NBA
32 feliratkozó
több mint 2 éve
amúgy nézegetve a szabad edzőket, kit hoznál?Igen. Először azt hittem április 01 van mikor olvastam h kitették.Bazdmeg Doc Riverst akarják a Bucsnál 😀😀😀DDDédes faszom
RIP Championship álmok
😀😀😀
Nem hiszem el, hogy ez a kókler még mindig találhat munkát.
tenorx
Negritis, a vajda
Aztán mikor olvastam h Doc bácsi jön a helyére már biztos voltam h április 01 van
csebi
Kenny Atkinson talán
de Mike Bud, Mark Jackson, Dantoni, Stotts viccnek is rossz
aztán lehet megy Ham a helyére 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Igen. Először azt hittem április 01 van mikor olvastam h kitették.Bazdmeg Doc Riverst akarják a Bucsnál 😀😀😀DDDédes faszom
RIP Championship álmok
😀😀😀
tenorx
Negritis, a vajda
Aztán mikor olvastam h Doc bácsi jön a helyére már biztos voltam h április 01 van
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Bazdmeg Doc Riverst akarják a Bucsnál 😀😀😀DDDLehet a néger kvóta miatt lebegtetik hogy aztán valami értelmesebb képűt kinevezzenek a Dame és Giannis sleppből
RIP Championship álmok
😀😀😀
tenorx
több mint 2 éve
Bazdmeg Doc Riverst akarják a Bucsnál 😀😀😀DDDédes faszom
RIP Championship álmok
😀😀😀
tenorx
több mint 2 éve
Bazdmeg Doc Riverst akarják a Bucsnál 😀😀😀DDDRIP Championship álmok
😀😀😀
több mint 2 éve
Fél szezon baszki, itt nagyon para dolgok mehettek a háttérben. De megértem, ha látták, hogy ő nem megfelelő akkor muszáj volt, mert ez a Giannis - Dame window nem lesz túl hosszú.az hagyján hogy fél év, de konkrétan 2.ak a ligában jelenleg
tenorx
több mint 2 éve
Fél szezon baszki, itt nagyon para dolgok mehettek a háttérben. De megértem, ha látták, hogy ő nem megfelelő akkor muszáj volt, mert ez a Giannis - Dame window nem lesz túl hosszú.
több mint 2 éve
az keményBREAKING: The Milwaukee Bucks dismissed coach Adrian Griffin, sources tell ESPN. pic.twitter.com/UK1MGlKyrY
— Adrian Wojnarowski (@wojespn) January 23, 2024
több mint 2 éve
Breaking: The Charlotte Hornets are trading Terry Rozier to the Miami Heat for a 2027 first-round pick and Kyle Lowry, sources tell Adrian Wojnarowski.Miért? Szerintem korrekt csere mindkét oldalról.
Az kemény
tenorx
több mint 2 éve
Breaking: The Charlotte Hornets are trading Terry Rozier to the Miami Heat for a 2027 first-round pick and Kyle Lowry, sources tell Adrian Wojnarowski.Az kemény
több mint 2 éve
Én se, csak kérdeztem, nem kötözködés volt.2 blokk, 5 falt, 28 perca centerbe mozgatás működikNem róla dobta ma a 70-est Embiid?
ki gondolta volna? 😀
www.youtube.com/watch?v=R4_XtNi7A08
Negritis, a vajda
somoskovig
33 pontot ő is betett
nem láttam a meccset hogy ki mennyire fogott kit
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
2 blokk, 5 falt, 28 perca centerbe mozgatás működikNem róla dobta ma a 70-est Embiid?
ki gondolta volna? 😀
Negritis, a vajda
somoskovig
33 pontot ő is betett
nem láttam a meccset hogy ki mennyire fogott kit
több mint 2 éve
a centerbe mozgatás működikNem róla dobta ma a 70-est Embiid?
ki gondolta volna? 😀
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
a centerbe mozgatás működikki gondolta volna? 😀
több mint 2 éve
mondjuk ha LaMelo egészséges tudna maradni akkor lenne fantázia ebben a hornetsben
több mint 2 éve
pont jokor jon egy picit gyengebb idoszak, legalabb lesz mit kijavitani a hajrara meg PO-ra 😊 azert jo lenne palyaelonnyel kezdeni majd a PO elso koret.Wow.KAT is beletett ma 62-t a zsákba.
