NBA
33 feliratkozó
több mint 14 éve
Ez a Sacramento-Atlanta is elég fasza meccs volt.Joe Johnson season high 36 pont,96-96-nál az a palánk alatti elhúzása beszarás volt.
Horford is hozzá tett egy career high 7 blokkot 😀
Azt mondjuk nem értettem,hogy -2-nél 6 tizeddel a meccs vége előtt miért Cousinsnak adták az oldaldobást,bár csak az elcseszett bedobás után mondták,hogy rookie,de akkor is,nem okos döntés rookiera bízni ilyeneket.

több mint 14 éve
16 turnoverrel nem lehet mit kezdeni... sajnálni fogom harrist ha elviszik. viszont vuja és HUMPH játéka nekem tetszik
több mint 14 éve
ugyis csak akkor jön hogyha aláír 3 évre. prokhorov bevetheti magát ma vagy holnapLuol Deng >>>> Rudy GayfüligjimmyMa kb. szaba >>>> Rudy Gay. Hülye köcsög lehúzza egész heti fantasy FG%-omat ezzel a dobálgatással.
na remélhetőleg az utolsó ilyen felállású nets meccs következik 😊a.kacsaNem akarom a dagadékot. Csak ha egy zsák krumpliért jön. Nyáron úgyis elmegy a Knicksbe...szaba
több mint 14 éve
Na ez a PHI-CHA most adja nagyon.szabaDiaw tripla-dupla,epic

több mint 14 éve
Na ez a PHI-CHA most adja nagyon.
több mint 14 éve
Luol Deng >>>> Rudy GayfüligjimmyMa kb. szaba >>>> Rudy Gay. Hülye köcsög lehúzza egész heti fantasy FG%-omat ezzel a dobálgatással.
na remélhetőleg az utolsó ilyen felállású nets meccs következik 😊a.kacsaNem akarom a dagadékot. Csak ha egy zsák krumpliért jön. Nyáron úgyis elmegy a Knicksbe...
több mint 14 éve
na remélhetőleg az utolsó ilyen felállású nets meccs következik 😊
több mint 14 éve
Luol Deng >>>> Rudy Gay
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
Tudom h jár, csak mondom, h láttam 😊meglepő 😊FucuThomas - Asik - Gibbson hármas a palánk alatt, gyönyörű 😀FucuFitz a Suns meccsen 😊szaba
több mint 14 éve
meglepő 😊Thomas - Asik - Gibbson hármas a palánk alatt, gyönyörű 😀FucuFitz a Suns meccsen 😊szaba
több mint 14 éve
Thomas - Asik - Gibbson hármas a palánk alatt, gyönyörű 😀FucuFitz a Suns meccsen 😊
több mint 14 éve
Thomas - Asik - Gibbson hármas a palánk alatt, gyönyörű 😀
több mint 14 éve
Ja. Amúgy Vince-et úgy bírom, mikor kicsit is belelkesül. Sztem most azonnal megdobná a 25k-t is ha csak rajta múlna 😀Ma Martin Luther King emléknapi meccsdömping, mindenki tobzódjon.szabaEnnek örömére Vince Carter megdobta ellenünk a 20000. karrier pontját.
Grat neki 😊
+ 23-ig ingyenes a league pass: https://ilp.nba.com/nbalp/secure/registerformChevy
több mint 14 éve
Ma Martin Luther King emléknapi meccsdömping, mindenki tobzódjon.szabaEnnek örömére Vince Carter megdobta ellenünk a 20000. karrier pontját.
Grat neki 😊
+ 23-ig ingyenes a league pass: https://ilp.nba.com/nbalp/secure/registerform
több mint 14 éve
Ma Martin Luther King emléknapi meccsdömping, mindenki tobzódjon.
több mint 14 éve
Négy napon belül 34-gyel vertük a Suns-t, 28-cal a Heat-et, 28-cal a Cavs-t. Mindezt úgy, hogy a kis buzigyerek minden meccsen átlagalatti volt, és Billups, Afflalo, JR, Lawson, Nené viszik a szekeret.Nem vagyunk elég jó csapat neki, inkább a Nets vagy a Knicks, logikus...
