Make Love
27 feliratkozó
több mint 11 éve
Inkább a nőkre.. 😀 Olyan csúnya, hogy már szinte szép.. 😛hanem mint pl. filmeknél szokás mondani: "annyira szar, hogy már jó"? 😀fetomytiszta Pro Bowl 😊davemayerhát kétlem, hogy amadeus a népszerűsége miatt került oda 😀kristof
több mint 11 éve
hanem mint pl. filmeknél szokás mondani: "annyira szar, hogy már jó"? 😀tiszta Pro Bowl 😊davemayerhát kétlem, hogy amadeus a népszerűsége miatt került oda 😀kristof
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
tiszta Pro Bowl 😊davemayerhát kétlem, hogy amadeus a népszerűsége miatt került oda 😀
több mint 11 éve
tiszta Pro Bowl 😊ott vagyok a top25 best of userben. (most látom csak...)Amadeus91például az ilyenek miatt értelmetlen az egész 😀
eaglesmcnabb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
ott vagyok a top25 best of userben. (most látom csak...)Amadeus91például az ilyenek miatt értelmetlen az egész 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
10. userként a fórum történetében megvan az 1000. lájk, köszi mindenkinek, aki hozzájárult! 😊 😀shawnkaBaszki ez rosszabb, mint a facebook.
több mint 11 éve
wow engem meg csak Höri, JJ és Sobri előz meg. Igazi megtiszteltetés 😀 Ezért jó, hogy mindenbe belepofázok!
több mint 11 éve
catattack
3 520
Rosszul választotok barátot!Ismét bizonyosságot nyert, hogy egy kvázi "ismeretlentől" többre számíthat az ember, mint egy baráttól...sütiEz viszonylag sokszor előfordul. 😀Vrijbloed
több mint 11 éve
Ismét bizonyosságot nyert, hogy egy kvázi "ismeretlentől" többre számíthat az ember, mint egy baráttól...sütiEz viszonylag sokszor előfordul. 😀
több mint 11 éve
Ismét bizonyosságot nyert, hogy egy kvázi "ismeretlentől" többre számíthat az ember, mint egy baráttól...
több mint 11 éve
Nekem meg majdnem mindkettő 1000 feletti. Bár nem tudom hogy ez mire jó.Matthew99azt hogy értékes tagja vagy a társadalomnak. Nekem spec arra, hogy jó sigegeket csinálsz
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Nekem meg majdnem mindkettő 1000 feletti. Bár nem tudom hogy ez mire jó.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
neked 625 van. Profilodnál tudod megnézni. (karma)Azt honnan lehet tudni, hogy 1000 like? Úgy egyébként nekem ez az egész respect, karma, like mizéria magas. Főleg a "best of user" pont alatt szereplő százalékos karma rész. Mindenesetre magasnak tűnik az 1000 like (azt sem tudom nekem mennyi, csak a respectet látom) úgyhogy gratula.diverdoc10. userként a fórum történetében megvan az 1000. lájk, köszi mindenkinek, aki hozzájárult! 😊 😀shawnkamég szerencse h a respect számít 😛 😉Black_Adder
ott vagyok a top25 best of userben. (most látom csak...)
