Make Love
27 feliratkozó
több mint 11 éve
Mindenkiaz, titokban, ErGéNyargajjGida! 😀bezzeg a Vazingtoniak egytől-egyik jóérzésűek 😉sutianapHa slowmotion rézbőrű fan lenne Őket írtam volna 😀Rataxes
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Jó kérdés, írtam volna hogy jóérzésű Cowboys drukker nem hirdeti a csapatszimpátiáját (az olyasmi mint a melegfelvonulás 😊 ), de aztán rájöttem hogy jóérzésű Cowboys drukker valószínűleg nem is létezik 😛Rataxesaha. de létezik. én például egész jól éreztem magam tavaly, amikor kétszer is lenyomtunk Titeket 😊
Télapó egyébként üdvözöl. és azt üzeni, még mindig nem meg Philadelphiába, és dugjátok fel magatoknak a mikuláscsomagot 😉
több mint 11 éve
bezzeg a Vazingtoniak egytől-egyik jóérzésűek 😉sutianapHa slowmotion rézbőrű fan lenne Őket írtam volna 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Jó kérdés, írtam volna hogy jóérzésű Cowboys drukker nem hirdeti a csapatszimpátiáját (az olyasmi mint a melegfelvonulás 😊 ), de aztán rájöttem hogy jóérzésű Cowboys drukker nem is létezik 😛Rataxesbezzeg a Vazingtoniak egytől-egyik jóérzésűek 😉
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Jó kérdés, írtam volna hogy jóérzésű Cowboys drukker nem hirdeti a csapatszimpátiáját (az olyasmi mint a melegfelvonulás 😊 ), de aztán rájöttem hogy jóérzésű Cowboys drukker valószínűleg nem is létezik 😛
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Az utóbbi két év tényleg nem volt könnyű, de legalább felvehetem a kedvenc csapatom mezét anélkül hogy le kelljen köpnöm magam 😊Rataxesmiért, egyébként ki nem veheti fel?
több mint 11 éve
röhögni fogsz, de a spar újra felitalálta a matrica-cserebere intézményét, szóval lehet, hogy a gyűlölködjünk topicba továbbra is csak a genetikai hulladékokkal és szervdonorokkal kapcsolatos meglátásaim fognak kerülni 😊Ja de majd az utolsó 10 darabért vért izzadsz a különböző cserélős oldalakon vagy/meg beveted az egész családod, hogy vadásszák le neked mikor azok mindegyikéből mindössze 3 limitált Garfield szőrrel kiegészített készült. De akkor már hiába írsz a Gyűlölködjünkbe, csak megvető pillantásokat fogsz kapni 😀Matthew99dehogy gyűlölködjünk, az csak akkor lenne, ha az album nem telne be. de ilyen problémánk már nincs, mióta spar van hozzánk a legközelebb. különben is, tegnap is lementem vásárolni, csak a pelenkák ára után meglett az album 10 százaléka 😊slowmotionjippííí! éljen a SPAR, meg a legújabb matricagyűjtős akciójuk! 😊slowmotionMegkérnék egy admint hogy ezt a - nyilvánvalóan rossz helyre került - hsz-t a valós Gyűlölködjünk topikba való helyére tegye át 😀Matthew99
több mint 11 éve
Az utóbbi két év tényleg nem volt könnyű, de legalább felvehetem a kedvenc csapatom mezét anélkül hogy le kelljen köpnöm magam 😊
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
majd figyelünk a lelkivilágodra, jó? amúgy sem lehet egyszerű az életed Eagles drukkerként 😛Remélem azért leiratkoznom nem kell majd 😊RataxesMatrica csere-bere, majd a Boltos topikban?😊laccoo74kányésnáslowmotion
több mint 11 éve
Remélem azért leiratkoznom nem kell majd 😊Matrica csere-bere, majd a Boltos topikban?😊laccoo74kányésnáslowmotion
