Make Love
27 feliratkozó
több mint 11 éve
Dániel vagy Patrik lesz a neve? 😀RataxesVagy az, hogy NASCAR. Tehát pl. Kovács Neszkár.
több mint 11 éve
catattack
3 520
tudjál róla, hogy a magyar helyesírás szabályai alapján fogják anyakönyvezni.laccoo74Így szerepel.
több mint 11 éve
Áprilisban születik a kislányom és a név kérdésre csak most sikerült pontot tenni...nálunk az áprilisiak mind V-motorosok
Még nem 100%, de talán megvan.
Ezt a hozzászólást akár a NASCAR Fantasy topikba is írhattam volna..... 😀
catattack
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Dániel vagy Patrik lesz a neve? 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Áprilisban születik a kislányom és a név kérdésre csak most sikerült pontot tenni...Sok boldogságot előre is!Ha különleges nevet akartok, tudjál róla, hogy a magyar helyesírás szabályai alapján fogják anyakönyvezni.Az én kisfiam neve: Nikolasz Gracián, és rengeteget szivattak az anyakönyvezésnél.Rákérdezek: Danica?
Még nem 100%, de talán megvan.
catattack
több mint 11 éve
catattack
3 520
Áprilisban születik a kislányom és a név kérdésre csak most sikerült pontot tenni...Még nem 100%, de talán megvan.
több mint 11 éve
Mindig is a kedvenc márkám volt, és most ők is beszálltak a bizniszbe!"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Ezt adják a gyerekmenűhöz a mekiben. Végre vmi jó is tőlük!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
németországban? sobri ennyiért itthon is tud.Feltételezem 15 ezerért drága. 😀Stezmicsoda bomba milfet engedtem előre ma azt ajtóban...Amadeus91és milyen volt az ágyban?Asbee
több mint 11 éve
Feltételezem 15 ezerért drága. 😀micsoda bomba milfet engedtem előre ma azt ajtóban...Amadeus91és milyen volt az ágyban?Asbee
több mint 11 éve
micsoda bomba milfet engedtem előre ma azt ajtóban...Amadeus91és milyen volt az ágyban?
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
micsoda bomba milfet engedtem előre ma azt ajtóban...
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
hát az lesz egy bruttó párezer sör azt hiszem 😀
több mint 11 éve
jó, megdumáltál 😊stílszerűen 1000-et kéne 😉fetomyAkkor mindenki a vendégem 😊
Matthew99
több mint 11 éve
Akkor mindenki a vendégem 😊stílszerűen 1000-et kéne 😉fetomy1, max. 8 sört.JSanyoNekem meg elsőként a Triple Crown (1000 hsz, 1000 karma, 1000 respect). Nem tudom mit nyertem de örülök neki 😊Matthew9910. userként a fórum történetében megvan az 1000. lájk, köszi mindenkinek, aki hozzájárult! 😊 😀shawnkaAnd the 12th man has arrived! 😀
Rataxes
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
stílszerűen 1000-et kéne 😉1, max. 8 sört.JSanyoNekem meg elsőként a Triple Crown (1000 hsz, 1000 karma, 1000 respect). Nem tudom mit nyertem de örülök neki 😊Matthew9910. userként a fórum történetében megvan az 1000. lájk, köszi mindenkinek, aki hozzájárult! 😊 😀shawnkaAnd the 12th man has arrived! 😀
Rataxes
több mint 11 éve
1, max. 8 sört.Nekem meg elsőként a Triple Crown (1000 hsz, 1000 karma, 1000 respect). Nem tudom mit nyertem de örülök neki 😊Matthew9910. userként a fórum történetében megvan az 1000. lájk, köszi mindenkinek, aki hozzájárult! 😊 😀shawnkaAnd the 12th man has arrived! 😀
Rataxes
több mint 11 éve
Pedig Te még a kislányom gesztenyés piskótáját sem fikázod 😊 Sig mester az én elismerésem eddig is Tied volt, eztán is így lesz 😊Nekem meg elsőként a Triple Crown (1000 hsz, 1000 karma, 1000 respect). Nem tudom mit nyertem de örülök neki 😊Matthew9910. userként a fórum történetében megvan az 1000. lájk, köszi mindenkinek, aki hozzájárult! 😊 😀shawnkaAnd the 12th man has arrived! 😀
Rataxes
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Nem volt tisztább, sőt!A Balatonra akkor járó német turisták kicsit szabadjára engedték magukat, de a gyűjtőszenvedély nagy úr.Nekünk, anno még egy nyugati autót látni is nagy szó volt.Emlékszem itt Kbarcikán az első ilyen autó egy 1-es Golf volt, és mindenki a csodájára járt.Meg a pöcsöm se kukázna a Balaton partján a kempingeknél.😊laccoo74Bezzeg a mi időnkben... még a szemét is tiszta volt! 😀
kaszo
több mint 11 éve
Nekem meg elsőként a Triple Crown (1000 hsz, 1000 karma, 1000 respect). Nem tudom mit nyertem de örülök neki 😊10. userként a fórum történetében megvan az 1000. lájk, köszi mindenkinek, aki hozzájárult! 😊 😀shawnkaAnd the 12th man has arrived! 😀
Rataxes
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Meg a pöcsöm se kukázna a Balaton partján a kempingeknél.😊laccoo74Bezzeg a mi időnkben... még a szemét is tiszta volt! 😀
több mint 11 éve
Csak eszembe jutott, hogy kölyök koromban mennyire fanatikusan gyűjtöttük a haverokkal a sörös dobozokat.Ment a cserélgetés ezerrel, versenyeztünk, kinek van több, szebb stb.Kamionos, külföldön dolgozó ismerős nagy megbecsülésnek örvendett.Aztán egy nap meguntam a törölgetésüket/kb 200 darab volt akkor/, és ment a kukába az egész.Ma már nem lenne varázsa az egész gyűjtősdinek, mert egy közepes szupermarketből is percek alatt összejönne egy gyűjtemény.Meg a pöcsöm se kukázna a Balaton partján a kempingeknél.😊
több mint 11 éve
10. userként a fórum történetében megvan az 1000. lájk, köszi mindenkinek, aki hozzájárult! 😊 😀shawnkaAnd the 12th man has arrived! 😀
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
10 éves kislányom életének első önálló süteménye, és nekem sütötte!Ezt mifelénk odaégett pirítósnak hívják 😛 | csak viccelek, no offense 😀 |
diverdoc
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
10 éves kislányom életének első önálló süteménye, és nekem sütötte!"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P