NBA

32 feliratkozó

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 639 — Lucas Scott
JESUS 😮

bogjosi
Kedvenc lesz belőle, csak el ne menjen RB-nek az NFL-be 🙂
FLZOLI
Én arra leszek kíváncsi mikor lép le Minyből.
ZERO_L
NEM!NEM!SOHA!

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Los Angeles Clippers were down 17 points (101-84) to the Nets in the fourth quarter. They closed the final 6 minutes on a 22-0 run to win 125-114. Behind Westbrook’s 23/9/5
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 465 — The Mathematician
 www.youtube.com/watch?v=fwWVhjqWtOM

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football
JESUS 😮

bogjosi
FLZOLI
Én arra leszek kíváncsi mikor lép le Minyből.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
JéBé Green Bay Packers 7 870
JESUS 😮

bogjosi
FLZOLI
Nekem mar ott kedvenc lett hogy elvallalta a Hustle-ben a kocsog szerepet. Nagy figura, rettento szorakoztato jatekkal.
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
JESUS 😮

bogjosi

több mint 2 éve
 youtu.be/s0disDJ1AYg?si=zvhLft_58dbXXyg7

több mint 2 éve
bogjosi New England Patriots 2 018
JESUS 😮

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
okc/lac pcik az lesz kb 25-28
az idei indiana se lesz lottery
a 2026os indiana pedig a tervek alapján szintén 20+
szal a Raptors 0 projected lottery picket kapott Siakamért
Brown nemtom meddig marad ott, de nem lepne meg ha gyorsan megválnának tőle

Turner-Siakam a védekezést rendbe kellene hogy tegye, de hogy wingeken kik lesznek azt nem tudom
Haliburton-Mathurin-Hield mókás lenne 😀
Negritis, a vajda
ez a pacers kezd egyre morcibban kinezni. amugy nem is baj, ha a Celtics kap meg egy komoly rivalist a keleten.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn

Tony Adams
Szörnyű hír, biztos vagyok benne, hogy később akár egy főedzői posztot is be tudott volna tölteni!
Nyugodjon békében!
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 843 — Colts Fan
több mint 2 éve
okc/lac pcik az lesz kb 25-28
az idei indiana se lesz lottery
a 2026os indiana pedig a tervek alapján szintén 20+
szal a Raptors 0 projected lottery picket kapott Siakamért
Brown nemtom meddig marad ott, de nem lepne meg ha gyorsan megválnának tőle

Turner-Siakam a védekezést rendbe kellene hogy tegye, de hogy wingeken kik lesznek azt nem tudom
Haliburton-Mathurin-Hield mókás lenne 😀

több mint 2 éve
sapka Washington Commanders 6 661 — sapka
Aha, elvileg 2 first rounder idei, és idén valszeg a Pacers szar picket ad. Nemtom mi lehet a másik, lehet az jön a New Orleanstől?
tenorx
a tavalyi playoff Bruce Brown-t nem, de az idei Pacers-est igen
azt a szerződést eltolták...
inkább az lesz a kérdés, hogy a Pacersnél 3-asban hogy fognak felállni védekezni, mert a támadólabdák már elkeltek

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 2 éve
Hát kíváncsi leszek, nem vagyok róla meggyőződve, hogy Siakam ér-e egy Bruce Brownt meg 3 első köröst
tenorx
Fit alapján mindenképp

több mint 2 éve
Aha, elvileg 2 first rounder idei, és idén valszeg a Pacers szar picket ad. Nemtom mi lehet a másik, lehet az jön a New Orleanstől?
tenorx
 twitter.com/wojespn/status/1747703677815841181?t=xwFGjo_NdXwkjVKmqpJHGQ&s=19

A pelstol 2. Körös jön

több mint 2 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
több mint 2 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Hát kíváncsi leszek, nem vagyok róla meggyőződve, hogy Siakam ér-e egy Bruce Brownt meg 3 első köröst
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 843 — Colts Fan
több mint 2 éve
https://a2.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2024%2F0116%2Fr1278080_1296x729_16-9.jpg
A new rule is changing the NBA's awards race; it could also cost players millions
Can't play 65 games? No MVP for you -- or All-NBA. The rule, new for 2023-24, is already starting to impact the awards race and the millions that come with it.

