NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
www.statmuse.com/nba/ask/joel-embiid-in-elimination-games-careerwww.statmuse.com/nba/ask/james-harden-record-in-elimination-games
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Kraft úr 😊Szép volt!
Jöhet a Heat elleni.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 1 éve
Ez így nagyon csúnya lett
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Csávó a 3.negyedben 5 perc alatt elvesztette a csapatának a meccset, Tatum dobott az arcába két triplát, két betörést lenyomott mellette, közben meg leblokkolták támadásban, eladta a labdát, mindezt úgy, hogy nemhogy a buntetoteruletre nem ment be pozícióba, de a triplavonalon belulre is alig.Jól láttam Edelmant a pálya szélén vagy be vagyok állva?De jól ám. 😊
ThundersNFL a Jobbágy
Embiid biztos, hogy nem egészséges, látszott az előző védekezéseknél is..
Bruschi85
Na, mire leírtam, megint atdobta Tatum egy triplaert.
több mint 1 éve
hagyjuk már ezt, szarik bele az egészbeJól láttam Edelmant a pálya szélén vagy be vagyok állva?De jól ám. 😊
ThundersNFL a Jobbágy
Bruschi85
több mint 1 éve
Jól láttam Edelmant a pálya szélén vagy be vagyok állva?De jól ám. 😊
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Jól láttam Edelmant a pálya szélén vagy be vagyok állva?Igen ott van.
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
KeyG
9 518
Jól láttam Edelmant a pálya szélén vagy be vagyok állva?Jól láttad
ThundersNFL a Jobbágy
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
embiid is fos szó se róla, de amit ma hardentől látunk az all time. Mondjuk Tatum is az csak pozitív irányba
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Jól láttam Edelmant a pálya szélén vagy be vagyok állva?
Draft
több mint 1 éve
JéBé
7 035
Pontosan. Hihetlen hogy egy ilyen meccsen ennyire lelketlenul lehet jatszani. Volt par ilyen GB vereseg a szezonban mikor azt kivantam legyen minel tobb kozte. Ez ugyanaz Philly drukkerkent most. Post game interjun remelem szetszedik oket.Nem nagyon értek a kosárlabdához, de most rendesen beadták a ricinust a Phillynek....vajon kapnak mellé széntablettát vagy Lopediumot?itt komoly hozzáállásbeli gondok vannak, ami mondjuk embiid és harden esetében nem lep meg
ThundersNFL a Jobbágy
a kérdés most kit dob a busz alá mr i must get that mvp
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Kampman
28 330
Tatum 😊Kosárlabda mellett nyakkendőkötésben is jó szokott lenni.
Bruschi85
több mint 1 éve
Fúj de hitvány ez a Philly...Doc mester hozta a formáját, amikor időzíteni kell 🙂 Garnett intézett ennek a kóklernek vagy 20 plussz NBA főedző idényt
több mint 1 éve
Nem nagyon értek a kosárlabdához, de most rendesen beadták a ricinust a Phillynek....vajon kapnak mellé széntablettát vagy Lopediumot?itt komoly hozzáállásbeli gondok vannak, ami mondjuk embiid és harden esetében nem lep meg
ThundersNFL a Jobbágy
a kérdés most kit dob a busz alá mr i must get that mvp
több mint 1 éve
Tatum 😊
több mint 1 éve
Nem nagyon értek a kosárlabdához, de most rendesen beadták a ricinust a Phillynek....vajon kapnak mellé széntablettát vagy Lopediumot?
Draft
több mint 1 éve
gyárilag én is spursös vagyok, azért nem dőlök a kardomba, főleg hogy kiesett a GSW, de azért ez nagyon csúnya 😀jó szar harden, jó szar embiid (bár éledezik), szerencsére a boston is szimpi, így nem dőlök a kardomba ha kikap a sixers, de azért hajrá.sokkal előbb lettem Celtics drukker mint Eagles, így azért én most fordítva vagyok bekötve 😊
eaglesmcnabb
dande2
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
jó szar harden, jó szar embiid (bár éledezik), szerencsére a boston is szimpi, így nem dőlök a kardomba ha kikap a sixers, de azért hajrá.sokkal előbb lettem Celtics drukker mint Eagles, így azért én most fordítva vagyok bekötve 😊
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Kampman
28 330
Harden is menjen mar az annyjaba, pont jo lesz neki Rocketsban alibizni meg par evet. Mondom ezt Harden fankent.Az OKC-ben még én is bírtam.
JéBé
több mint 1 éve
Horford zseni 😊
több mint 1 éve
JéBé
7 035
Harden is menjen mar az annyjaba, pont jo lesz neki Rocketsban alibizni meg par evet. Mondom ezt Harden fankent.
több mint 1 éve
jó szar harden, jó szar embiid (bár éledezik), szerencsére a boston is szimi, így nem dőlök a kardomba ha kikap a sixers, de azért hajrá.én mind2 csapatot rühellem, a phillyt főleg az embiid-harden-rivers trió miatt 😀
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
jó szar harden, jó szar embiid (bár éledezik), szerencsére a boston is szimpi, így nem dőlök a kardomba ha kikap a sixers, de azért hajrá.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
több mint 1 éve
mondjuk ez nem tekó hanem kizárás Niangre