NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
16
6
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 732
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
NBA
33 feliratkozó
több mint 2 éve
én nem vágtam, viszont sztem innentől szép lassan offos is lesz a suns mint tiszta esélyesSunsnál nő a szar, Crowder cserét kértEz már elég régi hír, a Suns elakarja cserélni, Crowder meg erre tekintettel nem akar maradni.
Negritis, a vajda
Jughead
max sötét ló
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Jughead
5 230
Sunsnál nő a szar, Crowder cserét kértEz már elég régi hír, a Suns elakarja cserélni, Crowder meg erre tekintettel nem akar maradni.
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Sunsnál nő a szar, Crowder cserét kért
több mint 2 éve
Lehet nyomott egy seggbolszajbat és a csak vmi durva fertőzést kapott el?Matt Barnes: "I spoke on Ime Udoka's defense and after finding out the facts I erased what I posted because this situation in Boston is deep, messy and 100 times uglier than any of us thought. Some things happened I can't condone. It's not my place to tell you what happened."Nem értem, olyan mintha erőszakra utalna nem? Vagy ha nem is erőszak, de talán szexért cserében valakinek nagyobb posztot ígért Udoka? Szerintem ha komoly dolog történt volna akkor már a rendőrség nyomozna, de lehet lesz még és remélem meg fogjuk tudni mi történt.
Itt valami durva dolog történt.
tenorx
KeyG
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
ok, de Udokának miért kellett a plusz? az asszony nem tűrte a zseblámpát az ágyban?
több mint 2 éve
KeyG
9 536
Matt Barnes: "I spoke on Ime Udoka's defense and after finding out the facts I erased what I posted because this situation in Boston is deep, messy and 100 times uglier than any of us thought. Some things happened I can't condone. It's not my place to tell you what happened."Nem értem, olyan mintha erőszakra utalna nem? Vagy ha nem is erőszak, de talán szexért cserében valakinek nagyobb posztot ígért Udoka? Szerintem ha komoly dolog történt volna akkor már a rendőrség nyomozna, de lehet lesz még és remélem meg fogjuk tudni mi történt.
Itt valami durva dolog történt.
tenorx
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Matt Barnes: "I spoke on Ime Udoka's defense and after finding out the facts I erased what I posted because this situation in Boston is deep, messy and 100 times uglier than any of us thought. Some things happened I can't condone. It's not my place to tell you what happened."Itt valami durva dolog történt.
több mint 2 éve
amúgy azt csiripelik h ownership vonalon vágta be valakinek.nem vagyok naív ilyen téren szal tuti hogy ha vmi gyakornokot kapott volna el akkor megegyeznek pénzben meg ejnyebejnyében
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
amúgy azt csiripelik h ownership vonalon vágta be valakinek.nyilván Favre esete is más az nfl-benhát tudom h más liga de washingtoni story alapján ebben nem vagyok biztosa pozija azért érdekel mert egy sima cheerleader esetén sztem nincs ebből balhétehát tökmindegy ki az és mi a pozija mert a policy nem diszkriminálDehogynemHa ez a céges policy, akkor rá is vonatkozik személyétől, pozijától függően, nem?Udoka tényleg nem tudott Bostonban másik nőt találni, mondjuk megértem én is ki akarom próbálni a munkahelyi szexet, de nekem nem tiltják.tudjuk egyáltalán hogy ki a nő és milyen poziban van?
Szerintem teljesen logikátalan az egy éves eltiltás és a nővel mi lesz? Őt eltiltják vagy mert nő nem?
KeyG
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Kúrfürst briareos
hogy ki az pedig azért érdekel hogy transzparens legyen hogy őt is eltiltják
Negritis, a vajda
Kúrfürst briareos
de sztem akkor elsikálták volna
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
favre-nak azóta ennél amúgy is sikerült még lejjebb ásnia magát
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
nyilván Favre esete is más az nfl-benhát tudom h más liga de washingtoni story alapján ebben nem vagyok biztosa pozija azért érdekel mert egy sima cheerleader esetén sztem nincs ebből balhétehát tökmindegy ki az és mi a pozija mert a policy nem diszkriminálDehogynemHa ez a céges policy, akkor rá is vonatkozik személyétől, pozijától függően, nem?Udoka tényleg nem tudott Bostonban másik nőt találni, mondjuk megértem én is ki akarom próbálni a munkahelyi szexet, de nekem nem tiltják.tudjuk egyáltalán hogy ki a nő és milyen poziban van?
Szerintem teljesen logikátalan az egy éves eltiltás és a nővel mi lesz? Őt eltiltják vagy mert nő nem?
KeyG
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Kúrfürst briareos
Negritis, a vajda
Kúrfürst briareos
de sztem akkor elsikálták volna
több mint 2 éve
Akkor elvileg lehet tudni. Az a személy, akit szintén egy évre eltiltanak/szankcionálnak.DehogynemHa ez a céges policy, akkor rá is vonatkozik személyétől, pozijától függően, nem?Udoka tényleg nem tudott Bostonban másik nőt találni, mondjuk megértem én is ki akarom próbálni a munkahelyi szexet, de nekem nem tiltják.tudjuk egyáltalán hogy ki a nő és milyen poziban van?
