NBA
32 feliratkozó
több mint 14 éve
Abszolút nem hülyeség, amit kacsa mond. Sztem a Mavs volt most jóval a szokott szint alatt, főleg a pad. És igen, én is úgy érzem, hogy a Miaminak is fejlődnie kell, főleg támadó oldalon, merthogy így mégegyszer nem trojáznak, az tuti.
több mint 14 éve
oké.
több mint 14 éve
Nekem a kedvenc monológom ilyenkor a "nem az X csapat nyerte meg ezt a meccset hanem a Y bukta el" 😀
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Shaq visszavonult 😕 Byebye DieselMár megbocsás de az ilyen hozzászólásokon mindig fekve nevetek. Nyertek annyit adtak ki magukból amennyit kiadtak. Kb ezzel azt mondtad mintha maxot hozták volna ki magukból...
egyébként meg a mai meccsről annyit, hogy a miaminak is fel kell mutatnia majd vmi fejlődést, mert h még egyszer nem fog ilyen rosszul támadni a mavs az hótzihera.kacsa
Nyertes csapat fejlődjön mert a vesztes ennyire szar úgyse lesz monológoknak semmi értelme,pláne hogy a Heat is amilyen fos FG-vel tolta le a meccset offrebek miatt nyertek biztosan.
Én azt mondom a Mavs kösse fel a gatyáját mert ha 2.meccset nem húzzák be akkor probléma lesz és rajtuk lesz a teher a 3 hazainál...
több mint 14 éve
egyébként meg a mai meccsről annyit, hogy a miaminak is fel kell mutatnia majd vmi fejlődést, mert h még egyszer nem fog ilyen rosszul támadni a mavs az hótzihera.kacsaEgyértelműen a Miami Heat Golden Oldies volt a legnagyobb a meccsen 😀
több mint 14 éve
Shaq visszavonult 😕 Byebye Dieselegyébként meg a mai meccsről annyit, hogy a miaminak is fel kell mutatnia majd vmi fejlődést, mert h még egyszer nem fog ilyen rosszul támadni a mavs az hótziher
több mint 14 éve
Ja olvastam én is, döbbenet.Kibaszták Kuestert a Pistonstól.Állítólag Mike Brown szeretné maga mellé assistant coachnak. Na az még egy komoly páros lenne. 😀 Nem tudom, a Lakersnél úgy döntöttek, hogy összeszedik a liga összes idiótáját ?Dub
Végre.Bazzani
Vicc,hogy egyetlen esetleges jelöltet sem olvastam a Pistons padra,pedig ilyenkor már repkedni szoktak a nevek.
több mint 14 éve
Kibaszták Kuestert a Pistonstól.Állítólag Mike Brown szeretné maga mellé assistant coachnak. Na az még egy komoly páros lenne. 😀 Nem tudom, a Lakersnél úgy döntöttek, hogy összeszedik a liga összes idiótáját ?
Végre.Bazzani
több mint 14 éve
Nekem is először Reggie jutott az eszembe...DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 14 éve
Nem a Sac miatt gondoltam reggiere hanem a gyűrűérdemlés miatt.