több mint 2 éve
garincsa San Francisco 49ers 465
Mi garancia van arra hogy nyernek még gyűrűt vagy jobb eredmény lenne mint a mostani GSW-nek? Ez így volt kerek. Utána következő pár évnél lehet hogy jobbak lettek volna valamivel amíg ő volt a GM de az se biztos.
garincsa
Igen, a Bulls legacy szempontjából tényleg sokat segített, hogy a csúcson hagyták abba, nem volt egy közepesen lassú kiszenvedés, mittudomén 2-3 éven keresztül első körös 3-1-es buktákkal.
Kampman
Lehetett volna még 1 gyűrű simán, de ez így volt kerek szerintem, csak most lehet sárt dobálni mert az utána való évek nem sikerültek, ha akkor is bajnokcsapatot rak össze akkor mindenki kussolna most
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 649
Mi garancia van arra hogy nyernek még gyűrűt vagy jobb eredmény lenne mint a mostani GSW-nek? Ez így volt kerek. Utána következő pár évnél lehet hogy jobbak lettek volna valamivel amíg ő volt a GM de az se biztos.
garincsa
Igen, a Bulls legacy szempontjából tényleg sokat segített, hogy a csúcson hagyták abba, nem volt egy közepesen lassú kiszenvedés, mittudomén 2-3 éven keresztül első körös 3-1-es buktákkal.

több mint 2 éve
Westbrook 😀

több mint 2 éve
garincsa San Francisco 49ers 465
Én szégyellem magam a Bulls tegnapi 'gálája' miatt.
MJ, Pip meg Rodman tényleg nem bírt megjelenni? A többiek meg sapkában, farmerban, kapucnis pulcsiban bazdmeg. Kifütyülni egy halottat aki annyit tett a klubért mint kevesen; ráadásul az özvegye előtt?
Értem a szándékot, még az időzítés is védhető; de piszok erőltetett és így utólag szánalmas lett az egész.
🤘 gaben 🤘
Nagyon adom, főleg a kifütyülés volt ocsmány dolog, szegény pára biztos sokat tehet róla, hogy utálják/utálták a férjét. A 3 sztár meg nem tudja elviselni egymást, MJ és Pip nem beszélnek, Rodman meg biztos Észak-Koreában van. Nagy csapat és mindenki magának való volt!
Stoki
A legszebb az egeszben a fújjolók 90%-a kosárt se nézett amikor ő volt a GM csak láttak egy Netflix sorozatot pár éve..

Mi garancia van arra hogy nyernek még gyűrűt vagy jobb eredmény lenne mint a mostani GSW-nek? Ez így volt kerek. Utána következő pár évnél lehet hogy jobbak lettek volna valamivel amíg ő volt a GM de az se biztos. Most mindenki őt kulázza, ha meg mindenki marad akkor ismerve a foteldrukker szurkolókat akkor Jacksont zavarnák el ahogy most Kerrt, hogy eljárt felette az idő vagy Pippent akarják máshol látni ahogy Klayt..
több mint 2 éve
dawyd728 4 110
MJ, Pip meg Rodman tényleg nem bírt megjelenni? A többiek meg sapkában, farmerban, kapucnis pulcsiban bazdmeg. Kifütyülni egy halottat aki annyit tett a klubért mint kevesen; ráadásul az özvegye előtt?
Értem a szándékot, még az időzítés is védhető; de piszok erőltetett és így utólag szánalmas lett az egész.
🤘 gaben 🤘
Nálam a helyi amerikai közönség irányába mutatott tiszteletem körülbelül Mullin Warriors mezvisszavonultatóján illant el végleg.
Pedig az első dinasztia felé tett lépések egyike volt Moped cseréje aztán mekkora szarcunamit kapott érte Lacob.
Meg kell nézni mire kíváncsi a nép.
Perkins, Stephen A., Skip, Nick Wright.. a plebsnek, ezekre van igénye. Agyhalottak mindenféle.
több mint 2 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
🤘 gaben 🤘
Nagyon adom, főleg a kifütyülés volt ocsmány dolog, szegény pára biztos sokat tehet róla, hogy utálják/utálták a férjét. A 3 sztár meg nem tudja elviselni egymást, MJ és Pip nem beszélnek, Rodman meg biztos Észak-Koreában van. Nagy csapat és mindenki magának való volt!