KeyG
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
hát tudom h más liga de washingtoni story alapján ebben nem vagyok biztosa pozija azért érdekel mert egy sima cheerleader esetén sztem nincs ebből balhétehát tökmindegy ki az és mi a pozija mert a policy nem diszkriminálDehogynemHa ez a céges policy, akkor rá is vonatkozik személyétől, pozijától függően, nem?Udoka tényleg nem tudott Bostonban másik nőt találni, mondjuk megértem én is ki akarom próbálni a munkahelyi szexet, de nekem nem tiltják.tudjuk egyáltalán hogy ki a nő és milyen poziban van?
KeyG
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Kúrfürst briareos
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
a pozija azért érdekel mert egy sima cheerleader esetén sztem nincs ebből balhétehát tökmindegy ki az és mi a pozija mert a policy nem diszkriminálDehogynemHa ez a céges policy, akkor rá is vonatkozik személyétől, pozijától függően, nem?Udoka tényleg nem tudott Bostonban másik nőt találni, mondjuk megértem én is ki akarom próbálni a munkahelyi szexet, de nekem nem tiltják.tudjuk egyáltalán hogy ki a nő és milyen poziban van?
KeyG
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
tehát tökmindegy ki az és mi a pozija mert a policy nem diszkriminálDehogynemHa ez a céges policy, akkor rá is vonatkozik személyétől, pozijától függően, nem?Udoka tényleg nem tudott Bostonban másik nőt találni, mondjuk megértem én is ki akarom próbálni a munkahelyi szexet, de nekem nem tiltják.tudjuk egyáltalán hogy ki a nő és milyen poziban van?
KeyG
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
DehogynemHa ez a céges policy, akkor rá is vonatkozik személyétől, pozijától függően, nem?Udoka tényleg nem tudott Bostonban másik nőt találni, mondjuk megértem én is ki akarom próbálni a munkahelyi szexet, de nekem nem tiltják.tudjuk egyáltalán hogy ki a nő és milyen poziban van?
KeyG
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Ha ez a céges policy, akkor rá is vonatkozik személyétől, pozijától függően, nem?Udoka tényleg nem tudott Bostonban másik nőt találni, mondjuk megértem én is ki akarom próbálni a munkahelyi szexet, de nekem nem tiltják.tudjuk egyáltalán hogy ki a nő és milyen poziban van?
KeyG
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
a Sunsnak még jót is tehet ha Sarver elmegy a faszbaMinő véletlen, hogy két esélyes csapat került ilyen helyzetbe....Mármint?
🤘gaben🤘
Van itt most megint valami összeesküvés elmélet?
Toca
ellene a vizsgálat amúgy nem most nyáron indult hanem már jóval korábban
btw itt a cikk
-
a Celticsnél meg ki mondta udokának hogy kúrjon félre? ott még csak nem is a liga pofázott bele hanem a vezetőség
-
Bryan Colangelo twitter balhéjakor nem volt közvetlen bajnokesélyes a philly mégis kibaszták
-
www.si.com/nba/2015/10/19/james-dolan-isiah-thomas-sexual-harassment-lawsuit-msg-hbo-real-sports
www.si.com/nba/2018/02/21/dallas-mavericks-sexual-misconduct-investigation-mark-cuban-response
ezekből mondjuk nem rémlik hogy a liga nagy balhét csinált volna
az utóbbi lep meg jobban az első még Sterling regnálása
több mint 2 éve
Minő véletlen, hogy két esélyes csapat került ilyen helyzetbe....Mármint?
🤘gaben🤘
Van itt most megint valami összeesküvés elmélet?
több mint 2 éve
Minő véletlen, hogy két esélyes csapat került ilyen helyzetbe....
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Antonius
1 702
én eddig csak Allison Feaster-ről olvastam pletykát (aki vice president of Player Development and Organizational Growth a cégnél), de Ő cáfolta a dolgot.Udoka tényleg nem tudott Bostonban másik nőt találni, mondjuk megértem én is ki akarom próbálni a munkahelyi szexet, de nekem nem tiltják.tudjuk egyáltalán hogy ki a nő és milyen poziban van?
KeyG
Negritis, a vajda
Cowboys 4ever.
több mint 2 éve
Igen, most olvastam. Amit előbb néztem ott nettó hülyeséget írt az újságíró. Most műtik, így lemarad a szezon elejéről.Ez fantasztikus, Lonzo újabb sérülés, megint kidőlt 4-6 hétre. 😕nem az van hogy a sérülését most műti?
Gergőke
Negritis, a vajda
" class="embed">
több mint 2 éve
Ez fantasztikus, Lonzo újabb sérülés, megint kidőlt 4-6 hétre. 😕nem az van hogy a sérülését most műti?
Gergőke
több mint 2 éve
KeyG
9 536
Semmit nem tudok, de számomra igazából nem számít. Ha cheerleader ha más.Udoka tényleg nem tudott Bostonban másik nőt találni, mondjuk megértem én is ki akarom próbálni a munkahelyi szexet, de nekem nem tiltják.tudjuk egyáltalán hogy ki a nő és milyen poziban van?
KeyG
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers