NBA
33 feliratkozó
55 perce
Már megint szarba nyúlt a Bulls, csak nem négy negyeden keresztülvisszaadta a sors a Pacers meccsetOne of the craziest finishes to an NBA game you’ll ever see. pic.twitter.com/AnEdq02ROh
— Rob Perez (@WorldWideWob) March 28, 2025
Cruyffista
Stoki
Szerkesztette: slowmotion
2 órája
visszaadta a sors a Pacers meccsetOne of the craziest finishes to an NBA game you’ll ever see. pic.twitter.com/AnEdq02ROh
Cruyffista
4 órája
One of the craziest finishes to an NBA game you’ll ever see. pic.twitter.com/AnEdq02ROh
23 órája
dawyd728
3 897
ennek a w-nek is szaga voltKezdetektől végtelenül frusztráló egy szezon. Sőt Wolves elleni 3-2 óta az elmúlt 10 hónap teljes egészében, pályán és azon kívül egyaránt.
Cruyffista
Ami a gáz, h nem látom ez jövőre mitől lesz jobb.. Valahogy nem látom, h majd Holmes valami olyat tesz hozzá, amivel megtaláljuk a zsákutcából a kiutat.. A többi újonc szerződésen lévőről meg tudjuk mekkora lyuk van a játékukban. Braunban is azt érzem közel nulla már az upsideja.
Gordon teljes off-season alatt a vádlisérülését ki lehet majd kúrálni. Fizikailag jobb formában várom vissza. MPJ&Murray unalomig ismételten a legnagyobb gát bármiféle keretalakításnak. Túlfizetett sztárocskák..
Idei draft pick nincs. Kivénhedt lepattanó Westbrookokban lehet bízni, mint erősítés.
Még tankolni se tudunk, mert Jokiccsal nem lehet.. Tisztára mint 2008-10 körüli Cavs..
1 napja
ennek a w-nek is szaga volt
2 napja
Damian Lillard has been diagnosed with a deep vein thrombosis (blood clot) in his right calf and is out indefinitely
— Bleacher Report (@BleacherReport) March 26, 2025
Lillard is on blood-thinning medication, which has stabilized the blood clot, and will continue with regular testing pic.twitter.com/0wlYbZl8hD

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 napja
Azért nem mindegy, hogy valaki 2. vagy 6. lesz az alapszakasz végén, vagy most mindenáron újra a Nuggets ellen akarnak játszani...nem jó ómen.Ezt a -teljes csapattal megvívott- bulls és magic meccset nem tudom hova tenni...ráadásul az előbbi még alázott is a crypto-ban 😕Szezon utolsó negyedének amúgy sincs relevanciája. Csapatok jelentős része teng leng.. Ilyenkor a play-in csapatok a legveszélyesebbek. Szezon ezen szakasza nekik bír a legnagyobb téttel..
Stoki
dawyd728
Nem beszélve arról, hogy a PI sincs oly messze, a sorsolás meg bitang kemény
Szerkesztette: Stoki
2 napja
Tatum szezonjának lehet vége…Akkor lehet nem lesz címvèdès 😏 amit tavaly megúsztunk idèn megkapjuk bőven.
Bár coach ezt nyilatkozta.
“He seems to be doing OK”
KeyG
3 napja
Meg a Bulls kb ledobta a csillagokat az égről.Ezt a -teljes csapattal megvívott- bulls és magic meccset nem tudom hova tenni...ráadásul az előbbi még alázott is a crypto-ban 😕Szezon utolsó negyedének amúgy sincs relevanciája. Csapatok jelentős része teng leng.. Ilyenkor a play-in csapatok a legveszélyesebbek. Szezon ezen szakasza nekik bír a legnagyobb téttel..
Stoki
dawyd728
3 napja
dawyd728
3 897
Ezt a -teljes csapattal megvívott- bulls és magic meccset nem tudom hova tenni...ráadásul az előbbi még alázott is a crypto-ban 😕Szezon utolsó negyedének amúgy sincs relevanciája. Csapatok jelentős része teng leng.. Ilyenkor a play-in csapatok a legveszélyesebbek. Szezon ezen szakasza nekik bír a legnagyobb téttel..
Stoki
Szerkesztette: dawyd728
3 napja
Ezt a -teljes csapattal megvívott- bulls és magic meccset nem tudom hova tenni...ráadásul az előbbi még alázott is a crypto-ban 😕
3 napja
Sobri engem idezett, en meg azt irtam, hogy a prime-jaban volt top5. Ezt tartom is.Ja én úgy értettem hogy all time. Prime Wade idejében ahhoz valóban nem kell elfogultság, hogy Wade benne volt az 5 legjobban. Lebron, Kobe, Duncan biztosan előtte volt. Aztán utána a Howard, Nowitzki, Wade hármast már igazából bárhogy lehet pozicionálni a maradék két helyre, semmi extra vállalás nincs abban hogy Wade ott volt a legjobb 5-ben. Garnett akkor már picit gyengébb lett, Gasol még érdekes kérdés. Carmelo meg szar csapatokban játszott.Akkor írjál Wade primejában 5 olyat, aki szerinted akkor jobb volt.Azzal vitáznék, hogy elfogultság kell ahhoz, hogy Wade top5 játékos lenne.Már a 20-hoz is combos elfogultság kell.
Őszentsége Sobri Jóska
Cruyffista
Őszentsége Sobri Jóska
Cruyffista
Meg azt is, hogy a miami harmast nem lehet egy lapon emliteni a bostonival, nalam elobbi egy polccal feljebb van James es Wade miatt.