Igazából ezt a három sikert elcserélném arra, ha ma csak 1 ponttal is legyőznénk ezt a retek szpörz-t, vagy ha csak K-Mart levágná valamelyik köcsögöt.
több mint 14 éve
Aki teheti, mindenképpen nézze meg a Bulls-Heat meccset, hatalmas ütközet volt. Nem voltak a csapatok teljes harci díszben, a meccsen kidőlt Bosh, aztán Boozer is. A Heat szorossá tudta tenni a meccset, a trojkavonalon kívűlról mindent bedobtak, és amikor a Bulls átvette a vezetést, Wade hirtelen megállíthatatlan lett, a bírók nem győzték fújni a sípot, mert szegényképhez hozzáértek, ő pedig hatalmas fájdalmak közepette összeesett, vánszorgott a pályán, ésatöbbi. Elnézést kérek, én nem tudok napirendre térni az ilyen nyilvánvalóan elfogult, és korrupt bíráskodás felett. Úgy tűnik, hogy a Heat és a Lakers játékosainak egyrészt nincs meg a fizikai ereje, hogy a palánk alatt játszanak, állandóan esnek-kelnek, ha elvesztenek egy párharcot, valamint a fájdalomküszöbük is egy óvodás gyerek szintjén van (bár ők is csak akkor visítanak, ha figyelik őket). És a bírói kar ezt a két hátrányos helyzetű csapatot a "senki nem marad le" program keretében igyekszik felzárkóztatni a meccseken. A negyedik negyedben már nem, de addig mindent megtesznek, hogy ne szakadjanak le.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
29%-kal dobni. Édesjóistenem, még jó, hogy nem élőben néztem ezt a szenvedést.
több mint 14 éve
Amíg Noah egészséges volt, a Bulls nem kapott ki 0.500 alatti csapattól. Amióta kidőlt, ezt a bravúrt sikerült négyszer megismételni. Nem is védekezésben észrevehető a hiánya (Thomas előtt le a kalappal, a palánk alatt úgyis leveri a fejeddel együtt), hanem meglepő módon támadásban. Nagyon lelassult a csapat, Bogans 15 perce amúgy is fekete lyuk, amikor Thomas és bogans egyszerre vannak a pályán, az gyakorlatilag öt a három elleni játék. Ehhez jön még, hogy Rose is kezd fáradni, Korver és Gibson (Boston ellen 4 blokk, 0 pont, ez se túl gyakori) is egyszerre vajúdik a dobásaival.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
http://sportmajom.blog.hu/2011/01/13/megjavitottam_a_sunstMegjavítottam a Sunst! Nem volt könnyű...
több mint 14 éve
Akkor még James "nagy" bejelentése előtt voltak, akkor még ez volt a sláger, ezt kellett mondani, holott a háttérben már minden le volt osztva!
több mint 14 éve
Az egész Cavs-et le kellene mindenestül küldeni a D-Ligába 😀deny79még jó h a nyáron mondta a tulaj h döntőzni fognak most vagy jövőre. neki mondjuk lehet szólásszabadsága 😀
több mint 14 éve
Az egész Cavs-et le kellene mindenestül küldeni a D-Ligába 😀deny79Egész tűrhetően kezdték a szezont, aztán egyre indiszponáltabb mindenki... Hogy ebből mi lesz? ... azt talán csak a jó Isten tudja. Mindenesetre szörnyű így látni a kedvenc csapatom. 😕
több mint 14 éve
Elvileg kezdődött 😕 Nash sztem el lesz cserélve még a deadline előtt, aztán Dragik powa'Az egész Cavs-et le kellene mindenestül küldeni a D-Ligába 😀deny79És ahogy elnézem a Suns mehetne vele kézenfogva.
Ilyen kilátástalanságot. 😕
Tavaly még nyugati döntő, most meg ez. Azt hiszem kezdődhetne egy rebuild.zinedine5
több mint 14 éve
Az egész Cavs-et le kellene mindenestül küldeni a D-Ligába 😀deny79És ahogy elnézem a Suns mehetne vele kézenfogva.
Ilyen kilátástalanságot. 😕
Tavaly még nyugati döntő, most meg ez. Azt hiszem kezdődhetne egy rebuild.