NBA
32 feliratkozó
több mint 1 éve
Én amúgy a Lakersre nem tudok haragudni.Hát ez felfoghatatlan…. Nincsenek szavak…Én csak annyit tudok hozzá, hogy eddig is okádtam a léköröktől, ezután jobban. XD
Egyszerűen nem látom, hogy ez hol éri meg a Mavsnek?
Az cáfolva van, hogy Luka akarta a tradeet. Mondhat bárki bármit, lehet AD bármilyen jó védő, egy egyben cserélni érte Lukat masszív deficit a Dallasnak. Sérülékenyebb is mint Doncic.
Egyedül valami olyan jut most az eszembe, hogy a sérülésével van valami, amiről mi nem tudunk és most így “szabadultak meg” tőle, amíg még kapnak érte valamit. De ezzel meg gyakorlatilag átvágják a Lakerst, ha kiderül ezért nagyon komolyan megbüntethetik őket nem?
Egyszerűen várom hogy kiderüljön hogy már április elseje van, vagy valami mert nem tudom ezt éppész érvekkel megérteni.
Cowboykarcsi90
kishaszi
A Dallas kereste meg őket hogy nem kell e Luka AD-ért…
Ki nem fogadta volna ezt el?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Amúgy nyilván a Lakers szempontjából egyelőre ez egy szar csere, a Reaves-Luka-LeBron trió borzalmas fit.Ha NH tényleg ezért cserélte el, akkor azonnal ejtse túszúl valaki, hogy többet ne mehessen a Mavs FO közelébe.
De ha Lukát megszerezheted ennyiért akkor megszerzed és majd megoldod a fitet.
Ja Luka, aki eddig is a világ egyik legjobbja volt még kapott egy kis extra motivációt is, hiszen azért cserélték el mert “lusta és a elhízott”.
Jughead
A lusta és elhízott Doncic így is a liga legjobbja Jokic mögött. Egy ilyen szintű játékost egyszerűen nem cserélsz el. Vagy ha mégis akkor meg baszki, nagyon nem ennyiért. Itt ha kifosztotta volna a Mavs a Lakerst, mondjuk úgy kezdődött volna a trade hogy James plusz AD, még akkor is egy nagyon nehezen magyarázható csere lenne.
Így meg…
több mint 1 éve
Hát ez felfoghatatlan…. Nincsenek szavak…Én csak annyit tudok hozzá, hogy eddig is okádtam a léköröktől, ezután jobban. XD
Egyszerűen nem látom, hogy ez hol éri meg a Mavsnek?
Az cáfolva van, hogy Luka akarta a tradeet. Mondhat bárki bármit, lehet AD bármilyen jó védő, egy egyben cserélni érte Lukat masszív deficit a Dallasnak. Sérülékenyebb is mint Doncic.
Egyedül valami olyan jut most az eszembe, hogy a sérülésével van valami, amiről mi nem tudunk és most így “szabadultak meg” tőle, amíg még kapnak érte valamit. De ezzel meg gyakorlatilag átvágják a Lakerst, ha kiderül ezért nagyon komolyan megbüntethetik őket nem?
Egyszerűen várom hogy kiderüljön hogy már április elseje van, vagy valami mert nem tudom ezt éppész érvekkel megérteni.
Cowboykarcsi90
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 1 éve
Amúgy nyilván a Lakers szempontjából egyelőre ez egy szar csere, a Reaves-Luka-LeBron trió borzalmas fit.De ha Lukát megszerezheted ennyiért akkor megszerzed és majd megoldod a fitet.
Ja Luka, aki eddig is a világ egyik legjobbja volt még kapott egy kis extra motivációt is, hiszen azért cserélték el mert “lusta és a elhízott”.
Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
Mavs GM úr nagyot fog nézni, amikor holnap reggel a halálüzenetei olvasgatása közben Kyrie benyit az irodájába egy mongol törzsi sámán szokásnak megfelelő maskarában, és közli, hogy akkora nagy championship mode van itt Dallasban, hogy 2 évre megint kicsekkol a bolygóról.Ez meg a másik…
Cruyffista
több mint 1 éve
De ezt a tulaj is hogyan hagyta jóvá…Én most tudtam meg, hogy nem Cuban már rég a főnök ott, hanem izraeli kaszinósok (trump egyik fő mecénása)
csebi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
De ezt a tulaj is hogyan hagyta jóvá…Denver Nuggetsem mi a búbánatos atyaúristent csinált? Big 2025-ben nem lehet egy olyan csomagot összerakni, ami üti a 80 éves AD-t? Lélekromboló ez a trade, kb le tudnám hányni a ligát és a sportágat, hogy ez átment. A legnagyobb lehúzás ever, pedig nem vagyok Luka fan.A Mavs kereste meg a Lakers-t, hogy adnák Lukát AD-ért. Esélye se volt más csapatnak.