több mint 14 éve
nyilván azért nem ellenőriztem, mert nem tudtam hogy faszságot írtam. vmiért nekem ő is nagyon megmaradt.gratulalok. mielott itt a boldolt reszt begepelted vna azzal az attituddel amilyennel, szted nagyjabol hany alkalmad lett vna utananezni h nem beszelsz-e veletlensegbol faszsagot ?de a 2002es csapatnak a kozeleben nem jart kbmivel nem voltam a fanjuk ezért nekem csak annyi volt a fejemben, hogy akkortájt ott játszott.Zsoca
bibby-dc-stoja-webber-divac
padon : bobby jackson, gerald wallace, hedo turkoglu, lawrence funderburke, scot pollard
plusz a futottak meg. neked hova sikerult ide bekepzelned brad millert ?Fake
mellesleg en abban a szeriaban is kobenak szurkoltam de a 2002es sacramento felsorolasa 10 emberig meg mindig megy bar en azert leellenoriztem magamat mielott posztoltam 😀Fake
a Sacramento-Miller kapcsolatból Reggie-re asszociálni fail volt a szememben.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
gratulalok. mielott itt a boldolt reszt begepelted vna azzal az attituddel amilyennel, szted nagyjabol hany alkalmad lett vna utananezni h nem beszelsz-e veletlensegbol faszsagot ?mivel nem voltam a fanjuk ezért nekem csak annyi volt a fejemben, hogy akkortájt ott játszott.Zsocate vagy a nyertes.de a 2002es csapatnak a kozeleben nem jart kb
csupán 6-7 szezont húzott le ott...Zsoca
padon : bobby jackson, gerald wallace, hedo turkoglu, lawrence funderburke, scot pollard
mellesleg en abban a szeriaban is kobenak szurkoltam de a 2002es sacramento felsorolasa 10 emberig meg mindig megy bar en azert leellenoriztem magamat mielott posztoltam 😀
több mint 14 éve
mivel nem voltam a fanjuk ezért nekem csak annyi volt a fejemben, hogy akkortájt ott játszott.de a 2002es csapatnak a kozeleben nem jart kbSzvsz Brad.empty taxite vagy a nyertes.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
de a 2002es csapatnak a kozeleben nem jart kbSzvsz Brad.empty taxite vagy a nyertes.
plusz a futottak meg. neked hova sikerult ide bekepzelned brad millert ?
több mint 14 éve
Szvsz Brad.empty taxite vagy a nyertes.
csupán 6-7 szezont húzott le ott...

több mint 14 éve
Ennek a párharcnak szerintem inkább Wade lesz a nyerő embere. Ne feledjük azért Lebronon Marion fog védekezni ami szerintem azért fog látszani . De wadere nincs embere a Mavsnek TocaKidd megoldja. Kobet is megoldotta.
több mint 14 éve
Szvsz Brad.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Reggie? Bár nem tudom hogy jönne ide.
több mint 14 éve
ja, sztem is.. nem értem, miről beszélsz, az a 2002-es Kings összes tagja megérdemelne egy gyűrűt, és nekem mindig is Bibby volt a kedvenc játékosom. Bocsánat, hogy azt szeretném, hogy azért legyen neki is egy győzelmeja. kerüljön még elő christie, webber meg miller.. 😊 bibbynél 20 játékos előbb megérdemelné azt a gyűrűt.ZsocaBibby gyorsan igazoljon át a Dallasba, és nyerjék megEz az egyetlen ok, amivel majd vigasztalni tudom magam, ha a Heat nyerne...Igor
ő is nagyon megérdemelné, de nem a HeatbenHurka
milyen Miller?
több mint 14 éve
ja. kerüljön még elő christie, webber meg miller.. 😊 bibbynél 20 játékos előbb megérdemelné azt a gyűrűt.Bibby gyorsan igazoljon át a Dallasba, és nyerjék megEz az egyetlen ok, amivel majd vigasztalni tudom magam, ha a Heat nyerne...Igor

több mint 14 éve
Bibby gyorsan igazoljon át a Dallasba, és nyerjék megÉn Kiddről gondolkodok hasonlóképpen, megérdemelné a gyűrűt, Nowitzkinél viszont nem látnám szívesen (amúgy neki is kijárna már egy 😊 )
több mint 14 éve
Én nem néztem egy meccset sem, csak az utolsónak a highlight-ját... de a végén Rose wannabe-egyenlítő triplájánál hogy a büdös brébe nem fújtak be faultot? Előtte meg a Heat felzárkózásánál egy Wade triplánál kb csúnyán nézett rá a védő és 4 pont play lett, mert faultot fújtak. Azért kíváncsi leszek a két kamu-fault király LBJ vs. Nowo párharcra... 😕 Szomorú vagyok, hogy így bek.rvult a ligaDS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 14 éve
Nekem összejött a kívánt Dallas-Miami döntő. Így már biztos, hogy nem leszek szomorú, akármelyikük is nyer, de azért egy Dallas sikernek jobban örülnék.