NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
12
6
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 732
44
NBA
Nem ismerjük az ízlését, de valószínűleg a kutya vagy a misszionárius.Udoka tényleg nem tudott Bostonban másik nőt találni, mondjuk megértem én is ki akarom próbálni a munkahelyi szexet, de nekem nem tiltják.tudjuk egyáltalán hogy ki a nő és milyen poziban van?
Szerintem teljesen logikátalan az egy éves eltiltás és a nővel mi lesz? Őt eltiltják vagy mert nő nem?
KeyG
Negritis, a vajda
Udoka tényleg nem tudott Bostonban másik nőt találni, mondjuk megértem én is ki akarom próbálni a munkahelyi szexet, de nekem nem tiltják.tudjuk egyáltalán hogy ki a nő és milyen poziban van?
Szerintem teljesen logikátalan az egy éves eltiltás és a nővel mi lesz? Őt eltiltják vagy mert nő nem?
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
mivel mindketten a Celticsnél vannak így tök mind1 hogy beleegyeznek-eHát de beleegyezett a nő azt írja a poszt. Bostonba nem lehet félredugni? Nem a legszebb dolog, de ezért eltiltani elég fura.Lehet mèg erős Bostonban az "ír katolikus" vonal, befolyás?
Heisman nádor
dande2
céges policy ellen megy, ezért mondom hogy itt valami komoly dolog lesz
Ezt az idiótát...people.com/sports/nia-long-ime-udoka-relationship-timeline/
Eddig is voltak kétségeim (mindenki agyonhájpolja a Celticset), de most ezek JELENTŐSEN felerősödtek. Meglátjuk.
Egyénként Long nem a felesége tudtommal, "csak" élettársa. Nem mintha számítana valamit is...
Antonius
hmm ezek szerint nem, valahol wife-t írtak mikor néztem a híreket
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Eddig is voltak kétségeim (mindenki agyonhájpolja a Celticset), de most ezek JELENTŐSEN felerősödtek. Meglátjuk.
Egyénként Long nem a felesége tudtommal, "csak" élettársa. Nem mintha számítana valamit is...
Cowboys 4ever.
Aztán az asszony is eltiltja így majd.ha jól láttam tavaly még csak eljegyzés volt de idén már házasok
Pedig jó lehetett volna a Celtics.
Toca
szép balhé lesz ott még
amúgy Udoka elég komoly balfasz ha ebbe tényleg belement mert sztem sima flörtölésért nem tiltaná el a celtics
Aztán az asszony is eltiltja így majd.Igen és utána várja vissza a 2023-24-es szezonra...Ezt most jók értem, hogy a Celtics eltiltja a saját edzőjét, mert lefeküdt egy kollégájával?Boston Celtics coach Ime Udoka is likely facing a suspension for the entire 2022-2023 season for his role in a consensual relationship with a female staff member, sources tell ESPN. A formal announcement is expected as soon as today.
— Adrian Wojnarowski (@wojespn) September 22, 2022
empty taxi
zinedine5
Érthető...
empty taxi
Pedig jó lehetett volna a Celtics.
Igen és utána várja vissza a 2023-24-es szezonra...Ezt most jók értem, hogy a Celtics eltiltja a saját edzőjét, mert lefeküdt egy kollégájával?Boston Celtics coach Ime Udoka is likely facing a suspension for the entire 2022-2023 season for his role in a consensual relationship with a female staff member, sources tell ESPN. A formal announcement is expected as soon as today.
empty taxi
zinedine5
Érthető...
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Ezt most jók értem, hogy a Celtics eltiltja a saját edzőjét, mert lefeküdt egy kollégájával?Boston Celtics coach Ime Udoka is likely facing a suspension for the entire 2022-2023 season for his role in a consensual relationship with a female staff member, sources tell ESPN. A formal announcement is expected as soon as today.
empty taxi
Boston Celtics coach Ime Udoka is likely facing a suspension for the entire 2022-2023 season for his role in a consensual relationship with a female staff member, sources tell ESPN. A formal announcement is expected as soon as today.