Cruyffista
Pelinka szerintem először azt hitte átverik, majd kurva gyorsan átgondolta, hogy hány picket tud adni, amikor aztán Nico közbe szólt hogy egy is elég. 😀
Jughead
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Hát ez felfoghatatlan…. Nincsenek szavak…Egyszerűen nem látom, hogy ez hol éri meg a Mavsnek?
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 1 éve
Denver Nuggetsem mi a búbánatos atyaúristent csinált? Big 2025-ben nem lehet egy olyan csomagot összerakni, ami üti a 80 éves AD-t? Lélekromboló ez a trade, kb le tudnám hányni a ligát és a sportágat, hogy ez átment. A legnagyobb lehúzás ever, pedig nem vagyok Luka fan.A Mavs kereste meg a Lakers-t, hogy adnák Lukát AD-ért. Esélye se volt más csapatnak.
Cruyffista
Pelinka szerintem először azt hitte átverik, majd kurva gyorsan átgondolta, hogy hány picket tud adni, amikor aztán Nico közbe szólt hogy egy is elég. 😀
több mint 1 éve
Mavs GM úr nagyot fog nézni, amikor holnap reggel a halálüzenetei olvasgatása közben Kyrie benyit az irodájába egy mongol törzsi sámán szokásnak megfelelő maskarában, és közli, hogy akkora nagy championship mode van itt Dallasban, hogy 2 évre megint kicsekkol a bolygóról.
több mint 1 éve
Új közellenség van Dallasban

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Irony on volt, hogy mekkora bukó ez a mavsnak.Ezek szerint más véleménnyel vagyunk AD szintjével kapcsolatban. Nem 0, de azért kb egy az egyben elcserélni Doncicért nálam totál vétó kategória commishtól, és szomorú, ha ezt Silver hagyja.Denver Nuggetsem mi a búbánatos atyaúristent csinált? Big 2025-ben nem lehet egy olyan csomagot összerakni, ami üti a 80 éves AD-t? Lélekromboló ez a trade, kb le tudnám hányni a ligát és a sportágat, hogy ez átment. A legnagyobb lehúzás ever, pedig nem vagyok Luka fan.Nyilván a nuggetsnek is ingyen adtak volna át. Sőt nem is ingyen ment meg a mavs fizetett h vigyek már Lukat
Cruyffista
csebi
Cruyffista
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Ezek szerint más véleménnyel vagyunk AD szintjével kapcsolatban. Nem 0, de azért kb egy az egyben elcserélni Doncicért nálam totál vétó kategória commishtól, és szomorú, ha ezt Silver hagyja.Denver Nuggetsem mi a búbánatos atyaúristent csinált? Big 2025-ben nem lehet egy olyan csomagot összerakni, ami üti a 80 éves AD-t? Lélekromboló ez a trade, kb le tudnám hányni a ligát és a sportágat, hogy ez átment. A legnagyobb lehúzás ever, pedig nem vagyok Luka fan.Nyilván a nuggetsnek is ingyen adtak volna át. Sőt nem is ingyen ment meg a mavs fizetett h vigyek már Lukat
Cruyffista
csebi
több mint 1 éve
Denver Nuggetsem mi a búbánatos atyaúristent csinált? Big 2025-ben nem lehet egy olyan csomagot összerakni, ami üti a 80 éves AD-t? Lélekromboló ez a trade, kb le tudnám hányni a ligát és a sportágat, hogy ez átment. A legnagyobb lehúzás ever, pedig nem vagyok Luka fan.Nyilván a nuggetsnek is ingyen adtak volna át. Sőt nem is ingyen ment meg a mavs fizetett h vigyek már Lukat
Cruyffista
több mint 1 éve
Denver Nuggetsem mi a búbánatos atyaúristent csinált? Big 2025-ben nem lehet egy olyan csomagot összerakni, ami üti a 80 éves AD-t? Lélekromboló ez a trade, kb le tudnám hányni a ligát és a sportágat, hogy ez átment. A legnagyobb lehúzás ever, pedig nem vagyok Luka fan.
több mint 1 éve
Azért itt milyen értéket kapott a Mavs?
több mint 1 éve
Gondolom Doncic menni akart csak nem hangosan hisztizett mint Butler.Nem erről van szó.
De ez mocskosul olcsó volt a Lakernsek
JustoVillar
több mint 1 éve
Ezt úgy mondják unsportsmanlike conduct 🥺🙈😲😫
több mint 1 éve
Gondolom Doncic menni akart csak nem hangosan hisztizett mint Butler.De ez mocskosul olcsó volt a Lakernsek
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 1 éve
Én geci felmondok
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Ez amúgy mi? Nem értem Mavs-t....Yes, this is real. Sources tell ESPN: Full trade:
— Shams Charania (@ShamsCharania) February 2, 2025
- Lakers: Luka Doncic, Maxi Kleber, Markieff Morris
- Mavericks: Anthony Davis, Max Christie, 2029 LAL 1st
- Jazz: Jalen Hood-Schifino, 2025 Clippers 2nd, 2025 Mavericks 2nd https://t.co/bltojdTaQj

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!