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Ja de majd az utolsó 10 darabért vért izzadsz a különböző cserélős oldalakon vagy/meg beveted az egész családod, hogy vadásszák le neked mikor azok mindegyikéből mindössze 3 limitált Garfield szőrrel kiegészített készült. De akkor már hiába írsz a Gyűlölködjünkbe, csak megvető pillantásokat fogsz kapni 😀dehogy gyűlölködjünk, az csak akkor lenne, ha az album nem telne be. de ilyen problémánk már nincs, mióta spar van hozzánk a legközelebb. különben is, tegnap is lementem vásárolni, csak a pelenkák ára után meglett az album 10 százaléka 😊slowmotionjippííí! éljen a SPAR, meg a legújabb matricagyűjtős akciójuk! 😊slowmotionMegkérnék egy admint hogy ezt a - nyilvánvalóan rossz helyre került - hsz-t a valós Gyűlölködjünk topikba való helyére tegye át 😀Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Matrica csere-bere, majd a Boltos topikban?😊laccoo74kányésná
több mint 11 éve
dehogy gyűlölködjünk, az csak akkor lenne, ha az album nem telne be. de ilyen problémánk már nincs, mióta spar van hozzánk a legközelebb. különben is, tegnap is lementem vásárolni, csak a pelenkák ára után meglett az album 10 százaléka 😊jippííí! éljen a SPAR, meg a legújabb matricagyűjtős akciójuk! 😊slowmotionMegkérnék egy admint hogy ezt a - nyilvánvalóan rossz helyre került - hsz-t a valós Gyűlölködjünk topikba való helyére tegye át 😀Matthew99
több mint 11 éve
Matrica csere-bere, majd a Boltos topikban?😊
több mint 11 éve
jippííí! éljen a SPAR, meg a legújabb matricagyűjtős akciójuk! 😊slowmotionMegkérnék egy admint hogy ezt a - nyilvánvalóan rossz helyre került - hsz-t a valós Gyűlölködjünk topikba való helyére tegye át 😀
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Egyem meg a kis szívüket, én csak tavaszra vártam, mint az előző hármat.Na nem baj, éppen sikerült kikecmeregni a törpés dominókból.
Azért egy szusszanásnyi szünet jól jött volna a Bl matricák előtt.
több mint 11 éve
jippííí! éljen a SPAR, meg a legújabb matricagyűjtős akciójuk! 😊
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Na úgy tűnik sikerült a szállást az utolsó pillanatban lefoglalni, és holnaptól Balaton. :cool:
több mint 11 éve
múltkor tesóm megsózta, de az nekem geci prémium!Nem, az sem kell bele. 😀 Majd Mócsa úr elmondja a receptet! 😀 😂catattackkapros 😉sutianapcsak 10 napig, de: itthon vagyok 😊eaglesmcnabbHelyettem is nyomjál be egy kartali hamburgert!catattack
faszom, 1 órája érkeztem vissza, de már visszamennék! :/
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Sose gondoltam volna, hogy vezetni fogok, de életemben mindössze második alkalommal a volán mögött már városi forgalomban voltam és tényleg élvezetes 😊😀 Nos, nekem elsőre nem sikerült, és éppen 1 pont kellett volna a sikerhez. 😀 Gondolom izgultam, meg volt egy elég g+ci kérdés, amin elcsúsztam, mert többpontos volt. 😀 Másodjára maxpontos lett. 😀
A kreszvizsga meg egészen nevetséges, azon hogy lehet (ötször-húszszor) megbukni?jjncaa
több mint 11 éve
Támogatom! 😊lakó- és pihenőövezet, gyalogos és kerékpáros övezet...Sose gondoltam volna, hogy vezetni fogok, de életemben mindössze második alkalommal a volán mögött már városi forgalomban voltam és tényleg élvezetes 😊Nekem egyszer sikerült, de ahogy kijöttem a vizsgahelyről, egy bmw-s állat majdnem elgázolt (lakó-pihenő övezetben, zebrán voltam...), és akkor döntöttem el, hogy ilyen baromállatok között én soha az életben nem akarok vezetni.berger90
A kreszvizsga meg egészen nevetséges, azon hogy lehet (ötször-húszszor) megbukni?jjncaa
gondolom a biciGliseknek sem világos, hogy ott kötelezően 20 a legmagasabb sebesség, még akkor is, ha csak két kereket sikerül összegyűjteni aznapra.