Jazz trade Bojan Bogdanovic to Pistons for Kelly Olynyk, Saben Lee, per reporthttps://t.co/oyjk1JDKDh
— CBS Sports NBA (@CBSSportsNBA) September 22, 2022
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
a goat draftja
És még a meze is jó 😛This is awesome @SHAQ 🙏pic.twitter.com/aBcJtC9LQM
— Joe Pompliano (@JoePompliano) September 16, 2022
Tony Adams
This is awesome @SHAQ 🙏pic.twitter.com/aBcJtC9LQM
— Joe Pompliano (@JoePompliano) September 16, 2022
vágom hogy volt vizsgálatwtf24.hu/sport/2022/09/13/nba-kosarlabda-phoenix-suns-mercury-robert-sarver/
Shams Charania (@ShamsCharania)
NBA has suspended Suns owner Robert Sarver for one year from the Suns and Mercury organization based on league investigation. Sarver has also been fined $10 million and complete training program focused on respect and appropriate workplace conduct.
Negritis, a vajda
empty taxi
csak legutóbb úgy tudtam hogy dobták az egészet
meg azért a büntetés meglepően magas lett
És ennek mi az értelme? Nekem pl egyáltalán nem tetszik, ahogy NFLben se törölném el az NFC / AFC-t.A közös kelet, nyugat szerintem jó lenne 1-től 16-ig a legjobb mérleggel.Mondjuk szerintem így is elég híg már a mezőny alsó fele de a 32 csapat sokkal értelmesebb mint a 30.Mit szeretnél kezdeni vele?
Kezdhetnének akkor a PO rendszerrel is valamit.
FLZOLI
Fire Binotto!
FLZOLI
wtf24.hu/sport/2022/09/13/nba-kosarlabda-phoenix-suns-mercury-robert-sarver/
NBA has suspended Suns owner Robert Sarver for one year from the Suns and Mercury organization based on league investigation. Sarver has also been fined $10 million and complete training program focused on respect and appropriate workplace conduct.
Negritis, a vajda
Madden hates me.
lófasz értelme nincs azon változtatni, semmi nem indokoljaA közös kelet, nyugat szerintem jó lenne 1-től 16-ig a legjobb mérleggel.Mondjuk szerintem így is elég híg már a mezőny alsó fele de a 32 csapat sokkal értelmesebb mint a 30.Mit szeretnél kezdeni vele?
FLZOLI
Fire Binotto!
FLZOLI
ugyanúgy ahogy nfl-ben sem indokolja semmi
Szerintem ez az utazás szempontjából nagyon megterhelő lenne.A közös kelet, nyugat szerintem jó lenne 1-től 16-ig a legjobb mérleggel.Mondjuk szerintem így is elég híg már a mezőny alsó fele de a 32 csapat sokkal értelmesebb mint a 30.Mit szeretnél kezdeni vele?
FLZOLI
Fire Binotto!
FLZOLI
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
Mondjuk szerintem így is elég híg már a mezőny alsó fele de a 32 csapat sokkal értelmesebb mint a 30.A 32 csapat valóban elkelne, de a PO rendszerrel (ellentétben mondjuk az MLB-vel) nincsen semmi baj. A divízióbeosztást kell majd okosan megoldani, hogy egyrészt kevesebbet utazzanak a csapatok, másrészt, mert négycsapatos csoportoknál erősebb rivalizálások építhetők fel (pl. a Seattle-Portlandet nagyon várom).
FLZOLI
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
A közös kelet, nyugat szerintem jó lenne 1-től 16-ig a legjobb mérleggel.Mondjuk szerintem így is elég híg már a mezőny alsó fele de a 32 csapat sokkal értelmesebb mint a 30.Mit szeretnél kezdeni vele?
FLZOLI
Fire Binotto!
Mondjuk szerintem így is elég híg már a mezőny alsó fele de a 32 csapat sokkal értelmesebb mint a 30.Mit szeretnél kezdeni vele?
FLZOLI