18 years to the day of Kobe's historic 81-point game, Joel Embiid dropped his career-high in points 👏 pic.twitter.com/7fyuhl0ltL
— ESPN (@espn) January 23, 2024
iktriad
Mondjuk a Minny így is lebőgött a Hornets ellen, hogy kapnák be
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Wow.KAT is beletett ma 62-t a zsákba.
18 years to the day of Kobe's historic 81-point game, Joel Embiid dropped his career-high in points 👏 pic.twitter.com/7fyuhl0ltL
iktriad
Mondjuk a Minny így is lebőgött a Hornets ellen, hogy kapnák be
több mint 2 éve
Wow.18 years to the day of Kobe's historic 81-point game, Joel Embiid dropped his career-high in points 👏 pic.twitter.com/7fyuhl0ltL
több mint 2 éve
Vagy egy masik ertelmezes szerint ha ennyi talent van egy csapatban akkor eleg 1 negyedet max 90%-on jatszani. Helyi ido szerint delben kezdodott a meccs, Kawhi George paros ugy nezett ki mint aki par perce nyomta a ki a sokadik szundit a telon. Az az enervalt vedekezes amit 3 negyedig toltak kegyetlen volt😀 De hat ez egy jo csapat ismerve negyed gazbol is tudjak mikor es mennyit kell felkapcsolni.Los Angeles Clippers were down 17 points (101-84) to the Nets in the fourth quarter. They closed the final 6 minutes on a 22-0 run to win 125-114. Behind Westbrook’s 23/9/5jó kis bundaszagú meccs volt
tenorx
🤘 gaben 🤘
Szerkesztette: JéBé
több mint 2 éve
REPORT: Atlanta Hawks want to find a third team to take on D’Angelo Russell in order to complete a Dejounte Murray trade with the Lakers, per Shams.Olyan mintha ők is a Lakersnek dolgoznának.
“It centered around D’Angelo Russell, a 2029 first round draft pick, and a pick swap I’m told. The hold up was that Atlanta wanted to find a third team for D’Angelo Russell.”
Zseniális a Hawks, odaadni rengeteg picket Murrayért, aztán egy év után elboltolni 1 első körösért, meg D'Angelo Russellért 😀😀
tenorx
több mint 2 éve
REPORT: Atlanta Hawks want to find a third team to take on D’Angelo Russell in order to complete a Dejounte Murray trade with the Lakers, per Shams.“It centered around D’Angelo Russell, a 2029 first round draft pick, and a pick swap I’m told. The hold up was that Atlanta wanted to find a third team for D’Angelo Russell.”
Zseniális a Hawks, odaadni rengeteg picket Murrayért, aztán egy év után elboltolni 1 első körösért, meg D'Angelo Russellért 😀😀
több mint 2 éve
Hagyjál már 😀dddLos Angeles Clippers were down 17 points (101-84) to the Nets in the fourth quarter. They closed the final 6 minutes on a 22-0 run to win 125-114. Behind Westbrook’s 23/9/5jó kis bundaszagú meccs volt
tenorx
🤘 gaben 🤘
több mint 2 éve
ritkán látni a családi oldalátcuki ott a kislány
www.youtube.com/watch?v=PnBl80Z9G3U
több mint 2 éve
Los Angeles Clippers were down 17 points (101-84) to the Nets in the fourth quarter. They closed the final 6 minutes on a 22-0 run to win 125-114. Behind Westbrook’s 23/9/5jó kis bundaszagú meccs volt
tenorx
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Alakul a Suns