3 napja
Ja én úgy értettem hogy all time. Prime Wade idejében ahhoz valóban nem kell elfogultság, hogy Wade benne volt az 5 legjobban. Lebron, Kobe, Duncan biztosan előtte volt. Aztán utána a Howard, Nowitzki, Wade hármast már igazából bárhogy lehet pozicionálni a maradék két helyre, semmi extra vállalás nincs abban hogy Wade ott volt a legjobb 5-ben. Garnett akkor már picit gyengébb lett, Gasol még érdekes kérdés. Carmelo meg szar csapatokban játszott.Akkor írjál Wade primejában 5 olyat, aki szerinted akkor jobb volt.Azzal vitáznék, hogy elfogultság kell ahhoz, hogy Wade top5 játékos lenne.Már a 20-hoz is combos elfogultság kell.
Őszentsége Sobri Jóska
Cruyffista
Őszentsége Sobri Jóska
3 napja
Na azért Ronaldo mellszobra se kezdő alkotás a témában.Top1!És még szobra is van.Ami jelenleg esélyes az all-time 5 legszarabb sport szoborra is.
Őszentsége Sobri Jóska
Matthew99
Őszentsége Sobri Jóska

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 napja
Akkor írjál Wade primejában 5 olyat, aki szerinted akkor jobb volt.Azzal vitáznék, hogy elfogultság kell ahhoz, hogy Wade top5 játékos lenne.Már a 20-hoz is combos elfogultság kell.
Őszentsége Sobri Jóska
Cruyffista

3 napja
Azzal vitáznék, hogy elfogultság kell ahhoz, hogy Wade top5 játékos lenne.Már a 20-hoz is combos elfogultság kell.
Őszentsége Sobri Jóska
3 napja
Top1!És még szobra is van.Ami jelenleg esélyes az all-time 5 legszarabb sport szoborra is.
Őszentsége Sobri Jóska
Matthew99

3 napja
És még szobra is van.Ami jelenleg esélyes az all-time 5 legszarabb sport szoborra is.
Őszentsége Sobri Jóska

3 napja
Wade all time top 20-30 közötti játékos nálam és KG megelőzi.Abban a döntőben viszont a Heattel irgalmatlan magasra tette a lécet a teljesítményével.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
3 napja
Azzal vitáznék, hogy elfogultság kell ahhoz, hogy Wade top5 játékos lenne.Nalam igazabol sem Garnett, sem Allen nincs azon a szinten, amin Wade volt. O egyedul is gyurut nyert, finals MVP volt majdnem 35 pontos atlaggal. Lehet, hogy elfogult vagyok, de o nalam top5 jatekos volt prime-jaban, az, hogy melle odament James, sokkalta inkabb volt cheat code az en szemleletemben, mint Garnettek a Bostonban. Bosh nyilvan nem egy James, Wade szintjen levo klasszis volt, de amig az egyik oldalon ha mondjuk szavakat hasznalunk, akkor en ugy gondolom, volt harom sztar, akkor a masikon volt ket klasszis es egy sztar. Mert nalam Wade klasszis. Es James mellett nagyon alulertekeltte valt, meg nyilvan sok osszetevo kellett a sikerhez (ugye kesobb epp a mar rokkant Allen a clutch harmasaival peldaul), de en nalam Wade egy klasszis jatekos. Es nem csak azert, mert a palyan fasza volt, hanem mert elfogadta James erkezese utan azt a szerepet, amivel korabban sosem talalkozott, mindent megtett a palyan kivul is a gyozelemert, csapatemberkent viselkedett.Meg akkor emlitsuk meg, hogy 2010-ben nagyjabol o hozta vissza a divatba a bajnoki cim remenyeben az osszeverbuvalt szupercsapat fogalmat, amire aztan a legtobben ugyanezzel tudtak reagalni, es szvsz nem is tett jot az NBA-nek, ezert tudom becsulni a Warriorst, mert (meg Durant elott) kepes volt hazon belul, sajat draftoltakbol dinasztiat epiteni.mondjuk nekem ez inkabb a KG-Allen Bostonba igazolasaval kezdodott, James csak lemasolta ezt utana a dontessel.
Stez
csebi
Stez
Nem kell elfogultság, Wade valóban alltime top játékos vitathatatlanul.
Én nem találkoztam olyan érdemi írással, okfejtéssel, hogy ne lenne az.
És még szobra is van.

