony igaz amit az ország észak-déli ellentéteiről mondanak. Róma nekik a választóvonal, onnantól csak cigányoknak van nevezve minden honfitárs... 😀berger90
Én pontosan két éve ilyenkor voltam, 2013 máj.11-18. Nekem eléggé bejött.
Mondjuk az nem, hogy oda-vissza 2800km-t mentünk, ebből 1300-on szakadt az eső (motorral voltunk, nanáhogy...) de néha annyira, hogy a pályán 60-70-el tudtunk menni, és a csukott bukómban a plexi belső felén folyt le a víz. Mondtam is a havernak; übermenők vagyunk, otthon 25 fok, napsütés, mi meg eljöttünk a napfényes Itáliába sz@rrá ázni. 😀
több mint 10 éve
Tegnap éjfél előtt nem sokkal a 6-os villamospótlón egy rakás részeg angolul beszélő fiatal meglátta a Chicago feliratú sapkámat és egyből nagy zúgolódás kezdődött, mire az egyik megkérdezte, hogy voltam-e már ott? Mondom nem még, csak a csapatnak szurkolok. Erre kiderült, hogy mindegyikük chicagoi, volt nagy meglepődés, meg fényképezkedés.Nem focis, de hasonló sztori, mikor két évvel ezelőtt a melóból hazafelé hasonlóan nem józan fiatalokkal találkoztam, de remekül beszéltek angolul. Éppen nagyon spóroltam egy három napos római útra.
Jó fejek voltak, jót röhögtem 😊dcsicsak
- Hallod, csávó, hogy kell eljutni a Szél Kálmán square-re?
- Kezdjétek azzal, hogy felszálltok erre a villamosra...
Röhögnek, felszállnak, beszélgetni kezdünk:
- Hallod, jössz velünk? Épp megyünk tovább piálni.
- Nagyon rendesek vagytok, de éppen spórolok egy útra.
- Na, hova mész?
- Rómába.
- ÁÁÁÁÁÁ, GECCCI, oda ne menjél, tele van cigányokkal bazmeg!! 😀
Mint kiderült, milánói gazdaggyerekek, és elmondták, hogy bizony igaz amit az ország észak-déli ellentéteiről mondanak. Róma nekik a választóvonal, onnantól csak cigányoknak van nevezve minden honfitárs... 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Tegnap éjfél előtt nem sokkal a 6-os villamospótlón egy rakás részeg angolul beszélő fiatal meglátta a Chicago feliratú sapkámat és egyből nagy zúgolódás kezdődött, mire az egyik megkérdezte, hogy voltam-e már ott? Mondom nem még, csak a csapatnak szurkolok. Erre kiderült, hogy mindegyikük chicagoi, volt nagy meglepődés, meg fényképezkedés. Jó fejek voltak, jót röhögtem 😊
több mint 10 éve
Ma megkért a főnököm, hogy alkalomadtán magyarázzam már el neki a foci szabályait, mert érdekesnek néz ki, de ismeret híján nem tudja kellően értékelni. 8-) (De miért pont most? Csak nem látta a Kétpontos kísértet-et? 😊 )
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
Biztos vagyok benne, hogy nem csak nekem volt az első focis élményem 2005. április 24.-e. Mindenesetre megírtam. Tíz éve nézem ezt a csodálatos sportot.bergerszerint.kinja.com/egy-evtized-a-lelaton-1699906227
Mindig jövőre
több mint 10 éve
A szénhidrátmentes -gondolom akkor klasszikus ketogént tolsz- diéta a világ legnagyobb áldása. Március közepe óta szálkásítok, közben volt egy felsőfokú nyelvvizsgám (ez tegnap derült ki, hogy sikeres is), és semmi bajom. Bár a 80g lenmagolajjal vannak bajaim, valami elmondhatatlanul undorító.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
Ezt átérzem. Néha nekem is ilyen a napirendem. Az utána lévő focin, csak keresem a labdát 😀Igazából a diéta része elég egyedi. Hozzá alakítottam a melóhoz, így nem olyan nehéz kibírni.A diéta részével nekem nincs gondom, annyi hogy szénhidrátmentesen étkezem, de simán elvagyok vele 😊 Nekem most a sporttal van inkább gondom, azt nem tudom hozzáalakítani a melóhoz 😀
dugo1993
Naponta ingázok Tbánya-Budapest között, reggel 6-kor indulok, este fél-háromnegyed 7 körül érek haza, utána meg már nincs sok energiám...Rataxes
több mint 10 éve
Igazából a diéta része elég egyedi. Hozzá alakítottam a melóhoz, így nem olyan nehéz kibírni.A diéta részével nekem nincs gondom, annyi hogy szénhidrátmentesen étkezem, de simán elvagyok vele 😊 Nekem most a sporttal van inkább gondom, azt nem tudom hozzáalakítani a melóhoz 😀
dugo1993
Naponta ingázok Tbánya-Budapest között, reggel 6-kor indulok, este fél-háromnegyed 7 körül érek haza, utána meg már nincs sok energiám...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Milyen módszerrel diétázol? Én tavaly 15-öt adtam le 4-5 hónap alatt... De öt már visszamászott a télen, úgyhogy most megint nekiálltam 😊RataxesIgazából a diéta része elég egyedi. Hozzá alakítottam a melóhoz, így nem olyan nehéz kibírni.
Viszont nálam egyértelműen a sport a hangsúlyosabb, amiből nem is tervezek visszavenni. Remélem így meg is tudom tartani az elért eredményt. Heti 4-6 nap mozgás, amiben van futás, foci, squash, bicikli. Szóval elég örökmozgó lettem, főleg az elmúlt fél évben.
Neked meg hajrá!
több mint 10 éve
Milyen módszerrel diétázol? Én tavaly 15-öt adtam le 4-5 hónap alatt... De öt már visszamászott a télen, úgyhogy most megint nekiálltam 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
5,5 hónap alatt, másféllel a határidő előtt, a fogadás megnyerve --> -12 kg :cool: Szerencsére a haverok azért már biztosítottak róla, hogy a dagi poénok örökre megmaradnak 😀
több mint 10 éve
Ilyenre még nem volt példa 😉Egy előrelátó, felelős férfinál, hogy-hogy nincs otthon reggeli? 😉Sobri Jóska3 zsemle, 15 dkg chilis párizsi, kakaó kb nálam így nézne ki 😀peachSzép-szép dolog, de azért a nyamvadt croassainért reggeli gyanánt tuti kapott volna 😀peachugye, hogy Te is McReggelire gondoltál volna?! 😀slowmotion
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Egy előrelátó, felelős férfinál, hogy-hogy nincs otthon reggeli? 😉Sobri JóskaVan nő -> tehát van reggeli. Akkor most mi a problémád? 😀