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Azt honnan lehet tudni, hogy 1000 like? Úgy egyébként nekem ez az egész respect, karma, like mizéria magas. Főleg a "best of user" pont alatt szereplő százalékos karma rész. Mindenesetre magasnak tűnik az 1000 like (azt sem tudom nekem mennyi, csak a respectet látom) úgyhogy gratula.10. userként a fórum történetében megvan az 1000. lájk, köszi mindenkinek, aki hozzájárult! 😊 😀shawnkamég szerencse h a respect számít 😛 😉Black_Adder
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Még szerencse, hogy egyik se. 😛10. userként a fórum történetében megvan az 1000. lájk, köszi mindenkinek, aki hozzájárult! 😊 😀shawnkamég szerencse h a respect számít 😛 😉Black_Adder
több mint 11 éve
10. userként a fórum történetében megvan az 1000. lájk, köszi mindenkinek, aki hozzájárult! 😊 😀shawnkamég szerencse h a respect számít 😛 😉
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Nem tudom, jobb? Ahogy érzed. Mint mondtam, én nem szeretnék. De ha a beszólás helyett inkább gratuláltál volna Newmannek, mindannyian jobban jártunk volna.. 😊Tehát jobb, ha félek tőled? 😀dcsicsakMég jó, hogy én nem szeretnék kötekedni. Pedig tudnék...apeszosMivel az angol meme-eket magyarítani divat, így a magyarokat angolosítani 😀😀pc_xA hungarizálás hozzáad, ez elvesz.dcsicsak
több mint 11 éve
dcsicsak
1 553
Tehát jobb, ha félek tőled? 😀Még jó, hogy én nem szeretnék kötekedni. Pedig tudnék...apeszosMivel az angol meme-eket magyarítani divat, így a magyarokat angolosítani 😀😀pc_xA hungarizálás hozzáad, ez elvesz.dcsicsak
több mint 11 éve
ma kaptam egy nagyon hasonlót (fekete fűzővel) és egy hárslevelűt is mellé 😀Azért egy fotót ilyenkor illene betenni. Különben senki nem hiszi el. 😛GRAFIezen ne múljon 😊
kepfeltoltes.hu/view/130127/WP_001794_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
alakra picit elrontották, de ízre nagyon finom volt egy kis hárslevelűvel 😊Double B
több mint 11 éve
Még jó, hogy én nem szeretnék kötekedni. Pedig tudnék...Mivel az angol meme-eket magyarítani divat, így a magyarokat angolosítani 😀😀pc_xA hungarizálás hozzáad, ez elvesz.dcsicsak
több mint 11 éve
10. userként a fórum történetében megvan az 1000. lájk, köszi mindenkinek, aki hozzájárult! 😊 😀shawnkaÜdv a klubban. 😉
Amúgy olyan ez, mint a pápa pöcse. Lehet, hogy mutatós, de semmi haszna nincs.
több mint 11 éve
10. userként a fórum történetében megvan az 1000. lájk, köszi mindenkinek, aki hozzájárult! 😊 😀
több mint 11 éve
ez az új parasztos vonal igen, de az általában vett "lö én derpkedek" jellegű baromságok esetén sztem ez nagyon nem igaz 😊Mivel az angol meme-eket magyarítani divat, így a magyarokat angolosítani 😀😀pc_xA hungarizálás hozzáad, ez elvesz.dcsicsak
btw munka utáni pihenés: Majd pár hét múlva, ha lesz egy nap, hogy nem kell mennem melózni, talán elmondhatom ezt én is 😀
több mint 11 éve
nem is mondtam, hogy támogatom 😊Mivel az angol meme-eket magyarítani divat, így a magyarokat angolosítani 😀😀pc_xA hungarizálás hozzáad, ez elvesz.dcsicsak
több mint 11 éve
Nálunk még a decemberi szabadságok bérszámfejtését sem sikerült maradéktalanul megoldani, ma kizárólag jelenléti íveket kaptam szétosztásra/aláírásra, fizetési papírt nem... A munkaügyi részleg kész káosz, az emberek 80%ának nem stimmel a fizetése (délutáni pótlékok, kompenzáció, családi kedvezmény összevissza) de ezért is az én vérem fogják szívni a drága aranyos kollégáim 😊mindenki számára. idéntől kivezették a szuperbruttót alapján adózást, ha jól tudom.pápá szuperbruttó! 😊gabtsiez csak számodra vagy mindenki számára?
davemayer
tegnap megjött az első 2013-as fizetési papír, és jobban tetszett az összeg, mint decemberben 😊gabtsi
de hogy make love is legyen: vége a hétnek, vasárnap aréna kupa, super bowl, hellyeah