3 napja
ha Wade egyedül nyert gyűrűt akkor Kobe is az utolsó 2t egyedül nyerteNalam igazabol sem Garnett, sem Allen nincs azon a szinten, amin Wade volt. O egyedul is gyurut nyert, finals MVP volt majdnem 35 pontos atlaggal. Lehet, hogy elfogult vagyok, de o nalam top5 jatekos volt prime-jaban, az, hogy melle odament James, sokkalta inkabb volt cheat code az en szemleletemben, mint Garnettek a Bostonban. Bosh nyilvan nem egy James, Wade szintjen levo klasszis volt, de amig az egyik oldalon ha mondjuk szavakat hasznalunk, akkor en ugy gondolom, volt harom sztar, akkor a masikon volt ket klasszis es egy sztar. Mert nalam Wade klasszis. Es James mellett nagyon alulertekeltte valt, meg nyilvan sok osszetevo kellett a sikerhez (ugye kesobb epp a mar rokkant Allen a clutch harmasaival peldaul), de en nalam Wade egy klasszis jatekos. Es nem csak azert, mert a palyan fasza volt, hanem mert elfogadta James erkezese utan azt a szerepet, amivel korabban sosem talalkozott, mindent megtett a palyan kivul is a gyozelemert, csapatemberkent viselkedett.Meg akkor emlitsuk meg, hogy 2010-ben nagyjabol o hozta vissza a divatba a bajnoki cim remenyeben az osszeverbuvalt szupercsapat fogalmat, amire aztan a legtobben ugyanezzel tudtak reagalni, es szvsz nem is tett jot az NBA-nek, ezert tudom becsulni a Warriorst, mert (meg Durant elott) kepes volt hazon belul, sajat draftoltakbol dinasztiat epiteni.mondjuk nekem ez inkabb a KG-Allen Bostonba igazolasaval kezdodott, James csak lemasolta ezt utana a dontessel.
Stez
csebi
Stez
ott Shaq azért még bőven elit volt (konkrétan all nba 1st team)
és KG bőven azon a szinten van
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 napja
Nalam igazabol sem Garnett, sem Allen nincs azon a szinten, amin Wade volt. O egyedul is gyurut nyert, finals MVP volt majdnem 35 pontos atlaggal. Lehet, hogy elfogult vagyok, de o nalam top5 jatekos volt prime-jaban, az, hogy melle odament James, sokkalta inkabb volt cheat code az en szemleletemben, mint Garnettek a Bostonban. Bosh nyilvan nem egy James, Wade szintjen levo klasszis volt, de amig az egyik oldalon ha mondjuk szavakat hasznalunk, akkor en ugy gondolom, volt harom sztar, akkor a masikon volt ket klasszis es egy sztar. Mert nalam Wade klasszis. Es James mellett nagyon alulertekeltte valt, meg nyilvan sok osszetevo kellett a sikerhez (ugye kesobb epp a mar rokkant Allen a clutch harmasaival peldaul), de en nalam Wade egy klasszis jatekos. Es nem csak azert, mert a palyan fasza volt, hanem mert elfogadta James erkezese utan azt a szerepet, amivel korabban sosem talalkozott, mindent megtett a palyan kivul is a gyozelemert, csapatemberkent viselkedett.Meg akkor emlitsuk meg, hogy 2010-ben nagyjabol o hozta vissza a divatba a bajnoki cim remenyeben az osszeverbuvalt szupercsapat fogalmat, amire aztan a legtobben ugyanezzel tudtak reagalni, es szvsz nem is tett jot az NBA-nek, ezert tudom becsulni a Warriorst, mert (meg Durant elott) kepes volt hazon belul, sajat draftoltakbol dinasztiat epiteni.mondjuk nekem ez inkabb a KG-Allen Bostonba igazolasaval kezdodott, James csak lemasolta ezt utana a dontessel.
Stez
csebi

3 napja
annyiban más, hogy azok cserék voltakMeg akkor emlitsuk meg, hogy 2010-ben nagyjabol o hozta vissza a divatba a bajnoki cim remenyeben az osszeverbuvalt szupercsapat fogalmat, amire aztan a legtobben ugyanezzel tudtak reagalni, es szvsz nem is tett jot az NBA-nek, ezert tudom becsulni a Warriorst, mert (meg Durant elott) kepes volt hazon belul, sajat draftoltakbol dinasztiat epiteni.mondjuk nekem ez inkabb a KG-Allen Bostonba igazolasaval kezdodott, James csak lemasolta ezt utana a dontessel.
Stez
csebi
olyan meg ugye történt korábban is
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!