kedvenc ilyenem a Kolosy József utca (Allée és a vásárcsarnok között), buzi bringás egyszer már majdnem elcsapta a kölköt, aki éppen egy galamb után rohangászott. oké, figyelek a kölökre, 20 km/h alatt vállalom a felelősséget, de ha egyszer valaki eltalálja biciklivel, akkor annyiszor rúgom fejbe, ahány km/h-val a megengedett 20 fölött ment ránézésre...
megértem, hogy állambácsinak komoly bevétel a vizsgadíj, főleg, ha nem egyszer fut neki az ember, de szerintem simánlehetnekellene oktatni iskolában is közlekedési alapismereteket, legalább akkor is lenne/lehetne némi fogalma az embereknek a szabályokról, ha esélyük nincs arra, hogy kerékpárnál magasabb árszintre váltsanak.slowmotion
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
(az irányváltással nem járó kikerülésnél is indexelni akartam 😊)jjncaaaz melyik? nem inkább a sávváltás nélküli kikerülés az?
egyébként meg minden oktató elmondja, hogy ha akarsz, akkor többet is indexelhetsz, mint kellene, csak ne legyen megtévesztő
több mint 11 éve
lakó- és pihenőövezet, gyalogos és kerékpáros övezet...Sose gondoltam volna, hogy vezetni fogok, de életemben mindössze második alkalommal a volán mögött már városi forgalomban voltam és tényleg élvezetes 😊Nekem egyszer sikerült, de ahogy kijöttem a vizsgahelyről, egy bmw-s állat majdnem elgázolt (lakó-pihenő övezetben, zebrán voltam...), és akkor döntöttem el, hogy ilyen baromállatok között én soha az életben nem akarok vezetni.berger90
gondolom a biciGliseknek sem világos, hogy ott kötelezően 20 a legmagasabb sebesség, még akkor is, ha csak két kereket sikerül összegyűjteni aznapra.
kedvenc ilyenem a Kolosy József utca (Allée és a vásárcsarnok között), buzi bringás egyszer már majdnem elcsapta a kölköt, aki éppen egy galamb után rohangászott. oké, figyelek a kölökre, 20 km/h alatt vállalom a felelősséget, de ha egyszer valaki eltalálja biciklivel, akkor annyiszor rúgom fejbe, ahány km/h-val a megengedett 20 fölött ment ránézésre...
megértem, hogy állambácsinak komoly bevétel a vizsgadíj, főleg, ha nem egyszer fut neki az ember, de szerintem simán
több mint 11 éve
a kérdés természetesen költői volt, a teszt borzasztó egyszerűségére gondoltam, pláne hogy a programban az összes választ begyakorolhatod... én kétszer mentem végig a témákon, így végeztem a vizsgán 8 perc alatt 1 hibaponttal (az irányváltással nem járó kikerülésnél is indexelni akartam 😊)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Sose gondoltam volna, hogy vezetni fogok, de életemben mindössze második alkalommal a volán mögött már városi forgalomban voltam és tényleg élvezetes 😊hát például ha az elsőbbséges példákat rosszul tippeled meg, akkor elég könnyű az esélye.
márpedig ha úgy mész neki a tanulásnak, hogy "ha egyszer lesz jogsi a kezemben, akkor előlem mindenki álljon majd félre", akkor könnyen jöhet a kopp.
az meg, hogy valaki megbukik: az írásbeli felvételikre is elvileg mindenki úgy megy, hogy ért hozzá, aztán mégsem ír mindenki 85 százalék felett (kb mint a kreszvizsga 65/75-ös szintje egyébként)